Referenties

Een selectie van tevreden klanten

miele witgoed center

booklidays

system floors

babbage company

planee group

its pure lunch

allsens

de lei interim


Ervaringen van cursisten

9,7 Gebaseerd op 428 ervaringen vanuit Springest


managersonline

10

Ontzettend goede training en na de training ben ik goed in staat een campagne te bouwen. Deze training is een echte aanrader. Ook heel fijn is dat ik binnen 3 dagen studie twee Google certificaten op zak heb Annet Akkerma, Managersonline.nl (Google Ads specialist training, incl. examens)


plameco systems

9

Een goede cursus waarvan ik veel heb opgestoken en waarmee ik veel stof tot nadenken mee heb gekregen. Door de training gebruik ik Analytics gelijk al anders en kan ik mijn argumenten m.b.t. onze website onderbouwen. De locatie is het enige punt wat mijn inziens beter kan. Hoewel je hier geen hinder van ondervindt tijdens te cursus vroeg ik mezelf in het begin wel af of ik goed zat. Ook is de ruimte wat aan de kleine kant, hoewel dit voor kleine groepen geen probleem is Geert van Dijck, PLAMECO Systems (Google Analytics gevorderden training)


isd bollenstreek

10

De training was zeer goed verzorgd in een zeer prettige omgeving. Er was enorm veel persoonlijke aandacht en de training werd continu aangepast aan mijn behoefte. De trainer had een zeer goede kennis van de materie en kon juist vanuit praktijkvoorbeelden veel duidelijk maken. Deze ervaring was zeker mijn voordeel aangezien ik naast de theoretische achtergrond ook direct concrete, aan de praktijk gerelateerde voorbeelden kreeg, wat de theorie meer deed leven. Ik heb niet alleen nieuwe kennis opgedaan maar ben ook geïnspireerd door het enthousiasme en professionaliteit van de trainer. Een leerzame training en een inspirerende dag! Alexander Arentshorst, ISD Bollenstreek (Google Analytics basis training)


punt040

9

De Google Adwords Specialisten training was erg duidelijk opgezet. Wat ik erg prettig vond was dat ook ons eigen account gebruikt werd om functies en rapportages te demonstreren. Ook de examenbegeleiding was goed. Dennis heeft veel verstand van zaken en weet ook veel over onderwerpen die samenhangen met Adwords. Als enige verbeterpunt zou ik graag zien dat je meer zelf kunt oefenen tijdens de training, zodat je op meerdere manieren informatie kunt verwerken. Conclusie: goede training! Simone Heinen, .040 (Google Ads specialist training, incl. examens)


riwal

8

De driedaagse 1 op 1 training gaf mij veel ruimte om diep in te gaan op de stof waarbij iedere vraag duidelijk werd beantwoord. Een goede en duidelijke training met ook veel aandacht voor specifieke doelen van onze organisatie. Naresh Sital, Riwal (Google Ads specialist training, incl. examens)


ing

10

Een van de beste cursussen die ik heb gevolgd in het kader van online marketing. Dennis heeft enorm veel kennis over de materie en is zeer enthousiast tijdens de training. Zeker aan te bevelen! Kemal Tas, ING (e-mailmarketing training)


hobaho

10

Hele goede hands-on training, direct toepasbaar en ter plekke instellingen gewijzigd. Maatwerk en kleine groep dus veel interactie mogelijk. Ook heel waardevol was de anaylse met verbeterpunten die Dennis vooraf al had gemaakt mbt website. Linda van der Slot, Hobaho (Google Analytics basis training)


eltener fahrradprofi

10

Onwetend over AdWords naar de cursus gegaan. De 1 op 1 aanpak van was zeer goed en doeltreffend. Alles is nu duidelijk. Verder is er ook na de cursus goede mogelijkheid tot contact met Dennis, voor extra uitleg en tips. Heel erg bedankt Sjoerd Oldenboom, Eltener Fahrradprofi (Google Ads specialist training, incl. examens)10

Na het lezen van de recensies heb ik gekozen voor Douro Media. Alles is super goed en gestructureerd uitgelegd en met de feedback die ik gekregen heb kunnen er heel wat punten worden verbeterd. De training was een op een waardoor alles op ons bedrijf gericht was, vond ik zelf persoonlijk super fijn! Ik raad het een ander zeker aan! Liliana Baptista, Hotel Lunchroom Hendriks (Google Ads gevorderden training)


gx software

10

Op basis van Springest recensies gekozen voor de AdWords training bij Douro Media. De training was 1-op-1 waardoor we specifiek ons bedrijfsaccount en onze vragen konden behandelen. Dennis had zich goed voorbereid door een kort document te schrijven met tips en verbeterpunten voor ons account. Deze punten hebben we uitgebreid behandeld tijdens de trainingsdag. Hoe doelgericht / pragmatisch wil je het hebben? Top! Daarnaast heb ik ook inhoudelijk veel opgestoken van zijn AdWords presentatie met veel voorbeelden uit de praktijk. Dennis heeft kennis van de materie en wil deze dan ook graag met je delen. Al met al is onze ammunitievoorraad weer volledig aangevuld! Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedere online marketing professional die stappen wil zetten met AdWords. Dennis bedankt! Niels de Veth, GX Software (Google Ads gevorderden training)


gx software

10

Op basis van Springest recensies gekozen voor de AdWords training bij Douro Media. De training was 1-op-1 waardoor we specifiek ons bedrijfsaccount en onze vragen konden behandelen. Dennis had zich goed voorbereid door een kort document te schrijven met tips en verbeterpunten voor ons account. Deze punten hebben we uitgebreid behandeld tijdens de trainingsdag. Hoe doelgericht / pragmatisch wil je het hebben? Top! Daarnaast heb ik ook inhoudelijk veel opgestoken van zijn AdWords presentatie met veel voorbeelden uit de praktijk. Dennis heeft kennis van de materie en wil deze dan ook graag met je delen. Al met al is onze ammunitievoorraad weer volledig aangevuld! Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedere online marketing professional die stappen wil zetten met AdWords. Dennis bedankt! Niels de Veth, GX Software (Google Ads gevorderden training)10

It was a great training for me as a Marketeer freelancer. I gained priceless advice on how I should optimize the performance of Google Ads campaigns for my clients in order to help them meet their advertising goals. I would highly recommend Douromedia for Google Adwords Training! Georgia Thriskou (Google Ads basis training)


fht perslucht

10

Pittige training met erg veel concrete tips. Tijdens de training gebruikte Dennis ons eigen Adwords account als voorbeeld om aan te geven hoe de theorie in de praktijk kon worden toegepast. Froukje Pennings, FHT Perslucht (Google Ads specialist training, incl. examens)


bba pumps

10

Goede training er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en voorbeelden. Heel praktisch en veel een-op-een tijd. Uitgebreid advies over de huidige stand van zaken van je Google Analytics en website. Dennis is ook beschikbaar voor “nazorg” eventueel. Niks op aan te merken Angela Oonk, BBA Pumps (Google Analytics specialist training, incl. examen)


linda molenaar communicatie

10

Zeer goede training. Dennis weet zaken duidelijk en rustig uit te leggen en er is alle ruimte voor vragen. Prettige sfeer. Door zijn brede kennis zijn ook veel niet-analytics vragen op online gebied beantwoord. Veel tips en verbeterpunten voor de website meegekregen. Aanrader! Linda Molenaar, Linda Molenaar Communicatie (Google Analytics specialist training, incl. examen)


euro pool system

10

Dit is de tweede training die ik bij Dennis heb gevolgd. Ik vond de eerste al een succes, maar deze vond ik helemaal top (waarschijnlijk omdat dit nog meer mijn persoonlijke interesse geniet). Ik had de mazzel dat de andere deelnemer had afgezegd waardoor ik Dennis en al zijn SEO-kennis helemaal voor mezelf alleen had. Dat heeft hij geweten ook! 😉 Ik heb hem het hemd van het lijf gevraagd en hij heeft geduldig al mijn vragen beantwoord. Uiteindelijk konden we veel van de voorbeelden op mijn eigen website betrekken en dat was voor mij natuurlijk helemaal super. Nu na de training ben ik druk aan de gang met het doorvoeren van alle zeer praktische en bruikbare tips/verbeteringen. Ik had nog een aanvullende vraag, die Dennis ook keurig beantwoord heeft. Kortom, niet alleen de training was superinteressant, maar ook de aftercare is prima in orde. Ik kan iedereen deze training aanbevelen. Oh, misschien had ik dit beter niet kunnen zeggen… Dit zorgt vast voor te veel concurrentie als het gaat om de topposities in de zoekmachines. 😉 Dymph Neeteson, Euro Pool System (SEO specialist training)


studiodewinkel

10

Veel geleerd op 1 dag. Neemt ruim de tijd om onderdelen die je niet meteen begrijpt duidelijk uit te leggen. We kunnen nu gericht aan de slag om onze eigen Google Adwords campagne goed in te richten. We kregen ook handige tips&tricks die we gelijk konden toepassen! Sandra de Bekker, Studiodewinkel.nl (Google Ads basis training)


layher

10

Met een collega deelgenomen aan de Google Analytics basistraining bij Douro Media. Dennis Mickers heeft n.a.v. ons Layher Google analytics account en onze website zeer bruikbare informatie en verbeterpunten aangedragen. Door de goed voorbereide en kundige uitleg zeer leerzaam geweest. Stefan Meulenbroek, Layher (Google Analytics basis training)


ware communicatie

9

Een op een Google Adwords training gehad. Dennis heeft kennis van zaken en gaf hele nuttige tips waar ik direct mee aan de slag kon. Ik ben tot veel nieuwe inzichten gekomen. Na de training volledig uitgewerkte tips ontvangen. Ook na de training heeft Dennis mijn nieuwe campagnes beoordeeld en hier tips over gegeven Karen Nuijten, Ware Communicatie (Google Ads gevorderden training)


hobaho

10

Zeer leerzame en praktische training en een uitgebreide analyse gekregen van onze website met concrete verbeterpunten. Kleine groep maakt dat je veel gerichte vragen kunt stellen. Samen nagedacht over de doelen en aantal instellingen ter plekke aangepast. Linda van der Slot, Hobaho (Google Analytics basis training)


private lease

10

Training die ik iedereen kan aanraden. Met name de koppeling tussen de theorie en de case (eigen website) was erg interessant. Kwamen uit een paar uur al concrete verbeterpunten waar veel mee te doen is. Goede sfeer en trainer Tim van der Vooren, Private-Lease.com (Google Analytics gevorderden training)


euro pool system

9

Dennis weet heel veel van Google Analytics en dat was goed te merken tijdens de training. Hij is ook niet te beroerd om wat extra tips te delen om je site te verbeteren en er is alle ruimte om je vragen te stellen. Gezien de prettige ervaring kom ik zeker terug voor nog een andere training Dymph Neeteson, Euro Pool System (Google Analytics basis training)


erik leonard

10

Erg goede training, weliswaar erg veel info in één dag, maar ik ben wel weer helemaal én volledig op de hoogte van bijna alle instellingen en rapporten binnen het Google analytics account. Met een aantal praktische en concrete tips kan ik ook direct aan de slag. Ik ben erg tevreden Erik Leonard (Google Analytics basis training)


saskia de goeij

10

Er is al veel geschreven en gezegd over zoekmachine optimalisatie (SEO). Dennis weet in zijn cursus goed toe te lichten waarom bepaalde punten wel of minder goed werken. Wederom is er een persoonlijke stijl van training geven met oprechte interesse in het verhaal en de case die je meebrengt. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik zonder twijfelen weer al mijn trainingen bij Douro Media volgen. Dennis, bedankt voor je inspirerende cursussen! Saskia de Goeij (SEO specialist training)


saskia de goeij

10

Dennis heeft een hele persoonlijke en betrokken stijl van training geven. Hij dacht actief mee met de praktijkcase die ik heb aangedragen. Daarnaast bood Dennis ook perspectief, juist door cases uit zijn eigen portfolio te laten zien. Aan de hand van de vele voorbeelden werd me goed duidelijk wat de opties en mogelijkheden zijn voor verschillende situaties. Ik ben erg tevreden met de cursussen die ik bij Dennis gevolgd heb en kan iedereen aanraden om zijn online marketing cursussen bij Douro Media te volgen Saskia de Goeij (Google Ads specialist training, incl. examens)


ing

10

Een van de beste trainingen die ik tot nu toe heb gehad op gebied van online marketing. Dennis heeft enorm veel kennis op dit gebied. De persoonlijke benadering en 1 op 1 training zorgden ervoor dat we veelal onze eigen case konden behandelen. De examen heb ik met 95% gehaald. Ik zou Douro media aan iedereen aanraden van beginner tot expert! Kemal Tas, ING (Google Analytics specialist training, incl. examen)


alserda media

10

Uitstekende training! Dennis heeft een zeer prettige manier van training geven. Hij neemt de tijd voor iedereen, legt alles op een heldere manier uit en weet dit goed toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zeker een aanrader! Anjet Wesselink, Alserda Media (Google Analytics specialist training, incl. examen)


martin schilder

10

Uitstekende training en goed/prettig persoonlijk contact tijdens deze dagen. Voor iedereen die meer over Analytics wilt weten EN het examen wilt halen zeker aan te bevelen! Zowel de theorie en de praktijk wordt behandeld Robbie Schouten, Martin Schilder (Google Analytics specialist training, incl. examen)


ing

10

Super leuke en zeer praktische training waarmee je alle in’s en out’s leert over Google Analytics. Voldoende ruimte voor eigen cases maar hij kan je ook eigen oefenmateriaal aanbieden als je nieuw bent in deze wereld Berber Visser, ING (Google Analytics specialist training, incl. examen)


saskia de goeij

10

Dennis heeft een unieke stijl van training. Hij kiest voor een persoonlijke benadering, er is veel ruimte voor de case die je zelf inbrengt. Ook heeft hij veel voorbeelden om theorie mee toe te lichten en neemt hij de tijd om samen analytics data door te spreken en te analyseren. Met zijn aanpak kom je tot meer dan alleen een hoofd vol theorie en een certificaat. Dennis leert je begrijpen wat je aan het doen bent in analytics en waarom. Een cursus bij Douro Media is zijn geld meer dan waard! Saskia de Goeij (Google Analytics specialist training, incl. examen)10

Het waren drie zeer leerzame dagen! Wel pittig hoor. Maar Dennis legt het heel goed uit en neemt daarnaast de tijd om je vooruit te helpen met je eigen Adwords account. Ik ben zeer tevreden en ik weet zeker dat ik in de toekomst nog een cursus ga volgen bij Douro Media!!! S. Wagter (Google Ads specialist training, incl. examens)10

Het waren drie zeer leerzame dagen! Wel pittig hoor. Maar Dennis legt het heel goed uit en neemt daarnaast de tijd om je vooruit te helpen met je eigen Adwords account. Ik ben zeer tevreden en ik weet zeker dat ik in de toekomst nog een cursus ga volgen bij Douro Media!!! S. Wagter (Google Ads specialist training, incl. examens)


glass inside

10

Het is even doorbijten om door de theorie heen te komen. Maar dit wordt zo veel makkelijker wanneer die is toegespitst op een eigen campagne. Dennis is erg kundig. Hij weet enorm veel, weet hoe hij dingen uit moet leggen. En doet dit met veel toewijding en passie Mirella Schaperkotter, Glass Inside (Google Ads specialist training, incl. examens)


nbd biblion

10

Effectieve training. Duidelijk en overzichtelijk gestructureerd. Een aanrader voor iedereen die zijn omzet wil verhogen of bereik wil vergroten door het strategisch inzetten van Google Adwords campagnes. Daarnaast is Dennis zeer ervaren en brengt hij de theorie enthousiast over Norman Lenden, NBD Biblion (Google Ads specialist training, incl. examens)


apcoa parking

10

Erg veel geleerd, veel theorie maar ook toegespitst op de praktijk van onze eigen campagne. Gezien dat veel dingen nu veel beter kunnen. Aardige en behulpzame trainer met veel kennis Bianca van Gool, Apcoa Parking (Google Ads specialist training, incl. examens)


stichting pvp

10

Ondanks dat ik zelf al vaak naar google analytics had gekeken heeft deze cursus me pas echt geleerd wat je er nu mee kan. Prettige sfeer en heldere uitleg. Fijn dat het op locatie kon Mariska Costeris, Stichting PVP (Google Analytics basis training)


stichting pvp

10

De training was zeer informatief. Ik heb het met veel plezier gevolgd en bleef de hele dag geboeid! Dennis geeft helder alle informatie op zo’n niveau dat we het gelijk begrijpen. Nooit geweten wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Een hele prettige bijkomstigheid was dat we en passant tips kregen om onze website te verbeteren Heleen van Koeven, Stichting PVP (Google Analytics basis training)


stichting pvp

10

Dennis weet je in één dag op een heldere, praktische en prettige manier op de hoogte te brengen van de mogelijkheden binnen google analytics. Hij is zeer deskundig en snapt wat er voor jou en je organisatie belangrijk is om te weten. Daarnaast gaf hij een aantal goede tips waarmee we onze website kunnen optimaliseren. Deze training is een zeer nuttige investering! Hellen Köhler, Stichting PVP (Google Analytics basis training)


rsm

9

Duidelijke training, die toegespitst is op je eigen Google Analytics-profiel. Dennis is een echte expert (voorheen trainer by Modation), geduldig en enthousiast en hij bereidt je goed voor op het examen Marlous Janssen, RSM Erasmus University (Google Ads specialist training, incl. examens)10

Aanrader! Ik wist al wel iets van Google Analytics, maar dankzij deze eendaagse training kan ik er nu veel beter mee uit de voeten. Het fijne vond ik dat de training geen standaardpraatje was. Dennis had zich voor de training verdiept in onze website en gaf specifieke tips toegesneden op onze situatie. Daardoor verspil je ook geen tijd met dingen die je toch niet nodig hebt. Bovendien brengt hij de informatie op een begrijpelijke en prettige manier Martin van Geest (Google Analytics basis training)


trigger

8

Goede duidelijke uitleg. Dennis heeft duidelijk verstand van zaken. Geen vraag waar geen antwoord op wordt gegeven. En klantgerichte service ook na de training. Zeker aan te raden! Wij hebben er veel aan gehad Arthur Slothouber, Trigger (Google Ads gevorderden training)


spinnin records

10

De training bij Douro Media was professioneel opgezet. Het voordeel van deze training is dat het gebaseerd is op je eigen Adwords account. Doordat theorie gecombineerd wordt met de praktijk weet je alle leerstof beter te plaatsen. Verder weet Dennis goed te enthousiasmeren zodat je zin hebt om gelijk met de campagnes aan de slag te gaan en te analyseren. Verder heb ik de examens heb ik met goed gevolg afgelegd waardoor ik mezelf Adwords Qualified Invidual mag noemen Boneca Verhagen, Spinnin’ Records (Google Ads specialist training, incl. examens)10

Dennis is een intelligente, rustige jongen die moeilijke materie met veel geduld uit kan leggen. Hij heeft een diepe kennis van zaken en is (bijzonder) betrokken bij zijn klanten. Wie in een informele setting kennis wil verwerven van Google Analytics is bij Dennis aan het goede en misschien wel (aller)beste adres Joost van Kleef (Google Analytics basis training)


readyforyou

10

Het was een Duidelijke training, ik heb er veel van geleerd en natuurlijk veel goede tips ontvangen welke we direct op onze campagnes kunnen toepassen, op naar de volgende training! Amanda Oosterom, Ready For You (Google Ads specialist training, incl. examens)


system floors

10

Dankzij deze training van Dennis van Douro Media krijg je zicht op de uitgebreide mogelijkheden van Google Analytics en leer je data op een juiste wijze te interpreteren. Dit was mijn voornaamste motivatie om deze training te volgen. Het was boven verwachting en ik heb veel geleerd in een zeer korte periode van drie dagen. Nu direct al aan de slag om conversie resultaten zelf te meten en analyseren Claudia Heere, System Floors (Google Analytics specialist training, incl. examens)


system floors

10

Zoekmachine optimalisatie (ookwel SEO) is een algemeen begrip, waar iedereen wel ideeën over heeft wat hieronder valt. Dankzij deze training heb ik nu meer zicht over de ins en outs van SEO. Dat je naast goede SEO copywriting ook technisch moet zorgen dat je website en/of applicatie voldoet aan alle specificaties. Met deze training van Dennis van Douro Media heb ik meer handvatten gekregen om het beste voor klanten te leveren. Vertrouwen is één, controle op kwaliteit levert zomaar optimalisatie mogelijkheden die de ranking in Google positief weten te beïnvloeden Claudia Heere, System Floors (SEO specialist training)


system floors

10

Bij Dennis Mickers van Douro Media heb ik diverse trainingen gevolgd. Dennis is instaat om je te brengen naar de essentie van de leerstof en geeft praktijkgerichte verbeteringen. Met deze training is ROI absoluut gegarandeerd. Het bijbehorende examen Google Adwords Fundamentals examen heb ik mooi weten af te ronden met een examenscore van 92%. Op naar het volgende examen van Google Adwords Individual Qualified Claudia Heere, System Floors (Google Ads specialist training, incl. examens)


system floors

10

Dennis van Douro Media heeft een zeer complete e-mailmarketing training gegeven, waarin zelfs uitleg van het programma MailChimp uitvoerig is behandeld. Dankzij deze training ben ik instaat om zelf campagnes en onderlinge A/B testcampagnes op te zetten en te analyseren. Veel praktijkvoorbeelden zijn aanbod gekomen, zodat het voor zowel online professionals als beginners heel leerzaam is Claudia Heere, System Floors (e-mailmarketing training)10

Zeer professioneel opgezet en straight to the point. De training hadden we na dag 1 al terug verdient door de goede tips. We zijn blij met de opgedane kennis en kunnen het zeker aanraden Marcel Nieuwenhuys, Dsign IT (Google Ads specialist training, incl. examens)


hgb trading

10

Dennis heeft ons een adwords training gegeven op locatie. Ik kan het een ieder aanraden door enkele tips is de training zeer snel terugverdiend. Wij zijn zelfs zo enthousiast dat we nog een Google Analytics training af gaan nemen Johan Regelink, HGB-Trading (Google Ads specialist training, incl. examens)
Graag bij onze tevreden klanten horen?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak van online marketing een rendementsvolle investering …