Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


entergaming

10

Een prima locatie en met een informele sfeer worden er goede aanbevelingen gedaan voor de case die is aangedragen. Tevens leer je zelf alle mogelijkheden van Analytics en kun je deze direct toepassen Dennis Aendekerk, Entergaming (Google Analytics specialist training incl. examen)


keijer en co

10

Erg duidelijke training en zeer enthousiast gegeven door Dennis! Dennis neemt je in 1 dag mee in de wereld van Adwords. Aan het eind van de dag ben je echt heel veel wijzer. Locatie is goed en lekker licht! Lunch is goed verzorgd. Aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (Google Ads basis training)


keijer en co

10

Een super goede training! Dennis heeft het goed voorbereid en heel duidelijk wat hij tijdens de training allemaal wil behandelen. Zijn uitleg is heel helder en hij vertelt enthousiast. Vragen weet hij duidelijk te beantwoorden. De locatie is perfect. Een mooie trainingsruimte met veel licht en de lunch met de lekkere broodjes maken het helemaal af! Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (SEO specialist training)


koninklijke utermohlen

9

De training was hartstikke duidelijk, in hapklare brokken liepen we er met speels gemak doorheen. Door de interactieve manier waarop Dennis zaken uitlegt aan de hand van je eigen account snap je direct wat er beter kan/ anders moet. De training was perfect, ik geef een 9 omdat de administratieve nazorg nog iets beter kon. Een ding is zeker: deze training is een absolute aanrader! John Rensink, Koninklijke Utermöhlen (Google Ads gevorderden training)


t-mobile

9

Uitstekende basiscursus zoekmachine optimalisatie, helder uitgelegd door Dennis Mickers. Omdat de cursus aan een klein groepje (in mijn geval 4 personen) wordt gegeven, krijgt elke aangedragen case de nodige aandacht. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die een solide begin wil maken met zoekmachine optimalisatie. Voor de meer ervaren professional die dagelijks bezig is met zoekmachine optimalisatie, is de visie van Dennis een frisse blik vanuit eens een ander gezichtspunt dan dat van je eigen omgeving Maarten Janssen, T-Mobile (SEO specialist training)


arendse health club

9

Onlangs heb ik de Google Adwords training voor gevorderden gevolgd. Ik heb de cursus als zeer nuttig ervaren. Dennis spreekt duidelijke taal en zorgt voor goede input die ik direct kan toepassen binnen mijn campagnes. Zeker een aanrader voor mensen die serieus aan de slag willen met Google Adwords! Jimmy Tielemans, Arendse Health Club (Google Ads gevorderden training)


villa fattoria

10

Uitstekende uitleg over de opzet van Adwords en de do’s en don’ts. Zeer pratktisch gericht. Concrete adviezen. Je kunt na de training zo aan de slag.Veel praktische tips gekregen om tot resultaat te komen Clement van Dijk, Villa Fattoria (Google Ads basis training)


dutch crowd security

10

Ik heb een zeer positieve ervaring met de Google Adwords basis training van Dennis. De training is goed gestructureerd en zelfs met minimale voorkennis wordt alles al snel duidelijk. Er hangt een fijne sfeer en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Absoluut een aanrader en een dikke 10 waard Glenn Zeilemaker, Dutch Crowd Security (Google Ads basis training)


mr interieurdesign

10

Het niveau van de training en de trainer was ik heel tevreden over. Dennis deelt met enthousiasme zijn kennis.Kleine groep, wat ik als positief ervaar. Ik kan de training daarom ook aanbevelen aan iedereen Sam Braan, MR InterieurDesign (Google Ads basis training)


verhoeven

9

De e-mailmarketing training gaf ons de kennis die we nodig hebben om beter om te gaan met de GDPR. We hebben daarnaast ook concrete handvaten gekregen om het e-mailmarketing proces te verbeteren, om er op deze manier meer rendement uit te halen. De training had een duidelijke, heldere opzet en Dennis heeft enorm veel kennis van online marketing, waardoor hij ook de relevante bruggetjes kan slaan naar bijv. Google Analytics en WordPress. Een succesvolle dag! Anouk Janssen, Verhoeven Group (e-mailmarketing training)


shops united

10

Een tijdje geleden al de Google Analytics specialist training bij Dennis ervaren en daarom besloten terug te komen voor de AdWords specialist training. Dennis is echt een trainer met veel kennis die hij op een hele fijne manier overbrengt. Door in te zoomen op je eigen AdWords account(s) gedurende de drie dagen is vooral de praktische kennis die je opdoet veel waard. Met andere woorden, na deze training ben je goed in staat om zelf AdWords campagnes te gaan bouwen en optimaliseren Eline Hofman, Shops United (Google Ads specialist training incl. examens)


Fontys Economische Hogeschool Tilburg

8

Fantastische kennisbron. Dennis weet gewoon alles. Veel ruimte voor vragen en demo’s. Interactie dmv zelf oefeningen doen, eventueel huiswerk, zou voor mij beter werken om de stof te laten landen. Check ook regelmatig of cursisten stof hebben begrepen door verdiepende vragen te stellen Sven van den Berg, Fontys Economische Hogeschool Tilburg (Google Analytics specialist training incl. examen)


rob van berkel photography

10

Dennis heeft absoluut verstand van zaken. Hij weet op een analytische manier de stof goed over te brengen, met vele praktijkvoorbeelden. Daadwerkelijk ook samen aan de gang in de praktijk. Hij is rustig, en neemt absoluut de tijd voor iedere vraag, net zo lang totdat je het begrijpt Rob van Berkel, Rob van Berkel Photography (Google Ads specialist training incl. examens)


babbage company

10

Goede en duidelijke uitleg! Roy weet alles van Word Press en presenteert goed. Stap voor stap loopt hij het programma met je door. Een praktische workshop zodat je thuis meteen aan de slag kunt Celine van der Wal, Babbage Company (WordPress basis training)


babbage company

10

De ideale start om te beginnen met WordPress. Roy is ervaren, schreef meerdere boeken erover en kent WordPress dus door en door. Hij legt in een korte tijd gestructureerd het hele platform uit. Aanrader Rutger Fokke, Babbage Company (WordPress basis training)


erem

9

Een heldere cursus gegeven door een enthousiaste trainer! Alle belangrijke aspecten komen uitgebreid aan bod en veel informatie kun je direct toepassen op je eigen case. De slides vond ik erg theoretisch ten opzichte van wat je daadwerkelijk in de praktijk in Google Analytics moet toepassen, maar goed, deze dienden dan ook ter ondersteuning. Bereikbaarheid is ook goed! Mooi pand, met voldoende gratis parkeerplaats en iedere dag een lekkere lunch. Ik zou de cursus zeker aanbevelen Lindy Nijman, eReM Elektrotechnici (Google Analytics specialist training incl. examen)


sabel addict

9

Goede structurele aanpak van SEO training. Aan hand van de door de cursisten aangedragen voorbeeld sites zijn de onderdelen van de cursus direct visueel gemaakt waardoor de stof herkenbaar is en ook beter blijft hangen. Daarnaast zie je meteen waar de verbeterpunten zitten in je eigen site “bedenbreakfastvanagt.nl”. Locatie van de training is prima, goed verzorgde lunch en uitstekende kwaliteit opleider Edwin Sabel, Sabel AdDIct (SEO specialist training)


Fontys Economische Hogeschool Tilburg

8

Dennis heeft heel veel kennis en legt alles duidelijk uit. Het is fijn om meteen met je eigen casus mee te kunnen doen en de kennis in de praktijk toe te passen. Het is een prettige locatie en erg fijn dat de training in een kleine groep plaatsvindt (er is daardoor veel ruimte om vragen te stellen) Lisa Khoeblal-Malaihollo, Fontys Economische Hogeschool Tilburg (Google Analytics specialist training incl. examen)


gemeente amsterdam

9

Deze basistraining is echt basis, maar precies wat ik nodig had, een opstapje om met WP te beginnen. Roy presenteert erg prettig en houdt het erg praktisch. Ter plekke aan de slag zou een mooie aanvulling zijn Jessica Boggia, Gemeente Amsterdam (WordPress basis training)10

Dennis was een uitstekend instructeur. Hij had echte voorbeelden om te begrijpen hoe Google Analytics werkt en was zeer geduldig met uitleg over de voordelen van het gebruik van Analytics voor toekomstige projecten Geoff Vokes (Google Analytics basis training)


steamz

9

De driedaagse Google Analytics training zou ik aan iedereen aanbevelen. Draag zeker je eigen Analytics omgeving en bijbehorende website aan als case, want dit wordt tijdens de trainingen op groot scherm besproken. Die persoonlijke benadering is erg fijn! Ik heb geleerd hoe ik mijn account op de juiste manier instel, wat er daarna allemaal mogelijk is en hoe ik de voor mij belangrijke informatie kan ordenen en lezen. Dennis liet ook tools zien die mega handig zijn om te gebruiken en aan het einde van de training ontvang je de besproken theorie als naslagwerk én een adviesrapport. Dit adviesrapport is ook weer toegespitst op jouw website, zodat je heel concreet verbeteringen kan aanbrengen. Nu begint het gebruik natuurlijk eigenlijk pas, dus er zullen vast nog wel vragen opkomen. Gelukkig dat Dennis ook na afloop van de training niet te beroerd is om nog vragen te beantwoorden 🙂 Gabie van Heuven, Steamz (Google Analytics specialist training incl. examen)


yesdelft

10

Ontzettend heldere, en persoonlijke uitleg. Dennis was goed voorbereid en had zich verdiept in de door mij aangegeven vraagstukken, waardoor we specifiek aan de slag konden met voor mij relevante punten Kartika Sidabutar, YES!Delft (SEO specialist training)


meedee regelt het

8

Een leerzame training, waarbij Dennis met enthousiasme zijn kennis deelt. Alle onderwerpen worden in een vlot, maar goed tempo uitgelegd en je hebt altijd de kans om vragen te stellen. Daarbij is het aan te raden om een eigen case aan te dragen. Hierdoor krijg je direct specifieke tips. De kleinschaligheid en interactie is erg fijn bij deze training. Er was geen lesmateriaal. Je kunt dus niet nog eens terug zoeken hoe zat dit ook alweer. Je hebt alleen je eigen aantekeningen Melinda Stroeve, MeeDee regelt het (Google Analytics basis training)


nauticashop

8

Duidelijke uitleg. Goed te volgen. Leuke trainer. Kleine groep. Er was geen lesmateriaal. Je kunt dus niet nog eens terug zoeken hoe zat dit ook alweer. Je hebt alleen je eigen aantekeningen Saskia van Dal, Nauticashop (Google Ads basis training)


t-mobile

10

Ik heb deze training gekozen om mijn basis kennis over SEA te vergroten. Dennis is met deze training op een gestructureerde manier door de funnel heen gegaan van SEA. De training is kleinschalig waardoor er veel interactie is en ruimte voor vragen. Gedurende de training worden de mogelijkheden binnen Google Adwords getoond waardoor de training veel praktisch nut heeft. Indien je een Adwords account bezit kan Dennis deze gebruiken voor feedback. Ik kan deze training aanraden aan ieder die efficienter en effectiever gebruik wil maken van SEA, enigzins ervaring hebben met Adwords kan ik aanraden om het maximale eruit te halen Younesse Zouane, T-Mobile (Google Ads basis training)


arcobel

9

Dennis, heeft een erg pragmatische aanpak. Door het gebruik van gebruikers cases is de cursus erg dynamisch. De gestructureerde aanpak van Dennis zorgt er tevens voor dat een uitstapje naar extra informatie over google adwords, dat niet tot de trainingsinhoud behoort, overzichtelijk in de cursus opgenomen wordt. Al met al veel geleerd om enthousiast ermee aan de slag te gaan Douwe Schoenmakers, Arcobel Embedded Solutions (Google Ads basis training)


groenrijk maasbree

10

Een erg leerzame training, waarbij Dennis met veel passie en enthousiasme zijn kennis over weet te brengen! Alle onderwerpen worden in een vlot, maar goed tempo uitgelegd en je hebt altijd de kans om vragen te stellen. Daarbij is het aan te raden om een eigen case aan te dragen. Hierdoor krijg je direct specifieke tips en worden bepaalde tools gebruikt om te kijken hoe je website/webshop presteert. Na de training ontvang je ook nog eens een adviesrapport met tips voor jouw website. De kleinschaligheid en interactie is erg fijn bij deze training. Tevens is de lunch erg lekker en is het ideaal dat je op het terrein gratis kan parkeren. Kortom, een super training! Leonie Theeuwen, Groenrijk Maasbree (SEO specialist training)


t-mobile

10

Ik heb deze training gekozen om mijn basis kennis over SEO te vergroten. Dennis is een expert binnen zijn vakgebied en weet op een begrijpelijke manier kennis over te brengen naar de groep, tegelijkertijd is het ook geen probleem voor hem om dieper in de (technische) materie te duiken indien benodigd. De training is kleinschalig waardoor er veel interactie is en ruimte voor vragen, theorie wordt gerelateerd aan praktijk voorbeelden en het gebruik van diverse tools wordt ter plekke getoond. Ten slotte is er de mogelijkheid om een eigen website als case aan te dragen waarop je feedback ontvangt op het gebied van SEO. Kortom, een toptraining met veel praktische tips & tricks die je direct kan toepassen om meer waarde te realizeren binnen elke onderneming Younesse Zouane, T-Mobile (SEO specialist training)


nl connection

10

Uitstekend gestructureerde cursus waarin alles begrijpelijk werd uitgelegd. Ik heb enorm veel geleerd en zit te popelen om alles om te zetten. Prettige sfeer, kleine cursusgroep. Het is ook erg leerzaam om deels je eigen case als voorbeeld voorgeschoteld te krijgen. Zelfs de broodjes waren top Liesbeth Klerken, NLConnection Travel Marketing & Communication (Google Ads gevorderden training)


rabobank

9

Hele goede training in kleine groepjes. Er is veel persoonlijke aandacht voor de casussen die de deelnemers meenemen. Ik was zelf nog niet echt bekend met Google Adwords maar ik heb nu absoluut het gevoel dat ik een goede campagne kan bouwen. Top! Liset Valster, Rabobank (Google Ads specialist training incl. examens)


keijer en co

10

Inhoudelijk erg goede cursus. Dennis geeft een hele duidelijke uitleg, maakt het direct toepasbaar en maakt gebruik van cases, heeft een gestructureerde opbouw gedurende de dag, let goed op de timing en stuurt daar ook op, locatie is prima verzorgd en rustig met goede parkeergelegenheid, de lunch is lekker. Ook de terugkoppeling bij vragen vooraf en de afronding achteraf zijn professioneel. Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (Google Analytics basis training)


keijman reizen

10

Het was een bijzonder leerzame dag, en zeker ook zinvol. Dennis is kundig, behulpzaam en kan ik zonder hem zonder meer aanraden aan iedereen. Wij gaan ook een vervolgcursus plannen voor Google Adwords Michiel Boers, Keijman Reizen (Google Analytics basis training)


truelime

10

Dit was mijn 3e training bij Douro Media. (ook Analytics en SEO hier gevolgd) Je leert van begin tot eind hoe je verschillende campagnes kan opzetten. Dennis geeft praktische tips, veel informatie en vertelt alles op een duidelijke manier. Absoluut een aanrader, top trainer! Tessa Klijn, TrueLime (Google Ads specialist training incl. examens)


metafoor

10

Wat een leuke en leerzame training! In 3 dagen wordt je vanaf het begin tot einde meegenomen door de Google Adwords omgeving en bruikbare tools. De uitleg is echt gericht op de praktijk en dit werkt erg fijn. Ook vond ik het erg fijn dat je voorafgaand aan de cursus jouw Adwords account kon aandragen als case. Tijdens de cursus gaf Dennis aan de hand van onder andere jouw account handige tips en voorbeelden. Na de cursus ontving iedere deelnemer een rapport met verbeteringspunten voor de aangedragen Adwords-accounts. Ik kan niet wacht om aan de slag te gaan met alles wat ik heb geleerd! Loraine van Huenestein, Metafoor Vastgoed en Software (Google Ads specialist training incl. examens)


thales

10

Wat een leuke training! Dennis legt alles goed en duidelijk uit. Ik kan de training daarom ook aanbevelen aan iedereen. Het kantoor ligt direct aan de A59 en er is voldoende parkeergelegenheid Pleuni Marinus, Thales Nederland (Google Analytics specialist training incl. examen)


peugeot groene hart

10

Ik heb samen met een collega, veel plezier beleefd aan deze uitgebreide training. Dennis is een zeer competente, geduldige docent. Aparte eervolle vermelding is er voor de lunch. Dat was elke dag een hoogtepunt Peter Rosier, Peugeot Groene Hart (Google Ads specialist training incl. examens)


rabobank

9

Dennis heeft tijdens de training SEO getoond veel kennis te hebben van dit onderwerp. Hij kon de cursisten op een heldere manier meenemen in het onderwerp en wist ons te blijven boeien gedurende de training Romy van Garling, Rabobank (SEO specialist training)


hilde van engelen

10

Een fijne dag vol nuttige informatie en direct toepasbare tips. Leuk dat mijn eigen website www.hilde-van-engelen.nl direct kritisch werd bekeken. Met de feedback die ik tijdens deze dag kreeg kan ik direct aan de slag. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen en we kregen goede heldere antwoorden en uitleg. Dennis weet de stof op een prettige en toegankelijke manier over te brengen. Heel veel geleerd vandaag en echt zin om er verder in te duiken. Ik vond ook de groepsgrootte fijn. Meer van praktische aard: de locatie was gemakkelijk te vinden en parkeren geen probleem. De lunch mag ook een compliment hebben Hilde van Engelen (SEO specialist training)


t-mobile

10

Leuke trainer hij denkt mee me problemen en het niveau waar je in bevindt, hij doet het met passie. Lekkere broodjes btw. Adviseer wel een case op te sturen zodat je wat extras aan hebt Sherwin Jaberi, T-Mobile (Google Analytics gevorderden training)


brand leaderz

10

Uiterst pragmatische en fijne training. Dennis is een fijne trainer, schakelt snel, helpt je bij echte cases, geeft extra aandacht aan onderwerpen waar nodig. Dennis geeft je ook echt best practises die je 1 op 1 kan toepassen. Het tempo is lekker hoog dus in no time ken je alle kneepjes van het vak Rafih Berkane, Brand Leaderz (Google Ads gevorderden training)


koninklijke utermohlen

10

Echt een geweldig duidelijke training gehad van Dennis. Wanneer je écht iets wilt leren over Google Adwords, kijk niet verder en doe de training gewoon bij Dennis. Goed te volgen, transparant en fijn om naar te luisteren Gerard van Kuijk, Koninklijke Utermöhlen (Google Ads gevorderden training)


ten hoedt communicatie

10

Dat zoekwoorden belangrijk zijn, wist ik wel. Maar hoe gebruik je zoekwoorden op een goede manier in url’s en in de content op je website? Dennis vertelde het op een duidelijke manier en gaf nuttige tips waarmee je verder komt! Marianne ten Hoedt, Ten Hoedt Communicatie (SEO specialist training)


ten hoedt communicatie

10

Hoe word je zichtbaar op de voor jou belangrijke zoekwoorden? Dennis Mickers van Douromedia vertelde in een praktische SEA-training wat de fundamenten zijn van een succesvolle campagne op basis van heldere doelstellingen Marianne ten Hoedt, Ten Hoedt Communicatie (Google Ads basis training)


ten hoedt communicatie

10

Dennis gaf een heldere uitleg over Google Analytics. Alle relevante onderwerpen kwamen langs in een goed gestructureerd verhaal. Een aanrader voor iedereen die de basis van Google Analytics wil leren kennen Marianne ten Hoedt, Ten Hoedt Communicatie (Google Analytics basis training)


truelime

10

Dennis heeft alles goed uitgelegd en is een top trainer! Daarnaast hebben we allerlei tips gekregen die we meteen in de praktijk kunnen brengen. Ik ga weer terug voor de Adwords training! Douro Media is aan iedereen aan te raden! Tessa Klijn, TrueLime (SEO specialist training)


fotoatelier lies westerlaken

10

Bij Dennis heb ik drie trainingen gevolgd: Analytics, Adwords en dus deze, SEO. Deze combinatie is mij heel goed bevallen en heeft me direct wat opgeleverd: beter vindbaar en sindsdien stijging van zeker 50% meer conversies (voor mij zij dat opdrachten). Dennis weet heel goed de onderlinge samenhang uit te leggen. Voor de SEO legt hij heel bondig en overzichtelijk uit wat de belangrijkste aspecten zijn en wat je concreet kunt doen. Hij het maakt het inzichtelijk met concrete voorbeelden en hij wijst je op de valkuilen. Ondanks dat zijn tempo vlot is, is het goed te volgen en is er volop gelegenheid je vragen te stellen. Het lukt hem om je enthousiasmeren waardoor je alleen maar verder op de materie in zou willen gaan en meer willen weten en leren Lies Westerlaken, Fotoatelier Lies Westerlaken (SEO specialist training)


fotoatelier lies westerlaken

10

Na de training van Dennis heb ik veel meer profijt van mijn Ad word campagnes. Ik dacht dat ik het best wel ok deed, maar dat kon veel beter. Het loont dus echt. Ik vond Dennis een hele plezierige trainer: Direct, open en oprecht. Hij gebruikt veel voorbeelden uit de praktijk en schroomt daarbij niet zijn eigen ervaringen (missers en successen) te delen. Hij brengt je echt een stap verder Lies Westerlaken, Fotoatelier Lies Westerlaken (Google Ads basis training)


harry linde

10

Inspirerend verhaal. Alle ruimte om vragen te stellen. Dennis is hulpvaardig als je na de training nog met vragen zit. Training met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Absoluut een aanrader om deze training te volgen Harry Linde, freelancer (Google Analytics basis training)


debby de vries

10

Ik had al de Google Analytics Training bij Douro Media gevolgd en dat beviel me zo goed dat ik gelijk daarna de AdWords training heb gevolgd. Wederom een goede ervaring, veel geleerd. Dennis is een fijne trainer met veel ervaring. Doordat de groepen klein zijn is er ruimte om in te zoomen op vragen uit de eigen praktijk Debby de Vries, freelancer (Google Ads specialist training incl. examens)


debby de vries

10

Ik heb eigenlijk niets aan te merken op de training. Toen ik voor Douro Media koos was dat omdat Dennis met kleine groepen werkt en de training in 3 dagen geeft. Ik zag bij andere trainingen dat de groepen beduidend groter waren en in 2 dagen werd gegegeven. Dit bleek inderdaad fijn te werken. Daarnaast is Dennis een goede trainer en zijn er veel voorbeelden uit de praktijk Debby de Vries, freelancer (Google Analytics specialist training incl. examen)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …