SEO

> Diensten > SEO


Vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website in de organische zoekresultaten met de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO). Op continue basis creëren wij ook over langere tijd het meest optimale resultaat voor jouw website.


Daarom uitbesteden

Om gratis klikken te ontvangen en hoog te kunnen scoren in de rankings van zoekmachines, komt veel kijken op het gebied van content, techniek en linkpopulariteit. Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor het genereren van potentiële klanten naar de website. Douro Media helpt graag hiermee. Continue optimalisaties vanuit ons betalen zich namelijk terug in structureel hogere posities en dus een betere vindbaarheid in zoekmachines.


Volledig ontzorgd

Vanuit een grondige analyse van je Google Analytics account en website dragen wij periodiek verbeterpunten aan welke de techniek, content en linkpopulariteit ten goede komen. Wij gaan niet over één nacht ijs en optimaliseren de pagina’s van je website graag op voor jouw website relevante zoekwoorden.

Wij kunnen zowel adviserend als uitvoerend optreden. Zo passen wij graag SEO copywriting en link earning en link bait (voorheen linkbuilding) toe om de content en linkpopulariteit van de website te optimaliseren. Juist door alle facetten te optimaliseren blijf je structureel voor op je concurrenten en bereik je het maximale rendement uit zoekmachines. Het gaat uiteindelijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van je nieuwe bezoekers.


Waarom Douro Media?

Douro media heeft veel ervaring in zowel het optimaliseren van websites, als het geven van SEO advies aan ondernemers binnen ons netwerk. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze theoretische kennis altijd up-to-date blijft, zodat we deze ook goed kunnen overbrengen op onze cursisten via onze als best beoordeelde SEO trainingen. Bij Douro Media vinden wij transparantie erg belangrijk en zorgen wij voor een regelmatige terugkoppeling van onze werkzaamheden.

De volgende organisaties gingen je voor

apcoa parking
miele witgoed center
high five
babbage company
dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht