Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

puur en fit

altena group

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,6 Gebaseerd op 243 ervaringen vanuit Springest


yarden

10

Dennis geeft op een duidelijke, heldere en geduldige manier les. In korte tijd heb ik zo ontzettend veel geleerd. Bovendien nam hij echt de tijd om op persoonlijke vragen in te gaan. En…wat ik voor onmogelijk hield; in 1 x geslaagd met slechts 3 fout! Marieke van Aesch, Yarden (Google Analytics specialist training incl. examen)


newomij

8

De training werd van begin tot eind op een enthousiaste manier gegeven. Er werd voor m’n gevoel iets te lang stil gestaan bij eventuele examens van Google Analytics. Doordat ik direct zaken kon toepassen was de training erg nuttig! Mireille Thakoersingh, Newomij (Google Analytics basis training)


examenservices

10

Dennis legt alles uit aan de hand van accounts van deelnemers in begrijpbare taal. Hij past zich goed aan het niveau van de deelnemers. Ik ben enthousiast geworden en wil meteen aan de slag Marianne van Asch, Examenservices (Google Analytics basis training)


redfoxblue

10

Dennis geeft ontzettend prettig les. Geen vraag is te veel en hij neemt ook echt de tijd voor je. We namen regelmatig zijweggetjes naar andere onderwerpen zoals AdWords en AdSense. Ook is de nazorg ontzettend goed. Als ik vraag om feedback krijg ik een uitgebreide terugkoppeling en zie ik dat hij er zijn tijd voor heeft genomen. Mocht ik in de toekomst nog eens besluiten om een andere training te volgen, en Dennis biedt deze aan, dan kom ik zeker terug! Daisy Weber, RedFoxBlue (Google Analytics specialist training incl. examen)


truelime

10

Dennis is een enthousiaste trainer die alle kneepjes van het vak weet over te brengen. Duidelijk en met een grapje op zijn tijd. Qua inhoud neemt hij je graag mee in jouw eigen case. Top! Ik raad iedereen Douro Media aan voor online marketing trainingen! Mijn volgende staat alweer gepland! Tessa Klijn, TrueLime (Google Analytics specialist training incl. examen)


yarden

10

Tijdens de training van Dennis heb ik kennis gemaakt met veel verschillende aspecten van de GA omgeving. Met concrete praktijk voorbeelden wist hij mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Mede door zijn enthousiasme en betrokkenheid is de training erg goed verlopen Jan-Joost Oudshoorn, Yarden (Google Analytics specialist training incl. examen)


gemeente breda

10

Er is uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen uit te zoeken en deze vervolgens aan mij terug te koppelen. Hartelijk dank daarvoor Dennis! Een leuke cursus en een uitstekende docent Zeljka Udiljak-Markovic, Gemeente Breda (Google Analytics gevorderden training)


yarden

10

Zeer fijne Google Analytics training gevolgd. Duidelijk, praktisch en een goede voorbereiding voor het uiteindelijke examen (ben geslaagd!). Dennis legt heel duidelijk uit, is zeer geduldig en erg prettig in de omgang Lisette Zant, Yarden (Google Analytics specialist training incl. examen)


regiobank

8

Ik heb Dennis als een geduldige, capabele en sympathieke trainer ervaren. Gedurende de drie dagen was er voldoende tijd om in te gaan op mijn case. Positief! Het is wel heel veel stof/ theorie. Ik snap dat hiervoor wellicht te weinig tijd is, maar het zou een mooie aanvulling zijn om wat opdrachtjes tussendoor te doen Job Kersemaekers, Regiobank (Google Analytics specialist training incl. examen)


van deursen design en development

10

Deze curus was simpelweg heel goed: de interactie was prettig, de structuur van de curus helder, de inhoud interessant en zeer leerzaam. Er werden echte (en deels eigen) cases gebruikt, waardoor je als deelnemer ook nog eens 1 op 1 tips kreeg. Dennis Mickers weet waar hij het over heeft en was erg helder in zijn uitleg. Kortom: deze Google Analytics Gevorderden Training is een absolute aanrader! Marloes van Deursen, Van Deursen Design & Development (Google Analytics gevorderden training)


tacx

10

De Zoekmachine Optimalisatietraining is een zeer leerzame middag, waarna je met een bak aan kennis over Javascript, CSS, URL-structuur, zoekwoordonderzoek en nog veel meer naar huis gaat. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om de vindbaarheid van je site te verbeteren, aangereikt. De training geeft mij een enorme duw in de rug in mijn ontwikkeling richting Online Marketing. Dennis legt op een prettige manier alles uit en je hoeft geen developer te zijn om deze training goed te kunnen volgen. Ik ga in oktober weer terug om de Analytics training te doen Jantien Overduin, Tacx (zoekmachine optimalisatie training)


ing

10

Dennis is een zeer deskundige trainer die met veel passie een kwalitatief hoogwaardige training verzorgt. Met de feedback die hij heeft gegeven op de lopende campagne verdienen we het cursusgeld letterlijk direct terug. Tenslotte wordt er een fantastische lunch verzorgd. Het is een dikke 10 waard! Johan Roza, ING (Google Adwords gevorderden training)


ing

10

Dennis is een zeer deskundige trainer die met veel passie een kwalitatief goede training verzorgd. Daarnaast waardeer ik de feedback die hij geeft op de bestaande situatie heel erg. Hiermee ben ik staat op direct verbeteringen door te voeren. Tenslotte wordt er een fantastische lunch verzorgd. Het is een dikke 10 waard! Johan Roza, ING (Google Analytics basis training)


vlvt

10

Zeer prettige en duidelijke training. Dennis is een top trainer en zeer goed onderlegd. Ook de omgeving is prettig, gratis parkeren, een rustige locatie en lunch met keuzes. Ik ga zeker nog een training volgen Hugo Vis, VLVT (Google Adwords specialist training incl. examens)


jan kruisheer

10

Bijzonder praktische en handzame training van Dennis, waarvan de inhoud me nog lang zal bijblijven. Zo verdiepend, spits en (waar het kan) geestig als Dennis die know how kan overbrengen is er vast geen tweede. Echt een absolute aanrader voor alle mensen die ook maar iets met internet communicatie te maken hebben. Niet alleen voor copyriter en redacteuren (zoals ik), juist ook voor anderen die betrokken zijn bij het proces – omdat het tot zo ongelooflijk veel meer begrip en betere samenwerking leidt Jan Kruisheer, zelfstandig redacteur (zoekmachine optimalisatie training)


jan kruisheer

10

Bijzonder praktische Adwords training van Dennis Mickers, hij is er een meester in om Google-raadselen eenvoudig voor ons cursisten te ontwarrren. Vlot, onderhoudend en (waar het kan) geestig gaat hij door de materie heen op een manier die je echt bijblijft. Aanrader voor eenieder die ook maar iets te maken heeft met internet communicatie Jan Kruisheer, zelfstandig redacteur (Google Adwords basis training)


jan kruisheer

10

Basistraining Google Analytics door Dennis was heel verhelderend, hij neemt je stap voor stap mee door het hele proces en weet binnen die paar uur echt heel veel duidelijk te maken over deze must in onze tijd. Ik zou de cursus aan iedereen aanbevelen die ook maar iets met internetcommunicatie te maken heeft Jan Kruisheer, zelfstandig redacteur (Google Analytics basis training)


kooning schiphol

10

Hele goede training, stap voor stap hebben we alle punten doorgenomen, totdat iedereen het snapte. Je gaat weg met een goed gevoel en het idee dat je er echt meer van weet. Veel praktijk voorbeelden, waardoor het makkelijker te begrijpen is. Ook na de cursus wordt je nog heel goed geholpen! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (zoekmachine optimalisatie training)


kooning schiphol

10

Super goede cursus. Ik begon echt helemaal vanaf het begin, nog nooit gewerkt met Google Analytics. De groep was klein (3 personen) en daardoor was de sfeer heel informeel, maar leerde je er heel veel van. Iedereen kon alle vragen stellen die hij of zij wilde en er werd altijd een duidelijk antwoord gegeven. Zelfs nu na de cursus mail ik nog regelmatig en wordt ik goed geholpen. Een echte aanrader dus! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (Google Analytics basis training)


lef recruitment

9

Heldere, to the point, uitleg. Voor mij als leek was dit een perfecte opstap binnen de wereld van Google Analytics. Je leert uitstekend de basis te leggen om jouw analytics goed in te richten om zo doelgerichte analyses te kunnen maken Michèle van Nesselrooij-de Jong, LEF Recruitment (Google Analytics basis training)


only the brave

10

Heel erg veel geleerd bij de basistraining Google Adwords. Ik kan nu direct aan de slag met het opstellen van mijn eerste campagne. Ik kom zeker nog een keer terug om een vervolg training te volgen! Ik zal iedereen deze training aanbevelen Charlotte Portielje, Only the Brave (Google Adwords basis training)


wheelz4kids

10

Gister de cursus basistraining Adwords gevolgd, gegeven door Dennis Mickers. Dennis is zeer vakkundig en legt alles duidelijk uit. En nu kunnen we aan de slag met het uitgebreide adviesrapport. Bedankt Dennis, en tot snel voor de gevorderden curcus! Ramon van Berkom, Wheelz4Kids (Google Adwords basis training)


ing

10

Zeer goede en praktijkgerichte training. Dennis legt alles met praktijkvoorbeelden uit zodat de training heel praktisch wordt. Dennis biedt ook de mogelijkheid om achteraf (na de training) nog met vragen te komen. Helemaal top! Ik kijk uit naar de gevorderden training Johan Roza, ING (Google Adwords basis training)


ptmd

9

Prima training gehad, iets te weinig tijd voor een compleet overzicht maar prima basis. Ga zeker kijken voor vervolg training. Dennis legt op een heldere manier uit en geeft concrete adviezen hoe je zelf aan de slag kan. Ook laat hij zien welke fouten je kan vermijden bij het opzetten van een adwords campagne. De locatie was voor mij ver rijden maar zeker de moeite waard Jeroen Dekker, PTMD (Google Adwords basis training)


knkv

10

Dennis geeft verhelderende uitleg over SEO en hoe je de beste zoekwoorden bepaalt. Ook geeft hij veel tips over de tools die vaak gratis inzetbaar zijn om SEO te kunnen toepassen en staat hij bovendien open voor vragen, ook in de periode na de training Frea ten Brink, KNKV (zoekmachine optimalisatie training)


knkv

10

SEA is een interessant middel in de online marketing en Dennis geeft daar goede, praktische uitleg in. Hij maakt ingewikkelde materie begrijpelijk en laat zaken die er voor de training niet toe doen, buiten beschouwing Frea ten Brink, KNKV (Google Adwords basis training)


knkv

10

Ik gebruikte Google Analytics sporadisch, maar begreep na de training van Dennis pas echt hoe het werkt. Heel nuttig hoe Dennis zijn stappenplan in online marketing uitlegde, met Google Analytics als startpunt. Hij neemt bovendien de tijd voor vragen, zonder daarin te verzanden en de rest van zijn verhaal te vergeten. Super! Frea ten Brink, KNKV (Google Analytics basis training)


high five

10

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Dennis nam alle tijd om alle onderwerpen door te nemen. Daarnaast hadden we ook genoeg tijd om wat dieper op onze business case in te gaan. Op deze manier hadden we 2 vliegen in 1 klap. Onze Google Analytics op orde en een berg aan informatie rijker Willemijn Bruinsma, High Five Health Promotion (Google Analytics specialist training incl. examen)


babbage company

10

Duidelijk iemand met verstand van het vak! Goede uitleg en op een zeer aansprekende wijze gebracht! Veel laten zien van de online omgevingen en uitstekende praktische tips. Een top training! Rinske van Oudenaren, Babbage Company (zoekmachine optimalisatie training)


babbage company

10

Duidelijk iemand met verstand van het vak! Goede uitleg en op een zeer aansprekende wijze gebracht! Veel laten zien van de online omgevingen en uitstekende praktische tips. Een top training! Rinske van Oudenaren, Babbage Company (Google Adwords basis training)


babbage company

10

Duidelijk iemand met verstand van het vak! Goede uitleg en op een zeer aansprekende wijze gebracht! Veel laten zien van de online omgevingen en uitstekende praktische tips. Een top training! Rinske van Oudenaren, Babbage Company (Google Analytics basis training)


nuon

10

Dennis legt duidelijk en helder uit. Enorm professionele en enthousiaste trainer. Kan het iedereen aanraden een training van hem te volgen. Hij blijft enthousiast en schijnbaar onvermoeid, zelfs als hij al een lange dag trainingen heeft gegeven en de temperatuur in de ruimte veel te hoog ligt. Knappe prestatie! Noor van Uchelen, NUON (zoekmachine optimalisatie training)


nuon

10

Ik ben van plan om de volledige training te gaan volgen bij Douro, dat zegt genoeg toch? Dennis is professioneel, enthousiast en blijft zelfs na lange trainingsdagen schijnbaar onvermoeid en onverdeeld enhousiast. Ook in de pauzes en na de training beantwoord hij met liefde alle vragen. Kan het iedereen aanraden deze training bij Dennis te volgen Noor van Uchelen, NUON (Google Adwords basis training)


nuon

10

Erg informatief deze training en Dennis is een fijne, professionele en enthousiaste trainer! Kan het iedereen aanraden. Dennis legt helder uit, komt met goede voorbeelden en speelt goed in op vragen Noor van Uchelen, NUON (Google Analytics basis training)


vakmedianet

9

Het is erg prettig dat de training kleinschalig is, zodat er veel aandacht en ruimte is voor je eigen website. Dennis kan duidelijk uitleggen en stelt zich ook na de training behulpzaam op, als je nog vragen hebt. Zeker een aanrader Nadine Huiskes, Vakmedianet (Google Analytics basis training)


vakmedianet

10

Erg tevreden over de training SEO van Dennis. Hij legt helder én bevlogen uit, waardoor de training leerzaam en leuk is. Dit is belangrijk, omdat je op een dag toch veel informatie te verwerken krijgt. Na de training heb ik het gevoel veel tools in handen te hebben, ook omdat hij de presentatie en een adviesrapport voor jouw website meestuurt. Echt een aanrader Nadine Huiskes, Vakmedianet (zoekmachine optimalisatie training)


miko product

10

Erg duidelijke training in zoekmachine optimalisatie. Er was altijd tijd voor vragen, en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kan Douro Media en de trainingen van Dennis aan iedereen aanbevelen die meer over zoekmachine optimalisatie wil leren Délano van Egmond, Miko Product BV (zoekmachine optimalisatie training)9

Ik heb de Google Adwords beginner en gevorderden training gevolgd. Manier van les geven sprak mij zeer aan. Het is geen eenrichtingsverkeer verkeer. Je eigen organisatie wordt als voorbeeld genomen. Afterservice is ook top! Iliass Chikri (Google Adwords basis en gevorderden training)


vakmedianet

10

De cursus was een zeer aangename ervaring. Dennis legt helder uit en gaat diep in op de door jezelf aangedragen case. De voorbereiding tot het examen was top. Ook heel fijn is dat Dennis nazorg aanbiedt mocht ja na afloop van de cursus nog met vragen zitten. Zou het zeker aanraden Jelle Adamse, Vakmedianet (Google Analytics specialist training incl. examen)


nationale nederlanden

9

Dennis neemt de tijd voor elke student en zorgt ervoor dat je klaar bent voor het examen. Niet alleen tijdens de les maar ook daarbuiten is hij bereidt om te helpen en vragen te beantwoorden over je persoonlijke casus. Ik wil nu de google adwords examens gaan halen en kom dus zeker terug bij hem! Donny Boer, Nationale-Nederlanden (Google Analytics specialist training incl. examen)


cnv vakmensen

9

De trainer legde in heldere taal de materie uit en paste zich aan aan de voorkennis (of gebrek daaraan) van de groep. Prettig dat hij onze bedrijfspagina al had gezien en doorgelicht. Zijn tempo van lesgeven was prettig. De locatie en de lunch waren uitstekend. Het enige minpuntje was wellicht dat hij pas op het laatste deel van de dag aankwam bij zeer belangrijk punt waar ik meer mee had willen doen: het instellen van doelen. Voor een basistraining echter zeer goed! Ik kan nu mijn weg vinden in Google Analytics en kan “praten” met mensen die hier wel verstand van hebben en uitleggen wat ik wil Irina Mak, CNV Vakmensen (Google Analytics basis training)


bba pumps

10

Mijn eerste training bij Dennis Mickers van Douro Media. Duidelijke uitleg aan de hand van onze eigen cases, goede tips, persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Dennis, mijn complimenten voor je werk! Larysa Vyazovska, BBA Pumps (Google Analytics basis training)


linda molenaar communicatie

10

Eerder volgde ik de Google Analytics training bij Dennis. Daar was ik zo tevreden over dat ik ook de Adwords training bij Dennis volgde. Professionele trainer, kleine groepen, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goede opbouw van de training en Dennis neemt de tijd om vraagstukken goed te beantwoorden en er eventueel dieper op in te gaan. Informele sfeer, zeer vriendelijk en klantgericht Linda Molenaar, Linda Molenaar Communicatie (Google Adwords specialist training, incl. examens)


eqstra

9

Google Adwords is een pittige training maar door de heldere en duidelijk uitleg van Dennis goed te doen. De opbouw van de 3 dagen is prettig waardoor je geen overload aan informatie krijgt. De training is inclusief 2 examens die op 2 verschillende dagen wordt afgenomen. Doordat de training uit 3 dagen bestaat krijg je ook de kans om thuis de theorie nog door te nemen en te studeren! Ik heb google analytics, seo en adwords bij douro media gedaan. Ik kan geen beter bureau en trainer bedenken!! Claudette Gras, Eqstra (Google Adwords specialist training incl. examens)


eqstra

10

De training is zeer volledig. De opbouw is logisch en zorgt ervoor dat je goed inzicht krijgt in wat SEO precies inhoud. De sfeer is informeel en door de kleine groepen is er goeie interactie tussen de deelnemers Claudette Gras, Eqstra (zoekmachine optimalisatie training)


igopost

10

Heb een half jaar geleden een 1-op-1 training op gevorderden-niveau gevolgd. Dennis is goed op de hoogte en kan je per onderdeel voorzien van goede inzichten en verbetervoorstellen. Zowel voor beginners als gevorderden lijkt hij me een goede trainer die je (op weg) kan helpen met Analytics. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend Job Manders, Igo-Post (Google Analytics gevorderden training)


raw internet marketing

10

De training is zeker aan te raden. Dennis gaat net wat dieper in in de materie dan die je van Google Support zult krijgen met goede praktijkvoorbeelden en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Bedankt Dennis! Remco Helming, RAW Internet Marketing (Google Adwords gevorderden training)


berg copy

10

Dennis heeft talent voor uitleggen. Vlot maar helder leidt hij je door de materie heen, en elke vraag wordt geduldig beantwoord. Bijzonder vond ik het uitgebreide rapport dat ik kreeg voor onze website, met verbeterpunten. Dat ontving ik nog bovenop de toegepaste kennis over Google Analytics. Ik vond het een zeer, zeer leerzame dag Anouk Montagne, Berg Copy (Google Analytics basis training)


kameramarkt

10

Zeer goede cursus waarin alle belangrijke aspecten van AdWords aan bod komen aan de hand van de AdWords accounts van de deelnemers. Voor mezelf weet ik nu al dat ik de kosten makkelijk terugverdien dankzij de vele tips specifiek voor mijn account die in de cursus zijn besproken en die ook in het gratis meegeleverde adviesrapport staan Dirk Jan de Ridder, KameraMarkt.nl (Google Adwords gevorderden training)


buildingjobs

10

Professionele training, veel bruikbare informatie en handigheidjes gehad. Eigen case doorgenomen, informele sfeer vriendelijk en klantgericht. Heel de cursus de analytics resultaten van de deelnemers zodat het ook concreet werd. Zeker een aanrader Susan Willemen, BuildingJobs (Google Analytics gevorderden training)


hellenique

9

Erg prettige en interessante training gehad waarbij de onderwerpen werden behandeld uit eigen cases. Dennis is een goede trainer die precies weet waar hij het over heeft. Er was genoeg gelegenheid tot vragen stellen en de behandeling daarvan Jochem Nauw, Reclamo Hellenique (Google Analytics gevorderden training)


bouwonline

10

In mei de google analytics training gevolgd bij Dennis. Net als de adwords training die ik daarvoor heb gevolgd: zeer tevreden. Dennis heeft een fijne manier van doceren en neemt ruim de tijd om op vraagstukken in te gaan Merlijn Schroten, BouwOnline.com (Google Analytics specialist training incl. examens)


hrt business professionals

10

Zeer interessante, praktijkgerichte training waar ik veel van heb geleerd. Zeker een aanrader voor organisaties/ondernemers die met Adwords willen starten. Na een dag training kun je direct zelf aan de slag Remco Wefels, HRT Business Professionals (Google Adwords basis training)


sportech racing

10

Dennis is een ervaren, professionele en didactische trainer. Met veel kennis en humor vlogen de dagen voorbij en leiden hij ons door de wondere wereld van Google. Na afloop was het behalen van het Google Adwords examen een fluitje van een cent en ben ik klaar om met vertrouwen complexe campagnes op te zetten David de Haas, Sportech Racing (Google Adwords specialist training incl. examens)


erwin de rooij

10

Ik heb maar liefst 3 trainingen bij Douromedia gevolgd. Het zijn de trainingen Google analytics specialist, Google adwords specialist en Zoekmachine optimalisatie. Deze trainingen heb ik naar volle tevredenheid gevolgd. Dennis kan op een zeer boeiende en vol praktijkvoorbeelden uitleg geven. Hierdoor is de stof veel makkelijk op te nemen en daarna ook in de praktijk te gebruiken. Door de kleine groepsopstellingen is er tijdens de trainingen voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen. De interactie met de medecursisten zorgen er ook voor dat je niet alleen jouw case behandeld maar ook mee kunt kijken in de keuken van de andere cursisten waardoor je vaak ook een andere invalshoek krijgt. Al met al kan ik zeggen dat de trainingen van Douromedia een regelrecht succes zijn geweest voor mijn functioneren. Dank je wel Dennis Erwin de Rooy (Google Adwords specialist training incl. examens)


erwin de rooij

10

Ik heb maar liefst 3 trainingen bij Douromedia gevolgd. Het zijn de trainingen Google analytics specialist, Google adwords specialist en Zoekmachine optimalisatie. Deze trainingen heb ik naar volle tevredenheid gevolgd. Dennis kan op een zeer boeiende en vol praktijkvoorbeelden uitleg geven. Hierdoor is de stof veel makkelijk op te nemen en daarna ook in de praktijk te gebruiken. Door de kleine groepsopstellingen is er tijdens de trainingen voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen. De interactie met de medecursisten zorgen er ook voor dat je niet alleen jouw case behandeld maar ook mee kunt kijken in de keuken van de andere cursisten waardoor je vaak ook een andere invalshoek krijgt. Al met al kan ik zeggen dat de trainingen van Douromedia een regelrecht succes zijn geweest voor mijn functioneren. Dank je wel Dennis Erwin de Rooy (Google Analytics specialist training incl. examen)


ing

8

Goede praktische training, veel ruimte voor vragen en eigen casussen. Prettige sfeer en prima tempo waardoor ik in een dag veel meer te weten ben gekomen over de wondere wereld van Google Analytics Rodney Timmermans, ING (Google Analytics basis training)


socialmediaman

10

Dennis gaf een duidelijke uitleg over het Adwords systeem. Kregen specifieke tips & tricks. In de training zorgde Dennis voor verdieping, door iedere case te behandelen. Al met al, zeer leerzaam Kasper Stam, SocialMediaMan (Google Adwords gevorderden training)


banks mansion

10

Super fijne training gehad van Dennis! Alle basis van Google Analytics is aangesneden en op een fijn tempo uitgelegd. Dennis is ook zeker niet beroerd om je na je training verder te helpen met wat vraagjes. Kortom, een echte aanrader! Kelly Hakemulder, Banks Mansion (Google Analytics basis training)


milin

8

Het was een zeer prettige training. Een goede introductie van alle functies en daarna een prima uitleg van het toepassen van deze functies. Prettig om in mijn eigen account de mogelijkheden te bekijken Bart Oors, Milin (Google Adwords gevorderden training)


bouwonline

10

Dennis is een zeer deskundig trainer die op een prettige manier de trainingen verzorgt. Naast inhoudelijk is ook zijn persoonlijke aanpak een compliment waard. Er wordt ruim de tijd genomen om tijdens en na de lessen onderwerpen te behandelen Merlijn Schroten, BouwOnline.com (Google Adwords specialist training incl. examens)9

Hoewel Analytics geheel nieuw voor mij was, heb ik de workshop goed kunnen volgen en is mij duidelijk geworden wat Analytics inhoudt en kan ik hier nu verder mee aan de slag. Aangezien dit mijn initiële doel was, is de missie geslaagd! Wendy van Kampen (Google Analytics training)


resultaat met social media

10

Goede uitleg, uitstekend advies, ook zeer goed service, ik kan het echt iedereen aanraden! Alleen is de afstand Den Haag Rosmalen vrij lastig te bereizen met de auto en het openbaar vervoer! Maar dat is dan ook alles Brigitte van Cromvoirt, Resultaat met social media (zoekmachine optimalisatie training)10

Dennis legt dingen duidelijk en op een goed tempo uit, waardoor je de workshop verlaat met het gevoel dat je de basis ook daadwerkelijk beheerst. Ook staat hij open voor vragen en is hij flexibel door voorbeelden van de groep over te nemen. Ik zou de workshops zeker aanraden Raphaëla Drost (Google Adwords basis training)10

Dennis legt dingen duidelijk en op een goed tempo uit, waardoor je de workshop verlaat met het gevoel dat je de basis ook daadwerkelijk beheerst. Ook staat hij open voor vragen en is hij flexibel door voorbeelden van de groep over te nemen. Ik zou de workshop zeker aanraden Raphaëla Drost (Google Analytics basis training)


rode kruis

10

Een super goede training! Aan de hand van onze eigen cases kregen we duidelijke uitleg over het hele AdWords-landschap. De aanpak van Dennis is zeer praktijkgericht waardoor je na de trainingen direct aan de slag kunt met je eigen campagnes Pjotr Knoester, Rode Kruis (Google Adwords specialist training incl. examens)


marketing match

10

Samen met een collega heb ik de 1-daagse training Google Analytics gevolgd. Omdat wij twijfelden over ons eigen niveau heeft Dennis de cursus specifiek toegespitst op ons niveau. Hierdoor verloren we geen tijd met herhalen van basiskennis en gingen we meteen aan de slag met de punten die voor ons interessant waren. Deze flexibiliteit vonden wij zeer waardevol! Dennis nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en heeft na afloop nog verschillende tips toegestuurd. Een zeer waardevolle training die ik iedere marketeer kan aanraden! Juul Heijne, Marketing Match (Google Analytics gevorderden training)


marketing match

10

Ik heb twee 1-daagse trainingen gevolgd bij Dennis. Tijdens de zoekmachine optimalisatie werd veel stof behandeld maar werd overal overal precies lang genoeg bij stil gestaan. Dennis ging gestructureerd door het materiaal en gaf gedurende de training veel voorbeelden uit eigen hand. Daarnaast toonde hij veel tools en methodes die hij al jarenlang succesvol inzet. Dit maakte de training heel praktisch toepasbaar. Dennis is open, flexibel en deelt zijn kennis graag. Top trainer en top training! Ik kom absoluut nog eens terug. Juul Heijne, Marketing Match (zoekmachine optimalisatie training)


continental

8

Hele duidelijke en concrete training gehad bij Douro Media. We hebben alle facetten doorlopen en ook veel vanuit een Google account gewerkt wat erg prettig was. Dennis is volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. Anne Hesselmans, Continental (Google Adwords specialist training incl. examens)


blomsma groep

9

Een erg fijne training, de stof stoomt je helemaal klaar voor de officiële examens die je tijdens de dagen afneemt. De stof wordt verdeeld over 3 trainingsdagen, die goed, duidelijk en vlot behandeld wordt. Het niveau ligt hoog maar is voor iedereen binnen het vakgebied naar mijn mening prima te volgen. Dennis is erg bekwaam en doet dit met veel plezier. Hij staat stil bij elke vraag en geeft graag tips weg. Na de training ben ik in staat om mijn Google Adwords account helemaal opnieuw in te richten en te beheren. Ik weet nu alle relevante rapporten te vinden, wat nodig is voor interne terugkoppeling. De locatie is ideaal, het gratis parkeren voor de deur is zeker een pluspunt. En tot slot; enorm goede broodjes met de lunch! Marly van Driel, Blomsma Groep (Google Adwords specialist training incl. examens)


topcleaning

10

Zeer leerzame en inspirerende training! Dennis is erg duidelijk in zijn uitleg en combineert de theorie erg prettig met de praktijk. De kleine groep zorgt ervoor dat je eigen casus goed aan bod komt en er genoeg tijd is voor individuele vragen. Douro Media is zeker een aanrader! Ruben van Pelt, Topcleaning (Google Analytics specialist training incl. examen)


eqstra

10

Dennis weet een hele prettige informele sfeer te creëren waardoor je je vrij voelt om alles te zeggen en vragen. Bijzonder veel geleerd op deze cursus en ga zeker de andere 2 trajecten ook doen! Claudette Gras, Eqstra (Google Analytics specialist training incl. examen)


rioned

9

Afgelopen weken heb ik de Google Analytics Specialist training gevolgd bij Dennis. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de theorie overgebracht. Door de kleine groepen waarin de cursus wordt gegeven is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kun je veel leren van elkaars ‘cases’. Iedere deelnemer wordt vooraf gevraagd om zijn/haar Google Analytics account te delen zodat de theorie van de cursus aan de hand van deze voorbeelden behandeld kan worden. Ik heb deze praktische benadering van Dennis als erg prettig ervaren. Ook de voorbereiding op het examen was heel goed! Kortom; ik ben zeer tevreden en heb veel geleerd! Maureen Kersten, Rioned (Google Analytics specialist training incl. examen)


lunch en diner van puffelen

10

De basistraining Google analytics gevolgd. Dennis legt gestructureerd uit hoe analytics werkt en op welke manieren je de gegevens kunt analyseren. Ook fijn dat hij een persoonlijk advies/verbeterrapport schrijft voor de case die je aandraagt Bram Wollaert, Lunch- & Dinercafé van Puffelen (Google Analytics basis training)


kinderpyjamawinkel

8

Raad het iedereen aan om deze training te volgen. Duidelijke uitleg gericht op je eigen website of webshop waardoor je je kennis meteen kan toepassen. Fijne locatie en makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. Bedankt Dennis! Tamara van ‘t Zand, KinderpyjamaWinkel (Google Analytics basis training)


allsens

9

De training was erg goed verzorgd. Inhoudelijk duidelijk, persoonlijke aandacht en praktische uitleg over mijn aangedragen case was helder. Inhoud van de 3-daagse training was gestructureerd en voorbereiding op de examens was goed. Trainer speelt goed in op niveau en kennis van de deelnemers. Ook verzorging zoals catering was erg goed geregeld. Tijdens de training staat persoonlijke aandacht van de trainer hoog in het vaandel en dat zorgde bij mij voor een heldere kennisoverdracht. Er is veel stof voor drie dagen, maar de belangrijkste onderdelen zijn diepgaand behandeld. Alle bovenstaande punten dragen bij aan mijn advies om een training te volgen bij Douro Media Arnold van Ommeren, AllSens (Google Adwords specialist training incl. examens)10

Praktische training, goed ingespeeld op de samenstelling van de groep. Nam de tijd om de vele (verdiepings)vragen die wij hadden te beantwoorden, zonder dat dit ten koste ging van de basisstof. Had aan het eind van de dag echt het gevoel een volledige basiskennis te hebben om er goed mee aan de slag te gaan Daniel Treuren, The Cap Guy (Google Adwords basis training)


carglass

10

Het is een genoegen om de Analytics- trainingen te volgen; vol enthousiasme, werkvormen die voor iedereen begrijpbaar zijn heb ik gezien wat Dennis kan overbrengen. Het is aanlokkelijk om de invloed en het pad van verschillende acties, handelingen en platformen te zien op eventuele bedrijfsdoelen en conversies. Het kan mij helpen vanuit marketingperspectief om te scoren op schermen en apparaten om zodoende in te kunnen spelen op de behoeften van klanten zodat een aanwezigheid kan worden gecreëerd op de momenten die ertoe doen. Ook in sales gesprekken, persoonlijke- en zakelijke contacten gaat dit principe – mensen bewegen – op! Dennis bedankt, ook voor de lunch Ana Milicevic, Carglass (Google Analytics specialist training incl. examen)


interconnect

10

De Google Adwords Gevorderden training werd gegeven door Dennis Mickers. Dennis had van tevoren erg goed onderzoek naar mijn organisatie gedaan, waardoor we een goede start hadden. Hij had een duidelijke route om door het programma te lopen. Wanneer ik extra vragen had, gingen we hier verder op in. Met alle rust, geduld en professionaliteit van Dennis Mickers is dit een ontzettend leerzame training geweest Floor Zacht, Interconnect Services (Google Adwords gevorderden training)


stichting pvp

10

Vorige week hebben we een dag training gehad van Dennis op onze eigen locatie. Twee jaar geleden hebben we dat ook van hem gehad. We waren daar toen erg tevreden over. Omdat we intussen een nieuwe website hebben gekregen en Google Analytics ook wat is veranderd, was een opfriscursus nodig. Vooraf vroeg hij toegang tot ons Google Analytics account en wilde hij weten wat wij precies willen rapporteren. Tijdens de training legt hij op rustige wijze de verschillende mogelijkheden uit. Wat ik erg goed vind is dat hij de informatie zo goed kan doseren. Want er is namelijk heel erg veel over Google Analytics te vertellen. Omdat wij het programma niet intensief gebruiken maar wel regelmatig rapportages maken is het heel prettig dat hij kan inschatten wat wij moeten weten en wat niet echt nodig is. Ook heel fijn was het dat hij een paar onderdelen van het programma voor ons heeft ingericht. Al met al ben ik erg tevreden over deze training en kan het iedereen aanraden die dit programma gebruikt. Veel succes Dennis! Heleen van Koeven, Stichting PVP (Google Analytics gevorderden training)


kurco

10

Leuke en leerzame dag gehad. Zeer praktisch. De groep was ook niet te groot waardoor Dennis alle tijd had om onze persoonlijke vragen te beantwoorden. Aangename locatie, goede bereikbaarheid en (gratis) parkeergelegenheid. Zeker een aanrader Corette Krieken, Kurco (Google Adwords basis training)


est floattech

9

De training was van een hoog niveau en aan de hand van de de website van het bedrijf waar ik werk werd er door Google Analytics heengelopen. Niet alleen de training was goed ook het aanvullende advies en de mogelijkheid om Dennis in een later stadium advies te vragen is erg fijn Ruben Middelkoop, EST-Floattech (Google Analytics specialist training incl. examen)


havensteder

8

Dennis Mickers is ervaren, enthousiast over het vak van interactive marketing en praktisch ingesteld. Een boeiende en rustige spreker, die dicht bij zijn publiek blijft. Je kunt na een avond meteen met adwords aan de slag Miriam van Kuppenveld, Havensteder (Google Adwords basis training)9

Zeer heldere en snelle uiteeinzeting van AdWords, interessant voor deelneemrs met verschillende kennisniveaus, smaakt naar meer! Dennis is bijzonder ervaren en heeft er zichtbaar plezier in zijn kennis te delen! Benne Holwerda, Holwerda & Holwerda (Google Adwords basis training)


wolkyshop

10

Bij Dennis heb ik vandaag een individuele training gevolgd. Dennis is een erg fijne trainer, hij neemt de tijd voor je, vraagt naar je en is oprecht geïnteresseerd in je. Ik kon aan alles merken dat hij werkelijk verstand had van de online marketing wereld met in het bijzonder Adwords. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Dennis heeft mij aan de hand van mijn eigen case zoveel mogelijk kunnen uitleggen over de mogelijkheden die er in Adwords te vinden zijn en daarnaast geeft hij ook nog eens een uitgebreide analyse van jouw Adwords account, want: alles kan altijd beter. Kortom: een hele fijne dag gehad in een laagdrempelige, prettige sfeer Denise Bakker, Wolkyshop (Google Adwords gevorderden training)


protest

10

Ontzettend veel geleerd van Dennis! Hij is heel geduldig en had op al onze vragen een antwoord. Daarnaast vond ik het ook prettig dat we goed besproken hebben welke elementen van Google Analytics voor ons belangrijk zijn, zodat we daar onze aandacht aan konden besteden. Tenslotte hebben we een hoop tips gekregen over hoe we onze website en webshop nog verder konden optimaliseren. Top! Dionne Vermeulen, Protest (Google Analytics gevorderden training)


protest

9

Super leuke & leerzame Google Analytics training bij Douro Media gevolgd! Veel geleerd in korte tijd. Ruimte voor vragen en voorbeelden aan de hand van je eigen website. Een aanrader! Nagytha Beking, Protest (Google Analytics gevorderden training)


babbage company

10

De training Google Adwords van Dennis Mickers is helder, informatief, zeer gestructureerd ondanks de vele informatie. Zeer praktisch toepasbare training die goed aansloot bij wat de deelnemers graag wilden. Volop ruimte voor eigen inbreng en vragen Carina Snaas, Babbage Company (Google Adwords basis training)


babbage company

10

Na de training SEA van Dennis Mickers van Douromedia meteen een aantal campagnes gestart en al de dag erna hoge conversie. Zeer praktische training, zeker een aanrader in combinatie met SEO en Analytics! Rutger Fokke, Babbage Company (Google Adwords basis training)


babbage company

10

Na de training SEO van Dennis meteen de dag erna teksten herschreven en tips toegepast. Organisch zijn we direct enorm gestegen. Zeer praktische training, zeker een aanrader in combinatie met SEA en Analytics! Rutger Fokke, Babbage Company (zoekmachine optimalisatie training)


business talent network

10

Onlangs heb ik de geavanceerde Google Analytics training gevolgd die door Dennis werd verzorgd in Rosmalen, er was veel aandacht voor de case ik mocht inbrengen. We hebben het hele account doorgelopen zodat ik concrete actiepunten had waar ik direct mee aan de slag kan (daarnaast heb ik nog een uitgebreid adviesrapport mogen ontvangen). Daarnaast heb ik Dennis als een erg vriendelijk en als gedreven persoon ervaren, erg leuk om te schakelen met iemand die passie heeft voor hetgeen wat hij doet. Kortom, Dennis zet net dat stapje extra waardoor een training bij hem zeer waardevol wordt Leroy Schrijvershof, Business Talent Network (Google Analytics gevorderden training)


babbage company

10

De training Google Analytics bij Babbage in Amsterdam was top! Dennis is een zeer deskundige trainer en leert je – met veel praktijkvoorbeelden – in 2,5 uur alle basics van Analytics. Aanrader! Rutger Fokke, Babbage Company (Google Analytics basis training)


new heroes

10

Dennis weet zijn training precies op jouw bedrijf af te stemmen, hij beargumenteerd goed waar je op moet letten en wat minder relevant is voor jouw situatie en waarom. Ook weken na de training kan je Dennis gerust nog benaderen voor vragen of om even mee te kijken, helemaal top! Rosanne Weerd, New Heroes (Google Analytics gevorderden training)


gom schoonhouden

10

Wederom een training van Dennis gehad en wederom een dag genoten. Dennis geeft je de ruimte je eigen praktijkcase in te brengen en behandelt deze gaandeweg de dag ook. Wederom stelt Dennis zich niet op als iemand die training geeft, maar als iemand die oprecht jou wilt hebben een optimaal product neer te zetten. Door de kleine samenstelling van de groep leer je veel van elkaar en elkaars case en heb je ook als cursist de ruimte om elkaar verder te helpen. Ook na de training kun je bij Dennis terecht voor advies en kijkt hij maar wat graag mee met het product wat je aan het maken bent. VOor mij is duidelijk dat Dennis resultaat wilt behalen en niet enkel een cursus wilt geven. Ik ervaar dit als uniek en ben erg tevreden over de aanpak. Wederom is de lunch goed verzorgd en inspireert het enthousiasme van Dennis je het nog beter te willen doen. Ik heb geen cursus gevolgd bij Dennis, ik heb geleerd van de adviezen die hij geeft en hiermee heeft hij zeer positief bijgedragen aan mijn product. Ik ben Dennis dat ook dankbaar voor zijn nieuwsgierige houding en coachende rol die hij inneemt Bart van Tiggelen, Gom Schoonhouden (zoekmachine optimalisatie training)


gom schoonhouden

9

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren en het was bovendien een leuke dag. Wat ik bijzonder prettig vind aan Dennis is dat hij niet alleen les geeft in de materie, maar echte prakvoorbeelden laat zien waardoor het veel meer gaat leven. Naast het behandelen van de theorie geeft Dennis ook adviezen vanuit zijn eigen ervaring en in wat wel en wat niet te doen. Hij bespreekt de risico’s van cowboygedrag en adviseert hier ook in. Het is duidelijk dat hij dit verzorgd met passie en niet enkel vanuit zijn eigen belang. Ik zal zeker overwegen hem in de toekomst weer in te schakelen als er andere mensen binnen Facilicom getraind moeten worden of voor andere diensten die hij aanbiedt. Bovendien was de lunch top verzorgd, wat ook niet onbelangrijk is Bart van Tiggelen, Gom Schoonhouden (Google Analytics basis training)


hps industrial

8

Basistraining van Google Analytics gehad van Dennis. Was zeer leerzaam en hij geeft les op een prettig manier. Tijdens de training waardevolle tips meegekregen voor je eigen account. Ook na de training kan je hem nog vragen stellen Steven Wigboldy, HPS Industrial (Google Analytics basis training)


ritra cargo holland

9

Tijdens de basistraining Google Analytics die door Dennis werd verzorgd, was er veel aandacht voor mijn specifieke bedrijfscase. Hierdoor kreeg ik veel concrete tips, waar ik direct mee aan de slag kon. Het feit dat hij naderhand ook een adviesrapport toestuurde die volledig was gebaseerd op onze website was zeer handig. Maanden later gebruik ik deze nog steeds wel eens als naslagwerk. Daarnaast heb ik de training en het adviesrapport gebruikt om een groot aantal verbeteringen op onze bedrijfswebsite door te voeren. Verder is mijn Google Analytics account nu natuurlijk ook goed ingericht, waardoor ik echt wat aan de resultaten heb en concrete verbeterpunten kan formuleren. Kortom, Dennis zet net dat stapje extra waardoor een training bij hem zeer waardevol wordt. Een vervolgtraining zou ik ook zo weer bij hem boeken! Marjolein Voskamp, Ritra Cargo Holland (Google Analytics basis training)


apcoa parking

10

Heb onlangs 2 trainingen gevolgd: analytics en adwords voor gevorderden. Was top verzorgd en zo leerzaam! Echt super dat we ook gewoon op mijn case in gingen. Ook nu kan ik nog beroep op Dennis doen als ik vragen heb. Prima trainer op een prima locatie! Bianca van Gool, Apcoa Parking (Google Analytics specialist training incl. examen)


apcoa parking

10

Heb onlangs 2 trainingen gevolgd: analytics en adwords voor gevorderden. Was top verzorgd en zo leerzaam! Echt super dat we ook gewoon op mijn case in gingen. Ook nu kan ik nog beroep op Dennis doen als ik vragen heb. Prima trainer op een prima locatie! Bianca van Gool, Apcoa Parking (Google Adwords gevorderden training)


buyerminds

9

De training was een leuke dag met intensieve begeleiding. Het nut van Google Analytics wordt in detail uitgelegd. Er zaten daarnaast een paar waardevolle tips/trucs tussen die ik nog dagelijks gebruik. Ik kan de cursus zeker aanraden Daan Smith, Buyerminds (Google Analytics gevorderden training)


arceau architecten

10

Dennis weet op een kort en bondige manier veel stof duidelijk uit te leggen. Stof waar ik voor het eerste mee te maken kreeg. Daarbij vond ik de grootste plus de compacte manier van lesgeven waarbij ik samen met twee andere cursisten aan een grote tafel met dito scherm zaten. De mogelijkheid om na de cursus nog met vraagstukken bij hem aan te kloppen is dan ook zeker een reden voor nieuwe cursisten om voor Dennis te kiezen Christian Manders, Arceau Architecten (Google Adwords basis training)


tias

8

Veel geleerd in een kort tijdsbestek en smaakt naar meer. Duidelijke uitleg en gebruik gemaakt van goede voorbeelden. het geleerde kan meteen in de praktijk gebracht worden. Kleine groep waardoor persoonlijke aandacht gegeven kon worden Connie Dollevoet, TIAS School for Business & Society (e-mailmarketing training)


pentair

9

Dit was al weer de 4e cursus die ik heb gevolgd bij Douro Media. De persoonlijke bedrijfscases inclusief adviesrapport na afloop zijn van toegevoegde waarde om meer inzicht te krijgen in SEO in relatie tot je job. Ik kan Dennis als training voor 100% aanbevelen Sandra van der Borst, Pentair Valves & Controls (zoekmachine optimalisatie training)8

Heeft veel ervaring en kunt goed zijn kennis overbrengen. niveau van de training paste goed bij mijn opleiding e-commerce management. de begeleiding was uitstekend want je kon je eigen case gebruiken tijdens de training en de locatie was makkelijk te vinden Elmer Hooi (Google Analytics basis training)


pentair

9

De E-mail Marketing training is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een eendaagse cursus rond dit onderwerp. Dennis is een enthousiaste en professionele trainer die de cases zeer goed kan overbrengen. Het trainingsmateriaal is zeer goed verzorgd Sandra van der Borst, Pentair Valves & Controls (e-mailmarketing training)


pentair

9

Professionele training en goed georganiseerd om vooraf eigen cases aan te kunnen dragen die door Dennis worden geanalyseerd en gebruikt tijdens de cursus en na afloop worden gerapporteerd. Maakt de praktijkvoorbeelden veel sprekender Sandra van der Borst, Pentair Valves & Controls (Google Analytics basis training)


erem

9

Dennis is een specialist. Het lesprogramma was goed opgebouwd en hij werkt veel met praktische voorbeelden. Hij geeft training een kleine setting met veel individuele aandacht. Met zijn lesstof kun je meteen aan de slag en je kunt ook na afronding nog altijd terugvallen met vragen. Top trainer! Stefan de Jong, eReM Elektrotechnici (Google Analytics specialist training incl. examen)


perfectewijn

10

Een geweldige cursus met heel veel waarde, nu terug kijkend veel breikt met de cursus! Super daar kan ik niks anders van zeggen! Lokatie van de cursus is perfect en vooral het 1 op 1 interactie is een grote waarde! Nick Stalpers, Perfectewijn.nl (zoekmachine optimalisatie training)


funding groep

10

Ik heb in augustus de Google Adwords specialist training gevolgd met 2 andere cursisten. Ik vond het erg fijn dat we met een klein groepje waren. Tijdens de training werd alle stof voor beide examens goed behandeld en was er alle mogelijkheid om vragen te stellen. Bij het gebruik van voorbeelden werd zo veel mogelijk ingehaakt op onze cases. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, ik denk alleen minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Na de cursus heb ik Dennis nog een keer gemaild met een vraag en kreeg daar gelijk antwoord op. Ik ben erg positief en als ik nog een keer binnen dit vak gebied een training wil volgen doe ik dat weer bij Douro Media. Ik vond het een erg leerzame training! Linsey Thielen, Funding Groep (Google Adwords specialist training incl. examens)


oorlogsmuseum overloon

10

‘Ieder zijn vak’ en Dennis Mickers verstaat het zijne als geen ander. Hij weet de inhoud duidelijk te presenteren in een prettige leeromgeving en een informele sfeer. Dat stimuleert het zelf actief meedoen enorm. Je krijgt de kans niet om achterover te leunen maar beter nog, dat wil je ook helemaal niet. Het is echt mét elkaar een stap verder komen in de materie. Toptrainer! Erik van den Dungen, Oorlogsmuseum Overloon (Google Analytics basis training)


high five

10

Ik vond de persoonlijke aandacht, de goede voorbereiding erg prettig. Ook na de training kan je gewoon nog met vragen terecht, dat is heel klantvriendelijk. De training geeft je handvatten om echt zelf aan de slag te gaan. Ik zou de training iedere MARCOM adviseur aanraden Ginger du Prie, High Five (Google Analytics basis training)


high five

10

Ik vond de persoonlijke aandacht, de goede voorbereiding erg prettig. Ook na de training kan je gewoon nog met vragen terecht, dat is heel klantvriendelijk. De training geeft je handvatten om echt zelf aan de slag te gaan. Ik zou de training iedere MARCOM adviseur aanraden Ginger du Prie, High Five (Google Adwords basis training)


epi design

10

Het onderscheidende aan de training is dat Dennis je website vooraf al scant op “SEO-proofheid” waardoor je na afloop direct aan de slag kunt met de adviezen. De adviezen kun je ook zelf toepassen met de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan. Dennis vertelt enthousiast waardoor de dag voorbij is gevlogen. Een aanrader! Maartje Doorschot, EPI Design (Zoekmachine optimalisatie training)


epi design

10

Ik vond de training erg interessant. Dennis vertelt enthousiast waardoor je de hele dag geboeid blijft luisteren. Hij gaat rap door de stof, maar dat vond ik juist fijn. Geen enorm lange voorstelrondes, maar gelijk aan de slag. Daar houd ik van! Maartje Doorschot, EPI Design (Google Analytics gevorderden training)


sjonic

9

De kennis en tools uit de SEO-training van Dennis Mickers geven mij in mijn rol als Account Executive bij een online communicatiebureau voldoende up-2-date SEO-kennis. Zo kan ik onze relaties doorlopend adviseren bij het behalen van online (zoekmachine-) succes ten behoeve van hun persoonlijke online doelen. De uitvoering ligt bij ons als team Anja Klever, Sjonic (Zoekmachine optimalisatie training)


volvo bangarage

10

Deze basistraining is echt een aanrader als je wilt beginnen met Google Analytics. In begrijpbare taal legt Dennis de basis uit neemt je mee door het Google Analytic landschap. Top training Leonie Wagenaar, Volvo Bangarage (Google Analytics basis training)10

De training Adwords Specialist is een echte aanrader voor iedereen die operationeel Adwords campagnes wil bouwen en evalueren. Dennis heeft jarenlange ervaring en dat is te merken tijdens de training. Ik heb veel geleerd en wat ik fijn vind, is dat hij ook na de training bereikbaar blijft voor vragen Monique Alvares (Google Adwords specialist training incl. examens)


academie voor arbeidsmarktcommunicatie

10

Tijdens de training ga je met een kleine groep deelnemers (in mijn geval 2) aan de slag. Hierdoor is er voldoende ruimte voor je eigen case, die je vooraf aan kan dragen. Dit is ideaal. Direct na afloop heb je dan verbeterpunten voor je website en je ontvangt ook nog een adviesrapport met alle verbeterpunten. Dennis is een prettige en enthousiaste trainer die alles rustig en duidelijk uitlegt. Ineens ga je google analytics leuk vinden en heb je direct zin om ermee aan de slag te gaan Anja van Kemenade, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie (Google Analytics basis training)


de weetkeuken

10

Geen algemene theorie, maar gericht op mijn specifieke site/situatie. Heel praktisch en doorspekt met veel extra inzichten uit zijn eigen ruime ervaring. Geweldig wat je in 1 dag aan kennis kan opdoen! Annemieke Smit, De Weetkeuken (Zoekmachine optimalisatie training)


gemeente amsterdam

9

Fijne SEO basiscursus van Douro Media. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen en alles werd op een manier uitgelegd die makkelijk te begrijpen was. Zelfs voor iemand die nog geen enkele ervaring op dit gebied heeft. Zeker een aanrader! Tessa de Wilde, Gemeente Amsterdam (Zoekmachine optimalisatie training)


volvo bangarage

10

De training SEO die ik bij Dennis, Douro Media, heb gevolgd was weer zeer leerzaam. Door zijn expertise en vooral ook zijn enthousiaste is het goed te volgen. Het is een duidelijk en gestructureerde training. Aanrader! Leonie Wagenaar, Volvo Bangarage (Zoekmachine optimalisatie training)


volvo bangarage

10

Dennis is een gepassioneerde online marketing specialist, die graag zijn kennis deelt. Hij weet dit op een helder en duidelijk over te brengen, zodat je zonder enige voorkennis het toch allemaal begrijpt. Hij gaat aan de hand van voorbeelden door het hele Adwords landschap en bereid je goed voor op het examen.
Wat tevens een prettige bijkomstigheid is, dat hij werkt met kleine groepjes. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en ik kan iedereen aanraden om dit ook te doen.
Dennis bedankt! Leonie Wagenaar, Volvo Bangarage (Google Adwords specialist training incl. examens)


sjonic

10

Afgelopen vrijdag weer een leerzame AdWords training gehad. Dennis weet zijn kennis goed over te brengen waar we als bedrijf zeker mee verder kunnen. Leuk om hier mee aan de slag te kunnen! Malou Nagtzaam, Sjonic (Google Adwords gevorderden training)


epi design

10

Dennis heeft veel kennis van zaken, neemt de tijd en werkt met kleine groepen. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en raad iedereen aan om hetzelfde te doen. Zo krijg je in korte tijd veel praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt Maartje Doorschot, EPI Design (E-mailmarketing training)


epi design

10

Dennis heeft veel kennis van zaken, neemt de tijd en werkt met kleine groepen. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en raad iedereen aan om hetzelfde te doen. Zo krijg je in korte tijd veel praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt Maartje Doorschot, EPI Design (Google Adwords gevorderden training)


tbls

10

Een echte aanrader! Het was erg fijn dat we met een kleine groep waren, op deze wijze was er ook veel interactie en werd er ingegaan op de eigen praktijkcasussen. Na de training kun je de theorie gelijk in praktijk toepassen Tanja Erkel, TBLS (Google Adwords specialist training incl. examens)


eurocom group

9

We zaten met een klein groepje in de training. Dit maakt het mogelijk om je eigen case aan het licht te brengen en te luisteren naar ervaringen en tips van anderen. Dennis dacht mee en gaf antwoord op alle vragen. Het was helder, duidelijk en zelf was hij enthousiast waardoor het makkelijk was om bij de les te blijven. Echt een aanrader! Marlène Dassen, Eurocom Group (Google Analytics specialist training incl. examen)


nationale nederlanden

9

Dennis behandelt alle onderwerpen omtrent GA zeer uitgebreid op een professionele en persoonlijke manier. Mede dankzij de kleine setting was er voldoende gelegenheid om vragen met concrete voorbeelden te beantwoorden. Ik heb de training dan ook als zeer prettig ervaren. Rory van Raaphorst, Nationale-Nederlanden (Google Analytics specialist training incl. examen)


qander consumer finance

10

Zeer leerzame, leuke en interactieve training! Erg prettig om met praktijk cases te hebben gewerkt. Pluspunt is ook het klein aantal deelnemers waardoor er genoeg tijd is voor jouw vragen. Dennis is behulpzaam niet alleen tijdens de training, maar ook zeker daarbuiten. Kortom, een goede inhoudelijke Adwords training van een echte expert! Marianne Dijkstra, Qander Consumer Finance (Google Adwords specialist training incl. examens)


qander consumer finance

10

Zeer leerzame, leuke en interactieve training! Erg prettig om met praktijk cases te hebben gewerkt. Pluspunt is ook het klein aantal deelnemers waardoor er genoeg tijd is voor jouw vragen. Dennis is behulpzaam niet alleen tijdens de training, maar ook zeker daarbuiten. Kortom, een goede inhoudelijke Analaytics training van een echte expert! Marianne Dijkstra, Qander Consumer Finance (Google Analytics specialist training incl. examen)


de burgh

9

Het was een erg leuke, leerzame en duidelijke training op het gebied van Google Adwords. Dennis geeft iedereen genoeg aandacht. Je kan iedere vraag stellen die je maar hebt, en een passend antwoord staat voor je klaar Carmen Lennards, De Burgh (Google Adwords basis training)


signdirect nederland

10

Heldere uitleg, met veel ruimte voor eventuele vragen. Bedankt voor het adviesrapport op maat. Wij kunnen nog zelf aan de slag met AdWords,een aanrader voor iedereen die hier zelf meer mee wilt doen. Bedankt Dennis! Sieuwerd Pijpers, Signdirect Nederland (Google Adwords basis training)


achmea

10

Een expert op alle vlakken die ook nog ruim de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Als je iets wil leren, zit je bij Douro goed. Ook de praktijkgerichte case voegt veel waarde toe Paolo van Kronenburg, Achmea (Google Analytics gevorderden training)


sjonic

10

3e training gevolgd bij Dennis. Wederom ontzettend leuk en leerzaam. Ben zeer gemotiveerd geraakt om er voor mijn werk mee aan de slag te gaan! Dank je wel weer voor de opgedane kennis Dennis! Malou Nagtzaam, Sjonic (Zoekmachine optimalisatie training)


data direction

10

De Google Analytics Basis training bij Douro Media heb ik in o.a. gekozen vanwege de goede beoordelingen. En, deze waren geheel terecht! Dat er maar een klein aantal deelnemers per training bij Douro Media worden aangenomen, zorgt ervoor dat er voor iedereen, met zijn of haar vragen, veel aandacht is. De trainer Dennis neemt de tijd voor alle vragen van de deelnemers en was volledig in zijn antwoorden en informatie. Ik vond het echt een plus je een eigen case mee kon nemen. Hierdoor leer je niet alleen de basis van Google Analytics maar heb je aan het einde van de training ook echt concrete verbeterpunten voor je eigen site om mee aan de slag te gaan. De training is inhoudelijk volledig en goed opgebouwd. Ondanks de hoeveelheid informatie, was er een ontspannen sfeer. Een volgende training zou ik graag weer bij Douro Media volgen. Een echte aanrader dus! Wendy Kuiper, Data Direction (Google Analytics basis training)


abn amro

9

Ook deze cursus van Douro Media is zeer goed te volgen, zelfs zonder (veel) voorkennis. Ik vond het drie zeer interessante, interactieve dagen, met een mooi eindresultaat: officieel Google AdWords Qualified! Petra Kuiper, ABN Amro (Google Adwords specialist training incl. examens)


technische universiteit eindhoven

10

Vandaag heb ik, na de SEO-training (1 dag), de E-mailmarketing-training (1 dag) en de AdWords-training (3 dagen) ook de driedaagse Analytics-training incl. examen afgerond. En ook deze training vond ik erg goed van opzet. Van de theorie tot en met alle rapporten, alles kwam aan bod – en weer net zo duidelijk en enthousiast gebracht. Ik wist vooraf dat Dennis Mickers op Springest in de prijzen is gevallen en nu begrijp ik ook waarom, top-trainingen door een top-trainer! Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (Google Analytics specialist training incl. examen)


viacom

10

Goede persoonlijke training, mochten alle vragen stellen en kregen inhoudelijk sterke antwoorden terug. Ik kwam binnen zonder kennis, maar heb na drie trainingsdagen meer kennis dan ik had verwacht over Google Analytics verkregen. P.s. catering was ook lekker! Ørnulf Sigernes, Viacom (Google Analytics specialist training incl. examen)


ettu

9

De opzet van de training is goed. De theorie wordt duidelijk uitgelegd en wanneer je vragen hebt kan je die gewoon tussendoor stellen. Ik vond het zelf ook erg prettig dat het account van mijn bedrijf bij de training gebruikt werd. Zo is het makkelijk om de theorie aan de praktijk te koppelen en wordt alles nog duidelijker. De theorie ken ik, nu de opgedane kennis in de praktijk brengen Chantal van Velzen, ETTU (Google Adwords specialist training incl. examens)


technische universiteit eindhoven

10

Ik heb de driedaagse AdWords-training gevolgd bij Dennis Mickers van Douro Media. De reden dat ik een 10 geef, is dat ik 100% tevreden en positief ben over de training. Doordat de training drie dagen omvat, kun je echt de diepte in. Wederom een kleine groep (ik heb ook e-mailmarketing en SEO bij Dennis gevolgd), dus alle ruimte voor vragen en cases. Verder hebben we toe gewerkt naar de Google-examens, fundamentals en advanced en intussen heb ik beide gehaald en kan ik uit de voeten met AdWords. Het is een ervaringsvak en die ervaring moet nog komen; maar de basis is gelegd Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (Google Adwords specialist training incl. examens)


abn amro

9

Drie cursusdagen vol informatie. De cursus is goed te volgen, ook zonder veel voorkennis! De uitleg is duidelijk en er is alle ruimte voor (eigen) praktijkvoorbeelden. Zeker de moeite waard! Petra Kuiper, ABN Amro (Google Analytics specialist training incl. examen)


polvo bv

9

Duidelijke en heldere uitleg. Erg fijn dat we alle verschillende analysekanalen 1 voor 1 hebben doorlopen zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. De vertaalslag naar de eigen praktijkcase was erg prettig zodat je gelijk gericht aan de slag kunt na de training Suzanne Struijs, Polvo BV (Google Analytics specialist training incl. examen)


oorlogsmuseum overloon

10

Dennis is een hele goede trainer, omdat hij enthousiasme weet te koppelen aan inhoudelijk vakmanschap en plezierige didactische vaardigheden. Zijn aanpak is ontspannen, maar zonder de leerdoelen uit het oog te verliezen. Erg motiverend om met ‘het vak’ aan de gang te gaan! Erik van den Dungen, Oorlogsmuseum Overloon (Google Adwords specialist training incl. examens)


online prepaid services

8

Een duidelijke en hands-on Google Analytics cursus waarbij je relatief snel inzicht krijgt tot geavanceerde web-analyses. Verder is er genoeg ruimte om je persoonlijke Analytics case te behandelen tijdens de cursus met Dennis Mohamed Bahlaoui, Online Prepaid Services BV (Google Analytics specialist training incl. examen)


cityzapper

10

Ik heb de 3-daagse training gevolgd. Zeer goede praktijk training. Wordt helder uitgelegd hoe Google Analytics werkt en laat zien welke tools wel relevant zijn en ook niet. Kortom zeer goed ervaren Simon Tol (Google Analytics specialist training incl. examen)


cityzapper

8

Enthousiaste trainer en de inhoud van de training is goed verzorgd. Uitstekende cursus om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende onderdelen van Google Analytics. Locatie goed bereikbaar Stefan Hoepermans, CityZapper (Google Analytics basis training)


tom bv

10

Training was gebaseerd op een onze eigen website. We kunnen nu heel gericht aan de slag met alle punten die in de training zijn behandeld. Na afloop kregen we genoeg naslag werk mee, waar we nu op terug kunnen vallen en we mogen onze vragen nog steeds aan hem stellen via de mail of telefoon Ellen Kemmeren, T.o.m. bv (Zoekmachine optimalisatie training)


technische universiteit eindhoven

9

Afgelopen donderdag heb ik een eendaagse training SEO gevolgd bij Dennis Mickers van Douro Media. Ik ben er heel positief over. Wat ik erg goed vond was dat de groep klein was (3 cursisten) en we de training door liepen aan de hand van drie door de cursisten ingebrachte (eigen) websites. Daardoor was het niet alleen zeer praktisch en concreet, maar ook heel leuk. Dennis heeft vooraf een adviesrapport geschreven over de websites, zodat je naderhand alles nog eens rustig kunt nalezen. Na deze training heb ik een goed beeld van het SEO-landschap en ik kan er concreet mee verder Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (Zoekmachine optimalisatie training)


ars longa

10

14 juli heb ik bij Dennis de SEO training gevolgd. Dennis slaagde er goed in de jungle aan informatie rondom SEO overzichtelijk te maken. Het was erg leuk dat de eigen case ruim aan bod kwam en dat Dennis actief met alle cases meedacht. Dankzij de opzet van de cursus en het rapport is het mogelijk om de stof meteen in praktijk te brengen. Al met al een leerzame dag met goede en vriendelijke begeleiding Juliska van Doren, Ars Longa (Zoekmachine optimalisatie training)


smidswater

10

We wilden ons met twee collega’s van een communicatiebureau inschrijven voor de cursus Adwords, en Dennis raadde aan om niet in te schrijven voor een reguliere trainingsdag, maar om speciaal een dag in te richten voor onze case. Dat betekent dus een training van 2 cursisten en Dennis. Omdat we onze case en onze vragen voorafgaand konden doorgeven, heeft de hele dag in teken gestaan van het optimaliseren en toespitsen van onze campagne(s) op ons bedrijfsaccount. Beter hadden we het ons niet kunnen wensen! Dennis heeft veel kennis, heel veel verteld en laten zien, tips & tricks gegeven die hij zelf altijd gebruikt. We hebben dan ook heel veel zin om met onze volgende verdiepingsslag door te gaan en gaan meteen aan de slag met ons account met een vernieuwde blik! Dank hiervoor Dennis 🙂 Paulien Morsch, Smidswater (Google Adwords gevorderden training)


sjonic

9

Hele leerzame privé training mogen hebben bij Dennis. Enorm veel stof behandeld waar ik in de praktijk heel veel aan ga hebben. Bedankt Dennis en wie weet tot een volgende training weer! Malou Nagtzaam, Sjonic (Google Adwords basis training)


technische universiteit eindhoven

9

Gisteren heb ik de e-mailmarketingtraining bij Dennis Mickers van Douro Media gevolgd. Door de expertise en het enthousiasme van Dennis, de duidelijke inhoud en structuur en het feit dat de groep lekker klein was, vond ik het een erg fijne leerzame dag Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (E-mailmarketing training)


esperantoxl

10

Zeer leerzame training. Alles goed geregeld. Fijn dat het in zeer kleine groepen is en je daardoor steeds met je eigen case bezig bent. Maakt het nog interessanter! Zeer gastvrije en aardige trainer. Ik zou deze cursus zeker aanraden! Janneke Altenburg, EsperantoXL (Google Analytics basis training)


managersonline

10

Praktijkgericht en met SEA opleiding van Douro Media heb ik mijn resultaten voor Managersonline.nl verdrievoudigd. Dat verwacht ik nu ook van de training SEO. Ik ben zéér tevreden. Binnenkort ook naar Analytics Annet Akkerma, Managersonline.nl (Zoekmachine optimalisatie training)


de persgroep nederland

10

Dennis heeft ons in 3 achtereenvolgende dagen door alle mogelijkheden van Analytics meegenomen. Er was veel ruimte voor interactie en hij heeft ons geholpen met onze eigen case(s). We waren goed voorbereid op het examen, wat dus ook gehaald is 🙂 Robert Jonker, De Persgroep Nederland (Google Analytics specialist training incl. examen)


de persgroep nederland

8

Een zeer prettige en leerzame training. Dennis heeft veel verstand van zaken en wist onze vragen m.b.t. de (on)mogelijkheden van Google Analytics direct en helder te beantwoorden. Dit in tegenstelling tot andere zogenaamde Analytics “experts” Bert Tillema, De Persgroep Nederland (Google Analytics specialist training incl. examen)


shell

10

In een dag heeft Dennis op een laagdrempelige manier Google Analytics uitgelegd. Hij heeft hiernaast een zeer bruikbaar advies over mijn website geschreven. Absoluut een aanrader voor iedereen die zich Google Analytics wil eigen maken! Samantha Koot, Shell (Google Analytics basis training)


lugarde

9

Dennis is een zeer goede en prettige trainer. In een dag tijd leert hij je aan de hand van je eigen case de basisbeginselen van Adwords. Wat ik helemaal op prijs stel:Dennis helpt je ook na de training graag verder op weg! In mijn geval door een door mij ingerichte Adwords campagne te beoordelen voordat deze live ging Robert Jongeneel, Lugarde (Google Adwords basis training)


sjonic

10

Dennis is een trainer die de Google Analytics stof voor iedereen begrijpelijk maakt. Het is een zeer informatieve en leerzame training. Ik zal deze training zeker aan andere aanraden! In ieder geval hartstikke bedankt voor de training van gisteren. Wij van Sjonic kunnen nu aan de slag met de informatie die wij verkregen hebben Malou Nagtzaam, Sjonic (Google Analytics basis training)


young & parker

9

Aan de hand van je eigen case leer je de basis van Google Analytics. En juist omdat het je eigen case is, komt de stof makkelijk en begrijpelijk bij je binnen. Dennis is een zeer prettige trainer die jou in één dag de basiskennis van dit prachtige programma kan leren Sander Mahne, Young & Parker Insurance (Google Analytics basis training)


hps industrial

10

Dennis weet waar hij het over heeft en weet dat ook perfect over te brengen. Dennis heeft een persoonlijke aanpak wat bij ons als zeer prettig is ervaren. Een aanrader voor iedereen. Roan Snellaars, HPS Industrial (Google Analytics basis training)


erasmus mc

9

Dennis sleept je in een dag door alle basisbeginselen van Google Analytics heen. En dat doet hij goed! Hij bereidt zich uitstekend voor zodat je tijdens de training al kunt zien hoe je Google Analytics nog beter inricht voor jouw website. Nadeel is dat één dag echt te weinig is. Een goed naslagwerk zou nuttig zijn, maar gelukkig kun je na afloop per mail of telefonisch bij Dennis terecht met vragen Desiré Balák, Erasmus MC (Google Analytics basis training)8

Prima training voor zowel beginners als gevorderden. Lesmateriaal en voorbereiding goed op orde, heldere handleiding. Zeer inzichtelijk en op de eigen situatie toegesneden informatie! Ik ben zeer tevreden met het resultaat Ingrid Kriens, Freelance Tekstschrijver (Zoekmachine optimalisatie training)


resultaat met social media

9

Zeer praktische opleiding voor je bedrijf. Dennis vertelt met veel enthousiasme de mogelijkheden hoe je Google adwords kunt inzetten. Ook bereidt hij je goed voor op de examens. Het is handig om een eigen business case mee te nemen voor tips and tricks Brigitte van Cromvoirt, Resultaat met Social Media (Google Adwords specialist training incl. examens)


new heroes

10

Ik en mijn collega hebben een erg leerzame en praktische training gehad. Fijn dat het zo goed afgestemd was op ons product. Dennis is zeer deskundig en behulpzaam, ook na de training! Amanda Zweers, New Heroes (Google Analytics gevorderden training)


signet

9

Na het lezen van de recensies op Springest heb ik gekozen voor Douro Media. Deze cursus is een absolute aanrader! Heldere structuur en duidelijke uitleg. Dennis had een document voorbereid met verbeterpunten voor het bedrijfsaccount. Hierdoor tot veel inzichten gekomen. Daarnaast stond Dennis na de cursus nog open voor vragen. Dit heb ik als zeer positief ervaren! Nadine Jager, Signet (Google Adwords gevorderden training)


wonendoejezo

10

Leerzame training voor alle ins en outs van Google Analytics. Dennis kan goed uitleggen en de theorie in combinatie met praktijkvoorbeelden op een prettige manier overbrengen. Door de persoonlijk aanpak kan je gelijk aan de slag met je eigen case. Ik kan een cursus bij Douro Media dan ook echt aanbevelen! Eline Hofman, WonenDoeJeZo (Google Analytics specialist training incl. examen)


signet

10

De training was erg leerzaam en interessant. Zeer praktijk gericht en er werd ingegaan op specifieke vragen en wensen. Dennis neemt de tijd om je alles helder uit te leggen. Absoluut een aanrader! Nadine Jager, Signet (Google Analytics gevorderden training)


cityzapper

9

De basistraining Google Analytics door Dennis was zeer informatief en een aanrader voor iedereen die het programma goed onder de knie wil krijgen. Door de kleine groep was er veel aandacht voor iedere afzonderlijke case en was er veel ruimte voor vragen over je eigen website. Dennis heeft veel kennis over Google Analytics en aanverwante programma’s en weet deze ook op een heldere en rustige manier over te brengen. Gedurende de dag krijg je erg veel informatie waardoor het een uitdaging is om alle onderdelen van het programma te onderscheiden, maar na de training krijg je een digitaal adviesrapport opgestuurd met daarin de belangrijkste punten om toe te passen – alleen voor jouw website. Handig om naast je eigen aantekeningen te houden! Ik zou wel iedereen willen aanraden om op voorhand zelf even goed ‘gespeeld’ te hebben met Google Analytics, zodat je het programma en de verschillende titels en onderdelen ervan al kent. Dit scheelt als Dennis tijdens de training dieper in gaat op ieder onderdeel Bianca van der Ham, CityZapper (Google Analytics basis training)


1limburg

8

Dennis nam alle tijd om de inhoud over te brengen. Bij vragen wist hij altijd duidelijk antwoord te geven. Hij hielp mij met mijn persoonlijke case, waardoor ik meteen in de praktijk meters kan maken. Daarnaast was de sfeer ook nog eens heel prettig Bjorn Smeets, 1Limburg (Google Analytics specialist training incl. examen)


pluszorg

8

De trainer hield goed rekening met het instapniveau van de deelnemers. er werd goed ingegaan op de vragen en wensen van de deelnemers. Met de uitleg ben ik goed in staat om nu eigen campagnes te bouwen en te onderhouden Daan den Ouden, PlusZorg (Google Adwords basis training)


spiegelei communicatie

10

Ik heb echt geen spijt dat ik 1,5 uur hiervoor gereisd heb. In 6 uren krijg je een zeer waardevolle training met alle ins en outs van SEO. Waardevol omdat de brede kennis en deskundigheid van Dennis je brengen tot begrip waarom bepaalde instellingen belangrijk zijn voor SEO. Of je starter of meer ervaren bent, op elk niveau kan hij je bijspijkeren over SEO. Hij past zich aan. Hij legt het uit op een begrijpelijke manier en laat het op diverse manieren zien, totdat je het zeker weten begrijpt. Een aanrader als je op zoek bent naar een zoekmachine optimalisatie training waarin jouw specifieke vragen aan bod kunnen komen. Tezamen met de nazorg, de hartelijke ontvangst en de heerlijke lunch kan ik deze training alleen maar aanprijzen Annemieke van Waterschoot, Spiegelei Communicatie (Zoekmachine optimalisatie training)


itelligence

10

Dennis heeft met de Google Adwords gevorderden training alles heel rustig en duidelijk uitgelegd. Dennis had overal antwoord op en ook na de training mogen we nog met vragen bij hem terecht Bianca van den Hooven, itelligence (Google Adwords gevorderden training)


sanoma

10

Zeer heldere training in een prettige omgeving. Ik wist erg weinig van SEO en heb in één dag een bulk aan informatie opgedaan. Alle lof voor Dennis Mickers, die niet alleen een uitstekende trainer is, maar ook een prima gastheer voor zijn cursisten Lieke Kezer, Sanoma (Zoekmachine optimalisatie training)


digne consult

10

De training was zeer informatief en interactief, een echte aanrader! In onze groep zaten zowel beginners en gevorderden, dit was totaal niet hinderlijk, Dennis speelde hier goed op in. Chapeau! Jacqueline Weesie, Digne Consult (Zoekmachine optimalisatie training)


erasmus mc

8

Prima training! De basisbeginselen van Google Analytics zijn kundig toegelicht waardoor je leert de rapportages op te bouwen en te interpreteren ten behoeve van een analyse. Door de kleinschalige opzet van de training is er voldoende ruimte voor vragen en verdieping op onderwerpen. Naast goede inhoudelijke kennis is Dennis eveneens een goed gastheer voor zijn cursisten Daniëlle Valk, Erasmus MC (Google Analytics basis training)


gemeente breda

10

Na het lezen van de recensies heb ik gekozen voor Douro Media. Mijn motivatie om deze training te volgen was het leren om data op een juiste manier te interpreteren. Ik vond de koppeling tussen de theorie en de case (eigen website) erg interessant. Een leerzame en een inspirerende dag! Zeljka Udiljak-Markovic, Gemeente Breda (Google Analytics basis training)


aquaco

10

Dennis Mickers geeft een uitstekende training met een duidelijke uitleg. Het persoonlijke en interactieve karakter van deze training heeft duidelijk een meerwaarde. Niet alleen geleerd wat ik hoopte te leren maar net dat beetje extra Denise Peters, Aquaco B.V. (Google Analytics basis training)


Booklidays

10

Dennis bedankt voor je zeer waardevolle adviezen en de verhelderende inzichten in de wereld van Google Ads. De training is goed gestructureerd en biedt voldoende ruimte voor het stellen van specifieke vragen. Dank ook voor de de heerlijke lunch 🙂 Petra Mardikjan, Booklidays (Google Adwords basis training)


perfectewijn

10

Na wat gezocht te hebben kwam ik bij Dennis terecht voor een Training. Echt top, kan niks anders zeggen, zeer goede uitleg en duidelijke structuur. Na de training aan de slag gegaan en veel maar zeer veel resultaten geboekt. Mede dankzij de cursus, dus eigenlijk verdien je de cursus snel terug! Nogmaals dank Dennis voor alles Nick Stalpers, Perfectewijn.nl (Google Adwords gevorderden training)


voc

8

Deze incompany training hebben we veel informatie gekregen waar je echt iets aan hebt. De training was afgestemd op ons eigen account, dus we konden direct aan de slag met de statistieken. Dennis legt ook rustig uit en als je vragen hebt kan dat altijd tussendoor. Sandra Stuivenberg, VOC (Google Analytics basis training)


spr europe

10

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Heldere en zeer duidelijke 1 op 1 uitleg over ons bedrijfsaccount. Ik kon met Dennis terecht met al m’n vragen en deze werden ook direct en duidelijk beantwoordt. Ik zal Douro Media absoluut aanraden binnen mijn netwerk Robin Verberne, SPR Europe (Google Adwords gevorderden training)


maasland communicatie

9

Ontzettend verhelderende training gehad van Dennis. Al m’n vragen zijn beantwoord en ik ging naar huis met nog heel veel andere informatie. Alles is toepasbaar op onze websites. Ook hebben we al gebruik gemaakt van de (gratis) tools die genoemd werden tijdens de training. Nu is het duidelijk wat ik moet doen om hoger te komen in de zoekmachine en ook wat ik in het verleden fout deed. Het was mijn eerste training bij Douro Media, maar hoogstwaarschijnlijk niet de laatste Rowan Boeijen, Maasland Communicatie/Uitgeverij (zoekmachine optimalisatie training)


business to you

10

Top Google Analytics specialist training van Dennis Mickers. Dennis is uitermate ter zake kundig en kan als geen ander duidelijk en overzichtelijk uitleggen waar het om gaat. Heel prettig was de continue schakeling van de theorie naar praktische voorbeelden. Dennis is daarnaast een prettige, inspirerende persoonlijkheid en dat leidt er toe dat je meteen aan de slag wilt gaan met de verdere professionalisering van het gebruik van Google Analytics. Bedankt Dennis! Jacqueline van Dijk, Business to You (Google Analytics specialist training, incl. examen)


managersonline

10

Ontzettend goede training en na de training ben ik goed in staat een campagne te bouwen. Deze training is een echte aanrader. Ook heel fijn is dat ik binnen 3 dagen studie twee Google certificaten op zak heb Annet Akkerma, Managersonline.nl (Google Adwords specialist training, incl. examens)


plameco systems

9

Een goede cursus waarvan ik veel heb opgestoken en waarmee ik veel stof tot nadenken mee heb gekregen. Door de training gebruik ik Analytics gelijk al anders en kan ik mijn argumenten m.b.t. onze website onderbouwen. De locatie is het enige punt wat mijn inziens beter kan. Hoewel je hier geen hinder van ondervindt tijdens te cursus vroeg ik mezelf in het begin wel af of ik goed zat. Ook is de ruimte wat aan de kleine kant, hoewel dit voor kleine groepen geen probleem is Geert van Dijck, PLAMECO Systems (Google Analytics gevorderden training)


isd bollenstreek

10

De training was zeer goed verzorgd in een zeer prettige omgeving. Er was enorm veel persoonlijke aandacht en de training werd continu aangepast aan mijn behoefte. De trainer had een zeer goede kennis van de materie en kon juist vanuit praktijkvoorbeelden veel duidelijk maken. Deze ervaring was zeker mijn voordeel aangezien ik naast de theoretische achtergrond ook direct concrete, aan de praktijk gerelateerde voorbeelden kreeg, wat de theorie meer deed leven. Ik heb niet alleen nieuwe kennis opgedaan maar ben ook geïnspireerd door het enthousiasme en professionaliteit van de trainer. Een leerzame training en een inspirerende dag! Alexander Arentshorst, ISD Bollenstreek (Google Analytics basis training)


punt040

9

De Google Adwords Specialisten training was erg duidelijk opgezet. Wat ik erg prettig vond was dat ook ons eigen account gebruikt werd om functies en rapportages te demonstreren. Ook de examenbegeleiding was goed. Dennis heeft veel verstand van zaken en weet ook veel over onderwerpen die samenhangen met Adwords. Als enige verbeterpunt zou ik graag zien dat je meer zelf kunt oefenen tijdens de training, zodat je op meerdere manieren informatie kunt verwerken. Conclusie: goede training! Simone Heinen, .040 (Google Adwords specialist training, incl. examens)


riwal

8

De driedaagse 1 op 1 training gaf mij veel ruimte om diep in te gaan op de stof waarbij iedere vraag duidelijk werd beantwoord. Een goede en duidelijke training met ook veel aandacht voor specifieke doelen van onze organisatie. Naresh Sital, Riwal (Google Adwords specialist training, incl. examens)


ing

10

Een van de beste cursussen die ik heb gevolgd in het kader van online marketing. Dennis heeft enorm veel kennis over de materie en is zeer enthousiast tijdens de training. Zeker aan te bevelen! Kemal Tas, ING (e-mailmarketing training)


hobaho

10

Hele goede hands-on training, direct toepasbaar en ter plekke instellingen gewijzigd. Maatwerk en kleine groep dus veel interactie mogelijk. Ook heel waardevol was de anaylse met verbeterpunten die Dennis vooraf al had gemaakt mbt website. Linda van der Slot, Hobaho (Google Analytics basis training)


eltener fahrradprofi

10

Onwetend over AdWords naar de cursus gegaan. De 1 op 1 aanpak van was zeer goed en doeltreffend. Alles is nu duidelijk. Verder is er ook na de cursus goede mogelijkheid tot contact met Dennis, voor extra uitleg en tips. Heel erg bedankt Sjoerd Oldenboom, Eltener Fahrradprofi (Google Adwords specialist training, incl. examens)10

Na het lezen van de recensies heb ik gekozen voor Douro Media. Alles is super goed en gestructureerd uitgelegd en met de feedback die ik gekregen heb kunnen er heel wat punten worden verbeterd. De training was een op een waardoor alles op ons bedrijf gericht was, vond ik zelf persoonlijk super fijn! Ik raad het een ander zeker aan! Liliana Baptista, Hotel Lunchroom Hendriks (Google Adwords gevorderden training)


gx software

10

Op basis van Springest recensies gekozen voor de AdWords training bij Douro Media. De training was 1-op-1 waardoor we specifiek ons bedrijfsaccount en onze vragen konden behandelen. Dennis had zich goed voorbereid door een kort document te schrijven met tips en verbeterpunten voor ons account. Deze punten hebben we uitgebreid behandeld tijdens de trainingsdag. Hoe doelgericht / pragmatisch wil je het hebben? Top! Daarnaast heb ik ook inhoudelijk veel opgestoken van zijn AdWords presentatie met veel voorbeelden uit de praktijk. Dennis heeft kennis van de materie en wil deze dan ook graag met je delen. Al met al is onze ammunitievoorraad weer volledig aangevuld! Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedere online marketing professional die stappen wil zetten met AdWords. Dennis bedankt! Niels de Veth, GX Software (Google Adwords gevorderden training)


gx software

10

Op basis van Springest recensies gekozen voor de AdWords training bij Douro Media. De training was 1-op-1 waardoor we specifiek ons bedrijfsaccount en onze vragen konden behandelen. Dennis had zich goed voorbereid door een kort document te schrijven met tips en verbeterpunten voor ons account. Deze punten hebben we uitgebreid behandeld tijdens de trainingsdag. Hoe doelgericht / pragmatisch wil je het hebben? Top! Daarnaast heb ik ook inhoudelijk veel opgestoken van zijn AdWords presentatie met veel voorbeelden uit de praktijk. Dennis heeft kennis van de materie en wil deze dan ook graag met je delen. Al met al is onze ammunitievoorraad weer volledig aangevuld! Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedere online marketing professional die stappen wil zetten met AdWords. Dennis bedankt! Niels de Veth, GX Software (Google Adwords gevorderden training)10

It was a great training for me as a Marketeer freelancer. I gained priceless advice on how I should optimize the performance of Google Ads campaigns for my clients in order to help them meet their advertising goals. I would highly recommend Douromedia for Google Adwords Training! Georgia Thriskou (Google Adwords basis training)


fht perslucht

10

Pittige training met erg veel concrete tips. Tijdens de training gebruikte Dennis ons eigen Adwords account als voorbeeld om aan te geven hoe de theorie in de praktijk kon worden toegepast. Froukje Pennings, FHT Perslucht (Google Adwords specialist training, incl. examens)


bba pumps

10

Goede training er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en voorbeelden. Heel praktisch en veel een-op-een tijd. Uitgebreid advies over de huidige stand van zaken van je Google Analytics en website. Dennis is ook beschikbaar voor “nazorg” eventueel. Niks op aan te merken Angela Oonk, BBA Pumps (Google Analytics specialist training, incl. examen)


linda molenaar communicatie

10

Zeer goede training. Dennis weet zaken duidelijk en rustig uit te leggen en er is alle ruimte voor vragen. Prettige sfeer. Door zijn brede kennis zijn ook veel niet-analytics vragen op online gebied beantwoord. Veel tips en verbeterpunten voor de website meegekregen. Aanrader! Linda Molenaar, Linda Molenaar Communicatie (Google Analytics specialist training, incl. examen)


euro pool system

10

Dit is de tweede training die ik bij Dennis heb gevolgd. Ik vond de eerste al een succes, maar deze vond ik helemaal top (waarschijnlijk omdat dit nog meer mijn persoonlijke interesse geniet). Ik had de mazzel dat de andere deelnemer had afgezegd waardoor ik Dennis en al zijn SEO-kennis helemaal voor mezelf alleen had. Dat heeft hij geweten ook! 😉 Ik heb hem het hemd van het lijf gevraagd en hij heeft geduldig al mijn vragen beantwoord. Uiteindelijk konden we veel van de voorbeelden op mijn eigen website betrekken en dat was voor mij natuurlijk helemaal super. Nu na de training ben ik druk aan de gang met het doorvoeren van alle zeer praktische en bruikbare tips/verbeteringen. Ik had nog een aanvullende vraag, die Dennis ook keurig beantwoord heeft. Kortom, niet alleen de training was superinteressant, maar ook de aftercare is prima in orde. Ik kan iedereen deze training aanbevelen. Oh, misschien had ik dit beter niet kunnen zeggen… Dit zorgt vast voor te veel concurrentie als het gaat om de topposities in de zoekmachines. 😉 Dymph Neeteson, Euro Pool System (zoekmachine optimalisatie training)


studiodewinkel

10

Veel geleerd op 1 dag. Neemt ruim de tijd om onderdelen die je niet meteen begrijpt duidelijk uit te leggen. We kunnen nu gericht aan de slag om onze eigen Google Adwords campagne goed in te richten. We kregen ook handige tips&tricks die we gelijk konden toepassen! Sandra de Bekker, Studiodewinkel.nl (Google Adwords basis training)


layher

10

Met een collega deelgenomen aan de Google Analytics basistraining bij Douro Media. Dennis Mickers heeft n.a.v. ons Layher Google analytics account en onze website zeer bruikbare informatie en verbeterpunten aangedragen. Door de goed voorbereide en kundige uitleg zeer leerzaam geweest. Stefan Meulenbroek, Layher (Google Analytics basis training)


ware communicatie

9

Een op een Google Adwords training gehad. Dennis heeft kennis van zaken en gaf hele nuttige tips waar ik direct mee aan de slag kon. Ik ben tot veel nieuwe inzichten gekomen. Na de training volledig uitgewerkte tips ontvangen. Ook na de training heeft Dennis mijn nieuwe campagnes beoordeeld en hier tips over gegeven Karen Nuijten, Ware Communicatie (Google Adwords gevorderden training)


hobaho

10

Zeer leerzame en praktische training en een uitgebreide analyse gekregen van onze website met concrete verbeterpunten. Kleine groep maakt dat je veel gerichte vragen kunt stellen. Samen nagedacht over de doelen en aantal instellingen ter plekke aangepast. Linda van der Slot, Hobaho (Google Analytics basis training)


private lease

10

Training die ik iedereen kan aanraden. Met name de koppeling tussen de theorie en de case (eigen website) was erg interessant. Kwamen uit een paar uur al concrete verbeterpunten waar veel mee te doen is. Goede sfeer en trainer Tim van der Vooren, Private-Lease.com (Google Analytics gevorderden training)


euro pool system

9

Dennis weet heel veel van Google Analytics en dat was goed te merken tijdens de training. Hij is ook niet te beroerd om wat extra tips te delen om je site te verbeteren en er is alle ruimte om je vragen te stellen. Gezien de prettige ervaring kom ik zeker terug voor nog een andere training Dymph Neeteson, Euro Pool System (Google Analytics basis training)


erik leonard

10

Erg goede training, weliswaar erg veel info in één dag, maar ik ben wel weer helemaal én volledig op de hoogte van bijna alle instellingen en rapporten binnen het Google analytics account. Met een aantal praktische en concrete tips kan ik ook direct aan de slag. Ik ben erg tevreden Erik Leonard (Google Analytics basis training)


saskia de goeij

10

Er is al veel geschreven en gezegd over zoekmachine optimalisatie (SEO). Dennis weet in zijn cursus goed toe te lichten waarom bepaalde punten wel of minder goed werken. Wederom is er een persoonlijke stijl van training geven met oprechte interesse in het verhaal en de case die je meebrengt. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik zonder twijfelen weer al mijn trainingen bij Douro Media volgen. Dennis, bedankt voor je inspirerende cursussen! Saskia de Goeij (zoekmachine optimalisatie training)


saskia de goeij

10

Dennis heeft een hele persoonlijke en betrokken stijl van training geven. Hij dacht actief mee met de praktijkcase die ik heb aangedragen. Daarnaast bood Dennis ook perspectief, juist door cases uit zijn eigen portfolio te laten zien. Aan de hand van de vele voorbeelden werd me goed duidelijk wat de opties en mogelijkheden zijn voor verschillende situaties. Ik ben erg tevreden met de cursussen die ik bij Dennis gevolgd heb en kan iedereen aanraden om zijn online marketing cursussen bij Douro Media te volgen Saskia de Goeij (Google Adwords specialist training, incl. examens)


ing

10

Een van de beste trainingen die ik tot nu toe heb gehad op gebied van online marketing. Dennis heeft enorm veel kennis op dit gebied. De persoonlijke benadering en 1 op 1 training zorgden ervoor dat we veelal onze eigen case konden behandelen. De examen heb ik met 95% gehaald. Ik zou Douro media aan iedereen aanraden van beginner tot expert! Kemal Tas, ING (Google Analytics specialist training, incl. examen)


alserda media

10

Uitstekende training! Dennis heeft een zeer prettige manier van training geven. Hij neemt de tijd voor iedereen, legt alles op een heldere manier uit en weet dit goed toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zeker een aanrader! Anjet Wesselink, Alserda Media (Google Analytics specialist training, incl. examen)


martin schilder

10

Uitstekende training en goed/prettig persoonlijk contact tijdens deze dagen. Voor iedereen die meer over Analytics wilt weten EN het examen wilt halen zeker aan te bevelen! Zowel de theorie en de praktijk wordt behandeld Robbie Schouten, Martin Schilder (Google Analytics specialist training, incl. examen)


ing

10

Super leuke en zeer praktische training waarmee je alle in’s en out’s leert over Google Analytics. Voldoende ruimte voor eigen cases maar hij kan je ook eigen oefenmateriaal aanbieden als je nieuw bent in deze wereld Berber Visser, ING (Google Analytics specialist training, incl. examen)


saskia de goeij

10

Dennis heeft een unieke stijl van training. Hij kiest voor een persoonlijke benadering, er is veel ruimte voor de case die je zelf inbrengt. Ook heeft hij veel voorbeelden om theorie mee toe te lichten en neemt hij de tijd om samen analytics data door te spreken en te analyseren. Met zijn aanpak kom je tot meer dan alleen een hoofd vol theorie en een certificaat. Dennis leert je begrijpen wat je aan het doen bent in analytics en waarom. Een cursus bij Douro Media is zijn geld meer dan waard! Saskia de Goeij (Google Analytics specialist training, incl. examen)10

Het waren drie zeer leerzame dagen! Wel pittig hoor. Maar Dennis legt het heel goed uit en neemt daarnaast de tijd om je vooruit te helpen met je eigen Adwords account. Ik ben zeer tevreden en ik weet zeker dat ik in de toekomst nog een cursus ga volgen bij Douro Media!!! S. Wagter (Google Adwords specialist training, incl. examens)10

Het waren drie zeer leerzame dagen! Wel pittig hoor. Maar Dennis legt het heel goed uit en neemt daarnaast de tijd om je vooruit te helpen met je eigen Adwords account. Ik ben zeer tevreden en ik weet zeker dat ik in de toekomst nog een cursus ga volgen bij Douro Media!!! S. Wagter (Google Adwords specialist training, incl. examens)


glass inside

10

Het is even doorbijten om door de theorie heen te komen. Maar dit wordt zo veel makkelijker wanneer die is toegespitst op een eigen campagne. Dennis is erg kundig. Hij weet enorm veel, weet hoe hij dingen uit moet leggen. En doet dit met veel toewijding en passie Mirella Schaperkotter, Glass Inside (Google Adwords specialist training, incl. examens)


nbd biblion

10

Effectieve training. Duidelijk en overzichtelijk gestructureerd. Een aanrader voor iedereen die zijn omzet wil verhogen of bereik wil vergroten door het strategisch inzetten van Google Adwords campagnes. Daarnaast is Dennis zeer ervaren en brengt hij de theorie enthousiast over Norman Lenden, NBD Biblion (Google Adwords specialist training, incl. examens)


apcoa parking

10

Erg veel geleerd, veel theorie maar ook toegespitst op de praktijk van onze eigen campagne. Gezien dat veel dingen nu veel beter kunnen. Aardige en behulpzame trainer met veel kennis Bianca van Gool, Apcoa Parking (Google Adwords specialist training, incl. examens)


stichting pvp

10

Ondanks dat ik zelf al vaak naar google analytics had gekeken heeft deze cursus me pas echt geleerd wat je er nu mee kan. Prettige sfeer en heldere uitleg. Fijn dat het op locatie kon Mariska Costeris, Stichting PVP (Google Analytics basis training)


stichting pvp

10

De training was zeer informatief. Ik heb het met veel plezier gevolgd en bleef de hele dag geboeid! Dennis geeft helder alle informatie op zo’n niveau dat we het gelijk begrijpen. Nooit geweten wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Een hele prettige bijkomstigheid was dat we en passant tips kregen om onze website te verbeteren Heleen van Koeven, Stichting PVP (Google Analytics basis training)


stichting pvp

10

Dennis weet je in één dag op een heldere, praktische en prettige manier op de hoogte te brengen van de mogelijkheden binnen google analytics. Hij is zeer deskundig en snapt wat er voor jou en je organisatie belangrijk is om te weten. Daarnaast gaf hij een aantal goede tips waarmee we onze website kunnen optimaliseren. Deze training is een zeer nuttige investering! Hellen Köhler, Stichting PVP (Google Analytics basis training)


rsm

9

Duidelijke training, die toegespitst is op je eigen Google Analytics-profiel. Dennis is een echte expert (voorheen trainer by Modation), geduldig en enthousiast en hij bereidt je goed voor op het examen Marlous Janssen, RSM Erasmus University (Google Adwords specialist training, incl. examens)10

Aanrader! Ik wist al wel iets van Google Analytics, maar dankzij deze eendaagse training kan ik er nu veel beter mee uit de voeten. Het fijne vond ik dat de training geen standaardpraatje was. Dennis had zich voor de training verdiept in onze website en gaf specifieke tips toegesneden op onze situatie. Daardoor verspil je ook geen tijd met dingen die je toch niet nodig hebt. Bovendien brengt hij de informatie op een begrijpelijke en prettige manier Martin van Geest (Google Analytics basis training)


trigger

8

Goede duidelijke uitleg. Dennis heeft duidelijk verstand van zaken. Geen vraag waar geen antwoord op wordt gegeven. En klantgerichte service ook na de training. Zeker aan te raden! Wij hebben er veel aan gehad Arthur Slothouber, Trigger (Google Adwords gevorderden training)


spinnin records

10

De training bij Douro Media was professioneel opgezet. Het voordeel van deze training is dat het gebaseerd is op je eigen Adwords account. Doordat theorie gecombineerd wordt met de praktijk weet je alle leerstof beter te plaatsen. Verder weet Dennis goed te enthousiasmeren zodat je zin hebt om gelijk met de campagnes aan de slag te gaan en te analyseren. Verder heb ik de examens heb ik met goed gevolg afgelegd waardoor ik mezelf Adwords Qualified Invidual mag noemen Boneca Verhagen, Spinnin’ Records (Google Adwords specialist training, incl. examens)10

Dennis is een intelligente, rustige jongen die moeilijke materie met veel geduld uit kan leggen. Hij heeft een diepe kennis van zaken en is (bijzonder) betrokken bij zijn klanten. Wie in een informele setting kennis wil verwerven van Google Analytics is bij Dennis aan het goede en misschien wel (aller)beste adres Joost van Kleef (Google Analytics basis training)


readyforyou

10

Het was een Duidelijke training, ik heb er veel van geleerd en natuurlijk veel goede tips ontvangen welke we direct op onze campagnes kunnen toepassen, op naar de volgende training! Amanda Oosterom, Ready For You (Google Adwords specialist training, incl. examens)


system floors

10

Dankzij deze training van Dennis van Douro Media krijg je zicht op de uitgebreide mogelijkheden van Google Analytics en leer je data op een juiste wijze te interpreteren. Dit was mijn voornaamste motivatie om deze training te volgen. Het was boven verwachting en ik heb veel geleerd in een zeer korte periode van drie dagen. Nu direct al aan de slag om conversie resultaten zelf te meten en analyseren Claudia Heere, System Floors (Google Analytics specialist training, incl. examens)


system floors

10

Zoekmachine optimalisatie (ookwel SEO) is een algemeen begrip, waar iedereen wel ideeën over heeft wat hieronder valt. Dankzij deze training heb ik nu meer zicht over de ins en outs van SEO. Dat je naast goede SEO copywriting ook technisch moet zorgen dat je website en/of applicatie voldoet aan alle specificaties. Met deze training van Dennis van Douro Media heb ik meer handvatten gekregen om het beste voor klanten te leveren. Vertrouwen is één, controle op kwaliteit levert zomaar optimalisatie mogelijkheden die de ranking in Google positief weten te beïnvloeden Claudia Heere, System Floors (zoekmachine optimalisatie training)


system floors

10

Bij Dennis Mickers van Douro Media heb ik diverse trainingen gevolgd. Dennis is instaat om je te brengen naar de essentie van de leerstof en geeft praktijkgerichte verbeteringen. Met deze training is ROI absoluut gegarandeerd. Het bijbehorende examen Google Adwords Fundamentals examen heb ik mooi weten af te ronden met een examenscore van 92%. Op naar het volgende examen van Google Adwords Individual Qualified Claudia Heere, System Floors (Google Adwords specialist training, incl. examens)


system floors

10

Dennis van Douro Media heeft een zeer complete e-mailmarketing training gegeven, waarin zelfs uitleg van het programma MailChimp uitvoerig is behandeld. Dankzij deze training ben ik instaat om zelf campagnes en onderlinge A/B testcampagnes op te zetten en te analyseren. Veel praktijkvoorbeelden zijn aanbod gekomen, zodat het voor zowel online professionals als beginners heel leerzaam is Claudia Heere, System Floors (e-mailmarketing training)10

Zeer professioneel opgezet en straight to the point. De training hadden we na dag 1 al terug verdient door de goede tips. We zijn blij met de opgedane kennis en kunnen het zeker aanraden Marcel Nieuwenhuys, Dsign IT (Google Adwords specialist training, incl. examens)


hgb trading

10

Dennis heeft ons een adwords training gegeven op locatie. Ik kan het een ieder aanraden door enkele tips is de training zeer snel terugverdiend. Wij zijn zelfs zo enthousiast dat we nog een Google Analytics training af gaan nemen Johan Regelink, HGB-Trading (Google Adwords specialist training, incl. examens)


Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …