Omscholen

> Omscholen

Ben je opzoek naar een nieuwe baan of wil je je volledig omscholen? Dan kun je je bij ons omscholen tot webdesigner/webdeveloper en/of online marketeer. Ieder van onze omscholingstrajecten gaat je opleiden tot een kansrijk beroep en geeft je carrière een boost om de gewenste volgende stap te zetten.

Het volgen van gespecialiseerde trainingen is een investering in jezelf en geef je veel nieuwe kennis en inzichten. Bovendien leer je veel nieuwe specialisten in jouw branche kennen en kun je je netwerk verder uitbouwen. Veel van onze deelnemers hebben na het volgen van onze trainingen een mooie nieuwe baan gevonden of zijn gestart als freelance webdesigner/webdeveloper en/of online marketeer.


Lees meer over omscholen Plan een gratis adviesgesprek   
omscholen online marketeer

Omscholen via een subsidie

De kans is groot dat je recht hebt op subsidie. Welke situatie is op jou van toepassing?


Ik heb nu geen werk

Als je staat ingeschreven bij het UWV dan bestaat de kans dat een of meerdere opleidingen voor je worden vergoed. Een belangrijke vereiste is dat je wordt opgeleid tot een beroep dat is opgenomen in de UWV kansrijke beroepen lijst. Aangezien ‘webdeveloper’ en ‘online marketeer’ als kansrijke beroepen worden aangemerkt kunnen ieder van onze trainingen met het beschikbare budget worden gevolgd. Dat kan voor jou persoonlijk oplopen tot wel € 5.000,-.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor het volgen van een complete online marketing opleiding of een gerichte vaktraining komen we in overleg tot een offerte voor het UWV. De offerte wordt uiteindelijk gekeurd door het UWV, waarna we bij positieve respons je reeds geserveerde plekken voor de trainingen kunnen omzetten in een definitieve deelname. Gaandeweg het traject houden we zowel met jou als het UWV contact over de voortgang van het omscholingstraject.

Ik heb werk

Ook dit kalenderjaar kun je (wederom) gebruikmaken van het STAP-budget. Met het STAP-budget versterkt de overheid jouw marktpositie door middel van een subsidie voor scholing en ontwikkeling. Eén keer per kalenderjaar kun je een STAP-budget aanvraag indienen voor een subsidie van maximaal € 1.000 (incl. BTW) om een opleiding, training of cursus te volgen. Ieder van onze trainingen kun je volgen met het STAP-budget, waarbij je zelfs 65% van onze trainingen geheel kosteloos kunt bijwonen

Naast het STAP-budget heb je naar verwachting ook een persoonlijk opleidingsbudget te besteden van je werkgever. Je persoonlijke opleidingsbudget kan afzonderlijk óf in combinatie met het STAP-budget worden gebruikt voor het bekostigen van onze trainingen. Mocht je bijvoorbeeld een training volgen die het STAP-budget overstijgt kan het restant van de kosten door het persoonlijk opleidingsbudget van je werkgever worden vergoed.Kies een training die bij je past

Volg een complete online marketing opleiding of een gerichte vaktraining


Online marketing opleiding

Google specialist training (incl. examens)

Verkrijg diepgaand theoretisch en praktisch inzicht in het bekende drieluik van Google in de vorm van (1) Google Analytics, (2) Google Ads en (3) SEO.

8 dagen
4.125,-
Google Analytics certificaat + Google Ads Search certificaat + certificaat van deelnameBekijk training

Gerichte vaktrainingen

Google Ads specialist training (incl. examen)

Verkrijg diepgaand theoretisch en praktisch inzicht in Google Ads, zodat je campagnes tot in diepte kunt inrichten, analyseren en optimaliseren.

3 dagen
1.675,-
Google Ads Search certificaat + certificaat van deelnameBekijk training

 

WordPress specialist training

Verkrijg praktisch inzicht in hoe jij zonder enige technische kennis zelf professionele business en e-commerce webshop websites kunt opzetten.

3 dagen
1.675,-
Certificaat van deelname                                                                      Bekijk training

Bekijk alle trainingen


Waarom omscholen bij Douro Media?Persoonlijke bedrijfscase

Gebruik je eigen website(s) en/of account(s) om tot de beste inzichten te komen

Kleine groepen

Groepen van max. 8 personen met veel persoonlijke aandacht en interactie

Toptrainers

Zeer ervaren en gekwalificeerde trainers uit de praktijk

Beste Opleider van NL

6 jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Niets geleerd geld terug

Niets geleerd? Dan vergoeden wij de volledige training

Perfecte nazorg

Wij staan óók na de training klaar voor vragen en advies

Iets nog onduidelijk?

Overleg met opleidingsadviseur Dennis

Kijk eens bij de veelgestelde vragen

dennis mickers
 • Kan ik voor deze training gebruik maken van het STAP-budget?

  Jazeker! Het STAP-budget is voor werkenden (in loondienst of als ondernemer/ZZP’er) én werkzoekenden. Oftewel ieder persoon die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt.

  Alle trainingen van Douro Media zijn opgenomen in het STAP-scholingsregister van de overheid. Je kunt het € 1.000,- STAP-budget inzetten als korting voor een van onze trainingen of 65% daarvan zelfs kosteloos volgen.

  Meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden op onze STAP-pagina.


 • Stel ik krijg het STAP-budget niet toegekend, kan ik mijn inschrijving dan kosteloos annuleren?

  Wanneer je het STAP-budget in eerste instantie niet krijgt toegewezen en/of het STAP-budget reeds in het tijdvak is verbruikt, dan zit je nergens aan vast. Je kunt je inschrijving dan kosteloos annuleren. Mocht het STAP-budget in het tijdvak op zijn dan kunnen we je uiteraard altijd ondersteunen bij een nieuwe aanvraag in een nieuw tijdvak.


 • Ik heb enige ervaring. Welk niveau kan ik het best volgen?

  Het merendeel van onze trainingen is zonder voorkennis te volgen. Heb je al enige ervaring en twijfel je over welk niveau je het best kunt volgen? Bekijk dan de leerdoelen en onderwerpen van de training. Kun je bij vrijwel ieder van de leerdoelen/onderwerpen een vinkje zetten omdat je de kennis beheerst dan kun je het best een gevorderden training volgen.

  Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen om te kijken welke training het best bij je past.


 • Kan ik ook na de trainingsdag(en) met vragen bij jullie terecht?

  Mocht je in de dagen, weken, maanden, jaren na het volgen van de training nog vragen hebben en/of advies wensen, dan kun je altijd bij ons terecht. We begrijpen als geen ander dat wanneer je de nieuw opgedane kennis in de praktijk gaat brengen vragen kunnen opspelen. Aangezien je bekend bent met de trainer kun je direct met hem/haar contact opnemen om je vraag voor te leggen.