Referenties

> Referenties


Wij ontvangen cursisten die werkzaam zijn binnen multinationals/het MKB of als (zelfstandig) ondernemer. Ook ontvangen we cursisten die in-between-jobs zijn. Cursisten zijn werkzaam in een divers werkveld, van B2B tot B2C, van profit tot non-profit. Door de kleine groepen met veel persoonlijke aandacht zijn we gespecialiseerd in het opleiden van diegenen die vanuit de theorie direct praktijkgericht aan de slag willen.


Cursisten passen nieuwe kennis bij mooie organisaties toe

Vanuit 682 reviews beoordeeld met een 9,6 douro media reviews

t-mobile
gemeente amsterdam
abn amro
rode kruis

Een selectie van waardevolle reviews

Onafhankelijk verzameld via Springest


t-mobile

10

Cheryl is erg professioneel in haar werk wat ze met enthousiasme doet. Dit enthousiasme gecombineerd met haar vermogen om uit te leggen maakt het de moeite waard. Het is een waar genoegen om de benodigde kennis, tot in de details overgedragen te krijgen. Het is een aanrader voor een ieder die met SEO worstelt Pieter Roskam, T-Mobile (SEO specialist training)


rabobank

9

Hele goede training in kleine groepjes. Er is veel persoonlijke aandacht voor de casussen die de deelnemers meenemen. Ik was zelf nog niet echt bekend met Google Adwords maar ik heb nu absoluut het gevoel dat ik een goede campagne kan bouwen. Top! Liset Valster, Rabobank (Google Ads specialist training incl. examen)


shell

10

In een dag heeft Dennis op een laagdrempelige manier Google Analytics uitgelegd. Hij heeft hiernaast een zeer bruikbaar advies over mijn website geschreven. Absoluut een aanrader voor iedereen die zich Google Analytics wil eigen maken! Samantha Koot, Shell (Google Analytics basis training)

kameramarkt

10

Zeer goede cursus waarin alle belangrijke aspecten van AdWords aan bod komen aan de hand van de AdWords accounts van de deelnemers. Voor mezelf weet ik nu al dat ik de kosten makkelijk terugverdien dankzij de vele tips specifiek voor mijn account die in de cursus zijn besproken en die ook in het gratis meegeleverde adviesrapport staan Dirk Jan de Ridder, KameraMarkt.nl (Google Ads gevorderden training)


boni supermarkten

10

Douro Media kan ik iedereen aanraden voor het volgen van een online marketing training. Er wordt gewerkt met kleine groepen waardoor er een goede interactie is tussen de deelnemers en trainer en er stil gestaan kan worden bij individuele issues. De trainer is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan de materie enthousiast en interessant overbrengen. De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in orde. De locatie is goed bereikbaar en verzorging is meer dan goed geregeld Huub van der Horst, Boni Supermarkten (Google Analytics specialist training incl. examen)


kliq internet

9

Arne Verwoert is een zeer goede trainer. Zowel een lading aan professionele kennis en ervaring met Google Ads als een scherp luisterend oor om a-la-minute paraat te staan voor inhoudelijk vraag & antwoord. Zeer tevreden! Hiernaast, ook niet onbelangrijk, een warme ontvangst en heerlijke lunch! Serg Dianov, Kliq Internet (Google Ads gevorderden training)

keijer en co

10

Inhoudelijk erg goede cursus. Dennis geeft een hele duidelijke uitleg, maakt het direct toepasbaar en maakt gebruik van cases, heeft een gestructureerde opbouw gedurende de dag, let goed op de timing en stuurt daar ook op, locatie is prima verzorgd en rustig met goede parkeergelegenheid, de lunch is lekker. Ook de terugkoppeling bij vragen vooraf en de afronding achteraf zijn professioneel. Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (Google Analytics basis training)


debby de vries

10

Ik heb eigenlijk niets aan te merken op de training. Toen ik voor Douro Media koos was dat omdat Dennis met kleine groepen werkt en de training in 3 dagen geeft. Ik zag bij andere trainingen dat de groepen beduidend groter waren en in 2 dagen werd gegegeven. Dit bleek inderdaad fijn te werken. Daarnaast is Dennis een goede trainer en zijn er veel voorbeelden uit de praktijk Debby de Vries, freelancer (Google Analytics specialist training incl. examen)


rob van berkel photography

10

Dennis heeft absoluut verstand van zaken. Hij weet op een analytische manier de stof goed over te brengen, met vele praktijkvoorbeelden. Daadwerkelijk ook samen aan de gang in de praktijk. Hij is rustig, en neemt absoluut de tijd voor iedere vraag, net zo lang totdat je het begrijpt Rob van Berkel, Rob van Berkel Photography (Google Ads specialist training incl. examen)

gemeente amsterdam

9

Fijne SEO basiscursus van Douro Media. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen en alles werd op een manier uitgelegd die makkelijk te begrijpen was. Zelfs voor iemand die nog geen enkele ervaring op dit gebied heeft. Zeker een aanrader! Tessa de Wilde, Gemeente Amsterdam (SEO specialist training)


gemeente den bosch

10

Goede training met een fijne trainer. Training was zeer waardevol waarbij ik nieuwe Google Analytics functies heb geleerd die meteen toepasbaar zijn voor onze organisatie. De combinatie tussen theorie en praktijk was heel goed. Er worden veel praktijkvoorbeelden behandeld en het was ook mogelijk om eigen issues vanuit de praktijk direct op te pakken. de trainingslocatie was ook prima! Sogol Raissi, Gemeente ‘s-Hertogenbosch (Google Analytics specialist training incl. examen)


gemeente breda

10

Er is uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen uit te zoeken en deze vervolgens aan mij terug te koppelen. Hartelijk dank daarvoor Dennis! Een leuke cursus en een uitstekende docent Zeljka Udiljak-Markovic, Gemeente Breda (Google Analytics gevorderden training)

rode kruis

10

Een super goede training! Aan de hand van onze eigen cases kregen we duidelijke uitleg over het hele AdWords-landschap. De aanpak van Dennis is zeer praktijkgericht waardoor je na de trainingen direct aan de slag kunt met je eigen campagnes Pjotr Knoester, Rode Kruis (Google Ads specialist training incl. examen)


stichting pvp

10

Vorige week hebben we een dag training gehad van Dennis op onze eigen locatie. Twee jaar geleden hebben we dat ook van hem gehad. We waren daar toen erg tevreden over. Omdat we intussen een nieuwe website hebben gekregen en Google Analytics ook wat is veranderd, was een opfriscursus nodig. Vooraf vroeg hij toegang tot ons Google Analytics account en wilde hij weten wat wij precies willen rapporteren. Tijdens de training legt hij op rustige wijze de verschillende mogelijkheden uit. Wat ik erg goed vind is dat hij de informatie zo goed kan doseren. Want er is namelijk heel erg veel over Google Analytics te vertellen. Omdat wij het programma niet intensief gebruiken maar wel regelmatig rapportages maken is het heel prettig dat hij kan inschatten wat wij moeten weten en wat niet echt nodig is. Ook heel fijn was het dat hij een paar onderdelen van het programma voor ons heeft ingericht. Al met al ben ik erg tevreden over deze training en kan het iedereen aanraden die dit programma gebruikt. Veel succes Dennis! Heleen van Koeven, Stichting PVP (Google Analytics gevorderden training)


knkv

10

Ik gebruikte Google Analytics sporadisch, maar begreep na de training van Dennis pas echt hoe het werkt. Heel nuttig hoe Dennis zijn stappenplan in online marketing uitlegde, met Google Analytics als startpunt. Hij neemt bovendien de tijd voor vragen, zonder daarin te verzanden en de rest van zijn verhaal te vergeten. Super! Frea ten Brink, KNKV (Google Analytics basis training)

Lees alle reviews

Een selectie van tevreden klanten

Onze specialisten optimaliseren het online marketing rendement

apcoa parking
miele witgoed center
high five
babbage company

Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …