Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


wolkyshop

10

Bij Dennis heb ik vandaag een individuele training gevolgd. Dennis is een erg fijne trainer, hij neemt de tijd voor je, vraagt naar je en is oprecht geïnteresseerd in je. Ik kon aan alles merken dat hij werkelijk verstand had van de online marketing wereld met in het bijzonder Adwords. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Dennis heeft mij aan de hand van mijn eigen case zoveel mogelijk kunnen uitleggen over de mogelijkheden die er in Adwords te vinden zijn en daarnaast geeft hij ook nog eens een uitgebreide analyse van jouw Adwords account, want: alles kan altijd beter. Kortom: een hele fijne dag gehad in een laagdrempelige, prettige sfeer Denise Bakker, Wolkyshop (Google Ads gevorderden training)


protest

10

Ontzettend veel geleerd van Dennis! Hij is heel geduldig en had op al onze vragen een antwoord. Daarnaast vond ik het ook prettig dat we goed besproken hebben welke elementen van Google Analytics voor ons belangrijk zijn, zodat we daar onze aandacht aan konden besteden. Tenslotte hebben we een hoop tips gekregen over hoe we onze website en webshop nog verder konden optimaliseren. Top! Dionne Vermeulen, Protest (Google Analytics gevorderden training)


protest

9

Super leuke & leerzame Google Analytics training bij Douro Media gevolgd! Veel geleerd in korte tijd. Ruimte voor vragen en voorbeelden aan de hand van je eigen website. Een aanrader! Nagytha Beking, Protest (Google Analytics gevorderden training)


babbage company

10

De training Google Adwords van Dennis Mickers is helder, informatief, zeer gestructureerd ondanks de vele informatie. Zeer praktisch toepasbare training die goed aansloot bij wat de deelnemers graag wilden. Volop ruimte voor eigen inbreng en vragen Carina Snaas, Babbage Company (Google Ads basis training)


babbage company

10

Na de training SEA van Dennis Mickers van Douromedia meteen een aantal campagnes gestart en al de dag erna hoge conversie. Zeer praktische training, zeker een aanrader in combinatie met SEO en Analytics! Rutger Fokke, Babbage Company (Google Ads basis training)


babbage company

10

Na de training SEO van Dennis meteen de dag erna teksten herschreven en tips toegepast. Organisch zijn we direct enorm gestegen. Zeer praktische training, zeker een aanrader in combinatie met SEA en Analytics! Rutger Fokke, Babbage Company (SEO specialist training)


business talent network

10

Onlangs heb ik de geavanceerde Google Analytics training gevolgd die door Dennis werd verzorgd in Rosmalen, er was veel aandacht voor de case ik mocht inbrengen. We hebben het hele account doorgelopen zodat ik concrete actiepunten had waar ik direct mee aan de slag kan (daarnaast heb ik nog een uitgebreid adviesrapport mogen ontvangen). Daarnaast heb ik Dennis als een erg vriendelijk en als gedreven persoon ervaren, erg leuk om te schakelen met iemand die passie heeft voor hetgeen wat hij doet. Kortom, Dennis zet net dat stapje extra waardoor een training bij hem zeer waardevol wordt Leroy Schrijvershof, Business Talent Network (Google Analytics gevorderden training)


babbage company

10

De training Google Analytics bij Babbage in Amsterdam was top! Dennis is een zeer deskundige trainer en leert je – met veel praktijkvoorbeelden – in 2,5 uur alle basics van Analytics. Aanrader! Rutger Fokke, Babbage Company (Google Analytics basis training)


new heroes

10

Dennis weet zijn training precies op jouw bedrijf af te stemmen, hij beargumenteerd goed waar je op moet letten en wat minder relevant is voor jouw situatie en waarom. Ook weken na de training kan je Dennis gerust nog benaderen voor vragen of om even mee te kijken, helemaal top! Rosanne Weerd, New Heroes (Google Analytics gevorderden training)


gom schoonhouden

10

Wederom een training van Dennis gehad en wederom een dag genoten. Dennis geeft je de ruimte je eigen praktijkcase in te brengen en behandelt deze gaandeweg de dag ook. Wederom stelt Dennis zich niet op als iemand die training geeft, maar als iemand die oprecht jou wilt hebben een optimaal product neer te zetten. Door de kleine samenstelling van de groep leer je veel van elkaar en elkaars case en heb je ook als cursist de ruimte om elkaar verder te helpen. Ook na de training kun je bij Dennis terecht voor advies en kijkt hij maar wat graag mee met het product wat je aan het maken bent. VOor mij is duidelijk dat Dennis resultaat wilt behalen en niet enkel een cursus wilt geven. Ik ervaar dit als uniek en ben erg tevreden over de aanpak. Wederom is de lunch goed verzorgd en inspireert het enthousiasme van Dennis je het nog beter te willen doen. Ik heb geen cursus gevolgd bij Dennis, ik heb geleerd van de adviezen die hij geeft en hiermee heeft hij zeer positief bijgedragen aan mijn product. Ik ben Dennis dat ook dankbaar voor zijn nieuwsgierige houding en coachende rol die hij inneemt Bart van Tiggelen, Gom Schoonhouden (SEO specialist training)


gom schoonhouden

9

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren en het was bovendien een leuke dag. Wat ik bijzonder prettig vind aan Dennis is dat hij niet alleen les geeft in de materie, maar echte prakvoorbeelden laat zien waardoor het veel meer gaat leven. Naast het behandelen van de theorie geeft Dennis ook adviezen vanuit zijn eigen ervaring en in wat wel en wat niet te doen. Hij bespreekt de risico’s van cowboygedrag en adviseert hier ook in. Het is duidelijk dat hij dit verzorgd met passie en niet enkel vanuit zijn eigen belang. Ik zal zeker overwegen hem in de toekomst weer in te schakelen als er andere mensen binnen Facilicom getraind moeten worden of voor andere diensten die hij aanbiedt. Bovendien was de lunch top verzorgd, wat ook niet onbelangrijk is Bart van Tiggelen, Gom Schoonhouden (Google Analytics basis training)


hps industrial

8

Basistraining van Google Analytics gehad van Dennis. Was zeer leerzaam en hij geeft les op een prettig manier. Tijdens de training waardevolle tips meegekregen voor je eigen account. Ook na de training kan je hem nog vragen stellen Steven Wigboldy, HPS Industrial (Google Analytics basis training)


ritra cargo holland

9

Tijdens de basistraining Google Analytics die door Dennis werd verzorgd, was er veel aandacht voor mijn specifieke bedrijfscase. Hierdoor kreeg ik veel concrete tips, waar ik direct mee aan de slag kon. Het feit dat hij naderhand ook een adviesrapport toestuurde die volledig was gebaseerd op onze website was zeer handig. Maanden later gebruik ik deze nog steeds wel eens als naslagwerk. Daarnaast heb ik de training en het adviesrapport gebruikt om een groot aantal verbeteringen op onze bedrijfswebsite door te voeren. Verder is mijn Google Analytics account nu natuurlijk ook goed ingericht, waardoor ik echt wat aan de resultaten heb en concrete verbeterpunten kan formuleren. Kortom, Dennis zet net dat stapje extra waardoor een training bij hem zeer waardevol wordt. Een vervolgtraining zou ik ook zo weer bij hem boeken! Marjolein Voskamp, Ritra Cargo Holland (Google Analytics basis training)


apcoa parking

10

Heb onlangs 2 trainingen gevolgd: analytics en adwords voor gevorderden. Was top verzorgd en zo leerzaam! Echt super dat we ook gewoon op mijn case in gingen. Ook nu kan ik nog beroep op Dennis doen als ik vragen heb. Prima trainer op een prima locatie! Bianca van Gool, Apcoa Parking (Google Analytics specialist training incl. examen)


apcoa parking

10

Heb onlangs 2 trainingen gevolgd: analytics en adwords voor gevorderden. Was top verzorgd en zo leerzaam! Echt super dat we ook gewoon op mijn case in gingen. Ook nu kan ik nog beroep op Dennis doen als ik vragen heb. Prima trainer op een prima locatie! Bianca van Gool, Apcoa Parking (Google Ads gevorderden training)


buyerminds

9

De training was een leuke dag met intensieve begeleiding. Het nut van Google Analytics wordt in detail uitgelegd. Er zaten daarnaast een paar waardevolle tips/trucs tussen die ik nog dagelijks gebruik. Ik kan de cursus zeker aanraden Daan Smith, Buyerminds (Google Analytics gevorderden training)


arceau architecten

10

Dennis weet op een kort en bondige manier veel stof duidelijk uit te leggen. Stof waar ik voor het eerste mee te maken kreeg. Daarbij vond ik de grootste plus de compacte manier van lesgeven waarbij ik samen met twee andere cursisten aan een grote tafel met dito scherm zaten. De mogelijkheid om na de cursus nog met vraagstukken bij hem aan te kloppen is dan ook zeker een reden voor nieuwe cursisten om voor Dennis te kiezen Christian Manders, Arceau Architecten (Google Ads basis training)


tias

8

Veel geleerd in een kort tijdsbestek en smaakt naar meer. Duidelijke uitleg en gebruik gemaakt van goede voorbeelden. het geleerde kan meteen in de praktijk gebracht worden. Kleine groep waardoor persoonlijke aandacht gegeven kon worden Connie Dollevoet, TIAS School for Business & Society (e-mailmarketing training)


pentair

9

Dit was al weer de 4e cursus die ik heb gevolgd bij Douro Media. De persoonlijke bedrijfscases inclusief adviesrapport na afloop zijn van toegevoegde waarde om meer inzicht te krijgen in SEO in relatie tot je job. Ik kan Dennis als training voor 100% aanbevelen Sandra van der Borst, Pentair Valves & Controls (SEO specialist training)8

Heeft veel ervaring en kunt goed zijn kennis overbrengen. niveau van de training paste goed bij mijn opleiding e-commerce management. de begeleiding was uitstekend want je kon je eigen case gebruiken tijdens de training en de locatie was makkelijk te vinden Elmer Hooi (Google Analytics basis training)


pentair

9

De E-mail Marketing training is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een eendaagse cursus rond dit onderwerp. Dennis is een enthousiaste en professionele trainer die de cases zeer goed kan overbrengen. Het trainingsmateriaal is zeer goed verzorgd Sandra van der Borst, Pentair Valves & Controls (e-mailmarketing training)


pentair

9

Professionele training en goed georganiseerd om vooraf eigen cases aan te kunnen dragen die door Dennis worden geanalyseerd en gebruikt tijdens de cursus en na afloop worden gerapporteerd. Maakt de praktijkvoorbeelden veel sprekender Sandra van der Borst, Pentair Valves & Controls (Google Analytics basis training)


erem

9

Dennis is een specialist. Het lesprogramma was goed opgebouwd en hij werkt veel met praktische voorbeelden. Hij geeft training een kleine setting met veel individuele aandacht. Met zijn lesstof kun je meteen aan de slag en je kunt ook na afronding nog altijd terugvallen met vragen. Top trainer! Stefan de Jong, eReM Elektrotechnici (Google Analytics specialist training incl. examen)


perfectewijn

10

Een geweldige cursus met heel veel waarde, nu terug kijkend veel breikt met de cursus! Super daar kan ik niks anders van zeggen! Lokatie van de cursus is perfect en vooral het 1 op 1 interactie is een grote waarde! Nick Stalpers, Perfectewijn.nl (SEO specialist training)


funding groep

10

Ik heb in augustus de Google Adwords specialist training gevolgd met 2 andere cursisten. Ik vond het erg fijn dat we met een klein groepje waren. Tijdens de training werd alle stof voor beide examens goed behandeld en was er alle mogelijkheid om vragen te stellen. Bij het gebruik van voorbeelden werd zo veel mogelijk ingehaakt op onze cases. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, ik denk alleen minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Na de cursus heb ik Dennis nog een keer gemaild met een vraag en kreeg daar gelijk antwoord op. Ik ben erg positief en als ik nog een keer binnen dit vak gebied een training wil volgen doe ik dat weer bij Douro Media. Ik vond het een erg leerzame training! Linsey Thielen, Funding Groep (Google Ads specialist training incl. examens)


oorlogsmuseum overloon

10

‘Ieder zijn vak’ en Dennis Mickers verstaat het zijne als geen ander. Hij weet de inhoud duidelijk te presenteren in een prettige leeromgeving en een informele sfeer. Dat stimuleert het zelf actief meedoen enorm. Je krijgt de kans niet om achterover te leunen maar beter nog, dat wil je ook helemaal niet. Het is echt mét elkaar een stap verder komen in de materie. Toptrainer! Erik van den Dungen, Oorlogsmuseum Overloon (Google Analytics basis training)


high five

10

Ik vond de persoonlijke aandacht, de goede voorbereiding erg prettig. Ook na de training kan je gewoon nog met vragen terecht, dat is heel klantvriendelijk. De training geeft je handvatten om echt zelf aan de slag te gaan. Ik zou de training iedere MARCOM adviseur aanraden Ginger du Prie, High Five (Google Analytics basis training)


high five

10

Ik vond de persoonlijke aandacht, de goede voorbereiding erg prettig. Ook na de training kan je gewoon nog met vragen terecht, dat is heel klantvriendelijk. De training geeft je handvatten om echt zelf aan de slag te gaan. Ik zou de training iedere MARCOM adviseur aanraden Ginger du Prie, High Five (Google Ads basis training)


epi design

10

Het onderscheidende aan de training is dat Dennis je website vooraf al scant op “SEO-proofheid” waardoor je na afloop direct aan de slag kunt met de adviezen. De adviezen kun je ook zelf toepassen met de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan. Dennis vertelt enthousiast waardoor de dag voorbij is gevlogen. Een aanrader! Maartje Doorschot, EPI Design (SEO specialist training)


epi design

10

Ik vond de training erg interessant. Dennis vertelt enthousiast waardoor je de hele dag geboeid blijft luisteren. Hij gaat rap door de stof, maar dat vond ik juist fijn. Geen enorm lange voorstelrondes, maar gelijk aan de slag. Daar houd ik van! Maartje Doorschot, EPI Design (Google Analytics gevorderden training)


sjonic

9

De kennis en tools uit de SEO-training van Dennis Mickers geven mij in mijn rol als Account Executive bij een online communicatiebureau voldoende up-2-date SEO-kennis. Zo kan ik onze relaties doorlopend adviseren bij het behalen van online (zoekmachine-) succes ten behoeve van hun persoonlijke online doelen. De uitvoering ligt bij ons als team Anja Klever, Sjonic (SEO specialist training)


volvo bangarage

10

Deze basistraining is echt een aanrader als je wilt beginnen met Google Analytics. In begrijpbare taal legt Dennis de basis uit neemt je mee door het Google Analytic landschap. Top training Leonie Wagenaar, Volvo Bangarage (Google Analytics basis training)10

De training Adwords Specialist is een echte aanrader voor iedereen die operationeel Adwords campagnes wil bouwen en evalueren. Dennis heeft jarenlange ervaring en dat is te merken tijdens de training. Ik heb veel geleerd en wat ik fijn vind, is dat hij ook na de training bereikbaar blijft voor vragen Monique Alvares (Google Ads specialist training incl. examens)


academie voor arbeidsmarktcommunicatie

10

Tijdens de training ga je met een kleine groep deelnemers (in mijn geval 2) aan de slag. Hierdoor is er voldoende ruimte voor je eigen case, die je vooraf aan kan dragen. Dit is ideaal. Direct na afloop heb je dan verbeterpunten voor je website en je ontvangt ook nog een adviesrapport met alle verbeterpunten. Dennis is een prettige en enthousiaste trainer die alles rustig en duidelijk uitlegt. Ineens ga je google analytics leuk vinden en heb je direct zin om ermee aan de slag te gaan Anja van Kemenade, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie (Google Analytics basis training)


de weetkeuken

10

Geen algemene theorie, maar gericht op mijn specifieke site/situatie. Heel praktisch en doorspekt met veel extra inzichten uit zijn eigen ruime ervaring. Geweldig wat je in 1 dag aan kennis kan opdoen! Annemieke Smit, De Weetkeuken (SEO specialist training)


gemeente amsterdam

9

Fijne SEO basiscursus van Douro Media. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen en alles werd op een manier uitgelegd die makkelijk te begrijpen was. Zelfs voor iemand die nog geen enkele ervaring op dit gebied heeft. Zeker een aanrader! Tessa de Wilde, Gemeente Amsterdam (SEO specialist training)


volvo bangarage

10

De training SEO die ik bij Dennis, Douro Media, heb gevolgd was weer zeer leerzaam. Door zijn expertise en vooral ook zijn enthousiaste is het goed te volgen. Het is een duidelijk en gestructureerde training. Aanrader! Leonie Wagenaar, Volvo Bangarage (SEO specialist training)


volvo bangarage

10

Dennis is een gepassioneerde online marketing specialist, die graag zijn kennis deelt. Hij weet dit op een helder en duidelijk over te brengen, zodat je zonder enige voorkennis het toch allemaal begrijpt. Hij gaat aan de hand van voorbeelden door het hele Adwords landschap en bereid je goed voor op het examen.
Wat tevens een prettige bijkomstigheid is, dat hij werkt met kleine groepjes. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en ik kan iedereen aanraden om dit ook te doen.
Dennis bedankt! Leonie Wagenaar, Volvo Bangarage (Google Ads specialist training incl. examens)


sjonic

10

Afgelopen vrijdag weer een leerzame AdWords training gehad. Dennis weet zijn kennis goed over te brengen waar we als bedrijf zeker mee verder kunnen. Leuk om hier mee aan de slag te kunnen! Malou Nagtzaam, Sjonic (Google Ads gevorderden training)


epi design

10

Dennis heeft veel kennis van zaken, neemt de tijd en werkt met kleine groepen. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en raad iedereen aan om hetzelfde te doen. Zo krijg je in korte tijd veel praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt Maartje Doorschot, EPI Design (e-mailmarketing training)


epi design

10

Dennis heeft veel kennis van zaken, neemt de tijd en werkt met kleine groepen. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en raad iedereen aan om hetzelfde te doen. Zo krijg je in korte tijd veel praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt Maartje Doorschot, EPI Design (Google Ads gevorderden training)


tbls

10

Een echte aanrader! Het was erg fijn dat we met een kleine groep waren, op deze wijze was er ook veel interactie en werd er ingegaan op de eigen praktijkcasussen. Na de training kun je de theorie gelijk in praktijk toepassen Tanja Erkel, TBLS (Google Ads specialist training incl. examens)


eurocom group

9

We zaten met een klein groepje in de training. Dit maakt het mogelijk om je eigen case aan het licht te brengen en te luisteren naar ervaringen en tips van anderen. Dennis dacht mee en gaf antwoord op alle vragen. Het was helder, duidelijk en zelf was hij enthousiast waardoor het makkelijk was om bij de les te blijven. Echt een aanrader! Marlène Dassen, Eurocom Group (Google Analytics specialist training incl. examen)


nationale nederlanden

9

Dennis behandelt alle onderwerpen omtrent GA zeer uitgebreid op een professionele en persoonlijke manier. Mede dankzij de kleine setting was er voldoende gelegenheid om vragen met concrete voorbeelden te beantwoorden. Ik heb de training dan ook als zeer prettig ervaren. Rory van Raaphorst, Nationale-Nederlanden (Google Analytics specialist training incl. examen)


qander consumer finance

10

Zeer leerzame, leuke en interactieve training! Erg prettig om met praktijk cases te hebben gewerkt. Pluspunt is ook het klein aantal deelnemers waardoor er genoeg tijd is voor jouw vragen. Dennis is behulpzaam niet alleen tijdens de training, maar ook zeker daarbuiten. Kortom, een goede inhoudelijke Adwords training van een echte expert! Marianne Dijkstra, Qander Consumer Finance (Google Ads specialist training incl. examens)


qander consumer finance

10

Zeer leerzame, leuke en interactieve training! Erg prettig om met praktijk cases te hebben gewerkt. Pluspunt is ook het klein aantal deelnemers waardoor er genoeg tijd is voor jouw vragen. Dennis is behulpzaam niet alleen tijdens de training, maar ook zeker daarbuiten. Kortom, een goede inhoudelijke Analaytics training van een echte expert! Marianne Dijkstra, Qander Consumer Finance (Google Analytics specialist training incl. examen)


de burgh

9

Het was een erg leuke, leerzame en duidelijke training op het gebied van Google Adwords. Dennis geeft iedereen genoeg aandacht. Je kan iedere vraag stellen die je maar hebt, en een passend antwoord staat voor je klaar Carmen Lennards, De Burgh (Google Ads basis training)


signdirect nederland

10

Heldere uitleg, met veel ruimte voor eventuele vragen. Bedankt voor het adviesrapport op maat. Wij kunnen nog zelf aan de slag met AdWords,een aanrader voor iedereen die hier zelf meer mee wilt doen. Bedankt Dennis! Sieuwerd Pijpers, Signdirect Nederland (Google Ads basis training)


achmea

10

Een expert op alle vlakken die ook nog ruim de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Als je iets wil leren, zit je bij Douro goed. Ook de praktijkgerichte case voegt veel waarde toe Paolo van Kronenburg, Achmea (Google Analytics gevorderden training)


sjonic

10

3e training gevolgd bij Dennis. Wederom ontzettend leuk en leerzaam. Ben zeer gemotiveerd geraakt om er voor mijn werk mee aan de slag te gaan! Dank je wel weer voor de opgedane kennis Dennis! Malou Nagtzaam, Sjonic (SEO specialist training)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …