Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

puur en fit

altena group

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,6 Gebaseerd op 268 ervaringen vanuit Springest


rabobank

9

Hele goede training in kleine groepjes. Er is veel persoonlijke aandacht voor de casussen die de deelnemers meenemen. Ik was zelf nog niet echt bekend met Google Adwords maar ik heb nu absoluut het gevoel dat ik een goede campagne kan bouwen. Top! Liset Valster, Rabobank (Google Adwords specialist training incl. examens)


keijer en co

10

Inhoudelijk erg goede cursus. Dennis geeft een hele duidelijke uitleg, maakt het direct toepasbaar en maakt gebruik van cases, heeft een gestructureerde opbouw gedurende de dag, let goed op de timing en stuurt daar ook op, locatie is prima verzorgd en rustig met goede parkeergelegenheid, de lunch is lekker. Ook de terugkoppeling bij vragen vooraf en de afronding achteraf zijn professioneel. Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (Google Analytics basis training)


keijman reizen

10

Het was een bijzonder leerzame dag, en zeker ook zinvol. Dennis is kundig, behulpzaam en kan ik zonder hem zonder meer aanraden aan iedereen. Wij gaan ook een vervolgcursus plannen voor Google Adwords Michiel Boers, Keijman Reizen (Google Analytics basis training)


truelime

10

Dit was mijn 3e training bij Douro Media. (ook Analytics en SEO hier gevolgd) Je leert van begin tot eind hoe je verschillende campagnes kan opzetten. Dennis geeft praktische tips, veel informatie en vertelt alles op een duidelijke manier. Absoluut een aanrader, top trainer! Tessa Klijn, TrueLime (Google Adwords specialist training incl. examens)


metafoor

10

Wat een leuke en leerzame training! In 3 dagen wordt je vanaf het begin tot einde meegenomen door de Google Adwords omgeving en bruikbare tools. De uitleg is echt gericht op de praktijk en dit werkt erg fijn. Ook vond ik het erg fijn dat je voorafgaand aan de cursus jouw Adwords account kon aandragen als case. Tijdens de cursus gaf Dennis aan de hand van onder andere jouw account handige tips en voorbeelden. Na de cursus ontving iedere deelnemer een rapport met verbeteringspunten voor de aangedragen Adwords-accounts. Ik kan niet wacht om aan de slag te gaan met alles wat ik heb geleerd! Loraine van Huenestein, Metafoor Vastgoed en Software (Google Adwords specialist training incl. examens)


thales

10

Wat een leuke training! Dennis legt alles goed en duidelijk uit. Ik kan de training daarom ook aanbevelen aan iedereen. Het kantoor ligt direct aan de A59 en er is voldoende parkeergelegenheid Pleuni Marinus, Thales Nederland (Google Analytics specialist training incl. examen)


peugeot groene hart

10

Ik heb samen met een collega, veel plezier beleefd aan deze uitgebreide training. Dennis is een zeer competente, geduldige docent. Aparte eervolle vermelding is er voor de lunch. Dat was elke dag een hoogtepunt Peter Rosier, Peugeot Groene Hart (Google Adwords specialist training incl. examens)


rabobank

9

Dennis heeft tijdens de training SEO getoond veel kennis te hebben van dit onderwerp. Hij kon de cursisten op een heldere manier meenemen in het onderwerp en wist ons te blijven boeien gedurende de training Romy van Garling, Rabobank (zoekmachine optimalisatie training)


hilde van engelen

10

Een fijne dag vol nuttige informatie en direct toepasbare tips. Leuk dat mijn eigen website www.hilde-van-engelen.nl direct kritisch werd bekeken. Met de feedback die ik tijdens deze dag kreeg kan ik direct aan de slag. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen en we kregen goede heldere antwoorden en uitleg. Dennis weet de stof op een prettige en toegankelijke manier over te brengen. Heel veel geleerd vandaag en echt zin om er verder in te duiken. Ik vond ook de groepsgrootte fijn. Meer van praktische aard: de locatie was gemakkelijk te vinden en parkeren geen probleem. De lunch mag ook een compliment hebben Hilde van Engelen (zoekmachine optimalisatie training)


t-mobile

10

Leuke trainer hij denkt mee me problemen en het niveau waar je in bevindt, hij doet het met passie. Lekkere broodjes btw. Adviseer wel een case op te sturen zodat je wat extras aan hebt Sherwin Jaberi, T-Mobile (Google Analytics gevorderden training)


brand leaderz

10

Uiterst pragmatische en fijne training. Dennis is een fijne trainer, schakelt snel, helpt je bij echte cases, geeft extra aandacht aan onderwerpen waar nodig. Dennis geeft je ook echt best practises die je 1 op 1 kan toepassen. Het tempo is lekker hoog dus in no time ken je alle kneepjes van het vak Rafih Berkane, Brand Leaderz (Google Adwords gevorderden training)


koninklijke utermohlen

10

Echt een geweldig duidelijke training gehad van Dennis. Wanneer je écht iets wilt leren over Google Adwords, kijk niet verder en doe de training gewoon bij Dennis. Goed te volgen, transparant en fijn om naar te luisteren Gerard van Kuijk, Koninklijke Utermöhlen (Google Adwords gevorderden training)


ten hoedt communicatie

10

Dat zoekwoorden belangrijk zijn, wist ik wel. Maar hoe gebruik je zoekwoorden op een goede manier in url’s en in de content op je website? Dennis vertelde het op een duidelijke manier en gaf nuttige tips waarmee je verder komt! Marianne ten Hoedt, Ten Hoedt Communicatie (zoekmachine optimalisatie training)


ten hoedt communicatie

10

Hoe word je zichtbaar op de voor jou belangrijke zoekwoorden? Dennis Mickers van Douromedia vertelde in een praktische SEA-training wat de fundamenten zijn van een succesvolle campagne op basis van heldere doelstellingen Marianne ten Hoedt, Ten Hoedt Communicatie (Google Adwords basis training)


ten hoedt communicatie

10

Dennis gaf een heldere uitleg over Google Analytics. Alle relevante onderwerpen kwamen langs in een goed gestructureerd verhaal. Een aanrader voor iedereen die de basis van Google Analytics wil leren kennen Marianne ten Hoedt, Ten Hoedt Communicatie (Google Analytics basis training)


truelime

10

Dennis heeft alles goed uitgelegd en is een top trainer! Daarnaast hebben we allerlei tips gekregen die we meteen in de praktijk kunnen brengen. Ik ga weer terug voor de Adwords training! Douro Media is aan iedereen aan te raden! Tessa Klijn, TrueLime (zoekmachine optimalisatie training)


fotoatelier lies westerlaken

10

Bij Dennis heb ik drie trainingen gevolgd: Analytics, Adwords en dus deze, SEO. Deze combinatie is mij heel goed bevallen en heeft me direct wat opgeleverd: beter vindbaar en sindsdien stijging van zeker 50% meer conversies (voor mij zij dat opdrachten). Dennis weet heel goed de onderlinge samenhang uit te leggen. Voor de SEO legt hij heel bondig en overzichtelijk uit wat de belangrijkste aspecten zijn en wat je concreet kunt doen. Hij het maakt het inzichtelijk met concrete voorbeelden en hij wijst je op de valkuilen. Ondanks dat zijn tempo vlot is, is het goed te volgen en is er volop gelegenheid je vragen te stellen. Het lukt hem om je enthousiasmeren waardoor je alleen maar verder op de materie in zou willen gaan en meer willen weten en leren Lies Westerlaken, Fotoatelier Lies Westerlaken (zoekmachine optimalisatie training)


fotoatelier lies westerlaken

10

Na de training van Dennis heb ik veel meer profijt van mijn Ad word campagnes. Ik dacht dat ik het best wel ok deed, maar dat kon veel beter. Het loont dus echt. Ik vond Dennis een hele plezierige trainer: Direct, open en oprecht. Hij gebruikt veel voorbeelden uit de praktijk en schroomt daarbij niet zijn eigen ervaringen (missers en successen) te delen. Hij brengt je echt een stap verder Lies Westerlaken, Fotoatelier Lies Westerlaken (Google Adwords basis training)


harry linde

10

Inspirerend verhaal. Alle ruimte om vragen te stellen. Dennis is hulpvaardig als je na de training nog met vragen zit. Training met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Absoluut een aanrader om deze training te volgen Harry Linde, freelancer (Google Analytics basis training)


debby de vries

10

Ik had al de Google Analytics Training bij Douro Media gevolgd en dat beviel me zo goed dat ik gelijk daarna de AdWords training heb gevolgd. Wederom een goede ervaring, veel geleerd. Dennis is een fijne trainer met veel ervaring. Doordat de groepen klein zijn is er ruimte om in te zoomen op vragen uit de eigen praktijk Debby de Vries, freelancer (Google Adwords specialist training incl. examens)


debby de vries

10

Ik heb eigenlijk niets aan te merken op de training. Toen ik voor Douro Media koos was dat omdat Dennis met kleine groepen werkt en de training in 3 dagen geeft. Ik zag bij andere trainingen dat de groepen beduidend groter waren en in 2 dagen werd gegegeven. Dit bleek inderdaad fijn te werken. Daarnaast is Dennis een goede trainer en zijn er veel voorbeelden uit de praktijk Debby de Vries, freelancer (Google Analytics specialist training incl. examen)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …