Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


vakmedianet

9

Het is erg prettig dat de training kleinschalig is, zodat er veel aandacht en ruimte is voor je eigen website. Dennis kan duidelijk uitleggen en stelt zich ook na de training behulpzaam op, als je nog vragen hebt. Zeker een aanrader Nadine Huiskes, Vakmedianet (Google Analytics basis training)


vakmedianet

10

Erg tevreden over de training SEO van Dennis. Hij legt helder én bevlogen uit, waardoor de training leerzaam en leuk is. Dit is belangrijk, omdat je op een dag toch veel informatie te verwerken krijgt. Na de training heb ik het gevoel veel tools in handen te hebben, ook omdat hij de presentatie en een adviesrapport voor jouw website meestuurt. Echt een aanrader Nadine Huiskes, Vakmedianet (SEO specialist training)


miko product

10

Erg duidelijke training in zoekmachine optimalisatie. Er was altijd tijd voor vragen, en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kan Douro Media en de trainingen van Dennis aan iedereen aanbevelen die meer over zoekmachine optimalisatie wil leren Délano van Egmond, Miko Product BV (SEO specialist training)9

Ik heb de Google Adwords beginner en gevorderden training gevolgd. Manier van les geven sprak mij zeer aan. Het is geen eenrichtingsverkeer verkeer. Je eigen organisatie wordt als voorbeeld genomen. Afterservice is ook top! Iliass Chikri (Google Ads basis training en Google Ads gevorderden training)


vakmedianet

10

De cursus was een zeer aangename ervaring. Dennis legt helder uit en gaat diep in op de door jezelf aangedragen case. De voorbereiding tot het examen was top. Ook heel fijn is dat Dennis nazorg aanbiedt mocht ja na afloop van de cursus nog met vragen zitten. Zou het zeker aanraden Jelle Adamse, Vakmedianet (Google Analytics specialist training incl. examen)


nationale nederlanden

9

Dennis neemt de tijd voor elke student en zorgt ervoor dat je klaar bent voor het examen. Niet alleen tijdens de les maar ook daarbuiten is hij bereidt om te helpen en vragen te beantwoorden over je persoonlijke casus. Ik wil nu de google adwords examens gaan halen en kom dus zeker terug bij hem! Donny Boer, Nationale-Nederlanden (Google Analytics specialist training incl. examen)


cnv vakmensen

9

De trainer legde in heldere taal de materie uit en paste zich aan aan de voorkennis (of gebrek daaraan) van de groep. Prettig dat hij onze bedrijfspagina al had gezien en doorgelicht. Zijn tempo van lesgeven was prettig. De locatie en de lunch waren uitstekend. Het enige minpuntje was wellicht dat hij pas op het laatste deel van de dag aankwam bij zeer belangrijk punt waar ik meer mee had willen doen: het instellen van doelen. Voor een basistraining echter zeer goed! Ik kan nu mijn weg vinden in Google Analytics en kan “praten” met mensen die hier wel verstand van hebben en uitleggen wat ik wil Irina Mak, CNV Vakmensen (Google Analytics basis training)


bba pumps

10

Mijn eerste training bij Dennis Mickers van Douro Media. Duidelijke uitleg aan de hand van onze eigen cases, goede tips, persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Dennis, mijn complimenten voor je werk! Larysa Vyazovska, BBA Pumps (Google Analytics basis training)


linda molenaar communicatie

10

Eerder volgde ik de Google Analytics training bij Dennis. Daar was ik zo tevreden over dat ik ook de Adwords training bij Dennis volgde. Professionele trainer, kleine groepen, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goede opbouw van de training en Dennis neemt de tijd om vraagstukken goed te beantwoorden en er eventueel dieper op in te gaan. Informele sfeer, zeer vriendelijk en klantgericht Linda Molenaar, Linda Molenaar Communicatie (Google Ads specialist training, incl. examens)


eqstra

9

Google Adwords is een pittige training maar door de heldere en duidelijk uitleg van Dennis goed te doen. De opbouw van de 3 dagen is prettig waardoor je geen overload aan informatie krijgt. De training is inclusief 2 examens die op 2 verschillende dagen wordt afgenomen. Doordat de training uit 3 dagen bestaat krijg je ook de kans om thuis de theorie nog door te nemen en te studeren! Ik heb google analytics, seo en adwords bij douro media gedaan. Ik kan geen beter bureau en trainer bedenken!! Claudette Gras, Eqstra (Google Ads specialist training incl. examens)


eqstra

10

De training is zeer volledig. De opbouw is logisch en zorgt ervoor dat je goed inzicht krijgt in wat SEO precies inhoud. De sfeer is informeel en door de kleine groepen is er goeie interactie tussen de deelnemers Claudette Gras, Eqstra (SEO specialist training)


igopost

10

Heb een half jaar geleden een 1-op-1 training op gevorderden-niveau gevolgd. Dennis is goed op de hoogte en kan je per onderdeel voorzien van goede inzichten en verbetervoorstellen. Zowel voor beginners als gevorderden lijkt hij me een goede trainer die je (op weg) kan helpen met Analytics. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend Job Manders, Igo-Post (Google Analytics gevorderden training)


raw internet marketing

10

De training is zeker aan te raden. Dennis gaat net wat dieper in in de materie dan die je van Google Support zult krijgen met goede praktijkvoorbeelden en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Bedankt Dennis! Remco Helming, RAW Internet Marketing (Google Ads gevorderden training)


berg copy

10

Dennis heeft talent voor uitleggen. Vlot maar helder leidt hij je door de materie heen, en elke vraag wordt geduldig beantwoord. Bijzonder vond ik het uitgebreide rapport dat ik kreeg voor onze website, met verbeterpunten. Dat ontving ik nog bovenop de toegepaste kennis over Google Analytics. Ik vond het een zeer, zeer leerzame dag Anouk Montagne, Berg Copy (Google Analytics basis training)


kameramarkt

10

Zeer goede cursus waarin alle belangrijke aspecten van AdWords aan bod komen aan de hand van de AdWords accounts van de deelnemers. Voor mezelf weet ik nu al dat ik de kosten makkelijk terugverdien dankzij de vele tips specifiek voor mijn account die in de cursus zijn besproken en die ook in het gratis meegeleverde adviesrapport staan Dirk Jan de Ridder, KameraMarkt.nl (Google Ads gevorderden training)


buildingjobs

10

Professionele training, veel bruikbare informatie en handigheidjes gehad. Eigen case doorgenomen, informele sfeer vriendelijk en klantgericht. Heel de cursus de analytics resultaten van de deelnemers zodat het ook concreet werd. Zeker een aanrader Susan Willemen, BuildingJobs (Google Analytics gevorderden training)


hellenique

9

Erg prettige en interessante training gehad waarbij de onderwerpen werden behandeld uit eigen cases. Dennis is een goede trainer die precies weet waar hij het over heeft. Er was genoeg gelegenheid tot vragen stellen en de behandeling daarvan Jochem Nauw, Reclamo Hellenique (Google Analytics gevorderden training)


bouwonline

10

In mei de google analytics training gevolgd bij Dennis. Net als de adwords training die ik daarvoor heb gevolgd: zeer tevreden. Dennis heeft een fijne manier van doceren en neemt ruim de tijd om op vraagstukken in te gaan Merlijn Schroten, BouwOnline.com (Google Analytics specialist training incl. examens)


hrt business professionals

10

Zeer interessante, praktijkgerichte training waar ik veel van heb geleerd. Zeker een aanrader voor organisaties/ondernemers die met Adwords willen starten. Na een dag training kun je direct zelf aan de slag Remco Wefels, HRT Business Professionals (Google Ads basis training)


sportech racing

10

Dennis is een ervaren, professionele en didactische trainer. Met veel kennis en humor vlogen de dagen voorbij en leiden hij ons door de wondere wereld van Google. Na afloop was het behalen van het Google Adwords examen een fluitje van een cent en ben ik klaar om met vertrouwen complexe campagnes op te zetten David de Haas, Sportech Racing (Google Ads specialist training incl. examens)


erwin de rooij

10

Ik heb maar liefst 3 trainingen bij Douromedia gevolgd. Het zijn de trainingen Google analytics specialist, Google adwords specialist en Zoekmachine optimalisatie. Deze trainingen heb ik naar volle tevredenheid gevolgd. Dennis kan op een zeer boeiende en vol praktijkvoorbeelden uitleg geven. Hierdoor is de stof veel makkelijk op te nemen en daarna ook in de praktijk te gebruiken. Door de kleine groepsopstellingen is er tijdens de trainingen voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen. De interactie met de medecursisten zorgen er ook voor dat je niet alleen jouw case behandeld maar ook mee kunt kijken in de keuken van de andere cursisten waardoor je vaak ook een andere invalshoek krijgt. Al met al kan ik zeggen dat de trainingen van Douromedia een regelrecht succes zijn geweest voor mijn functioneren. Dank je wel Dennis Erwin de Rooy (Google Ads specialist training incl. examens)


erwin de rooij

10

Ik heb maar liefst 3 trainingen bij Douromedia gevolgd. Het zijn de trainingen Google analytics specialist, Google adwords specialist en Zoekmachine optimalisatie. Deze trainingen heb ik naar volle tevredenheid gevolgd. Dennis kan op een zeer boeiende en vol praktijkvoorbeelden uitleg geven. Hierdoor is de stof veel makkelijk op te nemen en daarna ook in de praktijk te gebruiken. Door de kleine groepsopstellingen is er tijdens de trainingen voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen. De interactie met de medecursisten zorgen er ook voor dat je niet alleen jouw case behandeld maar ook mee kunt kijken in de keuken van de andere cursisten waardoor je vaak ook een andere invalshoek krijgt. Al met al kan ik zeggen dat de trainingen van Douromedia een regelrecht succes zijn geweest voor mijn functioneren. Dank je wel Dennis Erwin de Rooy (Google Analytics specialist training incl. examen)


ing

8

Goede praktische training, veel ruimte voor vragen en eigen casussen. Prettige sfeer en prima tempo waardoor ik in een dag veel meer te weten ben gekomen over de wondere wereld van Google Analytics Rodney Timmermans, ING (Google Analytics basis training)


socialmediaman

10

Dennis gaf een duidelijke uitleg over het Adwords systeem. Kregen specifieke tips & tricks. In de training zorgde Dennis voor verdieping, door iedere case te behandelen. Al met al, zeer leerzaam Kasper Stam, SocialMediaMan (Google Ads gevorderden training)


banks mansion

10

Super fijne training gehad van Dennis! Alle basis van Google Analytics is aangesneden en op een fijn tempo uitgelegd. Dennis is ook zeker niet beroerd om je na je training verder te helpen met wat vraagjes. Kortom, een echte aanrader! Kelly Hakemulder, Banks Mansion (Google Analytics basis training)


milin

8

Het was een zeer prettige training. Een goede introductie van alle functies en daarna een prima uitleg van het toepassen van deze functies. Prettig om in mijn eigen account de mogelijkheden te bekijken Bart Oors, Milin (Google Ads gevorderden training)


bouwonline

10

Dennis is een zeer deskundig trainer die op een prettige manier de trainingen verzorgt. Naast inhoudelijk is ook zijn persoonlijke aanpak een compliment waard. Er wordt ruim de tijd genomen om tijdens en na de lessen onderwerpen te behandelen Merlijn Schroten, BouwOnline.com (Google Ads specialist training incl. examens)9

Hoewel Analytics geheel nieuw voor mij was, heb ik de workshop goed kunnen volgen en is mij duidelijk geworden wat Analytics inhoudt en kan ik hier nu verder mee aan de slag. Aangezien dit mijn initiële doel was, is de missie geslaagd! Wendy van Kampen (Google Analytics basis training)


resultaat met social media

10

Goede uitleg, uitstekend advies, ook zeer goed service, ik kan het echt iedereen aanraden! Alleen is de afstand Den Haag Rosmalen vrij lastig te bereizen met de auto en het openbaar vervoer! Maar dat is dan ook alles Brigitte van Cromvoirt, Resultaat met social media (SEO specialist training)10

Dennis legt dingen duidelijk en op een goed tempo uit, waardoor je de workshop verlaat met het gevoel dat je de basis ook daadwerkelijk beheerst. Ook staat hij open voor vragen en is hij flexibel door voorbeelden van de groep over te nemen. Ik zou de workshops zeker aanraden Raphaëla Drost (Google Ads basis training)10

Dennis legt dingen duidelijk en op een goed tempo uit, waardoor je de workshop verlaat met het gevoel dat je de basis ook daadwerkelijk beheerst. Ook staat hij open voor vragen en is hij flexibel door voorbeelden van de groep over te nemen. Ik zou de workshop zeker aanraden Raphaëla Drost (Google Analytics basis training)


rode kruis

10

Een super goede training! Aan de hand van onze eigen cases kregen we duidelijke uitleg over het hele AdWords-landschap. De aanpak van Dennis is zeer praktijkgericht waardoor je na de trainingen direct aan de slag kunt met je eigen campagnes Pjotr Knoester, Rode Kruis (Google Ads specialist training incl. examens)


marketing match

10

Samen met een collega heb ik de 1-daagse training Google Analytics gevolgd. Omdat wij twijfelden over ons eigen niveau heeft Dennis de cursus specifiek toegespitst op ons niveau. Hierdoor verloren we geen tijd met herhalen van basiskennis en gingen we meteen aan de slag met de punten die voor ons interessant waren. Deze flexibiliteit vonden wij zeer waardevol! Dennis nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en heeft na afloop nog verschillende tips toegestuurd. Een zeer waardevolle training die ik iedere marketeer kan aanraden! Juul Heijne, Marketing Match (Google Analytics gevorderden training)


marketing match

10

Ik heb twee 1-daagse trainingen gevolgd bij Dennis. Tijdens de zoekmachine optimalisatie werd veel stof behandeld maar werd overal overal precies lang genoeg bij stil gestaan. Dennis ging gestructureerd door het materiaal en gaf gedurende de training veel voorbeelden uit eigen hand. Daarnaast toonde hij veel tools en methodes die hij al jarenlang succesvol inzet. Dit maakte de training heel praktisch toepasbaar. Dennis is open, flexibel en deelt zijn kennis graag. Top trainer en top training! Ik kom absoluut nog eens terug. Juul Heijne, Marketing Match (SEO specialist training)


continental

8

Hele duidelijke en concrete training gehad bij Douro Media. We hebben alle facetten doorlopen en ook veel vanuit een Google account gewerkt wat erg prettig was. Dennis is volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. Anne Hesselmans, Continental (Google Ads specialist training incl. examens)


blomsma groep

9

Een erg fijne training, de stof stoomt je helemaal klaar voor de officiële examens die je tijdens de dagen afneemt. De stof wordt verdeeld over 3 trainingsdagen, die goed, duidelijk en vlot behandeld wordt. Het niveau ligt hoog maar is voor iedereen binnen het vakgebied naar mijn mening prima te volgen. Dennis is erg bekwaam en doet dit met veel plezier. Hij staat stil bij elke vraag en geeft graag tips weg. Na de training ben ik in staat om mijn Google Adwords account helemaal opnieuw in te richten en te beheren. Ik weet nu alle relevante rapporten te vinden, wat nodig is voor interne terugkoppeling. De locatie is ideaal, het gratis parkeren voor de deur is zeker een pluspunt. En tot slot; enorm goede broodjes met de lunch! Marly van Driel, Blomsma Groep (Google Ads specialist training incl. examens)


topcleaning

10

Zeer leerzame en inspirerende training! Dennis is erg duidelijk in zijn uitleg en combineert de theorie erg prettig met de praktijk. De kleine groep zorgt ervoor dat je eigen casus goed aan bod komt en er genoeg tijd is voor individuele vragen. Douro Media is zeker een aanrader! Ruben van Pelt, Topcleaning (Google Analytics specialist training incl. examen)


eqstra

10

Dennis weet een hele prettige informele sfeer te creëren waardoor je je vrij voelt om alles te zeggen en vragen. Bijzonder veel geleerd op deze cursus en ga zeker de andere 2 trajecten ook doen! Claudette Gras, Eqstra (Google Analytics specialist training incl. examen)


rioned

9

Afgelopen weken heb ik de Google Analytics Specialist training gevolgd bij Dennis. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de theorie overgebracht. Door de kleine groepen waarin de cursus wordt gegeven is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kun je veel leren van elkaars ‘cases’. Iedere deelnemer wordt vooraf gevraagd om zijn/haar Google Analytics account te delen zodat de theorie van de cursus aan de hand van deze voorbeelden behandeld kan worden. Ik heb deze praktische benadering van Dennis als erg prettig ervaren. Ook de voorbereiding op het examen was heel goed! Kortom; ik ben zeer tevreden en heb veel geleerd! Maureen Kersten, Rioned (Google Analytics specialist training incl. examen)


lunch en diner van puffelen

10

De basistraining Google analytics gevolgd. Dennis legt gestructureerd uit hoe analytics werkt en op welke manieren je de gegevens kunt analyseren. Ook fijn dat hij een persoonlijk advies/verbeterrapport schrijft voor de case die je aandraagt Bram Wollaert, Lunch- & Dinercafé van Puffelen (Google Analytics basis training)


kinderpyjamawinkel

8

Raad het iedereen aan om deze training te volgen. Duidelijke uitleg gericht op je eigen website of webshop waardoor je je kennis meteen kan toepassen. Fijne locatie en makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. Bedankt Dennis! Tamara van ‘t Zand, KinderpyjamaWinkel (Google Analytics basis training)


allsens

9

De training was erg goed verzorgd. Inhoudelijk duidelijk, persoonlijke aandacht en praktische uitleg over mijn aangedragen case was helder. Inhoud van de 3-daagse training was gestructureerd en voorbereiding op de examens was goed. Trainer speelt goed in op niveau en kennis van de deelnemers. Ook verzorging zoals catering was erg goed geregeld. Tijdens de training staat persoonlijke aandacht van de trainer hoog in het vaandel en dat zorgde bij mij voor een heldere kennisoverdracht. Er is veel stof voor drie dagen, maar de belangrijkste onderdelen zijn diepgaand behandeld. Alle bovenstaande punten dragen bij aan mijn advies om een training te volgen bij Douro Media Arnold van Ommeren, AllSens (Google Ads specialist training incl. examens)10

Praktische training, goed ingespeeld op de samenstelling van de groep. Nam de tijd om de vele (verdiepings)vragen die wij hadden te beantwoorden, zonder dat dit ten koste ging van de basisstof. Had aan het eind van de dag echt het gevoel een volledige basiskennis te hebben om er goed mee aan de slag te gaan Daniel Treuren, The Cap Guy (Google Ads basis training)


carglass

10

Het is een genoegen om de Analytics- trainingen te volgen; vol enthousiasme, werkvormen die voor iedereen begrijpbaar zijn heb ik gezien wat Dennis kan overbrengen. Het is aanlokkelijk om de invloed en het pad van verschillende acties, handelingen en platformen te zien op eventuele bedrijfsdoelen en conversies. Het kan mij helpen vanuit marketingperspectief om te scoren op schermen en apparaten om zodoende in te kunnen spelen op de behoeften van klanten zodat een aanwezigheid kan worden gecreëerd op de momenten die ertoe doen. Ook in sales gesprekken, persoonlijke- en zakelijke contacten gaat dit principe – mensen bewegen – op! Dennis bedankt, ook voor de lunch Ana Milicevic, Carglass (Google Analytics specialist training incl. examen)


interconnect

10

De Google Adwords Gevorderden training werd gegeven door Dennis Mickers. Dennis had van tevoren erg goed onderzoek naar mijn organisatie gedaan, waardoor we een goede start hadden. Hij had een duidelijke route om door het programma te lopen. Wanneer ik extra vragen had, gingen we hier verder op in. Met alle rust, geduld en professionaliteit van Dennis Mickers is dit een ontzettend leerzame training geweest Floor Zacht, Interconnect Services (Google Ads gevorderden training)


stichting pvp

10

Vorige week hebben we een dag training gehad van Dennis op onze eigen locatie. Twee jaar geleden hebben we dat ook van hem gehad. We waren daar toen erg tevreden over. Omdat we intussen een nieuwe website hebben gekregen en Google Analytics ook wat is veranderd, was een opfriscursus nodig. Vooraf vroeg hij toegang tot ons Google Analytics account en wilde hij weten wat wij precies willen rapporteren. Tijdens de training legt hij op rustige wijze de verschillende mogelijkheden uit. Wat ik erg goed vind is dat hij de informatie zo goed kan doseren. Want er is namelijk heel erg veel over Google Analytics te vertellen. Omdat wij het programma niet intensief gebruiken maar wel regelmatig rapportages maken is het heel prettig dat hij kan inschatten wat wij moeten weten en wat niet echt nodig is. Ook heel fijn was het dat hij een paar onderdelen van het programma voor ons heeft ingericht. Al met al ben ik erg tevreden over deze training en kan het iedereen aanraden die dit programma gebruikt. Veel succes Dennis! Heleen van Koeven, Stichting PVP (Google Analytics gevorderden training)


kurco

10

Leuke en leerzame dag gehad. Zeer praktisch. De groep was ook niet te groot waardoor Dennis alle tijd had om onze persoonlijke vragen te beantwoorden. Aangename locatie, goede bereikbaarheid en (gratis) parkeergelegenheid. Zeker een aanrader Corette Krieken, Kurco (Google Ads basis training)


est floattech

9

De training was van een hoog niveau en aan de hand van de de website van het bedrijf waar ik werk werd er door Google Analytics heengelopen. Niet alleen de training was goed ook het aanvullende advies en de mogelijkheid om Dennis in een later stadium advies te vragen is erg fijn Ruben Middelkoop, EST-Floattech (Google Analytics specialist training incl. examen)


havensteder

8

Dennis Mickers is ervaren, enthousiast over het vak van interactive marketing en praktisch ingesteld. Een boeiende en rustige spreker, die dicht bij zijn publiek blijft. Je kunt na een avond meteen met adwords aan de slag Miriam van Kuppenveld, Havensteder (Google Ads basis training)9

Zeer heldere en snelle uiteeinzeting van AdWords, interessant voor deelneemrs met verschillende kennisniveaus, smaakt naar meer! Dennis is bijzonder ervaren en heeft er zichtbaar plezier in zijn kennis te delen! Benne Holwerda, Holwerda & Holwerda (Google Ads basis training)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …