Team

> Team


dennis mickersDennis Mickers

Ruim 10 jaar ben ik vrijwel dagelijks actief als online marketeer. Tevens verzorg ik vanaf 2009 diverse trainingen op het gebied van online marketing (Google Analytics, Google Ads, e-mailmarketing en SEO) voor diverse instapniveau’s. In 2013 ben ik gestart met Douro Media en zijn we in 2015 door Springest uitgeroepen tot ‘Beste kleine IT en Web Opleider van Nederland’ en ik persoonlijk tot ‘Beste Trainer van Nederland’. Bovendien zijn we zowel in 2017, 2018 als in 2019 verkozen tot ‘Beste Marketing Opleider van Nederland’.

Trainingen
arne verwoertArne Verwoert

In 2007 maakte ik als eerst kennis met het Google Ads (voorheen AdWords) programma. De wereld die daarachter schuil ging greep me meteen en heeft me tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. Ruim 11 jaar en 100+ campagnes verder blijf ik het nog steeds fascinerend vinden om Google Ads campagnes op te zetten, te optimaliseren en te laten renderen. Naast de opgebouwde kennis en ervaring verricht ik sinds 2013 onafhankelijk online advertising diensten als zelfstandig professional en deel ik graag mijn kennis via trainingen.

Trainingen


cheryl van ettenCheryl van Etten

Als online marketing specialist met ruim 11 jaar ervaring werk ik dagelijks aan het boosten van online traffic vanuit een gedegen online marketing strategie. Ik ben gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA). Deze specialisatie komt voort uit het feit dat ik het fascinerend vind, hoe Google dat enorme marktaandeel jaar op jaar weet te behouden. Door de snel veranderende online wereld leer ik nog iedere dag en gebruik ik deze kennis en ervaring om de trainingen up to date, dynamisch en interactief te houden.

Trainingen
Robbert HuismanRobbert Huisman

Ik heb meer dan 14 jaar ervaring in het management van grote websites, online campagnes en het optimaliseren van veel bezochte webpagina’s. Met mijn kennis en bewezen technieken van grote succesvolle websites zorg ik dat het gebruikersgemak, de gebruikerservaring en de overtuiging op de website wordt verbeterd. Met als resultaat dat op een effectieve manier, door te analyseren, aan te passen en te testen, je meer uit je bezoekers haalt.

Trainingenbilal mousaouiBilal Mousaoui

Vanuit een jarenlange ervaring in online marketing heb ik tientallen verschillende bedrijven (waaronder Philips, Bolsius, Sodexo, Dille & Kamille en BookSpot) kunnen ondersteunen om middels de kracht van social media meer omzet te genereren en te groeien als bedrijf. Mijn kracht ligt in de diepgang van de online advertentie platformen en het bereiken van de ideale doelgroep om deze groep te overtuigen om over te gaan op een conversie.

Trainingen
roy sahupalaRoy Sahupala

Ik ben multimediaspecialist en lever multimediaproducten voor zeer uiteenlopende klanten en reclamebureaus onder mijn bedrijf WJAC Multimedia (With Jazz and Conversations). Bovendien geef ik al ruim 18 jaar training op het gebied van webdesign, HTML5, CSS3, Photoshop, Affinity Photo en WordPress. In het verlengde daarvan ben ik auteur van diverse webdesign- en WordPress boeken van waaruit ik ook de trainingen binnen Douro Media verzorg.

TrainingenRuud KamphuisRuud Kamphuis

Met veel passie en energie verkoop ik producten op internationale marketplaces. Vanuit eigen ondernemersdrive ben ik vier jaar geleden begonnen met het produceren van eigen private label producten en het verkopen daarvan op Amazon en Bol.com. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het beheren en groeien van online marketplaces voor MKB bedrijven die opereren in een dynamische internationale omgeving. In mijn training geef ik aandacht aan alle aspecten welke noodzakelijk zijn om succesvol te verkopen op Amazon en mogelijke andere online marketplaces.

Trainingen
Alex van HollandAlex van Holland

Ik ben een enthousiaste data gedreven online marketeer die nu meer dan 10 jaar actief is in online marketing. Sinds 2015 heb ik mij meer gespecialiseerd op het gebied van webanalyse en conversie optimalisatie. Het is voor mij belangrijk om te weten of de data waar je mee werkt ook zuiver is om te voorkomen dat je conclusies trekt op basis van onjuiste informatie. Met Google Tag Manager bepaal je voor een groot deel zelf de betrouwbaarheid van gegevens en bouw ik zelf begrijpelijke rapportages met Google Data Studio voor diverse stakeholders binnen de organisatie.

TrainingenRosa RomeynRosa Romeyn

Tien jaar geleden startte ik als freelance webredacteur waarin ik al snel ontdekte dat je met verhalen mensen langer aan je kon binden. Inmiddels run ik een bureau voor contentstrategie, -marketing en storytelling. Deze combinatie heb ik niet zomaar gekozen. De kunst van het verleiden of verbinden van de online wereld met die van de menselijke wereld gaat om het vinden van de juiste verhouding tussen hoe en waarom je iets doet. In de rol van online editor en contentstrateeg heb ik die combinatie succesvol toegepast in allerlei organisaties: van overheid tot aan eenmanszaakjes. Van Bagels and Beans tot aan de top van de Rechtspraak. Contentstrategie en storytelling is niet altijd de makkelijkste weg, maar ik geef je veel tools, kennis en inspirerende voorbeelden mee waarmee je vol vertrouwen meters kunt maken in jouw organisatie of bedrijf.

Trainingen
Jorian DamenJorian Damen

Ik help ambitieuze organisaties te groeien in klanten en omzet. Dit is mogelijk dankzij de inzet van ‘growth hacking’ technieken: snel vooruitgang boeken door korte experimenten met data-gedreven marketing. Hiermee realiseren we samen een hoger websitebezoek, een beter presterende website, meer leads en een tijdbesparing voor je onderneming. Ik verzorg sinds 2018 workshops, trainingen en colleges. Daarnaast schrijf ik regelmatig marketingblogs voor grote platformen als Frankwatching, IMU en De Ondernemer.

Trainingendanielle groeneveldDanielle Groeneveld

Mijn favoriete online marketing discipline? Dat is zonder twijfel e-mailmarketing. Al een aantal jaar help ik bedrijven met automatische campagnes, segmentatie van doelgroepen, gepersonaliseerde nieuwsbrieven, schrijven van converterende content en meer. Dit doe ik voor zowel B2B-bedrijven als echte e-commerce spelers. In mijn trainingen focus ik op praktische toepassingen, zodat je direct aan de slag kan met e-mailmarketing voor jouw organisatie.

Trainingen
Pablo DruijtsPablo Druijts

Pablo Druijts is eigenaar van Maddox Media, een online publisher gespecialiseerd in performance based ‘End of Year’ (affiliate) marketing. Met o.a. de grootste online Black Friday platformen van Nederland en België bereikt hij meer dan 3 miljoen bezoekers in het laatste kwartaal van ieder jaar.

Trainingenlouis stommelsLouis Stommels

Wil je ook weten hoe je de klantwaarde in digitale kanalen kunt vergroten? En hoe je het content marketing proces efficiënt inricht? Als geregistreerd digital marketeer help ik bedrijven om inzichten uit de customer journey te vertalen in een slimme marketing aanpak en het ontwikkelen van creatieve content met impact op de persoonlijke klantbeleving. Ik vertel je graag over succesvolle branded content projecten voor B2C en B2B die ik heb opgezet en uitgevoerd. Vanuit mijn passie voor consumentengedrag, merken en digital media, laat ik je zien hoe je merkwaarden, klant data en business doelstellingen vertaalt in een effectieve content strategie en onderscheidende content die merk engagement, lead generatie en conversie laat groeien!

Trainingen

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven trainers, starters en stagiaires