Referenties

> Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


truelime

9

Ik heb deze training als heel waardevol ervaren. Cheryl is een goede trainer die het duidelijk en helder kan uitleggen, en een echte specialist is op SEO/SEA gebied. Deze training geeft je nieuwe inzichten op strategisch vlak (wat is er nodig om succesvol te zijn) en handige tools hoe je dit kunt implementeren en onderhouden Ook een SEO analyse komt aan bod, wat meteen verbeterpunten aan het licht brengt met betrekking tot je eigen website bijvoorbeeld. Al met al een dikke aanrader, ik heb intussen meerdere trainingen bij Douro gevolgd en zal een volgende keer zeker weer voor deze opleider kiezen Femke van Seeters, Truelime (SEO copywriting training)10

Bedankt voor de fijne leerzame dag! Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het inzetten van Google Ads advertenties. Laat de extra bezoekers/ klanten naar mijn website maar komen Samantha Zwart, Samix (Google Ads basis training)


t-mobile

10

Leuke basis cursus voor mensen die nog nooit WordPress hebben geopend maar toch interesse erin hebben. Na de cursusdag van 6 uur had ik een leuk en werkend concept wat ik zelf wil gaan gebruiken. Zeker een aanrader! Jasper van Vlaanderen, T-Mobile (WordPress basis training)


plameco systems

9

De training gaat heel goed in op de gevorderde opties binnen Ads. Arne verwoordt het in hele begrijpelijke taal en geeft goede voorbeelden. Wat mij betreft had er wel iets meer op de ingebrachte cases worden ingegaan. Hele leerzame en goed verzorgde training gehad! Koen Flederus, Plameco Systems (Google Ads gevorderden training)


plameco systems

10

Tijdens de training wordt er diep ingegaan op de gevorderde functies binnen Analytics. Stapsgewijs navigeert Dennis je door deze functies, waarbij jouw ingebrachte case wordt gebruikt. Zodoende kan jij bepalen wat voor jouw Analytics van belang is. Hele leerzame training en goed verzorgde training gehad! Koen Flederus, Plameco Systems (Google Analytics gevorderden training)


plameco systems

10

De benadering van de training heb ik als zeer prettig ervaren. Stapsgewijs wordt je door Analytics genavigeerd. Tijdens de training wordt er ingegaan op de ingebrachte cases van cursisten. Zo krijg je een goed beeld van de opzet van jouw Analytics account en kan je gemakkelijk verbeteringen aanbrengen. Koen Flederus, Plameco Systems (Google Analytics basis training)10

Bedankt voor de duidelijke en leerzame Google Analytics training. Ik heb nu een helder overzicht van de bezoekers die op mijn website komen. Bedankt voor de tips en inzicht om mijn website hierdoor te optimaliseren Samantha Zwart, Samix (Google Analytics basis training)


ekelhoff kuchen

10

Zeer positieve ervaring! Het grote voordeel van deze training is het feit dat het in kleine groepen wordt gegeven, in mijn geval 3 personen (eerste dag 4), en dat veel stof wordt behandeld aan de hand van de eigen accounts. Arne is zeer ervaren en weet veel over het onderwerp en brengt dit op een rustige, begrijpelijke en sympathieke manier over. En een uitgebreid en professioneel analyserapport achteraf. Locatie is prima, kleinschalig en rustig, prettige en ontspannen sfeer. Enige ervaring of voorbereiding is wat mij betreft wel aan te raden Miriam Monchen, Ekelhoff Küchen (Google Ads specialist training incl. examens)


asha international

10

De afgelopen weken de Google Ads Specialist training gevolgd bij Douro Media en enorm veel geleerd. Er komt een hoop lesstof aan bod maar Arne weet dit duidelijk, enthousiast en met voorbeelden te brengen. Gaat door tot je het snapt. De examens gehaald en daardoor de cursus succesvol afgesloten. Zin om alles wat ik heb geleerd in de praktijk te brengen! Bedankt Arne! Stefanie Broekers, Asha International (Google Ads specialist training incl. examens)


radboud universiteit

10

Super leuke en vooral leerzame training gehad van Cheryl. Ze heeft veel kennis over SEO en weet dit goed over te brengen. Aanrader voor iedereen die meer wil weten over SEO! Denise Hall, Radboud Universiteit Nijmegen (SEO copywriting training)


radboud universiteit

10

De trainer had duidelijk kennis van zaken en wist de inhoud op aansprekende wijze over te brengen. Niets aan te merken op het tempo en het niveau, de locatie en de communicatie. Aanrader! Thom Teulings, Radboud Universiteit Nijmegen (SEO copywriting training)


woonveste

10

Dennis kan op een simpele manier de complexe mogelijkheden van Analytics overbrengen. Daarnaast neemt hij de tijd voor specifieke vragen, gericht op jouw organisatie. Na afloop krijg je zelfs een adviesrapport met de belangrijkste punten voor jouw organisatie. Als je de basis van Google Analytics onder de knie wilt krijgen, is deze training zeker aan te raden! Marleen Timmermans, Woonveste (Google Analytics basis training)


hypertherm europe

10

Nuttige en praktische training. Hoewel het een training voor gevorderden is, was er toch nog veel aandacht voor basiszaken. Wel goed om weer eens door te nemen, maar dat had wat minder gemogen. Ik heb antwoord gekregen op de vragen die ik op voorhand had en ik heb nu een lijst met punten waar ik concreet mee aan de slag kan om mijn campagnes te optimaliseren. Arne legt alles goed en duidelijk uit en door de kleine groepen is er volop aandacht en ruimte voor vragen. Zeker aan te bevelen! Danielle Spuesens, Hypertherm Europe (Google Ads gevorderden training)


cortesecapital

10

Zeer nuttige en leerzame training op een goed bereikbare en prettige locatie. Goede tips en uitleg van de trainer. Verder ook goede opzet van de training (o.a. kleine groep, veel interactie en adviesrapport) Tessa Lammers, Cortese Capital (Google Ads gevorderden training)


karinverbruggen

9

Over de training had ik al mijn review ingediend. Toch wil ik graag nog complimenten toevoegen voor DouroMedia zelf want wat erg prettig werkt is dat de vragen die ik had over de training voordat ik inschreef accuraat en duidelijk beantwoord werden. Door deze persoonlijke aandacht was het niet moeilijk om te kiezen voor deze opleider Karin Verbruggen, KarinVerbruggen.nl (WordPress gevorderden training)


miko product

10

De training die Arne gaf namens Douro Media was erg compleet. De uitleg was erg goed en duidelijk. Wanneer er vragen waren, werd hier goed en inhoudelijk op ingegaan. Voor iedereen die nieuw is in de wereld van Google Ads raad ik deze cursus aan. Je zal er geen spijt van krijgen! Délano van Egmond, Miko Products (Google Ads basis training)


t-mobile

10

Cherryl is erg professioneel in haar werk wat ze met enthousiasme doet. Dit enthousiasme gecombineerd met haar vermogen om uit te leggen maakt het de moeite waard. Het is een waar genoegen om de benodigde kennis, tot in de details overgedragen te krijgen. Het is een aanrader voor een ieder die met SEO worstelt Pieter Roskam, T-Mobile (SEO specialist training)


ptmd

10

Ik vond de gastvrijheid en de eenvoudige vorm van communicatie erg fijn. De trainer heeft begrip voor ieder zijn niveau en kan zich goed verplaatsen in jouw eigen casus. Ik adviseer deze training aan iedereen die vooruitgang wil boeken op basis niveau Olivier van Geijn, PTMD (Google Analytics basis training)


ptmd

10

Zeer nuttige Google Analytics training gehad! Noodzakelijke basis kennis verworven en praktische tips en tricks mee gekregen. Aanrader voor wie ermee aan de slag wilt, maar niet goed weet waar te starten Madelon Grinwis, PTMD (Google Analytics basis training)


solipsis

10

Hele praktische Google Analytics training gevolgd met goede opbouw (eerst inrichting Analytics, daarna rapportages en tips&tricks). Als ‘extraatje’ een rapport met concrete verbeterpunten ontvangen waar ik direct mee aan de slag kan. Zeer tevreden! Tessa Hofman, Solipsisgroep (Google Analytics basis training)


fd plaagdierpreventie

10

Mijn tweede training bij Douro Media gevolgd, en ook deze keer een hele leerzame, interactieve en inspirerende Google Analytics training waarbij Dennis de basis principes, alle rapporten en Dennis is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan de materie professioneel, enthousiast en interessant overbrengen. Doordat er met een kleine groep deelnemers gewerkt wordt is er volop tijd voor vragen en ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Na de training meteen aan de slag gegaan met mijn eigen Analytics en dan is het heel fijn om de geleerde stof toch nog even te laten “toetsen” of het wel helemaal goed is, en deze service word ook door Dennis geleverd, Top! Dayana Telkamp-Boon, FD Plaagdierpreventie (Google Analytics specialist training incl. examen)


fd plaagdierpreventie

10

Een hele leerzame en duidelijke Google Ads training gehad van Arne van Douro Media. Een kleine groep deelnemers waardoor je alle aandacht krijgt en er volop tijd voor vragen is. Aangezien de voorbeelden ook vanuit je eigen Google Ads account worden aangehaald heb je meteen kennis die kan worden toegepast in de praktijk. De voorbereiding op de examens is goed. Daarnaast ontvang je nog een adviesrapport na de training wat je helpt op weg nog succesvoller te zijn! Een echte aanrader! Bedankt Arne! Dayana Telkamp-Boon, FD Plaagdierpreventie (Google Ads specialist training incl. examens)


casala

10

Dennis en Cheryl zijn echte vakmensen! Zij hebben heel veel kennis, geven heldere en gestructureerde uitleg, passen bij alle onderwerpen praktijkvoorbeelden toe en geven adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Stel een vraag en zij hebben het antwoord! Kortom, ik beveel Douro Media van harte aan! Denise Krul, Casala (Google Analytics gevorderden training)


gemeente den bosch

10

Goede training met een fijne trainer. Training was zeer waardevol waarbij ik nieuwe Google Analytics functies heb geleerd die meteen toepasbaar zijn voor onze organisatie. De combinatie tussen theorie en praktijk was heel goed. Er worden veel praktijkvoorbeelden behandeld en het was ook mogelijk om eigen issues vanuit de praktijk direct op te pakken. de trainingslocatie was ook prima! Sogol Raissi, Gemeente ‘s-Hertogenbosch (Google Analytics specialist training incl. examen)


rabobank

8

In zo weinig tijd zoveel dingen leren is heel intensief, maar vooral heel leuk! Er is veel ruimte voor de casussen van de deelnemers, maar ook voor algemene dingen zoals handigheidjes, nieuwe tools etc. Ik heb echt het gevoel dat ik de basis van analytics nu goed begrijp, en volgens mij is dat precies het doel van de cursus 🙂 Liset Valster, Rabobank (Google Analytics basis training)


rendon onderhoudsgroep

10

Knusse en duidelijke training Google Analytics gevolgd bij Dennis. Heldere uitleg, daarnaast kreeg ik ook inzage in een Analytics account van Douro Media. Interessante cases van medecursisten waar je ook veel van leert. Top cursus met een kleine groep! Josha Prins, Rendon Onderhoudsgroep (Google Analytics specialist training incl. examen)


rendon onderhoudsgroep

10

In drie dagen heeft Arne mij de fijne kneepjes van Google Ads aangeleerd. Van Douro Media kreeg ik inzage in het Google Ads account om mee te klikken en de uitleg tastbaar te maken. Super fijne training met leuke cases van medecursisten! Een aanrader! Josha Prins, Rendon Onderhoudsgroep (Google Ads specialist training incl. examens)


brand compliance

10

Deze training is een interactieve en praktische training. Je kunt na deze training direct aan de slag. Wat ik erg goed vond aan Cheryl is dat ze controleerde of we de materie begrepen en deze anders nogmaals herhaalde. De training zit vol tips en tools die je kan inzetten en de organisatie waarvoor je werkzaam bent, wordt regelmatig onder de loep genomen. Kortom; een aanrader! Anika Both, Brand Compliance (SEO specialist training)


technotape

10

De Google Analytics training was leerzaam, interactief en inspirerend! Prettig was de ruimte voor persoonlijke aandacht. Door in te zoomen op verschillende praktijkvoorbeelden werd de theorie duidelijk en direct toepasbaar. De trainer is professioneel, enthousiast en heeft veel kennis van de materie. Zeker een aanrader! Caroline van der Vis, Technotape (Google Analytics gevorderden training)


boni supermarkten

10

Douro Media kan ik iedereen aanraden voor het volgen van een online marketing training. Er wordt gewerkt met kleine groepen waardoor er een goede interactie is tussen de deelnemers en trainer en er stil gestaan kan worden bij individuele issues. De trainer is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan de materie enthousiast en interessant overbrengen. De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in orde. De locatie is goed bereikbaar en verzorging is meer dan goed geregeld Huub van der Horst, Boni Supermarkten (Google Analytics specialist training incl. examen)


maddox media

10

Inhoud van de training was zeer goed. Trainer Dennis neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen en doet dit aan de hand van praktische voorbeelden. Hierdoor zijn veel besproken onderwerpen vrijwel direct toepasbaar. Verder gastvrij en prettige (kleine) setting waarin gedoceerd wordt Pablo Druijts, Maddox Media (Google Analytics specialist training incl. examen)


lumiere

8

Erg kundige trainer, kleinschalige training is erg prettig. Inhoudelijk zinvol om aan deel te nemen. Praktische tips zijn handig. Volop ruimte om vragen te stellen. Was nét te weinig tijd om het perfect te maken. Laatste onderdeel was buiten de tijd Thomas van den Hoek, Lumière Publishing (Google Ads basis training)


holland casino

9

Zeer leerzame training. Dennis heeft op een uitstekende manier de basis principes van google analytics inzichtelijk gemaakt. Met de opgedane kennis is het mogelijk om enkele kern-aspecten van google analytics op een goede manier te benutten. Ook opent de training de weg naar het zelf werken/experimenteren met google anlytics doordat je de basis onder de knie hebt en vanuit daar verder kan werken Tom Maandag, Holland Casino (Google Analytics basis training)


rabobank

10

Goede, intensieve en praktisch direct uitvoerbare training. Roy heeft duidelijk erg veel ervaring en door de 1 op 1 vorm kon ik al mijn vragen goed kwijt. De informatie vooraf en achteraf door Douro Media was ook uitstekend. Vol enthousiasme en met een beetje een vol hoofd kan ik direct aan de slag Hanneke van der Velden, Rabobank (WordPress specialist training)


kliq internet

9

Arne Verwoert is een zeer goede trainer. Zowel een lading aan professionele kennis en ervaring met Google Ads als een scherp luisterend oor om a-la-minute paraat te staan voor inhoudelijk vraag & antwoord. Zeer tevreden! Hiernaast, ook niet onbelangrijk, een warme ontvangst en heerlijke lunch! Serg Dianov, Kliq Internet (Google Ads gevorderden training)


business to you

9

Heel fijn die kleine groepen. Arne is zeer ter zake kundig en geeft duidelijke uitleg. De Ads accounts van de deelnemers worden gebruikt om meteen de vertaling naar de praktijk te zien. Heel fijn. Voorbereiding op het examen is goed. Het adviesrapport over je campagnes helpt je verder op weg op nog succesvoller te zijn! Bedankt Arne! Jacqueline van Dijk, B2U (Google Ads specialist training training incl. examens)


ado bike

10

De training van Arne sloot erg goed aan op de eerdere Google Ads Basis training. Er kwam een stukje herhaling in voor, maar ook zeker diepgaande stof. Veel praktische voorbeelden en genoeg ruimte voor vragen. Zeker een aanrader! Thijs Maas, Ado Bike (Google Ads gevorderden training training)


sheerenloo

9

Een zeer gedegen SEO-training, geschikt voor zowel beginner en gevorderde. Cheryl heeft verstand van zaken en weet ingewikkelde leerstof duidelijk en in een vlot tempo uit te leggen. Ze geeft goede tips en laat interessante praktijkvoorbeelden zien. De kennis die ik al had over SEO, was zeer gefragmenteerd. Deze is nu aaneengesmeed tot een helder consistent verhaal waar ik mee vooruit kan. Het leskrijgen in een kleine groep, de ontspannen sfeer en de lekkere luch maakten het compleet. Top! Ernst Keyer, ‘s Heeren Loo (SEO specialist training)


duwoners

10

Dennis is een ontzettend fijne trainer. Hij heeft veel kennis kunnen overdragen in 6 uur. De lunch was ook lekker, waarvoor dank! Ik voel me niet zo snel op mijn gemak om meteen de vragen te stellen die in mij opkomen, maar bij Dennis had ik dat wel! Hij had zich van te voren ingelezen in onze organisatie en we hadden hem ook al toegang gegeven tot onze e-mailmarketing account waardoor hij de cursus op maat kon geven. Kortom, het was een leuk, informatief en toegankelijk voor elk niveau Nanouk de Jong, Duwoners (e-mailmarketing training)


rabobank

10

Praktisch en diepgaande info over SEO. Veel info en tips over hoe daadwerkelijk toe te passen. Trainer met veel ervaring en kennis en goede aandacht voor de verschillen in ervaring bij de deelnemers. Ook vooraf duidelijk en snel contact via mail met Douro Media. Prima locatie, goed te bereiken en prima verzorgd Hanneke van der Velden, Rabobank (SEO copywriting training)


keygene

10

Ik heb de Google Analytics Basis training bij Dennis gevolgd en dat is zeer goed bevallen. Training zit goed in elkaar. Zeer leerzaam. Veel aandacht voor de cursisten. Ook prettig dat het een kleine groep was. We kregen bovendien een adviesrapport van Dennis met verbeterpunten voor onze website en het inrichten van ons Analytics account. Top hoor. Absoluut een aanrader Jenny Peters, KeyGene (Google Analytics basis training)


keygene

9

Dennis Mickers is vakkundig. Hij zorgt dat de goede ‘pace’ in de traing en de groep kan komen. Daarbij gaat ie actief de interactie aan: het is veel meer dan alleen ‘college geven’. Douro media is snel en flexibel bij het inspelen van vooraf aangegeven wensen. Ik ervaarde het als verrassend en heel positief dat de trainer onze case al vóór de training goed tegen het licht had gehouden, zonder dat daar vooraf afspraken over waren gemaakt. Er kwamen hele concrete en inspirende punten uit die wij gan gebruiken in onze dagelijkse praktijk: in de samenwerking met ons web-bureau én vootr onze eigen activiteiten Erik Toussaint, KeyGene (Google Analytics basis training)


zicht adviseurs

9

Arne gaf een persoonlijke en rustige uitleg. Hij gebruikte veel praktijkvoorbeelden! Kortom, de training was erg leerzaam en prettig. De voorbereiding op het examen was ook prettig. Door de kleine groep was er veel ruimte voor vragen Helen Timmers, Zicht Adviseurs (Google Ads specialist training incl. examens)


tevema

10

Dennis weet ontzettend veel van Google Analytics en kan dat ook op een goede manier overbrengen met concrete voorbeelden. Ik hebheel veel geleerd tijdens deze training, de training werd enthousiast gebracht, ik kan ne zelf goed met Google Analytics aan de slag Ingeborg Hooyen, Tevema (Google Analytics specialist training incl. examen)9

Zeer prettige en leerzame training. Dennis heeft veel verstand van zaken en weet dit enthousiast over te brengen. De vele praktijkvoorbeelden maken de theorie duidelijk. Kleine groep, goede locatie en lekkere lunch! Simone Ros (Google Analytics specialist training incl. examen)


duwoners

10

Een heldere, holistische en waardevolle training over e-mailmarketing. Alle nodige informatie, praktische tips, deskundig advies en inspiratie wordt meegenomen in de training. De essentie van de training is het digitaal marketing/sales denken en gaat verder dan enkel ‘e-mail marketing’. Aan te raden om deel te nemen met een geheel marketing & sales team Olga Klepatska, Duwoners (e-mailmarketing training)


New Horizon

10

Ik heb de WordPress specialist training gevolgd. Deze drie-daagse training stoomt je in een korte tijd klaar om een goede basis te leggen betreffende de WordPress kennis. Roy is een zeer fijne trainer. Hij is geduldig, geeft goede uitleg en geen vraag is hem te veel. Ook de faciliteiten bij Douro Media zijn super en het pand is goed te bereiken. Overal meer dan tevreden met de training en voor iedereen aan te raden Jules Siewertsen, New Horizon (WordPress specialist training)


hout compleet

10

Veel dank voor jullie super leerzame en leuke training. Dennis en Niels hebben veel ervaring, bezitten een hoop kennis en zijn daarbij ook nog eens heel betrokken. De training wordt zo veel mogelijk toegepast op de praktijk waardoor het meer spreekt. Ik kijk alweer uit naar een volgende training Frederique Elich, Hout Compleet (Google Analytics basis training)


abn amro

9

Met deze basistraining is het een goed begin om kennis op te bouwen over het programma Affinity Photo. Uitleg is helder en je wordt gemotiveerd om ermee verder te gaan. Roy geeft de cursus op een leuke manier en opbouw is te volgen. Een aanrader dus! Locatie is ook prima en toegankelijk Loraine Smits, ABN AMRO (Affinity Photo basis training)


supriseat

10

Dennis leert je in vogelvlucht de meest bruikbare tips om jouw website zo hoog mogelijk in de ranking van Google te krijgen. De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Na de cursus staan alle tools in een presentatie die de cursist toegestuurd krijgt. Heel handig! Sabrina Vader, Supriseat (SEO specialist training)


supriseat

9

Dennis is een vakspecialist, ik beveel hem van harte aan als trainer op het gebied van Online Marketing. Dennis leert cursisten alle geheimen van Google Ads en brengt de stof enthousiast over. Alleen nog een ppt presentatie om terug te kunnen lezen Sabrina Vader, Supriseat (Google Ads basis training)


supriseat

9

Goede trainer! Cursus is heel goed te volgen en wordt enthousiast gebracht. Dennis is echt een expert te noemen op het gebied van Online Marketing. Wat punten op PowerPoint zou de cursus een 10 maken Sabrina Vader, Supriseat (Google Analytics basis training)


rijkswaterstaat

9

Het was een leuke en leerzame cursus. Ik ben gemotiveerd om meer te doen met Affinity zowel op werk als prive. Het was een duidelijke opbouw van makkelijk naar steeds iets lastigere materie. Goed gestructureerd, Bedankt snap nu hoe lagen werken in het programma Mustafa Azzaoui, Rijkswaterstaat (Affinity Photo basis training)


autohaas

10

Dit is mijn tweede training bij Douro Media. Ook dit keer was er een goede balans tussen theorie en praktijkvoorbeelden tijdens de cursusdagen en ga je naar huis met adviesrapport waarmee je direct aan de slag kan. Ik kan Douro Media zeker aanbevelen! Denise ten Broeke, Autohaas (Google Anayltics specialist training incl. examen)


babbage company

10

Erg goede leerervaring. Direct toe te passen in de praktijk. Op een heldere, enthousiaste manier gebracht. Zeer geschikt voor iedereen die zijn kennis op dit gebied wil opfrissen of vergroten Iwein Trel, Babbage Company (Google Ads basis training)


babbage company

10

Dennis is een enthousiaste kerel die exact op de hoogte is van wat er speelt in online marketing. Hij kent alle ins en outs van Google Analytics en brengt dit duidelijk over. Als je iets wilt leren over Analytics dan ben je bij hem aan het goede adres Jean-Paul Schaddé van Dooren, Babbage Company (Google Analytics basis training)


babbage company

9

Dennis is een enthousiaste, senior trainer die complexe materie helder/publiekstoegankelijk maakt. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en geeft je na 2 uur het geval dat je er een tweeweekse training hebt opzitten zoveel kennis heb je vergaard! Ik beveel Dennis van harte aan! Pauline Thijssen, Babbage Company (Google Analytics basis training)


dsd europe

10

De training was duidelijk en makkelijk te volgen, doordat hij continu voorbeelden geeft en de kennis toelicht aan de hand van Adwords accounts van deelnemers aan de training. Na het volgen van de training heb je alle info om AdWords campagnes op te zetten en te beheren. Daarbij staat Dennis ook na het afronden van de training klaar om te helpen en je campagnes te controleren! Rowen Heesakkers, DSD Europe (Google Ads specialist training incl. examens)


ggz centraal

10

Ik heb de training Affinity foto gevolgd bij Douromedia. Affinity foto is in opmars en een uitstekende vervanger voor Photoshop. Het was een TOP training van 1 dag, met veel oefenen, een relaxte trainer met veel inhoudelijke kennis. Ik kan nu eindelijk echt aan de slag met dit programma. Kortom ik ben zeer tevreden met DouroMedia en zou er zeker weer een training volgen Angélique Salimans, GGz Centraal (Affinity Photo basis training)


rijkswaterstaat

9

Een uitstekende training,goed opgebouwd en duidelijk uitgelegd. Trainer neemt de tijd en geeft iedereen voldoende aandacht om de stof onder controle te krijgen. De sfeer waarin de training gegeven wordt is erg prettig Robert Barendrecht, Rijkswaterstaat (Affinity Photo basis training)


stickerwinkel

10

Het was wederom een inspirerende dag, waarbij de Ads gevorderden training naadloos aansloot op de basis training. Onze persoonlijke situatie werd als voorbeeld genomen. Dennis heeft ons tijdens deze training goede inzichten gegeven en klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan met Ads! Wij waren zeer tevreden Anouk Suilen, Stickerwinkel.com (Google Ads gevorderden training)


saltro

10

Perfect verzorgd! Goede balans tussen theorie en praktijkvoorbeelden. De stof wordt professioneel overgebracht in een relaxte setting met humor en interactief. “De dag vliegt voorbij met Dennis Mickers aan je zij Sunita Rampersad, Saltro (Google Ads specialist training incl. examens)


saltro

10

Perfect verzorgd! Goede balans tussen theorie en praktijkvoorbeelden. De stof wordt professioneel overgebracht in een relaxte setting en met humor. Dennis Mickers, ik ben blij dat k je heb leren kennen. Je bent een topper! Sunita Rampersad, Saltro (Google Analytics specialist training incl. examen)


travelcenterdewit

10

Super leerzame en duidelijke Google Adwords training gehad van Dennis van Douro Media. Aangezien de voorbeelden vanuit het eigen Google Adwords account worden aangehaald heb je meteen kennis die kan worden toegepast in de praktijk. Daarnaast ontvang je nog een geheel adviesrapport na de training. Een echte aanrader! Maud Lavrijsen, TravelcenterdeWit (Google Ads gevorderden training)


woonkracht10

10

Heldere uitleg, enthousiast en is goed in staat om de wensen en vragen van deelnemers boven water te krijgen en en er effectief op in te spelen. Locatie is ook goed. Dicht bij de afslag van de snelweg en genoeg parkeermogelijkheden Robert Bouwman, Woonkracht10 (Google Ads specialist training incl. examens)


ing

10

Na de goede ervaring met de Analytics training heb ik de Google Ads Specialist training gevolgd. Ook bij deze cursus ben ik weer uitstekend begeleid. Ontzettend veel geleerd. Door de informatie die ik heb opgedaan uit de cursus zijn mijn kosten fors gedaald. Binnen weken had de cursus zich dubbel en dwars terugbetaald. Top! Patrick Crielaard, ING (Google Ads specialist training incl. examens)


ing

10

Uitstekende training. Dennis heeft in de cursusdagen alle aspecten van Google Analytics behandeld. Hij neemt alle tijd voor je en geen onderwerp is hem onbekend. Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan aan mogelijkheden! Patrick Crielaard, ING (Google Analytics specialist training incl. examen)


maes&hills

10

Ik heb deze training gevolgd om Google shopping goed in te richten. Zeer tevreden hierover. Dennis neemt de accounts door en voorziet je van feedback. Tijdens de training neem je nog eens de stappen door en kun je verbetervoorstellen direct doorvoeren. Zeer praktijk gericht en kom zeker nog eens terug. Voor iedereen in de ecommerce aan te raden Joris Siemer, Maes & Hills Collection (Google Ads gevorderden training)


zaats idee

10

Deze training van Dennis Mickers, Doura Media, heeft mijn kennis echt verrijkt. Hij kon in een paar uurtjes toch heel veel uitleggen hoe je een website of app het beste kan optimaliseren voor Google Chantal Zaat, Zaat’s Idee (SEO specialist training)


zaats idee

9

De basis van Google Ads werd heel kundig uitgelegd in een paar uurtjes door Dennis Mickers van Douro Media. Ik ben erg blij met deze extra kennis. De locatie was goed bereikbaar, maar erg klein. Deze locatie was wel ergens anders Chantal Zaat, Zaat’s Idee (Google Ads basis training)


zaats idee

10

Dennis Mickers, van Douro Media, heeft in een paar uurtjes heel duidelijk kunnen uitleggen van de basis is van Google Analytics. Precies wat ik hoopte. De locatie was wat klein, maar deze was ergens anders Chantal Zaat, Zaat’s Idee (Google Analytics basis training)


xyztec

10

Zeer leerzame en inspirerende cursus! Alle belangrijke punten worden behandeld in een gestructureerde volgorde. Omdat de cursus in kleine groepen gehouden wordt is er veel aandacht voor je persoonlijke case. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ook andere gerelateerde vragen worden beantwoord. Je krijgt ook een adviesrapport en het geeft gelijk energie om naderhand aan de slag te gaan met het implementeren en optimaliseren van je Google account. Een aanrader! Mariëlle van Bussel, XYZTEC (Google Analytics gevorderden training)


keijman reizen

10

Een waardevolle en zeer sprekende SEO cursus. Zowel interessant voor de leek als de reeds geïnformeerde. Goede praktijkgerichte voorbeelden die makkelijk toepas zijn op de websites. Ook de nazorg is dik in orde Tim Wijnhoff, Keijman Reizen (SEO specialist training)10

Douro Media is een fijne locatie, makkelijk te bereiken en voldoende gratis parkeergelegenheid. De opleidingsruimte voorziet in ruime werkplekken per cursist. De lokalen zijn voorzien van een klimaatregelaar en grote ramen met een prettige lichtinval waardoor het makkelijk en plezierig is om de lessen te volgen in deze ruimtes. Daarnaast is een dag training bij Douro Media voorzien van onbeperkt water, koffie, thee, frisdrank en een meer dan keurig verzorgde lunch met luxe broodjes naar keuze. Dennis heb ik leren kennen als een passievolle trainer met betrekking tot de online materie. Hij is zeer geïnteresseerd in de deelnemers, hun achtergrond en wat ze willen bereiken met deelname. Doordat hij goed luistert naar de deelnemers voelen zij zich betrokken bij de lessen en hij behandelt hen met respect. Voor zowel de professional als de beginner weet Dennis zijn kennis over te brengen zodat het voor elk niveau van de deelnemer begrijpelijk is. Hij legt de stof zeer prettig uit, mede omdat hij een antwoord vertaald op een bestaande werkomgeving van de deelnemer. De lessen zijn afwisselend en met zijn gevoel voor humor en ruime praktijkkennis zijn lessen niet saai en weet hij voor een prettige sfeer te zorgen. Dennis is een docent die je kunt vertrouwen en ook na de trainingen kun je hem te allen tijde bereiken om te brainstormen over een case Alain Galiart (SEO specialist training)


brand compliance

10

Enorm veel praktische tips gekregen tijdens deze training. Heel fijn dat het ook nog eens gepersonaliseerd kon worden voor ons Google account en we daardoor enorme stappen hebben kunnen maken Anika Both, Brand Compliance (Google Ads gevorderden training)


brand compliance

10

Eind oktober 2018 heb ik samen met twee collega’s de Google Ads training gevolgd bij Douro Media. Deze werd verzorg door Dennis. Een praktische training, gericht op onze organisatie, waar we veel van hebben geleerd, maar waar ook direct praktische verbeterpunten zijn toegepast Renée Gruijters, Brand Compliance (Google Ads gevorderden training)


dutch crowd security

10

Meerdere trainingen gevolgd bij Dennis Mickers, zowel klassikaal als één op één. Zeer professioneel, betrokken en inhoudelijk ook erg sterk. Hij kan elke training afstemmen op jou of jouw bedrijf. Ik heb er enorm veel aan gehad en raad Douro Media dan ook aan iedereen aan Glenn Zeilemaker, Dutch Crowd Security (Google Analytics gevorderden training)


the beautiful bride shop

10

Dennis legt alles zeer duidelijk en rustig uit. Hij wil graag de tijd nemen voor je en probeert met je mee te denken. De cursus is zeker aan te raden! Arjen van Bruinnessen, The Beautiful Bride Shop (Google Ads basis training)


integrated chemicals specialties

10

Dennis heeft een ontspannen stijl van cursus geven en gaat vooral ook goed in op de eigen instellingen ed. waardoor het direct toepasbare informatie is. Door de kleinere groepen waarmee gewerkt wordt is ook vragen stellen geen enkel punt en krijg je het idee dat de cursus op maat voor jou gemaakt is Rémi Hennink, Integrated Chemicals Specialties (Google Ads basis training)


erem

9

Arne is een enthousiaste opleider en heeft veel verstand van zaken! Alle belangrijke onderdelen van Google Ads komen aan bod en na afloop snap je veel beter hoe het Ads systeem werkt en kun je zonder moeite het examen afleggen. Een klein verbeterpunt: het zou fijn zijn als er wat meer praktijkvoorbeelden worden gebruikt, want nu was het wel erg theoretisch. Desalniettemin, een hele leuke opleiding in een prettige sfeer Lindy Nijman, eReM Elektrotechnici (Google Ads specialist training incl. examens)


henry schein

10

Arne heeft ons – binnen één dag – meegenomen in de wereld van Google Ads. Wat zijn de functies, welke mogelijkheden zijn er en hoe richt je advertenties op een juiste manier in? Arne is heel duidelijk, geduldig en weet in welke wereld zijn klanten zich begeven. Douro Media organiseert de trainingen in kleinschalige groepen waardoor er voldoende aandacht is voor de deelnemers Wesley Brouwers, Henry Schein (Google Ads basis training)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …