Corona FAQ

> Trainingen > Corona FAQ


In navolging van de persconferentie van dinsdag 23 februari kunnen we vanaf 3 maart alle trainingen weer fysiek verzorgen. Om de richtlijnen van het RIVM goed op te volgen hebben wij voor onze klassikale trainingen een coronaprotocol opgesteld waarin je al onze maatregelen kunt vinden.

In de huidige tijd kunnen zaken snel veranderen, waardoor je bij Douro Media 100% flexibel bent; jij kiest waar je jouw training volgt, thuis, op kantoor of op onze trainingslocatie. Al onze trainingen worden klassikaal én virtueel verzorgd (dat noemen wij hybride), waardoor je leert op jouw manier. Bovendien kun je op ieder moment switchen tussen fysiek en virtueel. Als je je wilt inschrijven voor een training kan dat dus zeker, we zien ernaar uit om je te mogen ontvangen!

Geüpdatet: 26 februari


Veelgestelde vragen

 • Welke maatregelen worden genomen bij Douro Media en is er voldoende ruimte om afstand te bewaren?

  Er is op onze trainingslocatie meer dan voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren dankzij de kleine groepen van 2 tot 6 personen die wij hanteren. De maatregelen die wij nemen om de richtlijnen van het RIVM goed op te volgen staan beschreven in ons coronaprotocol.


 • Wat als ik liever niet langskom op locatie en alsnog graag de training wil volgen?

  Wanneer je liever niet bij ons op locatie langskomt om een fysieke training te volgen, bieden wij de mogelijkheid om de trainingsdag(en) virtueel te volgen. Als je een training virtueel volgt, zorgen wij ervoor dat je kan meekijken en -luisteren met de live fysieke training (dat noemen wij hybride). De lesmaterialen sturen we vooraf op, waardoor je al beschikt over de informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je zelf ook zichtbaar bent voor zowel de trainer als de rest van de cursisten. Hierdoor kun je net als de rest van de groep vragen stellen wanneer je wilt. Als je graag een training virtueel wilt volgen omdat je bijvoorbeeld in de risicogroep valt, zelf ziekteverschijnselen hebt of omdat je een fysieke training ondanks de maatregelen te spannend vindt, kun je bij je inschrijving kiezen voor een virtuele training.


 • Wat als ik na een eerste trainingsdag door klachten niet kan deelnemen aan de volgende trainingsdag(en)?

  Wanneer je deelneemt aan een training en door klachten (bij jezelf of in het huishouden) thuis dient te blijven dan kun je zonder problemen de volgende trainingsdag(en) op een later moment inhalen. Aangezien onze trainingen gemiddeld één keer per maand worden verzorgd kan dit vaak op relatief korte termijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de volgende trainingsdag(en) virtueel bij te wonen. Dit geeft jou maximale flexibiliteit om op ieder moment je deelname om te zetten in een virtuele- of juist klassikale training. Lees meer over de flexibliteit van onze lesmethoden.


 • Ik wil graag een training volgen. Kan ik me inschrijven voor een training?

  Het is zeker mogelijk om je in te schrijven voor een training! Alle klassikale fysieke trainingen gaan vanaf 3 maart weer door. Dit geldt ook voor incompany en een-op-een trainingen. Via onze trainingspagina kun je jezelf gemakkelijk inschrijven en aangeven via welke lesmethode je wilt deelnemen. Weet je nog niet zeker of je kan? Een optie nemen is ook mogelijk voor ieder van onze trainingen.
dennis mickers

Vragen?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang zo spoedig als mogelijk reactie). Wij zijn tijdens kantooruren uiteraard gewoon bereikbaar

  Naam

  E-mailadres

  Bericht