Team

> Team


dennis mickersDennis Mickers

Ruim 10 jaar ben ik vrijwel dagelijks actief als online marketeer. Tevens verzorg ik vanaf 2009 diverse trainingen op het gebied van online marketing (Google Analytics, Google Ads, e-mailmarketing en SEO) voor diverse instapniveau’s. In 2013 ben ik gestart met Douro Media en zijn we in 2015 door Springest uitgeroepen tot ‘Beste kleine IT en Web Opleider van Nederland’ en ik persoonlijk tot ‘Beste Trainer van Nederland’. Bovendien zijn we zowel in 2017, 2018 als in 2019 verkozen tot ‘Beste Marketing Opleider van Nederland’.

Trainingen
arne verwoertArne Verwoert

In 2007 maakte ik als eerst kennis met het Google Ads (voorheen AdWords) programma. De wereld die daarachter schuil ging greep me meteen en heeft me tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. Ruim 11 jaar en 100+ campagnes verder blijf ik het nog steeds fascinerend vinden om Google Ads campagnes op te zetten, te optimaliseren en te laten renderen. Naast de opgebouwde kennis en ervaring verricht ik sinds 2013 onafhankelijk online advertising diensten als zelfstandig professional en deel ik graag mijn kennis via trainingen.

Trainingen


cheryl van ettenCheryl van Etten

Als online marketing specialist met ruim 11 jaar ervaring werk ik dagelijks aan het boosten van online traffic vanuit een gedegen online marketing strategie. Ik ben gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA). Deze specialisatie komt voort uit het feit dat ik het fascinerend vind, hoe Google dat enorme marktaandeel jaar op jaar weet te behouden. Door de snel veranderende online wereld leer ik nog iedere dag en gebruik ik deze kennis en ervaring om de trainingen up to date, dynamisch en interactief te houden.

Trainingen
martijn holtesMartijn Holtes

Als onafhankelijk trainer en consultant verzorg ik trainingen op het gebied van social sales en marketing. De afgelopen 10 jaar heb ik mij vooral gespecialiseerd op de praktische inzet van social media om organisatie doelen te halen. Niet alleen kennis maar concrete acties en echt doen kenmerkt mijn trainingen. Behalve het overbrengen van technische kennis van social media platformen, geef ik in mijn training ook veel aandacht aan de achterliggende strategie. Waarom zetten we social media in, met welk doel en welk resultaat verwachten we?

TrainingenRobbert HuismanRobbert Huisman

Ik heb meer dan 14 jaar ervaring in het management van grote websites, online campagnes en het optimaliseren van veel bezochte webpagina’s. Met mijn kennis en bewezen technieken van grote succesvolle websites zorg ik dat het gebruikersgemak, de gebruikerservaring en de overtuiging op de website wordt verbeterd. Met als resultaat dat op een effectieve manier, door te analyseren, aan te passen en te testen, je meer uit je bezoekers haalt.

Trainingen
roy sahupalaRoy Sahupala

Ik ben multimediaspecialist en lever multimediaproducten voor zeer uiteenlopende klanten en reclamebureaus onder mijn bedrijf WJAC Multimedia (With Jazz and Conversations). Bovendien geef ik al ruim 18 jaar training op het gebied van webdesign, HTML5, CSS3, Photoshop, Affinity Photo en WordPress. In het verlengde daarvan ben ik auteur van diverse webdesign- en WordPress boeken van waaruit ik ook de trainingen binnen Douro Media verzorg.

Trainingen

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven trainers, starters en stagiaires