Vanaf 1 juni weer fysieke trainingen

> Trainingen > Vanaf 1 juni weer fysieke trainingen


Goed nieuws! Vanaf 1 juni kun je weer bij ons terecht voor een fysieke training. Wij zijn erg blij dat we je mogen ontvangen op onze nieuwe trainingslocatie naast station Rosmalen. Om de richtlijnen van het RIVM goed op te volgen hebben wij een coronaprotocol opgesteld waarin je al onze maatregelen kunt vinden. Als je je wilt inschrijven voor een training kan dat zeker, we kijken uit naar je komst!

Geüpdatet: 20 mei


Veelgestelde vragen

  • Welke maatregelen worden genomen bij Douro Media en is er voldoende ruimte om afstand te bewaren?

    Er is op onze trainingslocatie zeker voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren dankzij de kleine groepen van 2-6 personen die wij hanteren. De maatregelen die wij nemen om de richtlijnen van het RIVM goed op te volgen staan beschreven in ons coronaprotocol.


  • Wat als ik liever niet langskom op locatie en alsnog graag de training wil volgen?

    Wanneer je liever niet bij ons op locatie langskomt om een fysieke training te volgen, bieden wij de mogelijkheid om de trainingsdag(en) virtueel te volgen. Als je een training virtueel volgt, zorgen wij ervoor dat je kan meekijken en -luisteren met de fysieke training. De lesmaterialen sturen we vooraf op, waardoor je al beschikt over de informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je zelf ook zichtbaar bent op een laptop voor zowel de trainer als de rest van de cursisten. Hierdoor kun je net als de rest van de groep vragen stellen wanneer je wilt. Als je graag een training virtueel wilt volgen omdat je bijvoorbeeld in de risicogroep valt, zelf ziekteverschijnselen hebt of omdat je een fysieke training ondanks de maatregelen te spannend vindt, kun je contact met ons opnemen.


  • Ik wil graag een training volgen. Kan ik me inschrijven voor een training?

    Het is zeker mogelijk om je in te schrijven voor een training! Alle klassikale trainingen gaan weer door. Dit geldt ook voor incompany en een-op-een trainingen. Via onze trainingspagina kun je jezelf gemakkelijk inschrijven. Weet je nog niet zeker of je kan? Een plekje reserveren is ook mogelijk voor ieder van onze trainingen.
dennis mickers

Vragen?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang zo spoedig als mogelijk reactie). Wij zijn tijdens kantooruren uiteraard gewoon bereikbaar

Naam

E-mailadres

Bericht