Voor het 6e jaar op rij Beste Opleider van Nederland

> Blog > 6e jaar op rij BOVNL

Op 15 december 2022 Trainingen Met 0 reacties
Beste opleider van Nederland 2021-2022

Vandaag zijn we door Springest voor het zesde jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie marketing. Na een jaar zonder uitreiking heeft Springest vandaag met terugwerkende kracht voor zowel kalenderjaar 2021 als 2022 de welbekende ‘Beste Opleider van Nederland’ awards uitgereikt. We zijn uiteraard bijzonder trots dat we voor het 6e jaar op rij een award in ontvangst mogen nemen!


Beste Marketing Opleider van Nederland 2021-2022

Helaas kon vorig jaar de Beste Opleider van Nederland verkiezing niet plaatsvinden. Zeker omdat we over kalenderjaar 2021 zijn uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland. Een award die door Springest wordt uitgereikt aan de opleider die over een kalenderjaar de beste reviews heeft verzameld.

In navolging van de award in 2021 zijn we voor kalenderjaar 2022 zowel in de categorie ‘Internet & Media’ als in de categorie ‘Marketing’ in de top drie van Beste Opleiders van Nederland beland. In de voor ons belangrijkste categorie ‘Marketing’ zijn we in 2022 de nummer 2 Beste Opleider van Nederland geworden. Wederom bepaald op basis van reviews van al onze cursisten. Hetgeen betekent dat we voor het zesde jaar op rij tot de top drie Beste Marketing Opleiders van Nederland behoren!


Beste Nieuwe Trainer van Nederland 2022

Als klap op de vuurpijl zijn we bovendien verheugd dat onze nieuwe trainer Rob Van Berkel is uitgeroepen tot Beste Nieuwe trainer 2022! Over alle honderden trainers die dit jaar op Springest zijn toegevoegd heeft Rob de beste reviews verzameld. En dat allemaal door het verzorgen van onze SEO trainingen. Nogmaals van harte Rob met deze prachtige prestatie en dat je in 2023 maar mag gaan strijden om de algehele Beste Trainer van Nederland award.

Om het blijde nieuws te vertellen werd Rob bij ons op kantoor verrast door een cameraploeg van Springest (Studytube). Enkele dagen voor de digitale uitreiking van de prijzen mocht Rob zijn welverdiende award in ontvangst nemen en werd hem direct om een reactie gevraagd. In onderstaande video zie je een compilatie van de uitreiking van de belangrijke overall awards, waarbij de uitreiking van de prijs aan Rob vanaf minuut 3.46 is terug te zien.
Reageer