Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


new heroes

10

Ondanks dat de training in groepsvorm is gegeven weet Dennis toch veel één op één tips te geven die specifiek voor jouw bedrijf of branche van toepassing zijn, helemaal top! Rosanne Weerd, New Heroes (Google Ads gevorderden training)


tacx

8

Dennis deelt met veel enthousiasme zijn kennis over online marketing en in dit specifieke geval over Google Analytics. De training had een duidelijke structuur en het was een kleine groep, waardoor er veel tijd was voor praktijkvoorbeelden en om vragen te stellen. Na de training heb je beter inzicht welke rapportages voor jou van belang zijn en waar je verbeterpunten voor je website kan vinden Jantien Overduin, Tacx (Google Analytics basis training)


voergroep zuid

9

Prima training. Van begin tot eind. De combinatie theorie-praktijk was super en de groepsgrootte(6) was ideaal. De training van Dennis is zeker aan te raden als je van begin tot eind goed begeleid wilt worden in het behalen van je AdWords examens Bram Kuunders, Voergroep Zuid (Google Ads specialist training incl. examens)


werkenindekempen

10

Dennis, wat een top trainer is deze jongen! Zeer Beheerst, gedegen, informatief en constructief gaat hij te werk tijdens zijn trainingen. Er is alle ruimte voor vragen waardoor je er zeker van bent dat je ook echt dingen leert. Regelmatig wordt jouw aangedragen case erbij gepakt om te vertellen wat er voor verbeteringen te vinden zijn en wat je wellicht al goed doet. Ga zo door Dennis en blijf zeker in het Brabantse land 😉 Ferdi Merkx, Werkenindekempen.nl (Google Analytics specialist training incl. examen)


smartdc

9

Ik kan deze training van harte aanbevelen. Dennis legt alles op een duidelijke manier uit, je krijgt heel veel informatie en er is veel ruimte voor vragen. En lekkere lunch 🙂 Enige minpunt vind ik dat de training in Rosmalen is, ergens in de randstad zou veel handiger zijn! Evelien Bruins, SmartDC (Google Analytics specialist training incl. examen)


werkenindekempen

10

Dennis is één van de beste leraren die ik in mijn leven heb gehad. Hij legt elk facet van Google Adwords (en Analytics; want ik heb beiden tegelijkertijd gevolgd) tot in detail uit en helpt je aan de hand van jouw account om concrete punten aan te pakken en geeft duidelijk advies. Zo heb je aan het einde van de drie weken niet alleen een certificaat op zak, maar ook nog eens duidelijke punten binnen jouw Google omgeving om aan te werken! Ga zo door Dennis en hartelijk dank voor de fijne weken! Ferdi Merkx, Werkenindekempen.nl (Google Ads specialist training incl. examens)


technisch bureau van slooten

10

Dennis weet de lesstof heel duidelijk over te brengen aan de cursisten in begrijpbare taal en met genoeg duidelijke praktijkvoorbeelden. De opzet van de training is uitgebreid en gestructureerd. Naast het uitgebreide lesprogramma is er genoeg ruimte om vragen te stellen en wordt er ingezoomd op jouw eigen case. Docent is heel vriendelijk en flexibel. Bij Douro Media voel je je echt welkom! Er was meteen verbondenheid met de groep. De lunch is heerlijk! Ik heb het gevoel dat echt alle aspecten van Adwords aan behandeld zijn en dat ik daardoor ook de examens met succes heb mogen afronden. Ik kan deze training echt aan iedereen aanraden ongeacht je niveau Oliver van Bragt, Technisch Bureau van Slooten (Google Ads specialist training incl. examens)


qics

10

Dennis weet goed waar hij het over heeft en kan het duidelijk overbrengen. Ik heb veel van de training opgestoken. Doordat ook naar de omgevingen van de deelnemers zelf gekeken wordt, krijg je meteen tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Praktische en meteen toepasbare kennis! Christa Lokkerbol, Qics (Google Analytics specialist training incl. examen)


imageclass

10

Ik heb de training Google Analytics (basis) met veel plezier gevolgd! Alles was prima verzorgt, leslokaal is goed te bereiken en de docent enthousiast en duidelijk in zijn uitleg. Fijn dat ook na de les vragen gesteld kunnen worden. Deze cursus is een prima begin voor iemand die geen ervaring met Google heeft (zoals ik). Dank! Lidia Bijnen, ImageClass (Google Analytics basis training)


regiobank

9

Dennis legt op een rustige en duidelijk manier alle facetten van Google Analytics uit. Je leert echt de basis van het systeem. En door je eigen case mee te nemen, is het zelfs mogelijk om wat de diepte in te gaan. Heb je een eigen website of heeft jouw functie online facetten? Dan zou ik deze training aan je aanbevelen Bo Lansdaal, Regiobank (Google Analytics basis training)


taalcentrum vu

10

Dennis legt op een praktische en enthousiaste manier de theorie uit. Hij doet dit met veel voorbeelden en laat je gelijk meekijken in je eigen account. Daarnaast zorgt Dennis er uitstekend voor dat het niet saai blijft en dat je snapt wat hij bedoelt Marc Wessels, Taalcentrum-VU (Google Ads gevorderden training)


elephantie

10

Heldere en praktijkgerichte uitleg door een deskundige en ervaren trainer, met de nodige dosis humor. Dennis heeft duidelijk verstand van zaken, maar kan uiteraard niet alles in 1 workshop behandelen. Ondanks dat beantwoordt hij alle vragen die niet in lesstof zijn opgenomen en licht hij het toe en laat het even kort in de praktijk zien Rita Ramkisoen, Elephantie Marketing & Communicatie (Google Analytics basis training)


wheelz4kids

9

Onlangs ook al de cursus adwords basis gevolgd. Waarna ik destijds gelijk enkele aanpassingen heb doorgevoerd. Met als resultaat (enkele maanden daarna), al 200% ben gedaald met kosten per conversie ! Nu ook weer super veel tips en tricks geleerd bij de “cursus voor gevorderden.” Ok heel fijn is de samenvatting met aan te pakken verbeterpunten voor mijn case, welke ik al daags na de cursus in de mail heb mogen ontvangen. Helemaal top en Bedankt Dennis! Ramon van Berkom, Wheelz4Kids (Google Ads gevorderden training)


rsp makelaars

10

Ontzettend fijne SEO training! Dennis combineert kennis en expertise met humor en enthousiasme. Je kan en mag alles vragen. De training is praktijkgericht, aangezien je eigen website door verschillende tests wordt gehaald. Veel en soms ingewikkelde informatie, maar Dennis weet het allemaal goed uit te leggen. Heel nuttig; ik kan volle moed aan de slag met de verbeterpunten voor de website! Ik zal zeker nog een training bij Dennis volgen in de toekomst Hanne van Gestel, RSP Makelaars (SEO specialist training)


ing

10

De training was zeer compleet en duidelijk. Dennis neemt ruim de tijd om alles uit leggen. Omdat er regelmatig naar je eigen account wordt gekeken kan de feedback en het geleerde ook direct verwerkt worden. Daarnaast stuurt Dennis achteraf nog concrete feedback op de bestaande analytics account zodat na de training het hele account van A tot Z goed is ingericht Johan Roza, ING (Google Analytics gevorderden training)


ing

10

Deze training was weer even goed als de vorige trainingen. Dennis is een gepassioneerd trainer die vanuit de praktijk zijn trainingen geeft. De training is duidelijk en compleet. Alle facetten komen aan de orde. Het belangrijkste voor mij is dat alle heel concreet is. Dankzij de training kan ik morgen direct de eerste campagne gaan vormgeven. Tenslotte is de nazorg van Dennis fantastisch Johan Roza, ING (e-mailmarketing training)


yarden

10

Dennis geeft op een duidelijke, heldere en geduldige manier les. In korte tijd heb ik zo ontzettend veel geleerd. Bovendien nam hij echt de tijd om op persoonlijke vragen in te gaan. En…wat ik voor onmogelijk hield; in 1 x geslaagd met slechts 3 fout! Marieke van Aesch, Yarden (Google Analytics specialist training incl. examen)


newomij

8

De training werd van begin tot eind op een enthousiaste manier gegeven. Er werd voor m’n gevoel iets te lang stil gestaan bij eventuele examens van Google Analytics. Doordat ik direct zaken kon toepassen was de training erg nuttig! Mireille Thakoersingh, Newomij (Google Analytics basis training)


examenservices

10

Dennis legt alles uit aan de hand van accounts van deelnemers in begrijpbare taal. Hij past zich goed aan het niveau van de deelnemers. Ik ben enthousiast geworden en wil meteen aan de slag Marianne van Asch, Examenservices (Google Analytics basis training)


redfoxblue

10

Dennis geeft ontzettend prettig les. Geen vraag is te veel en hij neemt ook echt de tijd voor je. We namen regelmatig zijweggetjes naar andere onderwerpen zoals AdWords en AdSense. Ook is de nazorg ontzettend goed. Als ik vraag om feedback krijg ik een uitgebreide terugkoppeling en zie ik dat hij er zijn tijd voor heeft genomen. Mocht ik in de toekomst nog eens besluiten om een andere training te volgen, en Dennis biedt deze aan, dan kom ik zeker terug! Daisy Weber, RedFoxBlue (Google Analytics specialist training incl. examen)


truelime

10

Dennis is een enthousiaste trainer die alle kneepjes van het vak weet over te brengen. Duidelijk en met een grapje op zijn tijd. Qua inhoud neemt hij je graag mee in jouw eigen case. Top! Ik raad iedereen Douro Media aan voor online marketing trainingen! Mijn volgende staat alweer gepland! Tessa Klijn, TrueLime (Google Analytics specialist training incl. examen)


yarden

10

Tijdens de training van Dennis heb ik kennis gemaakt met veel verschillende aspecten van de GA omgeving. Met concrete praktijk voorbeelden wist hij mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Mede door zijn enthousiasme en betrokkenheid is de training erg goed verlopen Jan-Joost Oudshoorn, Yarden (Google Analytics specialist training incl. examen)


gemeente breda

10

Er is uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen uit te zoeken en deze vervolgens aan mij terug te koppelen. Hartelijk dank daarvoor Dennis! Een leuke cursus en een uitstekende docent Zeljka Udiljak-Markovic, Gemeente Breda (Google Analytics gevorderden training)


yarden

10

Zeer fijne Google Analytics training gevolgd. Duidelijk, praktisch en een goede voorbereiding voor het uiteindelijke examen (ben geslaagd!). Dennis legt heel duidelijk uit, is zeer geduldig en erg prettig in de omgang Lisette Zant, Yarden (Google Analytics specialist training incl. examen)


regiobank

8

Ik heb Dennis als een geduldige, capabele en sympathieke trainer ervaren. Gedurende de drie dagen was er voldoende tijd om in te gaan op mijn case. Positief! Het is wel heel veel stof/ theorie. Ik snap dat hiervoor wellicht te weinig tijd is, maar het zou een mooie aanvulling zijn om wat opdrachtjes tussendoor te doen Job Kersemaekers, Regiobank (Google Analytics specialist training incl. examen)


van deursen design en development

10

Deze curus was simpelweg heel goed: de interactie was prettig, de structuur van de curus helder, de inhoud interessant en zeer leerzaam. Er werden echte (en deels eigen) cases gebruikt, waardoor je als deelnemer ook nog eens 1 op 1 tips kreeg. Dennis Mickers weet waar hij het over heeft en was erg helder in zijn uitleg. Kortom: deze Google Analytics Gevorderden Training is een absolute aanrader! Marloes van Deursen, Van Deursen Design & Development (Google Analytics gevorderden training)


tacx

10

De Zoekmachine Optimalisatietraining is een zeer leerzame middag, waarna je met een bak aan kennis over Javascript, CSS, URL-structuur, zoekwoordonderzoek en nog veel meer naar huis gaat. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om de vindbaarheid van je site te verbeteren, aangereikt. De training geeft mij een enorme duw in de rug in mijn ontwikkeling richting Online Marketing. Dennis legt op een prettige manier alles uit en je hoeft geen developer te zijn om deze training goed te kunnen volgen. Ik ga in oktober weer terug om de Analytics training te doen Jantien Overduin, Tacx (SEO specialist training)


ing

10

Dennis is een zeer deskundige trainer die met veel passie een kwalitatief hoogwaardige training verzorgt. Met de feedback die hij heeft gegeven op de lopende campagne verdienen we het cursusgeld letterlijk direct terug. Tenslotte wordt er een fantastische lunch verzorgd. Het is een dikke 10 waard! Johan Roza, ING (Google Ads gevorderden training)


ing

10

Dennis is een zeer deskundige trainer die met veel passie een kwalitatief goede training verzorgd. Daarnaast waardeer ik de feedback die hij geeft op de bestaande situatie heel erg. Hiermee ben ik staat op direct verbeteringen door te voeren. Tenslotte wordt er een fantastische lunch verzorgd. Het is een dikke 10 waard! Johan Roza, ING (Google Analytics basis training)


vlvt

10

Zeer prettige en duidelijke training. Dennis is een top trainer en zeer goed onderlegd. Ook de omgeving is prettig, gratis parkeren, een rustige locatie en lunch met keuzes. Ik ga zeker nog een training volgen Hugo Vis, VLVT (Google Ads specialist training incl. examens)


jan kruisheer

10

Bijzonder praktische en handzame training van Dennis, waarvan de inhoud me nog lang zal bijblijven. Zo verdiepend, spits en (waar het kan) geestig als Dennis die know how kan overbrengen is er vast geen tweede. Echt een absolute aanrader voor alle mensen die ook maar iets met internet communicatie te maken hebben. Niet alleen voor copyriter en redacteuren (zoals ik), juist ook voor anderen die betrokken zijn bij het proces – omdat het tot zo ongelooflijk veel meer begrip en betere samenwerking leidt Jan Kruisheer, zelfstandig redacteur (SEO specialist training)


jan kruisheer

10

Bijzonder praktische Adwords training van Dennis Mickers, hij is er een meester in om Google-raadselen eenvoudig voor ons cursisten te ontwarrren. Vlot, onderhoudend en (waar het kan) geestig gaat hij door de materie heen op een manier die je echt bijblijft. Aanrader voor eenieder die ook maar iets te maken heeft met internet communicatie Jan Kruisheer, zelfstandig redacteur (Google Ads basis training)


jan kruisheer

10

Basistraining Google Analytics door Dennis was heel verhelderend, hij neemt je stap voor stap mee door het hele proces en weet binnen die paar uur echt heel veel duidelijk te maken over deze must in onze tijd. Ik zou de cursus aan iedereen aanbevelen die ook maar iets met internetcommunicatie te maken heeft Jan Kruisheer, zelfstandig redacteur (Google Analytics basis training)


kooning schiphol

10

Hele goede training, stap voor stap hebben we alle punten doorgenomen, totdat iedereen het snapte. Je gaat weg met een goed gevoel en het idee dat je er echt meer van weet. Veel praktijk voorbeelden, waardoor het makkelijker te begrijpen is. Ook na de cursus wordt je nog heel goed geholpen! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (SEO specialist training)


kooning schiphol

10

Super goede cursus. Ik begon echt helemaal vanaf het begin, nog nooit gewerkt met Google Analytics. De groep was klein (3 personen) en daardoor was de sfeer heel informeel, maar leerde je er heel veel van. Iedereen kon alle vragen stellen die hij of zij wilde en er werd altijd een duidelijk antwoord gegeven. Zelfs nu na de cursus mail ik nog regelmatig en wordt ik goed geholpen. Een echte aanrader dus! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (Google Analytics basis training)


lef recruitment

9

Heldere, to the point, uitleg. Voor mij als leek was dit een perfecte opstap binnen de wereld van Google Analytics. Je leert uitstekend de basis te leggen om jouw analytics goed in te richten om zo doelgerichte analyses te kunnen maken Michèle van Nesselrooij-de Jong, LEF Recruitment (Google Analytics basis training)


only the brave

10

Heel erg veel geleerd bij de basistraining Google Adwords. Ik kan nu direct aan de slag met het opstellen van mijn eerste campagne. Ik kom zeker nog een keer terug om een vervolg training te volgen! Ik zal iedereen deze training aanbevelen Charlotte Portielje, Only the Brave (Google Ads basis training)


wheelz4kids

10

Gister de cursus basistraining Adwords gevolgd, gegeven door Dennis Mickers. Dennis is zeer vakkundig en legt alles duidelijk uit. En nu kunnen we aan de slag met het uitgebreide adviesrapport. Bedankt Dennis, en tot snel voor de gevorderden curcus! Ramon van Berkom, Wheelz4Kids (Google Ads basis training)


ing

10

Zeer goede en praktijkgerichte training. Dennis legt alles met praktijkvoorbeelden uit zodat de training heel praktisch wordt. Dennis biedt ook de mogelijkheid om achteraf (na de training) nog met vragen te komen. Helemaal top! Ik kijk uit naar de gevorderden training Johan Roza, ING (Google Ads basis training)


ptmd

9

Prima training gehad, iets te weinig tijd voor een compleet overzicht maar prima basis. Ga zeker kijken voor vervolg training. Dennis legt op een heldere manier uit en geeft concrete adviezen hoe je zelf aan de slag kan. Ook laat hij zien welke fouten je kan vermijden bij het opzetten van een adwords campagne. De locatie was voor mij ver rijden maar zeker de moeite waard Jeroen Dekker, PTMD (Google Ads basis training)


knkv

10

Dennis geeft verhelderende uitleg over SEO en hoe je de beste zoekwoorden bepaalt. Ook geeft hij veel tips over de tools die vaak gratis inzetbaar zijn om SEO te kunnen toepassen en staat hij bovendien open voor vragen, ook in de periode na de training Frea ten Brink, KNKV (SEO specialist training)


knkv

10

SEA is een interessant middel in de online marketing en Dennis geeft daar goede, praktische uitleg in. Hij maakt ingewikkelde materie begrijpelijk en laat zaken die er voor de training niet toe doen, buiten beschouwing Frea ten Brink, KNKV (Google Ads basis training)


knkv

10

Ik gebruikte Google Analytics sporadisch, maar begreep na de training van Dennis pas echt hoe het werkt. Heel nuttig hoe Dennis zijn stappenplan in online marketing uitlegde, met Google Analytics als startpunt. Hij neemt bovendien de tijd voor vragen, zonder daarin te verzanden en de rest van zijn verhaal te vergeten. Super! Frea ten Brink, KNKV (Google Analytics basis training)


high five

10

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Dennis nam alle tijd om alle onderwerpen door te nemen. Daarnaast hadden we ook genoeg tijd om wat dieper op onze business case in te gaan. Op deze manier hadden we 2 vliegen in 1 klap. Onze Google Analytics op orde en een berg aan informatie rijker Willemijn Bruinsma, High Five Health Promotion (Google Analytics specialist training incl. examen)


babbage company

10

Duidelijk iemand met verstand van het vak! Goede uitleg en op een zeer aansprekende wijze gebracht! Veel laten zien van de online omgevingen en uitstekende praktische tips. Een top training! Rinske van Oudenaren, Babbage Company (SEO specialist training)


babbage company

10

Duidelijk iemand met verstand van het vak! Goede uitleg en op een zeer aansprekende wijze gebracht! Veel laten zien van de online omgevingen en uitstekende praktische tips. Een top training! Rinske van Oudenaren, Babbage Company (Google Ads basis training)


babbage company

10

Duidelijk iemand met verstand van het vak! Goede uitleg en op een zeer aansprekende wijze gebracht! Veel laten zien van de online omgevingen en uitstekende praktische tips. Een top training! Rinske van Oudenaren, Babbage Company (Google Analytics basis training)


nuon

10

Dennis legt duidelijk en helder uit. Enorm professionele en enthousiaste trainer. Kan het iedereen aanraden een training van hem te volgen. Hij blijft enthousiast en schijnbaar onvermoeid, zelfs als hij al een lange dag trainingen heeft gegeven en de temperatuur in de ruimte veel te hoog ligt. Knappe prestatie! Noor van Uchelen, NUON (SEO specialist training)


nuon

10

Ik ben van plan om de volledige training te gaan volgen bij Douro, dat zegt genoeg toch? Dennis is professioneel, enthousiast en blijft zelfs na lange trainingsdagen schijnbaar onvermoeid en onverdeeld enhousiast. Ook in de pauzes en na de training beantwoord hij met liefde alle vragen. Kan het iedereen aanraden deze training bij Dennis te volgen Noor van Uchelen, NUON (Google Ads basis training)


nuon

10

Erg informatief deze training en Dennis is een fijne, professionele en enthousiaste trainer! Kan het iedereen aanraden. Dennis legt helder uit, komt met goede voorbeelden en speelt goed in op vragen Noor van Uchelen, NUON (Google Analytics basis training)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …