Online adverteren

> Diensten > Online adverteren

 

Online adverteren is een uitstekende wijze van het op korte termijn zichtbaar en vindbaar worden op voor jouw website relevante zoekwoorden. Wij houden jouw advertenties scherp in de gaten en optimaliseren op continue wijze de campagnes voor het beste rendement.


Daarom uitbesteden

Een online advertentie campagne (via Google Ads) optimaliseren is een continue en vaak tijdrovend proces. Door de wisselende vraag, veranderingen in het aanbod en seizoenswerking, kunnen voortdurend advertentieteksten, biedingen, en zoekwoorden geoptimaliseerd worden. Door de expertise van Douro Media hiervoor in te schakelen kun je je focussen op de business en vergroot je de vindbaarheid en zichtbaarheid van je website.


Volledig ontzorgd

Op continue wijze optimaliseren wij de Google Ads campagne om ervoor te zorgen dat de campagne je meer oplevert dan dat deze kost. Google beloont bovendien kwalitatief goede campagnes met lagere kosten per klik, wat een bijzonder positief effect heeft op het rendement van de campagne. Bij de optimalisatie van de Google Ads campagne werken wij graag toe naar een voor jou geschikte doelstelling. Of het nu gaat om het genereren van zoveel mogelijk klikken of het verhogen van de vindbaarheid op korte termijn; wij zorgen ervoor dat de campagne een goed rendement oplevert.

Gedurende de looptijd van de Google Ads campagne houden wij scherp in de gaten of meerdere online advertentie kanalen kunnen worden ingezet. Altijd vanuit de achterliggende gedachte dat er voldoende rendement op te behalen is. Wij adviseren gedurende het traject graag welke kanalen dit in jouw situatie zijn. Online adverteren via onderstaande kanalen kan in specifieke situaties erg rendabel zijn:

 • Display adverteren.
 • Bing Ads.
 • Facebook adverteren.
 • Google Shopping.
 • Remarketing.
 • Adverteren via vergelijking websites als Beslist.
 • Adverteren via platformen als Bol.com.


Waarom Douro Media?

Als Google Ads Certified Partner bieden we de zekerheid voor goed ontwikkelde en geoptimaliseerde Google Ads campagnes. Binnen Douro Media blijven wij mede door de Google Ads trainingen die we aanbieden op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en passen we deze direct toe in campagnes van klanten. Daarnaast hebben wij veel ervaring in zowel het opbouwen en optimaliseren van campagnes als in de begeleiding die daarbij gewenst is.

De volgende organisaties gingen je voor

apcoa parking
miele witgoed center
high five
babbage company
dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

  Naam

  E-mailadres

  Bericht