Financieringsmogelijkheden

> Financieringsmogelijkheden


Je hebt een training gevonden en bent op zoek naar de beste wijze om deze te financieren. In grondslag kan een training op twee wijzen worden gefinancierd, (1) je werkgever financiert de training óf (2) je financiert de training zelf. Zeker wanneer je de training zelf financiert kun je profiteren van interessante subsidieregelingen.


Financiering via je werkgever

Wanneer je je inschrijft voor een training ontvang je direct de mogelijkheid om de factureringsgegevens met ons te delen, zodat de tenaamstelling en eventuele interne vereisten (zoals bijvoorbeeld een PO-nummer) op de factuur worden opgenomen. De factuur kan uiteraard eenvoudig via bankoverschrijving, iDEAL óf via gespreide betaling worden voldaan. Zo kun je met een gerust gevoel onze als best beoordeelde trainingen volgen.


Je financiert de training zelf

Wanneer je de training zelf financiert dan kun je voor diverse subsidieregelingen in aanmerking komen. Zo kun je jezelf een stuk voordeliger ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt verstevigen. Onderstaande subsidie- en financieringsmogelijkheden zijn van toepassing op onze trainingen


STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kan iedere EU-burger, werkend of werkzoekend, een budget van maar liefst € 1.000 per jaar van de overheid ontvangen voor een opleiding of training. Met het STAP-budget (Stimulering Arbeidsmarkt Positie) krijg je de regie in handen om je loopbaan verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Het STAP-budget is dé nieuwe subsidieregeling van de overheid en vervangt de fiscale aftrek van scholingskosten. Het STAP-budget kan voor al onze trainingen worden ingezet.

Ontdek het STAP-budget

UWV scholingsbudget

Wanneer je in-between jobs zit kun je in aanmerking komen voor een scholingsbudget van € 2.500 om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het scholingsbudget wordt beschikbaar gesteld door het UWV, waarmee wij als Douro Media een scholingsovereenkomst hebben. Je komt in aanmerking wanneer je in de WW zit en je wilt scholen richting een beroep uit de kansberoepenlijst. Beroepen waarbij online marketing kennis vereist is, staan ook in de kansberoepenlijst vermeld.

Ontdek het UWV scholingsbudgetGespreid betalen

Voor al onze trainingen is het mogelijk om in termijnen te betalen. De termijnen worden dan in gelijke maandelijkse delen gesplitst. Neem contact op via info@douromedia.nl of 073 – 369 0515 om de mogelijkheden te bespreken.
dennis mickers

Vragen over de financieringsmogelijkheden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht