Analytics

> Diensten > Analytics


Krijg een beter inzicht in je website met een volledig ingericht Google Analytics- en bijhorend Google Tag Manager account. Wij zetten alles eenmalig voor je klaar en helpen je op weg, waar jij nog jarenlang profijt van hebt.


Daarom uitbesteden

Meten en analyseren zijn de basis van een goede marketingstrategie. Door een goed inzicht te verkrijgen in je websitebezoekers, kun je de marketingactiviteiten effectiever toespitsen op jouw doelgroep. Bovendien kun je op basis van een gedegen statistische fundering gedegen beslissingen nemen voor de toekomst.

Het opzetten van een goed Google Analytics- en Google Tag Manager account is lastiger dan het lijkt. De inrichting is een eenmalige activiteit wat door een gebrek aan expertise erg arbeidsintensief is. Wij zijn up-to-date over de laatste ontwikkelingen en hebben reeds honderden diverse organisaties ondersteund. Met onze hulp kun jij meteen aan de slag met jouw volledig ingerichte Google Analytics account en de focus houden op je business.


Volledig ontzorgd

Naast het volledig inrichten van het Google Analytics account, helpen we je graag op weg met dit programma en geven we advies over verbetermogelijkheden. De volgende activiteiten nemen we voor je uit handen:

  • Inrichten van het Google Analytics account (onder andere het inrichten van de structuur, trackingcodes, filters en doelen)
  • Inrichten van Google Tag Manager account
  • Realiseren van koppelingen (met onder andere Google Ads en Google Search Console)


Waarom Douro Media?

Douro media heeft veel ervaring in zowel het aanmaken van Google Analytics accounts, als het optimaliseren en adviseren hierin. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze theoretische kennis altijd up-to-date blijft, zodat we deze ook goed kunnen overbrengen op onze cursisten via onze als best beoordeelde Google Analytics trainingen. Bij Douro Media vinden wij transparantie erg belangrijk en zorgen wij voor een regelmatige terugkoppeling van onze werkzaamheden.

De volgende organisaties gingen je voor

apcoa parking
miele witgoed center
high five
babbage company
dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht