Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


revcontrol

10

Na grote tevredenheid over de Google Analytics training, heb ik ook de training over Ad Words gevolgd. Wederom een fijne, op maat gemaakte cursus. Dankjewel, ik ben benieuwd naar het aanbod van volgend jaar! Marlies van den Langenberg, RevControl (Google Ads specialist training incl. examens)


bostik

10

Ik had een één op één training van Dennis. Van te voren had Dennis de website en het analytics account bekeken en verbeterpunten genoteerd. De training was verder heel praktisch waardoor ik veel dingen geleerd heb die ik meteen toe kan passen Dagmar Cijsouw, Bostik (Google Analytics gevorderden training)


arendse health club

9

Dit was alweer de tweede training die ik volgde bij Dennis. Goede aanvulling op de Google Ads cursus. Er komt een hoop informatie op je af, maar alles wordt behapbaar en duidelijk uitgelegd. Ook is hij niet te beroerd om na de cursus antwoord te geven op vragen wat ik als zeer prettig ervaar Jimmy Tielemans, Arendse Health Club (Google Analytics gevorderden training)


boxspring-deals

10

Ik heb meegedaan aan de gevorderden cursus en heb er veel van geleerd. Werd diep ingegaan op de informatie en rapporten en ook andere aspecten waar vooraf naar gevraagd werd werden behandeld (zoals google tag manager). Tot slot nog een goed adviesrapport ontvangen Fabienne Vesters, Boxspring-deals (Google Analytics gevorderden training)


oncology

10

Dennis heeft ons in één dag de belangrijkste kneepjes van Google analyticus laten zien. Ik ben benieuwd wat het oplevert als ik alle tips en trics in de praktijk toepas met hulp van het bijgeleverde caserapport. Mede door het enthousiasme en de grote kennis van Dennis voel ik mij zeer gemotiveerd en gegroeid als communicatie specialist. Ik kijk uit naar de training voor gevordenen! Kelly Nijhof, Media4Oncology (Google Analytics basis training)


wurth nederland

10

Erg goede training die je vanaf de basis meeneemt door het hele Google Ads programma en alle mogelijkheden. Vooral heel goed dat onze eigen bedrijfsaccounts erbij werden gepakt als concrete cases. Ook al wist ik de basis al van Google Ads, ik heb toch heel veel geleerd Suzanne Verheul, Würth Nederland (Google Ads specialist training incl. examens)


conclusion

10

Ik vond de uitleg van Dennis erg helder. De training werd gegeven aan een kleine groep waardoor er ook veel feedback kon worden gegeven specifiek gericht op jouw vraagstuk. In een goed tempo hebben we de belangrijkste punten van Google Analytics doorgenomen. Dennis kwam erg vakkundig over waarbij hij zijn commerciële kennis koppelde aan statische cijfers Nina Berkhof, Conclusion (Google Analytics basis training)


conclusion

10

Ik ben heel erg blij met deze training en Dennis weet op een hele relaxte maier zijn kennis over te dragen. Ik kan na één dag training al meteen met wat ‘low hanging fruit’ aan de slag en dat geeft energie! Fleur van Dijk, Conclusion (Google Analytics basis training)


vvaa

10

Dennis is een bevlogen spreker en een ware vakidioot. Met veel plezier legt hij alle facetten van Google Ads uit en wijst hij je op punten in je eigen Ads account. Super nuttige training voor zowel beginners als mensen die al meer met Ads gedaan hebben Céline Savelkoul, VvAA (Google Ads specialist training incl. examens)10

Douro Media is een fijne locatie, makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid. De opleidingsruimte voorziet in ruime werkplekken per cursist. De lokalen zijn voorzien van een klimaatregelaar en grote ramen met een prettige lichtinval waardoor het makkelijk en plezierig is om de lessen te volgen in deze ruimtes. Daarnaast is een dag training bij Douro Media voorzien van onbeperkt water, koffie, thee, frisdrank en een meer dan keurig verzorgde lunch met luxe broodjes naar keuze. Dennis heb ik leren kennen als een passievolle trainer met betrekking tot de online materie. Hij is zeer geïnteresseerd in de deelnemers, hun achtergrond en wat ze willen bereiken met deelname. Doordat hij goed luistert naar de deelnemers voelen zij zich betrokken bij de lessen en hij behandelt hen met respect. Voor zowel de professional als de beginner weet Dennis zijn kennis over te brengen zodat het voor elk niveau van de deelnemer begrijpelijk is. Hij legt de stof zeer prettig uit, mede omdat hij een antwoord vertaald op een bestaande werkomgeving van de deelnemer. De lessen zijn afwisselend en met zijn gevoel voor humor en ruime praktijkkennis zijn lessen niet saai en weet hij voor een prettige sfeer te zorgen. Dennis is een docent die je kunt vertrouwen en ook na de trainingen kun je hem te allen tijde bereiken om te brainstormen over een case Alain Galiart (Google Analytics specialist training incl. examen)10

Douro Media is een fijne locatie, makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid. De opleidingsruimte voorziet in ruime werkplekken per cursist. De lokalen zijn voorzien van een klimaatregelaar en grote ramen met een prettige lichtinval waardoor het makkelijk en plezierig is om de lessen te volgen in deze ruimtes. Daarnaast is een dag training bij Douro Media voorzien van onbeperkt water, koffie, thee, frisdrank en een meer dan keurig verzorgde lunch met luxe broodjes naar keuze. Dennis heb ik leren kennen als een passievolle trainer met betrekking tot de online materie. Hij is zeer geïnteresseerd in de deelnemers, hun achtergrond en wat ze willen bereiken met deelname. Doordat hij goed luistert naar de deelnemers voelen zij zich betrokken bij de lessen en hij behandelt hen met respect. Voor zowel de professional als de beginner weet Dennis zijn kennis over te brengen zodat het voor elk niveau van de deelnemer begrijpelijk is. Hij legt de stof zeer prettig uit, mede omdat hij een antwoord vertaald op een bestaande werkomgeving van de deelnemer. De lessen zijn afwisselend en met zijn gevoel voor humor en ruime praktijkkennis zijn lessen niet saai en weet hij voor een prettige sfeer te zorgen. Dennis is een docent die je kunt vertrouwen en ook na de trainingen kun je hem te allen tijde bereiken om te brainstormen over een case Alain Galiart (Google Ads specialist training incl. examens)


iperion

8

De cursus was duidelijk, goed uitgelegd en heel begrijpelijk. Door de kleine groep was het ook persoonlijk en was er alle ruimte om vragen te stellen. Deze training had echt een basisniveau en voor mij hadden we wat dieper op de materie in mogen gaan Marjan Leenders, Iperion (WordPress basis training)


999 games

9

Dennis heeft verstand van zaken en weet ook direct de pijnpunten die iedereen die begint met Ads heeft te benoemen. Hoe steek je nou campagnes in die geen bodemloze put voor je budget zijn. Van het insteken tot het onderhouden van campagnes word je in drie dagen helemaal up to speed gebracht. Dennis is daarnaast ook bereid om na de cursus mee te kijken als je je eerste campagnes hebt ingestoken. Heel fijn die ruggensteun. Vanuit Amsterdam 3 dagen de tocht gemaakt naar Rosmalen, en het was het meer dan waard! Sandra Schurink, 999 Games (Google Ads specialist training incl. examens)10

Ik heb deze training als bijzonder positief ervaren. Kleine groep, zeer leerzaam, geleerd aan de hand van voorbeelden die cursisten zelf mogen aandragen, goeie voorbereiding op de tentamens gekregen, en zelfs buiten de trainingen om vragen aan trainer Dennis mogen stellen. Niet alleen lukt het Dennis om de mysteries of Google op een eenvoudige en prettige manier aan een newbie uit te leggen, hij doet dit ook met veel geduld en haalt voorbeelden uit de praktijk aan Susanne Roelle (Google Ads specialist training incl. examens)


revcontrol

9

Leuke training, met goede inhoud. Dennis heeft op enthousiaste manier zijn uitgebreide kennis over Google Analytics gedeeld in een kleine groep cursisten. Alle onderdelen zijn doorgenomen en d.m.v. voorbeelden uit de verschillende aangedragen cases werd alles duidelijk. De praktische skills en het adviesrapport van Dennis vormen samen de perfecte basis om aan de slag te gaan met onze bedrijfswebsite! Marlies van den Langenberg, RevControl (Google Analytics specialist training incl. examen)


sibbing schilderwerken

10

Goede training. Ik heb tevens de Google Ads cursus gevolgd. Hierdoor heb ik een goede start met het digitale beleid van ons bedrijf kunnen maken. Ik kan deze training iedereen aanbevelen Marc Vogel, Sibbing Schilderwerken (Google Analytics basis training)


sibbing schilderwerken

10

De training heeft een heldere structuur en is makkelijk te begrijpen voor iemand met weinig voorkennis. Dennis is zeer deskundig en weet altijd de link naar de praktijk te leggen. Ik beveel deze cursus zeker aan Marc Vogel, Sibbing Schilderwerken (Google Ads basis training)


integrated chemicals specialties

10

Top training, net als de analytics van de vorige keer. Duidelijke uitleg, door de kleine groep is er tijd en aandacht voor specifieke vragen of problemen. Kom zeker voor de vervolg training terug Peter Hoogerheide, Integrated Chemicals Specialties (Google Ads basis training)10

Een interactieve training met goede relevante inhoud. Het niveau wordt stapsgewijs met praktische oefeningen opgebouwd. De hele dag door ben jezelf ook bezig en blijf je letterlijk bij de les! Veel ruimte voor eigen inbreng in een plezierige setting Peter Berman, B3Support (WordPress specialist training)


pladdet

10

De cursus was heel erg goed! Ik kon alles erg duidelijk volgen en ook zeker veel van geleerd. Doordat ik de cursus had met 3 andere personen was er ruim voldoende interactie en konden we veel van elkaar leren dmv de cases. Er nuttig dag gehad! Christian Waverijn, Pladdet (Google Ads basis training)


asr

10

Na de fijne beginnerstraining gelijk aan de gevorderden gestart. Ook hier weer duidelijke uitleg met voorbeelden en gelijk zelf oefenen. Veel uitleg over het gebruik van plugins. Als beginnende met een website veel geleerd bij de training en ik kan het geleerde ook makkelijk toepassen Petra Fonck, A.S.R. Nederland (WordPress gevorderden training)


asr

10

Als beginner was de training erg duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Door gelijk ook aan de slag te gaan werd het geleerde meteen in de praktijk gebracht. Een zeer gebruikersvriendelijke training. Ook de communicatie met Douro media als super ervaren Petra Fonck, A.S.R. Nederland (WordPress basis training)


rechsteiner communicatie

10

Na de cursus van online marketing expert Dennis Mickers was ik weer helemaal up-to-date op het gebied van Google Analytics. De opgedane kennis kon ik meteen in de praktijk brengen en heeft hij ook nog feedback op gegeven. Heel waardevol! Marleen Rechsteiner, Rechsteiner Communicatie (Google Analytics basis training)


rechsteiner communicatie

10

Dennis deelt kennis met zijn cursisten op een heel heldere, praktische en enthousiaste wijze. Kortom: een leuke en nuttige SEO workshop om met simpele ingrepen een hogere Google ranking te krijgen! Marleen Rechsteiner, Rechsteiner Communicatie (SEO specialist training)


cm

10

Wat zo leuk is aan deze training is dat het heel persoonlijk is. Er is echte aandacht voor je eigen voorbeelden. Daarnaast wat ik vaak miste is dat het ook gaat over B2B ervaringen ipv alleen te praten over emailmarketing in B2C. Ik ben super blij met alle nieuwe ideeen die ik heb opgedaan en zou deze cursus aan iedereen aanraden! Fleur Kamp, CM (e-mailmarketing training)


ghw

9

Heel blij dat ik deze training heb gevolgd. We waren maar met 2 cursisten waardoor er veel interactie mogelijk was en er goed kon worden ingezoomd op onze cases. Heel praktisch en direct toepasbaar Lindsay Schuurman, GHW Assurantieadviseurs (e-mailmarketing training)


babbage company

10

Een goede inhoudelijke training waarbij ook interactie mogelijk is vanuit het publiek. Tijdens deze training werd er gewerkt met een powerpoint-presentatie, wat handig voor de kandidaten is om later terug te lezen Eline Looman, Babbage Company (SEO specialist training)


babbage company

10

Een duidelijke training over het gebruik van Google Adwords, Dennis behandelde bij deze training zijn eigen profiel en gaf onder andere aan hoe je een campagne aanmaakt/start en tips hoe kan vinden op welke zoekwoorden je het beste kunt inzetten. Hoe je SEA inzet werd door deze training goed duidelijk gemaakt! Eline Looman, Babbage Company (Google Ads basis training)


babbage company

10

Een hele duidelijke en goed opgebouwde training. Leuk ook dat er een case uit het publiek werd behandeld! Daarnaast laat Dennis ruimte over voor vragen, wat fijn is voor het publiek als het eventueel nog niet duidelijk is Eline Looman, Babbage Company (Google Analytics basis training)


addurance

10

Mijn deelname aan de Google Adwords specialist training bij Douro Media is zeer goed bevallen. De opbouw van de training zit goed in elkaar waardoor alle informatie gedoseerd wordt besproken. Je krijgt tevens bruikbare naslagwerken van de training mee die je op weg kunnen helpen bij het managen van eigen campagnes. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en eigen cases te bespreken. Dennis is helder in zijn verhaal, goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, eerlijk en betrokken. Niet geheel onbelangrijk is de fijne sfeer en goede lunch. De training is zowel voor beginnende als gevorderde Adwords gebruikers zeer geschikt en aan te aanraden Levi Morsy, Addurance (Google Ads specialist training incl. examens)


dutch crowd security

10

Na de Adwords Basis training heb ik ook de Adwords Gevorderden training gevolgd bij Dennis. Ditmaal was de training één op één waardoor er meer tijd en aandacht was voor mijn eigen account. De training was weer erg goed verzorgd. Een aanrader voor iedereen die alles wil leren op gebied van Adwords! Glenn Zeilemaker, Dutch Crowd Security (Google Ads gevorderden training)


dutch crowd security

10

Na de basistraining heb ik één op één de gevorderden training gehad van Dennis. Zoals verwacht was het zeer leerzaam en was de training weer goed ingedeeld en verzorgd. Een aanrader voor iedereen! Glenn Zeilemaker, Dutch Crowd Security (Google Ads basis training)


iterate software

10

Vandaag een één op één training gevolgd bij Dennis. Er is ingezoomd op onze Adwords campagne en ik kan nu weer verder aan de slag met het verbeteren van de campagnes aan de hand van wat Dennis mij vandaag heeft laten zien. Het was een zeer nuttige dag. Dennis geeft duidelijke uitleg die voor iedereen te begrijpen is Mariska Buuts, Iterate Software (Google Ads gevorderden training)


autohaas

10

In drie dagen leer je ontzettend veel over Google Adwords, maar wel op een goed tempo waarin er alle tijd voor vragen is. Ik vond het fijn dat bestaande Adwords accounts van cursisten werden gebruikt en we tijdens elke trainingsdag concrete tips kregen om de accounts te verbeteren. Ik heb het certificaat binnen, maar nu begint het echte werk pas (ervaring opdoen). Dan is het fijn om te weten dat je Dennis altijd nog om hulp/advies mag vragen. Ik zou een volgende keer zeker weer voor Douro Media kiezen Denise ten Broeke, Autohaas (Google Ads specialist training incl. examens)


wildeman media

10

De trainer combineerde zijn kennis, enthousiasme en belangstelling naar iedere cursist wat resulteerde in een heel aangename en leerzame training. Niet alleen doe je kennis op voor het behalen van je Google Analytics-certificaat, maar de trainer maakt het ook erg inzichtelijk waar je moet beginnen met de inrichting, wat belangrijke statistieken zijn (en wat juist niet), en welke statistieken variëren in belang met betrekking tot het doel van je website. Kortom: mocht je je willen verdiepen in Analytics en een goede start/boost nodig hebben… This is it Wilco Splinter, Wildeman Media (Google Analytics specialist training incl. examen)


stickerwinkel

10

N.a.v. de goede ervaring van de Google Adwords basis training hebben we ook de gevorderden training gevolgd. Ook deze was zeker naar wens en erg leerzaam. Dennis heeft een persoonlijke benadering en je kan hierbij ook – indien gewenst – een case aandragen zodat hij jouw situatie beter onder de loep kan nemen. In de gevorderden training leer je oa. meer over de andere type campagnes en hoe je het beste bidmanagement kan toepassen Cid Meeuwis, Stickerwinkel.com (Google Ads gevorderden training)


hrt business professionals

10

We hebben onlangs een uitstekende maatwerktraining gekregen van Dennis Mickers. Hij is een ervaren trainer die alles op een enthousiaste en praktische wijze laat zien. We hebben een zeer leerzame en waardevolle dag achter de rug. Aanrader! Remco Wefels, HRT Business Professionals (Google Analytics gevorderden training)


logic technology

10

Zeer goede praktijkgerichte training, waarin op basis van eigen cases concreet inzicht gegeven wordt in de materie van Google Adwords en ook gericht advies wordt gegeven door Dennis. Absolute aanrader voor zowel management als beginnend Adwords marketeer. Ik heb zelf ervaren dat in deze mix de training een eye opener is op elk niveau en dat iedereen ook concrete handvaten mee naar huis neemt om Adwords te analyseren en te optimaliseren. Mijn advies; voor google trainingen, ga naar Dennis! Doe ik ook met mijn volgende training Joep Peters, Logic Technology (Google Ads specialist training incl. examens)


monsterboard

9

Goed: kleine groep (4 cursisten), eigen Gooogle Adwords accounts gebruiken, goede interactie, duidelijke uitleg stof door Dennis. Hoewel wel steeds aan de hand van concrete voorbeelden in Adwords dingen werden geillustreerd, is het wellicht goed om toch het bouwen van een kleine campagne in te bouwen in de cursus, met de diverse stappen erin. Al met al prima cursus.Locatie (Rosmalen) was uur rijden maar geen files. Cursusruimte ook prima Frank Haarhuis, Monsterboard (Google Ads specialist training incl. examens)


rendon onderhoudsgroep

10

Een duidelijke training met veel handvaten vanuit de praktijk. Je leert de volledige menu balk aan de linkerkant in Google Analytics. Ook de links met andere Google programma’s leer je. Aan het einde van de training krijg je een advies rapport n.a.v. jouw case die je hebt ingebracht. Een aanrader voor iedereen die aan de slag wilt met Google Analytics Josha Prins, Rendon Onderhoudsgroep (Google Analytics specialist training incl. examen)10

Zeer waardevolle training en trainer. Dennis legde de theorie overzichtelijk en op een rustige manier uit. In de sessie is veel ruimte voor vragen en specifieke behandeling van je eigen Adwords omgeving. Een echte aanrader! Jonathan Tuk (Google Ads basis training)


stickerwinkel

10

Deze Google Adwords basis training kan ik iedereen aanbevelen. Een professionele aanpak met een fijne sfeer. Alle mogelijkheden binnen een eigen Adwords account werden uitvoerig besproken in duidelijke taal. Waardoor we direct verbeteringen kunnen aanbrengen Anouk Suilen, Stickerwinkel.com (Google Ads basis training)


stickerwinkel

10

Goede en duidelijke uitleg over de basis van Google Adwords. Daarnaast kan je ook een case aandragen en krijg je op basis hiervan een persoonlijk en deskundig advies. Deze training is zeker aan te raden! Cid Meeuwis, Stickerwinkel.com (Google Ads basis training)


simplex waterproof

10

Top training. Goede interactie met de trainer. De trainer heeft veel verstand van het onderwerp en ervaringen uit de praktijk. De locatie is goed bereikbaar en de trainingsruimte waren top Dave Leeflang, Simplex Waterproof (Google Ads specialist training incl. examens)


vvaa

10

Een absolute aanrader! Niet alleen is Dennis zeer ervaren en vakkundig, hij weet de stof ook op een fijne en goede manier over te brengen. De training is niet alleen een perfecte voorbereiding op de examens, het is ook de ideale voorbereiding op het zelf succesvol inregelen van campagnes Sebastiaan Leistra, VvAA (Google Ads specialist training incl. examens)


weesveilig

9

Ik heb deze training zeer positief ervaren en zou deze dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Tijdens de training krijg je duidelijke uitleg over het inrichten van het Google Analytics account en het gebruik ervan. Deze uitleg wordt onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk. Je kan na de training zelf direct aan de slag en als je achteraf vragen hebt, worden deze nog beantwoord door de docent Manon Bakker, WeesVeilig (Google Analytics basis training)


steamz

10

De Adwords trainingen inclusief examens bij Dennis zijn heel goed bevallen! Na die trainingen begint het eigenlijk pas echt natuurlijk; op het moment dat je alle opgedane kennis ook echt gaat toepassen. Ik heb pasgeleden mijn eerste Adwords Campagne, na de trainingen gevolgd te hebben, opgezet. Dennis heeft nog even gekeken of alles goed staat en me nog wat aanvullende tips gegeven. Is heel fijn dat je altijd terecht kunt voor vragen!! Gabie van Heuven, Steamz (Google Ads specialist training incl. examens)


integrated chemicals specialties

9

Google Analytics basis training. Prima training, duidelijke informatie en goed advies. De lunch was ook prima Peter Hoogerheide, Integrated Chemicals Specialties (Google Analytics basis training)


alliander duurzame gebiedsontwikkeling

9

Dit is een zeer informatieve training. Tijdens de training doorloop je alle relevante stappen en functionaliteiten binnen Analytics a.d.h.v. je eigen Analytics Account. Daarnaast geeft Dennis nog tips en adviezen ter verbetering van je huidige account. Erg nuttig. Dennis paste de inhoud van de opleiding mijns inziens goed aan op het kennisniveau van de groep. Ik had het gevoel een solide basis te hebben gekregen waardoor ik nu zelf aan de slag kan met Analytics Jeroen Wijnen, Alliander Duurzame Gebiedsontwikkeling (Google Analytics basis training)


ado bike

9

De trainingsdag werd goed benut met zeer veel nuttig informatie die ook gelijk toepasbaar is op de praktijk. Achteraf ook schriftelijk een handige samenvatting gekregen over de “case” die opgegeven kon worden. Voor eventuele verdere trainingen kom ik zeker terug! Thijs Maas, Ado Bike (SEO specialist training)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …