1e prijs Beste Opleider van Nederland 2018

> Blog > 1e prijs Beste Opleider van Nederland 2018

Op 14 december 2018 Trainingen Met 0 reacties
douro media beste opleider van nederland 2018

Yes! Douro Media is opnieuw verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2018. Ook in voorgaande jaren was het bij ons namelijk al feest. Wij zijn het afgelopen jaar beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 op basis van meer dan 100 reviews van onze cursisten, waar wij natuurlijk erg trots op zijn.


Dit houdt het in

Ieder jaar deelt Springest awards uit in 18 opleidingscategoriën en 5 speciale categoriën. Wij, als online marketing opleider hebben de eerste prijs mogen bemachtigen in de categorie ‘Marketing’. Wie de prijs wint, is afhankelijk van de reviews die je ontvangt. Zowel de gemiddelde beoordeling als het aantal reviews spelen een rol in het verdelen van de prijzen. Springest is met 6.100 aanbieders de grootste opleidingen vergelijkingssite van Nederland. Dat betekent ook dat de concurrentie voor ons ieder jaar groot is.


Bedankt

Wij zijn erg trots op onze trainers, die wij bij deze nogmaals willen bedanken. Mede door de expertise en het enthousiasme van onze trainers mogen we onszelf nu Beste Opleider van Nederland noemen.

Natuurlijk willen we ook alle cursisten bedanken die een review hebben achtergelaten. Wij worden altijd blij van tevreden cursisten die aangeven wat ze aanspreekt binnen een training. Maar ook de verbeterpunten die cursisten aandragen behandelen we met aandacht. We staan altijd open voor feedback en tips, zodat we steeds meer cursisten een training kunnen aanbieden die aansluit op hun verwachtingen en wensen.


Op naar 2019

Wij hopen dat onze cursisten ook aankomend jaar met dezelfde tevredenheid onze trainingen volgen. Wij zijn in ieder geval al klaar voor het nieuwe jaar en nieuwe cursisten. Op naar 2019!

Reageer