Betaalmethoden

> Betaalmethoden


Wanneer je je inschrijft voor een training ontvang je binnen enkele werkdagen een digitale factuur. Zo kun je met een gerust gevoel onze als best beoordeelde trainingen volgen.

Na inschrijving voor een training ontvang je direct de mogelijkheid om de factureringsgegevens met ons te delen, zodat de tenaamstelling en eventuele interne vereisten (zoals bijvoorbeeld een PO-nummer) op de factuur worden opgenomen.

Bepaal zelf hoe je betaalt: via bankoverschrijving, iDEAL, betaling in termijnen of via het UWV scholingsbudget.


Bankoverschrijving

Wanneer je werkgever de training betaalt, kan het handig zijn om via bankoverschrijving te betalen. Iedere cursist ontvangt van ons een digitale factuur voorafgaand aan het volgen van een training, waarop de betreffende bankgegevens staan vermeld.

iDEAL

In de e-mail die gepaard gaat met de digitale factuur, is een link opgenomen waarmee je eenvoudig en direct via iDEAL kunt betalen.

Betaling in termijnen

Voor al onze trainingen is het mogelijk om in termijnen te betalen. De termijnen worden dan in gelijke maandelijkse delen gesplitst. Neem contact op met onze opleidingsadviseur Dennis Mickers via dennis@douromedia.nl of 073 – 369 0515 om de mogelijkheden te bespreken.UWV scholingsbudget

Wanneer je in-between jobs zit kun je in aanmerking komen voor een scholingsbudget van € 2.500,- (incl. BTW) om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het scholingsbudget wordt beschikbaar gesteld door het UWV, waarmee wij als Douro Media een scholingsovereenkomst hebben. Je komt in aanmerking wanneer je in de WW zit en je wilt scholen richting een beroep uit de kansberoepenlijst. Beroepen waarbij online marketing kennis vereist is, staan ook in de kansberoepenlijst vermeld.

Wil je graag een offerte ontvangen of meer weten over onze trainingen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Dennis Mickers via dennis@douromedia.nl of 073 – 369 0515. Douro Media werkt nauw samen met het UWV en wij ondersteunen je graag bij het correct indienen van je aanvraag bij het UWV.
dennis mickers

Vraag over de betaalmethoden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht