Zoekmachine adverteren

 

Zoekmachine adverteren (SEA; Search Engine Advertising) via Google Adwords is erop gericht om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines te vergroten. Zoekmachine adverteren is een uitstekende wijze van het op korte termijn zichtbaar en vindbaar worden op voor jouw website relevante zoekwoorden. Advertentieteksten worden namelijk zichtbaar wanneer je doelgroep zoekt op relevante zoekwoorden. Bovendien is alles goed meetbaar en kan eenvoudig het rendement uit de campagne worden ingezien. Zoekmachine adverteren is geen kostenpost, maar juist een ideaal kanaal voor het genereren van rendementsvol bezoek.

 

Wat kan Douro Media voor je betekenen

Als Google Adwords Certified Partner bieden we de zekerheid van een goed ontwikkelde en geoptimaliseerde Google Adwords campagne. Op continue wijze optimaliseren wij de campagne om ervoor te zorgen dat de Google Adwords campagne je meer oplevert dan dat deze kost. Google beloont bovendien kwalitatief goede campagnes met lagere kosten per klik, wat een bijzonder positief effect heeft op het rendement van de campagne.

Bij de optimalisatie van de Google Adwords campagne werken wij graag toe naar een voor jou geschikte doelstelling. Of het nu gaat om het genereren van zoveel mogelijk klikken en/of het binnen een percentage van de verkoopwaarde of kosten per lead blijven; wij zorgen ervoor dat de campagne een goed rendement oplevert.

Gedurende de looptijd van de Google Adwords campagne houden wij scherp in de gaten of meerdere online advertentie kanalen kunnen worden ingezet. Altijd vanuit de achterliggende gedachte dat er voldoende rendement op te behalen is. Wij adviseren gedurende het traject graag welke kanalen dit in jouw situatie zijn. Online adverteren via onderstaande kanalen kan in specifieke situaties dan ook erg rendabel zijn:

  • Display adverteren.
  • Adverteren op Bing.
  • Facebook adverteren.
  • Google Shopping.
  • Remarketing.
  • Adverteren via vergelijking websites als Beslist.

 

Google Adwords training

Wens je alle Google Adwords activiteiten graag in eigen hand te houden, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Volg dan een op maat gemaakte Google Adwords training. Vanuit een analyse van het huidige Google Adwords account worden concrete verbeterpunten en adviezen aangedragen, zodat je uiteindelijk zelf kunt zorgen voor een optimaal rendement.Miele Witgoed Center
Booklidays
Babbage Company
allsens
Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Wil je ontdekken op welke wijze Douro Media je online rendement kan vergroten door middel van zoekmachine adverteren? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)73 36 90 515 of het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur. Wij maken bovendien graag kosteloos een analyse van je huidige Google Adwords account om concrete actiepunten aan te dragen.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *