Voor het 3e jaar op rij Beste Opleider van Nederland

> Blog > 3e jaar op rij Beste Opleider van Nederland

Op 10 januari 2020 Trainingen Met 0 reacties
beste opleider van nederland 2019 douro media

Voor het derde jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Marketing. Een prestigieuze prijs, uitgeroepen door het onafhankelijke vergelijkingsplatform voor trainingen, Springest.


Beste Marketing Opleider van Nederland 2019

Voor de zevende keer op rij organiseerde Springest op 9 januari jongstleden de Beste Opleider van Nederland verkiezing. Een jaarlijks terugkerend event waarbij in iedere denkbare categorie de beste van Nederland wordt verkozen.

Om als opleider deel te nemen dien je over een kalenderjaar zoveel als mogelijk relevante en positieve ervaringen van cursisten te ontvangen. Op basis van een gewogen gemiddelde van het aantal ervaringen in combinatie met de hoogte van het cijfer, wordt uiteindelijk een rangschikking bepaald. De rangschikking komt dus enkel tot stand door oud-deelnemers aan onze online marketing trainingen.

Douro Media neemt sinds de start van de Beste Opleider van Nederland verkiezing deel in de categorie marketing. Een prijs die we nu voor het derde jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Wij willen dan ook al onze cursisten uit kalenderjaar 2019 ontzettend bedanken voor deelname aan de trainingen, evenals het positief beoordelen ervan. Een laatste dank gaat zeker ook uit naar het topteam van trainers die dag in dag uit klaar staan om alle cursisten op enthousiaste en inspirerende wijze te voorzien in de benodigde kennis.


Reageer