Nieuw: Amazon training!

> Blog > Amazon training

Op 10 april 2020 Amazon Met 0 reacties
Nieuw: Amazon training

Amazon is sinds kort volledig actief in Nederland. Verkopen op het grootste e-commerce platform ter wereld is een kans die nu voor veel Nederlandse ondernemers beschikbaar is. Zelf een account inrichten en deze op een juiste manier managen en optimaliseren is een hele uitdaging. Natuurlijk kun je deze uitdaging zelf aangaan, maar verkopen realiseren is een lastige klus zonder de juiste kennis. Aangezien de juiste kennis van zaken een enorm verschil kan bieden in succes bieden wij vanaf heden een eendaagse Amazon training aan.


De Amazon training

Tijdens onze eendaagse Amazon training leert trainer Ruud Kamphuis je alles wat je moet weten om zelf succesvol producten te verkopen via Amazon. Ruud heeft inmiddels ruim vier jaar ervaring met het verkopen van eigen (private label) producten via Amazon en fungeert als marketplace manager voor diverse grote merken. Hij leert graag ook aan anderen hoe zij succes kunnen boeken met verkopen via Amazon.


Even voorstellen: Trainer Ruud Kamphuis

Ruud Kamphuis


Vier jaar geleden ben ik vanuit ondernemersdrive begonnen met het verkopen van eigen private label producten op Amazon. Daarnaast ben ik actief geweest als marketplace manager bij OppoSuits en ben ik momenteel actief voor de groei van deze kanalen voor Bakker.com. Verkopen op Amazon biedt veel kansen voor zowel grote bedrijven als kleine ondernemers. Ik wil ondernemers graag kennis laten maken met deze kansen en de kracht van online platformen aan hen introduceren.


Benieuwd naar de training?

Bekijk direct de nieuwe Amazon training voor alle informatie!


Reageer