Over ons

> Over ons


Douro betekent letterlijk ‘Gouden rivier’ met aan het eind van de rivier de spreekwoordelijke pot met Goud. In die hoedanigheid optimaliseren wij op structurele wijze de online marketing activiteiten van onze klanten. Wij zorgen namelijk voor een op maat gemaakte rendementsvolle stroming die je brengt naar het maximale resultaat uit de online marketing activiteiten. Of je nu wenst om de online marketing activiteiten uit te besteden en/of zelf gerichte kennis op te doen door het volgen van een training. Wij zorgen ervoor dat de spreekwoordelijke pot met Goud zal bestaan uit het behalen van jouw online wensen en doelen.


Onze trainingen

Onze toptrainers delen graag hun kennis. Wij vinden het belangrijk om onze cursisten écht wat te leren, zodat iedereen de training enthousiast verlaat met een hoop nieuwe direct in de praktijk toepasbare kennis en ideeën.Trainingen van Douro Media zijn uniekPersoonlijke bedrijfscase

Tijdens de training werken we graag met jouw persoonlijke bedrijfscase. Denk hierbij aan een Google Analytics/-Ads account, website, social media- en/of e-mailmarketing account. Door te schakelen tussen de theorie en de praktijk ontvang je direct concrete tips en verbeterpunten die zijn toegespitst op jouw praktijksituatie.

Kleine groepen (max. 8 personen)

Wij verzorgen trainingen in groepen van maximaal 8 personen. Door de kleine groepen is er voldoende tijd voor vragen en krijgt iedereen ruim voldoende persoonlijke aandacht. Door de kleine groepen leer je andere cursisten (en de trainer) snel kennen en raakt de groep snel met elkaar verbonden. Bovendien heb je inzage in meerdere bedrijfscasussen waardoor je gezamenlijk tot de steilste leercurve komt.

Toptrainers uit de praktijk

Onze trainers zijn allemaal gekwalificeerd en zeer ervaren in hun vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat onze trainers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom zijn al onze trainers naast het verzorgen van trainingen dagelijks werkzaam binnen hun vakgebied en concreet bezig met de praktijk. Benieuwd naar onze trainers? Ontdek ons team van toptrainers.


Beste Opleider van NL

In 2022, 2021, 2020, 2019, 2018 en 2017 zijn wij verkozen tot een van de Beste ‘Marketing’ Opleiders van Nederland door het onafhankelijke platform Springest. De award wordt toegekend op basis van ervaringen van oud-deelnemers. Met een gemiddelde score van 9,6 uit ruim 682 deelnemers hebben wij een reputatie hoog te houden.

Niets geleerd geld terug

Wij zijn ervan overtuigd dat je via onze unieke trainingen, gegeven door toptrainers, nieuwe (praktijk)kennis gaat opdoen. Mocht je om wat voor reden dan ook niets hebben geleerd, dan kun je op bepaalde voorwaarden je geld terugvragen.

Perfecte nazorg

Dat je bij ons geen nummertje bent blijkt ook uit de nazorg die wij bieden. Wij staan voor al onze cursisten klaar om vragen te beantwoorden. Zowel tijdens als na de training.

Team van specialisten en trainers


dennis mickers

Dennis Mickers

arne verwoert

Arne Verwoert

Jasper Schenk

Jasper Schenk

Linda Hovestad

Linda HovestadBekijk het gehele team

Onze diensten

Wij worden blij van mensen vooruit helpen. Zo geven wij graag trainingen, maar zijn we er ook om jouw online marketing activiteiten uit handen te nemen. Vanuit een jarenlange ervaring in verschillende branches kan een op maat gemaakt traject worden gerealiseerd. Of het nu gaat om het realiseren van een hogere omzet, groter aantal leads en/of sterkere engagement; wij optimaliseren de werkzaamheden graag vanuit een resultaatgerichte en langdurige samenwerking.


dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht