E-mailmarketing


E-mailmarketing is een uitstekende wijze om op vaste momenten en/of gedurende een specifieke periode exposure te genereren voor jouw product(en) en/of dienst(en). Of het nu gaat om het genereren van extra omzet, nieuwe leads of het verbeteren van de huidige klantrelaties; in korte tijd kun je via een groot bereik jouw specifieke doel(en) realiseren.


Wat kan Douro Media voor je betekenen

Douro Media kan als adviseur optreden bij de inrichting en verzending van je huidige e-mailberichten. Wij optimaliseren graag de deliverability, open-, klik- en conversie ratio’s om het rendement uit je e-mailmarketing activiteiten te doen laten stijgen.

Wij kunnen desgewenst het hele proces uit handen nemen, dan wel facetten in het e-mailmarketing proces op ons nemen. Op basis van je bestaande e-mailmarketing software ontwerpen, realiseren, optimaliseren en verzenden wij je e-mailberichten. Ook wanneer je nog niet beschikt over de ultieme e-mailmarketing software ondersteunen wij je graag bij het maken van de keuze en het uiteindelijk inrichten ervan.


Meer bereik en/of nieuwe e-mailadressen genereren

Heb je alles goed op orde en wil je ter promotie van jouw product(en) en/of dienst(en) meer bereik genereren? Dan kan Douro Media hierbij meer bereik realiseren. Op basis van goed converterende e-mailmarketing databases van partners kunnen wij de in jouw specifieke situatie best converterende e-mailmarketing database voordragen.

Ook als je je huidige e-mailadressen bestand wenst uit te breiden met nieuwe, goed converterende e-mailadressen kun je de hulp van Douro Media inschakelen. Op basis van coregistratie, het via externe websites pro-actief aanmelden voor e-mailberichten, kun je een nieuw en/of huidig e-mailadressen bestand vergroten.


E-mailmarketing training

Wens je alle e-mailmarketing activiteiten graag in eigen hand te houden, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Volg dan een op maat gemaakte e-mailmarketing training. Vanuit een analyse van het huidige e-mailmarketing account worden concrete verbeterpunten en adviezen aangedragen, zodat je uiteindelijk zelf kunt zorgen voor een optimaal rendement.Miele Witgoed Center
Booklidays
Babbage Company
allsens
Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Wil je ontdekken op welke wijze Douro Media je online rendement kan vergroten door middel van e-mailmarketing? Neem dan vrijblijvend contact op via 073 – 369 0515 of het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *