SEO

> Diensten > SEO


Zoekmachine optimalisatie (SEO; Search Engine Optimization) is erop gericht om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website in de organische zoekresultaten van zoekmachines te vergroten. Juist door het op continue wijze verbeteren van de techniek, teksten en linkpopulariteit van je website zorgt dit ook over langere tijd voor het meest optimale resultaat. Continue optimalisatie betaalt zich namelijk terug in structureel hogere posities en dus een betere vindbaarheid in zoekmachines.

 

Wat kan Douro Media voor je betekenen?

Vanuit een grondige analyse van je Google Analytics account en website dragen wij periodiek verbeterpunten aan welke de techniek, teksten en linkpopulariteit ten goede komen. Nog geen tracking record? Dan adviseren wij om gelijktijdig te starten met een zoekmachine adverteren campagne. Via zoekmachine adverteren heb je op korte termijn inzichtelijk welke zoekwoorden tot de hoogste conversie leiden. Wij gaan niet over één nacht ijs en optimaliseren de pagina’s van je website graag op voor jouw website relevante zoekwoorden. En dat hoeft niet altijd het zoekwoord te zijn waarop het meest wordt gezocht!

Wij kunnen zowel adviserend als uitvoerend optreden. Zo passen wij graag SEO copywriting en linkbuilding toe om de teksten en linkpopulariteit van de website te optimaliseren. Juist door alle facetten te optimaliseren blijf je structureel voor op je concurrenten en bereik je het maximale rendement uit zoekmachines. Het gaat uiteindelijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van je nieuwe bezoekers.

 

Zoekmachine optimalisatie training

Wens je alle zoekmachine optimalisatie activiteiten graag in eigen hand te houden, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Volg dan een op maat gemaakte seo training. Vanuit een analyse van het huidige Google Analytics account en de website worden concrete verbeterpunten en adviezen aangedragen, zodat je uiteindelijk zelf kunt zorgen voor een optimaal rendement.

De volgende organisaties gingen je voor

apcoa parking
miele witgoed center
high five
babbage company
dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

Naam

E-mailadres

Bericht