Google Analytics training

> Trainingen > Google Analytics training


Google Analytics maakt het gedrag van de bezoekers van je website inzichtelijk. Het geeft je inzicht in hoe bezoekers je website gebruiken en geeft je de mogelijkheid om conversies te meten. Met Google Analytics meet je eenvoudig de ROI van al je online marketing activiteiten, zodat je kansen inzichtelijk krijgt. Het is dan aan jou om de mogelijke kansen te vertalen in de optimalisatie van online marketing activiteiten die het rendement van de website verder doen verhogen.

Google Analytics kent vele toepassingsmogelijkheden en kan per website anders worden geconfigureerd. Om alle voor jouw website belangrijke mogelijkheden van Google Analytics en de nieuwe GA4 versie te gebruiken kun je een Google Analytics training volgen bij Douro Media. Met een Google Analytics training van Douro Media vergroot je je kennis, zodat je in staat bent om zelf beslissingen te nemen en kansen leert ontdekken in Google Analytics.

Wij bieden een Google Analytics cursus aan voor verschillende instapniveau’s en bestaande uit één- of driedaagse cursussen. De Google Analytics cursus wordt gegeven van basis tot gevorderd niveau. Als je bovendien het Google Analytics certificaat wenst te behalen, kun je een specialist training inclusief examen volgen.Type
training

PrijsAccount structureren
Instellen van filters
Conversies meetbaar maken
Interface en data interpretatie
Basisrapporten analyseren
Geavanceerde inrichting
Analysetechnieken
Tracking technologieën
Aangepaste rapporten
Gevorderdenrapporten analyseren
Dashboards samenstellen
Google Analytics API
Voorbereiding examen
Google Analytics examen
Google Analytics
basis training

595,- (1 dag)

Voorkennis niet noodzakelijk

Bekijk training


Google Analytics
gevorderden training

595,- (1 dag)

Voorkennis noodzakelijk

Bekijk training

Google Analytics
specialist training
(incl. examen)

1.675,- (3 dagen)

Voorkennis niet noodzakelijk

Bekijk training


Werk je met de huidige UA-versie van Google Analytics en wil je alles te weten komen over de nieuwe GA4-versie? Volg de eendaagse Google Analytics 4 (GA4) training


Trainingen van Douro Media zijn uniekPersoonlijke bedrijfscase

Gebruik je eigen website(s) en/of account(s) om tot de beste inzichten te komen

Kleine groepen

Groepen van max. 8 personen met veel persoonlijke aandacht en interactie

Toptrainers

Zeer ervaren en gekwalificeerde trainers uit de praktijk

Beste Opleider van NL

6 jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Niets geleerd geld terug

Niets geleerd? Dan vergoeden wij de volledige training

Perfecte nazorg

Wij staan óók na de training klaar voor vragen en advies

Cursisten passen nieuwe kennis bij mooie organisaties toe

t-mobile
gemeente amsterdam
abn amro
rode kruis

Inhoudelijk sterke antwoorden


Goede persoonlijke training. Mochten alle vragen stellen en kregen inhoudelijk sterke antwoorden terug. Ik kwam binnen zonder kennis, maar heb na drie trainingsdagen meer kennis over Google Analytics verkregen dan ik had verwacht. P.s. catering was ook lekker!

viacom
Ørnulf Sigernes
Viacom, content analyst
10

Eigen case doorgenomen


Professionele training, veel bruikbare informatie en handigheidjes gehad. Eigen case doorgenomen, informele sfeer, vriendelijk en klantgericht. Tijdens de cursus werden de analytics resultaten van de deelnemers erbij gehaald zodat het ook concreet werd. Zeker een aanrader!

buildingjobs
Susan Willemen
BuildingJobs, commerciële binnendienst
10

Veel interactie mogelijk


Hele goede hands-on training, direct toepasbaar en ter plekke instellingen gewijzigd. Maatwerk en in een kleine groep dus veel interactie mogelijk. Ook heel waardevol was de analyse met verbeterpunten die Douro Media vooraf al had gemaakt m.b.t. de website.

hobaho
Linda van der Slot
Hobaho, marketing manager
10

Onze trainingen worden vanuit 682 reviews beoordeeld met een 9,6

Lees meer reviews

Iets nog onduidelijk?

Overleg met opleidingsadviseur Dennis

Kijk eens bij de veelgestelde vragen

dennis mickers
 • Kan ik voor deze training gebruik maken van het STAP-budget?

  Jazeker! Het STAP-budget is voor werkenden (in loondienst of als ondernemer/ZZP’er) én werkzoekenden. Oftewel ieder persoon die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt.

  Alle trainingen van Douro Media zijn opgenomen in het STAP-scholingsregister van de overheid. Je kunt het € 1.000,- STAP-budget inzetten als korting voor een van onze trainingen of 65% daarvan zelfs kosteloos volgen.

  Meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden op onze STAP-pagina.


 • Stel ik krijg het STAP-budget niet toegekend, kan ik mijn inschrijving dan kosteloos annuleren?

  Wanneer je het STAP-budget in eerste instantie niet krijgt toegewezen en/of het STAP-budget reeds in het tijdvak is verbruikt, dan zit je nergens aan vast. Je kunt je inschrijving dan kosteloos annuleren. Mocht het STAP-budget in het tijdvak op zijn dan kunnen we je uiteraard altijd ondersteunen bij een nieuwe aanvraag in een nieuw tijdvak.


 • Ik heb enige ervaring. Welk niveau kan ik het best volgen?

  Het merendeel van onze trainingen is zonder voorkennis te volgen. Heb je al enige ervaring en twijfel je over welk niveau je het best kunt volgen? Bekijk dan de leerdoelen en onderwerpen van de training. Kun je bij vrijwel ieder van de leerdoelen/onderwerpen een vinkje zetten omdat je de kennis beheerst dan kun je het best een gevorderden training volgen.

  Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen om te kijken welke training het best bij je past.


 • Kan ik ook na de trainingsdag(en) met vragen bij jullie terecht?

  Mocht je in de dagen, weken, maanden, jaren na het volgen van de training nog vragen hebben en/of advies wensen, dan kun je altijd bij ons terecht. We begrijpen als geen ander dat wanneer je de nieuw opgedane kennis in de praktijk gaat brengen vragen kunnen opspelen. Aangezien je bekend bent met de trainer kun je direct met hem/haar contact opnemen om je vraag voor te leggen.