Online adverteren

> Diensten > Online adverteren

 

Zoekmachine adverteren (SEA; Search Engine Advertising) via Google Ads (voorheen Google AdWords) is erop gericht om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines te vergroten. Zoekmachine adverteren is een uitstekende wijze van het op korte termijn zichtbaar en vindbaar worden op voor jouw website relevante zoekwoorden. Advertentieteksten worden namelijk zichtbaar wanneer je doelgroep zoekt op relevante zoekwoorden. Bovendien is alles goed meetbaar en kan eenvoudig het rendement uit de campagne worden ingezien. Zoekmachine adverteren is geen kostenpost, maar juist een ideaal kanaal voor het genereren van rendementsvol bezoek.

 

Wat kan Douro Media voor je betekenen

Als Google Ads Certified Partner bieden we de zekerheid van een goed ontwikkelde en geoptimaliseerde Google Ads campagne. Op continue wijze optimaliseren wij de campagne om ervoor te zorgen dat de Google Ads campagne je meer oplevert dan dat deze kost. Google beloont bovendien kwalitatief goede campagnes met lagere kosten per klik, wat een bijzonder positief effect heeft op het rendement van de campagne.

Bij de optimalisatie van de Google Ads campagne werken wij graag toe naar een voor jou geschikte doelstelling. Of het nu gaat om het genereren van zoveel mogelijk klikken en/of het binnen een percentage van de verkoopwaarde of kosten per lead blijven; wij zorgen ervoor dat de campagne een goed rendement oplevert.

Gedurende de looptijd van de Google Ads campagne houden wij scherp in de gaten of meerdere online advertentie kanalen kunnen worden ingezet. Altijd vanuit de achterliggende gedachte dat er voldoende rendement op te behalen is. Wij adviseren gedurende het traject graag welke kanalen dit in jouw situatie zijn. Online adverteren via onderstaande kanalen kan in specifieke situaties dan ook erg rendabel zijn:

  • Display adverteren.
  • Adverteren op Bing.
  • Facebook adverteren.
  • Google Shopping.
  • Remarketing.
  • Adverteren via vergelijking websites als Beslist.

 

Google Ads training

Wens je alle Google Ads activiteiten graag in eigen hand te houden, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Volg dan een op maat gemaakte Google Ads training. Vanuit een analyse van het huidige Google Ads account worden concrete verbeterpunten en adviezen aangedragen, zodat je uiteindelijk zelf kunt zorgen voor een optimaal rendement.

De volgende organisaties gingen je voor

apcoa parking
miele witgoed center
high five
babbage company
dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

Naam

E-mailadres

Bericht