Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen vanuit Springest


data direction

10

De Google Analytics Basis training bij Douro Media heb ik in o.a. gekozen vanwege de goede beoordelingen. En, deze waren geheel terecht! Dat er maar een klein aantal deelnemers per training bij Douro Media worden aangenomen, zorgt ervoor dat er voor iedereen, met zijn of haar vragen, veel aandacht is. De trainer Dennis neemt de tijd voor alle vragen van de deelnemers en was volledig in zijn antwoorden en informatie. Ik vond het echt een plus je een eigen case mee kon nemen. Hierdoor leer je niet alleen de basis van Google Analytics maar heb je aan het einde van de training ook echt concrete verbeterpunten voor je eigen site om mee aan de slag te gaan. De training is inhoudelijk volledig en goed opgebouwd. Ondanks de hoeveelheid informatie, was er een ontspannen sfeer. Een volgende training zou ik graag weer bij Douro Media volgen. Een echte aanrader dus! Wendy Kuiper, Data Direction (Google Analytics basis training)


abn amro

9

Ook deze cursus van Douro Media is zeer goed te volgen, zelfs zonder (veel) voorkennis. Ik vond het drie zeer interessante, interactieve dagen, met een mooi eindresultaat: officieel Google AdWords Qualified! Petra Kuiper, ABN Amro (Google Ads specialist training incl. examens)


technische universiteit eindhoven

10

Vandaag heb ik, na de SEO-training (1 dag), de E-mailmarketing-training (1 dag) en de AdWords-training (3 dagen) ook de driedaagse Analytics-training incl. examen afgerond. En ook deze training vond ik erg goed van opzet. Van de theorie tot en met alle rapporten, alles kwam aan bod – en weer net zo duidelijk en enthousiast gebracht. Ik wist vooraf dat Dennis Mickers op Springest in de prijzen is gevallen en nu begrijp ik ook waarom, top-trainingen door een top-trainer! Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (Google Analytics specialist training incl. examen)


viacom

10

Goede persoonlijke training, mochten alle vragen stellen en kregen inhoudelijk sterke antwoorden terug. Ik kwam binnen zonder kennis, maar heb na drie trainingsdagen meer kennis dan ik had verwacht over Google Analytics verkregen. P.s. catering was ook lekker! Ørnulf Sigernes, Viacom (Google Analytics specialist training incl. examen)


ettu

9

De opzet van de training is goed. De theorie wordt duidelijk uitgelegd en wanneer je vragen hebt kan je die gewoon tussendoor stellen. Ik vond het zelf ook erg prettig dat het account van mijn bedrijf bij de training gebruikt werd. Zo is het makkelijk om de theorie aan de praktijk te koppelen en wordt alles nog duidelijker. De theorie ken ik, nu de opgedane kennis in de praktijk brengen Chantal van Velzen, ETTU (Google Ads specialist training incl. examens)


technische universiteit eindhoven

10

Ik heb de driedaagse AdWords-training gevolgd bij Dennis Mickers van Douro Media. De reden dat ik een 10 geef, is dat ik 100% tevreden en positief ben over de training. Doordat de training drie dagen omvat, kun je echt de diepte in. Wederom een kleine groep (ik heb ook e-mailmarketing en SEO bij Dennis gevolgd), dus alle ruimte voor vragen en cases. Verder hebben we toe gewerkt naar de Google-examens, fundamentals en advanced en intussen heb ik beide gehaald en kan ik uit de voeten met AdWords. Het is een ervaringsvak en die ervaring moet nog komen; maar de basis is gelegd Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (Google Ads specialist training incl. examens)


abn amro

9

Drie cursusdagen vol informatie. De cursus is goed te volgen, ook zonder veel voorkennis! De uitleg is duidelijk en er is alle ruimte voor (eigen) praktijkvoorbeelden. Zeker de moeite waard! Petra Kuiper, ABN Amro (Google Analytics specialist training incl. examen)


polvo bv

9

Duidelijke en heldere uitleg. Erg fijn dat we alle verschillende analysekanalen 1 voor 1 hebben doorlopen zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. De vertaalslag naar de eigen praktijkcase was erg prettig zodat je gelijk gericht aan de slag kunt na de training Suzanne Struijs, Polvo BV (Google Analytics specialist training incl. examen)


oorlogsmuseum overloon

10

Dennis is een hele goede trainer, omdat hij enthousiasme weet te koppelen aan inhoudelijk vakmanschap en plezierige didactische vaardigheden. Zijn aanpak is ontspannen, maar zonder de leerdoelen uit het oog te verliezen. Erg motiverend om met ‘het vak’ aan de gang te gaan! Erik van den Dungen, Oorlogsmuseum Overloon (Google Ads specialist training incl. examens)


online prepaid services

8

Een duidelijke en hands-on Google Analytics cursus waarbij je relatief snel inzicht krijgt tot geavanceerde web-analyses. Verder is er genoeg ruimte om je persoonlijke Analytics case te behandelen tijdens de cursus met Dennis Mohamed Bahlaoui, Online Prepaid Services BV (Google Analytics specialist training incl. examen)


cityzapper

10

Ik heb de 3-daagse training gevolgd. Zeer goede praktijk training. Wordt helder uitgelegd hoe Google Analytics werkt en laat zien welke tools wel relevant zijn en ook niet. Kortom zeer goed ervaren Simon Tol (Google Analytics specialist training incl. examen)


cityzapper

8

Enthousiaste trainer en de inhoud van de training is goed verzorgd. Uitstekende cursus om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende onderdelen van Google Analytics. Locatie goed bereikbaar Stefan Hoepermans, CityZapper (Google Analytics basis training)


tom bv

10

Training was gebaseerd op een onze eigen website. We kunnen nu heel gericht aan de slag met alle punten die in de training zijn behandeld. Na afloop kregen we genoeg naslag werk mee, waar we nu op terug kunnen vallen en we mogen onze vragen nog steeds aan hem stellen via de mail of telefoon Ellen Kemmeren, T.o.m. bv (SEO specialist training)


technische universiteit eindhoven

9

Afgelopen donderdag heb ik een eendaagse training SEO gevolgd bij Dennis Mickers van Douro Media. Ik ben er heel positief over. Wat ik erg goed vond was dat de groep klein was (3 cursisten) en we de training door liepen aan de hand van drie door de cursisten ingebrachte (eigen) websites. Daardoor was het niet alleen zeer praktisch en concreet, maar ook heel leuk. Dennis heeft vooraf een adviesrapport geschreven over de websites, zodat je naderhand alles nog eens rustig kunt nalezen. Na deze training heb ik een goed beeld van het SEO-landschap en ik kan er concreet mee verder Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (SEO specialist training)


ars longa

10

14 juli heb ik bij Dennis de SEO training gevolgd. Dennis slaagde er goed in de jungle aan informatie rondom SEO overzichtelijk te maken. Het was erg leuk dat de eigen case ruim aan bod kwam en dat Dennis actief met alle cases meedacht. Dankzij de opzet van de cursus en het rapport is het mogelijk om de stof meteen in praktijk te brengen. Al met al een leerzame dag met goede en vriendelijke begeleiding Juliska van Doren, Ars Longa (SEO specialist training)


smidswater

10

We wilden ons met twee collega’s van een communicatiebureau inschrijven voor de cursus Adwords, en Dennis raadde aan om niet in te schrijven voor een reguliere trainingsdag, maar om speciaal een dag in te richten voor onze case. Dat betekent dus een training van 2 cursisten en Dennis. Omdat we onze case en onze vragen voorafgaand konden doorgeven, heeft de hele dag in teken gestaan van het optimaliseren en toespitsen van onze campagne(s) op ons bedrijfsaccount. Beter hadden we het ons niet kunnen wensen! Dennis heeft veel kennis, heel veel verteld en laten zien, tips & tricks gegeven die hij zelf altijd gebruikt. We hebben dan ook heel veel zin om met onze volgende verdiepingsslag door te gaan en gaan meteen aan de slag met ons account met een vernieuwde blik! Dank hiervoor Dennis 🙂 Paulien Morsch, Smidswater (Google Ads gevorderden training)


sjonic

9

Hele leerzame privé training mogen hebben bij Dennis. Enorm veel stof behandeld waar ik in de praktijk heel veel aan ga hebben. Bedankt Dennis en wie weet tot een volgende training weer! Malou Nagtzaam, Sjonic (Google Ads basis training)


technische universiteit eindhoven

9

Gisteren heb ik de e-mailmarketingtraining bij Dennis Mickers van Douro Media gevolgd. Door de expertise en het enthousiasme van Dennis, de duidelijke inhoud en structuur en het feit dat de groep lekker klein was, vond ik het een erg fijne leerzame dag Stefan van Delft, Technische Universiteit Eindhoven (e-mailmarketing training)


esperantoxl

10

Zeer leerzame training. Alles goed geregeld. Fijn dat het in zeer kleine groepen is en je daardoor steeds met je eigen case bezig bent. Maakt het nog interessanter! Zeer gastvrije en aardige trainer. Ik zou deze cursus zeker aanraden! Janneke Altenburg, EsperantoXL (Google Analytics basis training)


managersonline

10

Praktijkgericht en met SEA opleiding van Douro Media heb ik mijn resultaten voor Managersonline.nl verdrievoudigd. Dat verwacht ik nu ook van de training SEO. Ik ben zéér tevreden. Binnenkort ook naar Analytics Annet Akkerma, Managersonline.nl (SEO specialist training)


de persgroep nederland

10

Dennis heeft ons in 3 achtereenvolgende dagen door alle mogelijkheden van Analytics meegenomen. Er was veel ruimte voor interactie en hij heeft ons geholpen met onze eigen case(s). We waren goed voorbereid op het examen, wat dus ook gehaald is 🙂 Robert Jonker, De Persgroep Nederland (Google Analytics specialist training incl. examen)


de persgroep nederland

8

Een zeer prettige en leerzame training. Dennis heeft veel verstand van zaken en wist onze vragen m.b.t. de (on)mogelijkheden van Google Analytics direct en helder te beantwoorden. Dit in tegenstelling tot andere zogenaamde Analytics “experts” Bert Tillema, De Persgroep Nederland (Google Analytics specialist training incl. examen)


shell

10

In een dag heeft Dennis op een laagdrempelige manier Google Analytics uitgelegd. Hij heeft hiernaast een zeer bruikbaar advies over mijn website geschreven. Absoluut een aanrader voor iedereen die zich Google Analytics wil eigen maken! Samantha Koot, Shell (Google Analytics basis training)


lugarde

9

Dennis is een zeer goede en prettige trainer. In een dag tijd leert hij je aan de hand van je eigen case de basisbeginselen van Adwords. Wat ik helemaal op prijs stel:Dennis helpt je ook na de training graag verder op weg! In mijn geval door een door mij ingerichte Adwords campagne te beoordelen voordat deze live ging Robert Jongeneel, Lugarde (Google Ads basis training)


sjonic

10

Dennis is een trainer die de Google Analytics stof voor iedereen begrijpelijk maakt. Het is een zeer informatieve en leerzame training. Ik zal deze training zeker aan andere aanraden! In ieder geval hartstikke bedankt voor de training van gisteren. Wij van Sjonic kunnen nu aan de slag met de informatie die wij verkregen hebben Malou Nagtzaam, Sjonic (Google Analytics basis training)


young & parker

9

Aan de hand van je eigen case leer je de basis van Google Analytics. En juist omdat het je eigen case is, komt de stof makkelijk en begrijpelijk bij je binnen. Dennis is een zeer prettige trainer die jou in één dag de basiskennis van dit prachtige programma kan leren Sander Mahne, Young & Parker Insurance (Google Analytics basis training)


hps industrial

10

Dennis weet waar hij het over heeft en weet dat ook perfect over te brengen. Dennis heeft een persoonlijke aanpak wat bij ons als zeer prettig is ervaren. Een aanrader voor iedereen. Roan Snellaars, HPS Industrial (Google Analytics basis training)


erasmus mc

9

Dennis sleept je in een dag door alle basisbeginselen van Google Analytics heen. En dat doet hij goed! Hij bereidt zich uitstekend voor zodat je tijdens de training al kunt zien hoe je Google Analytics nog beter inricht voor jouw website. Nadeel is dat één dag echt te weinig is. Een goed naslagwerk zou nuttig zijn, maar gelukkig kun je na afloop per mail of telefonisch bij Dennis terecht met vragen Desiré Balák, Erasmus MC (Google Analytics basis training)8

Prima training voor zowel beginners als gevorderden. Lesmateriaal en voorbereiding goed op orde, heldere handleiding. Zeer inzichtelijk en op de eigen situatie toegesneden informatie! Ik ben zeer tevreden met het resultaat Ingrid Kriens, Freelance Tekstschrijver (SEO specialist training)


resultaat met social media

9

Zeer praktische opleiding voor je bedrijf. Dennis vertelt met veel enthousiasme de mogelijkheden hoe je Google adwords kunt inzetten. Ook bereidt hij je goed voor op de examens. Het is handig om een eigen business case mee te nemen voor tips and tricks Brigitte van Cromvoirt, Resultaat met Social Media (Google Ads specialist training incl. examens)


new heroes

10

Ik en mijn collega hebben een erg leerzame en praktische training gehad. Fijn dat het zo goed afgestemd was op ons product. Dennis is zeer deskundig en behulpzaam, ook na de training! Amanda Zweers, New Heroes (Google Analytics gevorderden training)


signet

9

Na het lezen van de recensies op Springest heb ik gekozen voor Douro Media. Deze cursus is een absolute aanrader! Heldere structuur en duidelijke uitleg. Dennis had een document voorbereid met verbeterpunten voor het bedrijfsaccount. Hierdoor tot veel inzichten gekomen. Daarnaast stond Dennis na de cursus nog open voor vragen. Dit heb ik als zeer positief ervaren! Nadine Jager, Signet (Google Ads gevorderden training)


wonendoejezo

10

Leerzame training voor alle ins en outs van Google Analytics. Dennis kan goed uitleggen en de theorie in combinatie met praktijkvoorbeelden op een prettige manier overbrengen. Door de persoonlijk aanpak kan je gelijk aan de slag met je eigen case. Ik kan een cursus bij Douro Media dan ook echt aanbevelen! Eline Hofman, WonenDoeJeZo (Google Analytics specialist training incl. examen)


signet

10

De training was erg leerzaam en interessant. Zeer praktijk gericht en er werd ingegaan op specifieke vragen en wensen. Dennis neemt de tijd om je alles helder uit te leggen. Absoluut een aanrader! Nadine Jager, Signet (Google Analytics gevorderden training)


cityzapper

9

De basistraining Google Analytics door Dennis was zeer informatief en een aanrader voor iedereen die het programma goed onder de knie wil krijgen. Door de kleine groep was er veel aandacht voor iedere afzonderlijke case en was er veel ruimte voor vragen over je eigen website. Dennis heeft veel kennis over Google Analytics en aanverwante programma’s en weet deze ook op een heldere en rustige manier over te brengen. Gedurende de dag krijg je erg veel informatie waardoor het een uitdaging is om alle onderdelen van het programma te onderscheiden, maar na de training krijg je een digitaal adviesrapport opgestuurd met daarin de belangrijkste punten om toe te passen – alleen voor jouw website. Handig om naast je eigen aantekeningen te houden! Ik zou wel iedereen willen aanraden om op voorhand zelf even goed ‘gespeeld’ te hebben met Google Analytics, zodat je het programma en de verschillende titels en onderdelen ervan al kent. Dit scheelt als Dennis tijdens de training dieper in gaat op ieder onderdeel Bianca van der Ham, CityZapper (Google Analytics basis training)


1limburg

8

Dennis nam alle tijd om de inhoud over te brengen. Bij vragen wist hij altijd duidelijk antwoord te geven. Hij hielp mij met mijn persoonlijke case, waardoor ik meteen in de praktijk meters kan maken. Daarnaast was de sfeer ook nog eens heel prettig Bjorn Smeets, 1Limburg (Google Analytics specialist training incl. examen)


pluszorg

8

De trainer hield goed rekening met het instapniveau van de deelnemers. er werd goed ingegaan op de vragen en wensen van de deelnemers. Met de uitleg ben ik goed in staat om nu eigen campagnes te bouwen en te onderhouden Daan den Ouden, PlusZorg (Google Ads basis training)


spiegelei communicatie

10

Ik heb echt geen spijt dat ik 1,5 uur hiervoor gereisd heb. In 6 uren krijg je een zeer waardevolle training met alle ins en outs van SEO. Waardevol omdat de brede kennis en deskundigheid van Dennis je brengen tot begrip waarom bepaalde instellingen belangrijk zijn voor SEO. Of je starter of meer ervaren bent, op elk niveau kan hij je bijspijkeren over SEO. Hij past zich aan. Hij legt het uit op een begrijpelijke manier en laat het op diverse manieren zien, totdat je het zeker weten begrijpt. Een aanrader als je op zoek bent naar een zoekmachine optimalisatie training waarin jouw specifieke vragen aan bod kunnen komen. Tezamen met de nazorg, de hartelijke ontvangst en de heerlijke lunch kan ik deze training alleen maar aanprijzen Annemieke van Waterschoot, Spiegelei Communicatie (SEO specialist training)


itelligence

10

Dennis heeft met de Google Adwords gevorderden training alles heel rustig en duidelijk uitgelegd. Dennis had overal antwoord op en ook na de training mogen we nog met vragen bij hem terecht Bianca van den Hooven, itelligence (Google Ads gevorderden training)


sanoma

10

Zeer heldere training in een prettige omgeving. Ik wist erg weinig van SEO en heb in één dag een bulk aan informatie opgedaan. Alle lof voor Dennis Mickers, die niet alleen een uitstekende trainer is, maar ook een prima gastheer voor zijn cursisten Lieke Kezer, Sanoma (SEO specialist training)


digne consult

10

De training was zeer informatief en interactief, een echte aanrader! In onze groep zaten zowel beginners en gevorderden, dit was totaal niet hinderlijk, Dennis speelde hier goed op in. Chapeau! Jacqueline Weesie, Digne Consult (SEO specialist training)


erasmus mc

8

Prima training! De basisbeginselen van Google Analytics zijn kundig toegelicht waardoor je leert de rapportages op te bouwen en te interpreteren ten behoeve van een analyse. Door de kleinschalige opzet van de training is er voldoende ruimte voor vragen en verdieping op onderwerpen. Naast goede inhoudelijke kennis is Dennis eveneens een goed gastheer voor zijn cursisten Daniëlle Valk, Erasmus MC (Google Analytics basis training)


gemeente breda

10

Na het lezen van de recensies heb ik gekozen voor Douro Media. Mijn motivatie om deze training te volgen was het leren om data op een juiste manier te interpreteren. Ik vond de koppeling tussen de theorie en de case (eigen website) erg interessant. Een leerzame en een inspirerende dag! Zeljka Udiljak-Markovic, Gemeente Breda (Google Analytics basis training)


aquaco

10

Dennis Mickers geeft een uitstekende training met een duidelijke uitleg. Het persoonlijke en interactieve karakter van deze training heeft duidelijk een meerwaarde. Niet alleen geleerd wat ik hoopte te leren maar net dat beetje extra Denise Peters, Aquaco B.V. (Google Analytics basis training)


Booklidays

10

Dennis bedankt voor je zeer waardevolle adviezen en de verhelderende inzichten in de wereld van Google Ads. De training is goed gestructureerd en biedt voldoende ruimte voor het stellen van specifieke vragen. Dank ook voor de de heerlijke lunch 🙂 Petra Mardikjan, Booklidays (Google Ads basis training)


perfectewijn

10

Na wat gezocht te hebben kwam ik bij Dennis terecht voor een Training. Echt top, kan niks anders zeggen, zeer goede uitleg en duidelijke structuur. Na de training aan de slag gegaan en veel maar zeer veel resultaten geboekt. Mede dankzij de cursus, dus eigenlijk verdien je de cursus snel terug! Nogmaals dank Dennis voor alles Nick Stalpers, Perfectewijn.nl (Google Ads gevorderden training)


voc

8

Deze incompany training hebben we veel informatie gekregen waar je echt iets aan hebt. De training was afgestemd op ons eigen account, dus we konden direct aan de slag met de statistieken. Dennis legt ook rustig uit en als je vragen hebt kan dat altijd tussendoor. Sandra Stuivenberg, VOC (Google Analytics basis training)


spr europe

10

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Heldere en zeer duidelijke 1 op 1 uitleg over ons bedrijfsaccount. Ik kon met Dennis terecht met al m’n vragen en deze werden ook direct en duidelijk beantwoordt. Ik zal Douro Media absoluut aanraden binnen mijn netwerk Robin Verberne, SPR Europe (Google Ads gevorderden training)


maasland communicatie

9

Ontzettend verhelderende training gehad van Dennis. Al m’n vragen zijn beantwoord en ik ging naar huis met nog heel veel andere informatie. Alles is toepasbaar op onze websites. Ook hebben we al gebruik gemaakt van de (gratis) tools die genoemd werden tijdens de training. Nu is het duidelijk wat ik moet doen om hoger te komen in de zoekmachine en ook wat ik in het verleden fout deed. Het was mijn eerste training bij Douro Media, maar hoogstwaarschijnlijk niet de laatste Rowan Boeijen, Maasland Communicatie/Uitgeverij (SEO specialist training)


business to you

10

Top Google Analytics specialist training van Dennis Mickers. Dennis is uitermate ter zake kundig en kan als geen ander duidelijk en overzichtelijk uitleggen waar het om gaat. Heel prettig was de continue schakeling van de theorie naar praktische voorbeelden. Dennis is daarnaast een prettige, inspirerende persoonlijkheid en dat leidt er toe dat je meteen aan de slag wilt gaan met de verdere professionalisering van het gebruik van Google Analytics. Bedankt Dennis! Jacqueline van Dijk, Business to You (Google Analytics specialist training, incl. examen)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …