Corona FAQ

> Trainingen > Corona FAQ


Vanaf 15 januari gaan we alle trainingen weer fysiek verzorgen. Uiteraard volgen we de branche- en RIVM-adviezen daarin strikt op, zodat onze trainingen op een veilige en verantwoorde wijze plaatsvinden.

Bij Douro Media ben je 100% flexibel; jij kiest waar je jouw training volgt, op onze trainingslocatie of op je (thuis)werkplek. Al onze trainingen worden klassikaal én virtueel verzorgd (dat noemen wij hybride), waardoor je leert op de manier die bij jou past. Bovendien kun je op ieder moment switchen tussen klassikaal en virtueel. Zo hoeven reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever je niet tegen te houden om je online marketing kennis verder te ontwikkelen.

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen via 073 – 369 0515 of info@douromedia.nl op het moment jouw vraag er niet tussen staat.

Geüpdatet op 15 januari 2022


1. Welke maatregelen worden bij Douro Media op locatie genomen?

We volgen de branche- en RIVM-adviezen strikt op en hebben al onze veiligheidsmaatregelen in een coronaprotocol opgesteld. Wij nemen onder andere de volgende maatregelen:

  • Waarborgen van de 1,5 meter afstand norm
  • Aanwezigheid van desinfectiemiddelen en extra schoonmaak om hygiëne te waarborgen
  • Al onze trainings- en algemene ruimtes beschikken over een mechanisch ventilatiesysteem
  • Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen. Mocht je om die reden een trainingsdag missen dan kun je deze altijd digitaal bijwonen óf op een later moment inhalen


2. Heb ik een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig?

Bij ons op locatie heb je geen coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig.


3. Wat als ik kort voor een trainingsdag gezondheidsklachten heb?

Wanneer je deelneemt aan een training en door klachten (bij jezelf of in het huishouden) thuis dient te blijven dan kun je zonder problemen de trainingsdag(en) op een later moment inhalen. Aangezien onze trainingen gemiddeld één keer per maand worden verzorgd kan dit vaak op relatief korte termijn. Zit je middenin een training en heb je reeds één of meerdere trainingsdagen gevolgd? Dan is het ook mogelijk om de volgende trainingsdag(en) virtueel bij te wonen. Dit geeft jou maximale flexibiliteit om op ieder moment je deelname om te zetten in een virtuele- of juist klassikale training. Lees meer over de flexibiliteit van onze lesmethoden.


4. Wat als ik liever niet langskom op locatie en alsnog graag de training wil volgen?

Wanneer je liever niet bij ons op locatie langskomt om een fysieke training te volgen, bieden wij de mogelijkheid om de trainingsdag(en) virtueel te volgen. Als je een training virtueel volgt, zorgen wij ervoor dat je kan meekijken en -luisteren met de live fysieke training (dat noemen wij hybride). De lesmaterialen sturen we vooraf op, waardoor je al beschikt over de informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je zelf ook zichtbaar bent voor zowel de trainer als de rest van de cursisten. Hierdoor kun je net als de rest van de groep vragen stellen wanneer je wilt. Als je graag een training virtueel wilt volgen omdat je bijvoorbeeld in de risicogroep valt, zelf ziekteverschijnselen hebt of omdat je een fysieke training ondanks de maatregelen te spannend vindt, kun je bij je inschrijving kiezen voor een virtuele training.dennis mickers

Vragen?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

    Naam

    E-mailadres

    Bericht