Erkenningen en keurmerken

> Erkenningen en keurmerken


Voor al onze cursisten en klanten hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom zijn we trots op onderstaande erkenningen en keurmerken.


Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

NRTO keurmerk

Wij zijn in het bezit van NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.6 keer op rij Beste Opleider van Nederland

Vanuit ruim 8.000 aanbieders en meer dan 88.000 leerproducten, verdeeld over 22 categorieën, is Douro Media door Springest voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland. Op basis van een combinatie van het aantal reviews en de hoogte van het cijfer hebben wij in de categorie ‘Marketing’ een van de hoogste scores behaald.

Edubookers keurmerk

Keurmerk Douro Media 2019

Het Edubookers opleidingskeurmerk geeft aan dat de prijs/kwaliteit van Douro Media ruimschoots aan de gestelde eisen van Edubookers voldoet. Van de 1.500 opleiders, ontvingen 40 opleiders het Edubookers keurmerk van 2019. Met een 9,7 gemiddeld is Douro Media bovendien één van de 6 opleiders die een 9,5 of hoger scoort en dus een van de best beoordeelde opleiders in 2019 op Edubookers is.Google Partner

Douro Media voldoet aan de vereisten van Google en is door Google erkend als gecertificeerd Ads-partner. Op deze wijze kunnen wij laten zien dat we gespecialiseerd zijn in onder andere zoekadvertenties, mobiele advertenties, Shopping advertenties en Display advertenties. Iedereen binnen Douro Media is zowel Google Analytics- als Google Ads gekwalificeerd door het behalen van examens. Bovendien analyseert Google pro-actief en op constante basis de resultaten van onze Google Ads campagnes, waarbij we ten opzichte van andere Ads-partners bovengemiddeld scoren.
dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht