Over Douro Media


Douro betekent letterlijk ‘Gouden rivier’ met aan het eind van de rivier de spreekwoordelijke pot met Goud. In die hoedanigheid optimaliseren wij op structurele wijze de online marketing activiteiten van onze klanten. Wij zorgen namelijk voor een op maat gemaakte rendementsvolle stroming, welke je brengt naar het maximale resultaat uit de online marketing activiteiten. Of je nu wenst om de online marketing activiteiten uit te besteden en/of zelf gerichte kennis op te doen door het volgen van een online marketing training. Wij zorgen ervoor dat de spreekwoordelijke pot met Goud zal bestaan uit het behalen van jouw online wens(en) en doel(en).

Vanuit een jarenlange ervaring in verschillende branches kan een op maat gemaakt traject worden gerealiseerd. Belangrijke pijlers vanuit cases worden direct toegepast op jouw traject. Of het nu gaat om een hogere online omzet, groter aantal leads, sterkere engagement en/of een combinatie; wij optimaliseren de werkzaamheden graag vanuit een resultaatgerichte en langdurige samenwerking.


Accreditaties

Google Partner

Douro Media voldoet aan de vereisten van Google en is door Google erkend als gecertificeerd Ads-partner. Op deze wijze kunnen wij laten zien dat we gespecialiseerd zijn in onder andere zoekadvertenties, mobiele advertenties, Shopping advertenties en Display advertenties. Iedereen binnen Douro Media is zowel Google Analytics- als Google Ads gekwalificeerd door het behalen van examens. Bovendien analyseert Google pro-actief en op constante basis de resultaten van onze Google Ads campagnes, waarbij we ten opzichte van andere Ads-partners bovengemiddeld scoren.BOVNL 2017

Beste Marketing Opleider van Nederland 2017

Vanuit ruim 5.200 aanbieders en meer dan 49.000 leerproducten, verdeeld over 18 categorieën, is Douro Media door Springest uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland 2017. In kalenderjaar 2017 hebben cursisten onze online marketing trainingen beoordeeld met maar liefst gemiddeld een 9,5.BOVNL 2015

Beste Web & IT Opleider én Beste Trainer van Nederland 2015

Uit meer dan 10.000 beoordelingen verkoos Springest Douro Media tot Beste Web & IT Opleider van Nederland. Bovendien is online marketing trainer Dennis Mickers verkozen tot Beste Trainer van Nederland. Beide awards zijn gebaseerd op de ervaringen van cursisten, waarbij Douro Media op beide vlakken de hoogste gemiddelde score heeft behaald.
Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Wil je ontdekken op welke wijze Douro Media je online rendement kan vergroten? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)73 36 90 515 of het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur. Wij maken bovendien graag kosteloos een analyse van je Google Ads en/of Google Analytics account om concrete actiepunten aan te dragen.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *