Klassikaal volgens de 1,5 meter norm (coronaprotocol)

> Trainingen > Coronaprotocol


Goed dat je aan het oriënteren bent op een training. Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19, nemen wij maatregelen om jouw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Op die manier kunnen we op een veilige en verantwoorde wijze fysieke trainingen blijven verzorgen.

Hieronder vind je de veiligheidsmaatregelen van Douro Media:


Hygiëne

Hygiëne is van groot belang voor onze medewerkers en cursisten. Om de hygiëne te waarborgen desinfecteren wij vóór en na gebruik alle stoelen, tafels, deurklinken, het koffieapparaat en meer.

Verder beschikken wij over de volgende middelen ten aanzien van persoonlijke hygiëne van onze medewerkers en cursisten:

 • In iedere ruimte (zowel algemene-, trainings- en toiletruimtes) staan ruimschoots desinfectiegel pompjes en desinfectiedoekjes
 • In het toilet maken we gebruik van een sensorkraan, automatische zeepdispenser en papieren handdoekjes
 • Alle te consumeren producten zijn per stuk verpakt, zoals onder andere lunchbroodjes, waterflesjes + blikjes frisdrank, thee(zakjes), suikersticks en koffiemelk

Ziekteverschijnselen

Wij verzoeken zowel onze werknemers als cursisten om thuis te blijven wanneer ze één of meerdere van de volgende symptomen hebben:

 • Neusverkoudheid
 • Hoesten
 • Niezen
 • Keelpijn
 • Koorts


Belangrijk: wanneer iemand in het huishouden één of meerdere van bovenstaande symptomen heeft, dan dien je ook thuis te blijven.


Groepsgrootte

Wij hanteren altijd een groepsgrootte van twee tot maximaal zes cursisten. Samen met de trainer betekent dit, dat er in het uiterste geval slechts zeven personen in één trainingsruimte aanwezig zijn. Door de ruime opzet van de trainingsruimtes kunnen wij voldoende afstand houden en is er voldoende ruimte voor vragen en interactie. Mochten meerdere trainingen op één dag plaatsvinden dan zullen de trainingsgroepen elkaar zo min mogelijk kruisen door pauze- en lunchtijden van elkaar te laten verschillen.

Afstand houden

Wij beschikken over grote trainingsruimtes waardoor altijd minimaal 1,5 meter afstand kan worden gehouden tijdens een training. Ook onze algemene ruimtes zijn momenteel zo ingedeeld dat ruim voldoende afstand kan worden gehouden.

Bij ontvangst zullen uiteraard geen handen worden geschud.


Extra maatregelen

 • Wij hanteren trainingstijden van 10.00 tot 16.00 uur zodat onze werknemers en cursisten buiten de spits kunnen reizen.
 • Zowel onze trainings- als algemene ruimtes beschikken over een mechanisch ventilatiesysteem. Aangezien een goede ventilatie de kans op besmetting kan verkleinen, ventileren wij de gehele dag onze ruimtes.
dennis mickers

Vragen?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang zo spoedig als mogelijk reactie). Wij zijn tijdens kantooruren uiteraard gewoon bereikbaar

  Naam

  E-mailadres

  Bericht