Douro Media sleept 2 awards in de wacht!

> Blog > Douro Media sleept 2 awards in de wacht!

Op 17 december 2015 Trainingen Met 5 reacties
douro media beste opleider van nederland 2015

Tijdens een grote award-uitreiking voor de Beste Opleiders van Nederland 2015, heeft Douro Media twee prachtige awards in de wacht gesleept!

Douro Media mag zich de Beste kleine IT & Web Opleider van Nederland noemen en heeft daarnaast de Beste Trainer van Nederland!

De grote award-uitreiking vanuit het online trainingsplatform Springest vond plaats op 10 december bij Princess Hotel Collection in Amersfoort. Uit 10.000 beoordelingen verkoos het platform Springest de beste opleiders van Nederland in verschillende categorieën. Met twee awards was Douro Media een van de grote winnaars.

De award voor Beste Trainer van Nederland was nieuw dit jaar. Dennis Mickers won uit 44 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.8. Een cursist over de training: “Onwetend over AdWords naar de cursus gegaan. De 1 op 1 aanpak van was zeer goed en doeltreffend. Alles is nu duidelijk. Verder is er ook na de cursus goede mogelijkheid tot contact met Dennis, voor extra uitleg en tips. Heel erg bedankt.” De award voor beste kleine IT & Web opleider van Nederland betekent dat Douro Media de beste opleider is op IT & Web gebied, vergeleken met andere vergelijkbare opleiders. Hiervoor willen we onze cursisten ontzettend bedanken, omdat de prijzen worden gebaseerd op al hun reviews!

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar en voor ieder bedrijf aan te raden. Douro Media biedt dan ook diensten en geeft trainingen op het gebied van Google Analytics, Google Ads, E-mailmarketing en zoekmachine optimalisatie. Wil jij ook jouw online wens(en) en doel(en) behalen met de ervaren trainers (Google Analytics en -Adwords gecertificeerd) van Douro Media? Neem dan gerust contact met ons op.

5 Reacties

 • Erik Leonard
  on 23 december 2015 Beantwoorden

  Wat super gaaf. Terecht en verdiend! Groet, Erik Leonard

  • dennis
   on 23 december 2015 Beantwoorden

   Erik, bedankt voor je felicitaties!

 • Nel Haalboom
  on 23 december 2015 Beantwoorden

  Ha Dennis,
  Gefeliciteerd met de awards! Meer dan verdiend!
  Nel

  • dennis
   on 23 december 2015 Beantwoorden

   Ontzettend bedankt voor de felicitaties Nel!

 • Ton Kemp
  on 20 augustus 2016 Beantwoorden

  Top gedaan, en gefeliciteerd!