SEO basis training


In de SEO basis training verkrijg je theoretisch en praktisch inzicht in de optimalisatie mogelijkheden van websites voor zoekmachines. SEO (Search Engine Optimization) bestaat uit technische, tekstuele en linkpopulariteit verbeterpunten. Per aspect komen de belangrijkste optimalisatie mogelijkheden (welke het meest effect sorteren volgens de 80-20 regel) aan bod. Met de opgedane inzichten kun je het rendement van websites vanuit organische zoekresultaten verhogen.


Inhoud

  • Introductie Google en SEO (o.a. hoe werkt de zoekmachine en belangrijke Google updates).
  • Het maken van een kwalitatief zoekwoordonderzoek.
  • Content optimalisatie mogelijkheden (o.a. title tags, meta descriptions, H-koppen, content en alt-tags).
  • Technische optimalisatie mogelijkheden (o.a. robots.txt bestand, laadsnelheid en 404-error pagina).
  • Mogelijkheden om de autoriteit van je website op te bouwen of te verbeteren (hoe verkrijg je kwalitatieve links en waar moet je op letten).


Resultaat

  • Je verkrijgt basis kennis over SEO, zodat je zelf SEO kunt toepassen voor eigen websites, dan wel websites van derden.
  • Je verkrijgt inzicht in het ontdekken van de belangrijkste technische, tekstuele en linkpopulariteit optimalisatie mogelijkheden, zodat je websites op de betreffende facetten kunt optimaliseren.
  • Na een succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.


Doelgroep

De SEO basis training is geschikt voor professionals welke vanaf de basis meer theoretische en praktische inzichten wensen te verkrijgen in de vele optimalisatie mogelijkheden van websites voor zoekmachines. Dit om het rendement van de website vanuit organische zoekresultaten te doen vergroten. Voorkennis van SEO is niet noodzakelijk.

Deelnemers aan de training zijn onder andere multinationals (ING, Protest, Riwal), MKB’s (Maasland Communicatie, Layher, Glass Inside), ZZP’ers en mensen in-between-jobs. Lees alle reviews€ 495,- (excl. BTW) per persoon
Eén op één € 895,- (excl. BTW)

1 dag (10:00 – 16:00 uur)

Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen

Rosmalen (Graafsebaan 111, 5248 NL)

Drinken en lunch wordt verzorgd

Certificaat van deelname

Download brochure


Woensdag 17 april Inschrijven

Maandag 27 mei Inschrijven

Maandag 17 juni Inschrijven


Voorkeur voor één op één- of incompany training, óf Staat de gewenste trainingsdatum er niet tussen? In nader overleg bepalen wij graag een trainingsdatumOp basis van eigen website
Kleine groepen (2-6 personen) met veel persoonlijke aandacht
Ervaren SEO Qualified trainers uit de praktijk
Beste Opleider van Nederland 2018 (net als in 2017 & 2015)
Niets geleerd geld terug garantie
Wij staan klaar voor vragen en advies na de training


t-mobile

Ik heb deze training gekozen om mijn basis kennis over SEO te vergroten. De trainer is een expert binnen het vakgebied en weet op een begrijpelijke manier kennis over te brengen naar de groep, tegelijkertijd is het ook geen probleem om dieper in de (technische) materie te duiken indien benodigd. De training is kleinschalig waardoor er veel interactie is en ruimte voor vragen, theorie wordt gerelateerd aan praktijk voorbeelden en het gebruik van diverse tools wordt ter plekke getoond. Kortom, een toptraining met veel praktische tips & tricks die je direct kan toepassen om meer waarde te realiseren binnen elke onderneming Younesse Zouane

gemeente amsterdam

Fijne SEO basiscursus van Douro Media. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen en alles werd op een manier uitgelegd die makkelijk te begrijpen was. Zelfs voor iemand die nog geen enkele ervaring op dit gebied heeft. Zeker een aanrader! Tessa de Wilde, Gemeente Amsterdam (Zoekmachine optimalisatie training)

miko product

Erg duidelijke training in zoekmachine optimalisatie. Er was altijd tijd voor vragen, en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kan Douro Media en de trainingen aan iedereen aanbevelen die meer over zoekmachine optimalisatie wil leren Délano van Egmond, Miko Product BV (zoekmachine optimalisatie training)

keijer en co

Een super goede training! De trainer heeft het goed voorbereid en heeft heel duidelijk voor ogen wat tijdens de training allemaal behandeld wordt. De uitleg is heel helder en vol enthousiasme. Vragen worden duidelijk beantwoordt. De locatie is perfect. Een mooie trainingsruimte met veel licht en de lunch met de lekkere broodjes maken het helemaal af! Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (zoekmachine optimalisatie training)

kooning schiphol

Hele goede training, stap voor stap hebben we alle punten doorgenomen, totdat iedereen het snapte. Je gaat weg met een goed gevoel en het idee dat je er echt meer van weet. Veel praktijk voorbeelden, waardoor het makkelijker te begrijpen is. Ook na de cursus wordt je nog heel goed geholpen! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (zoekmachine optimalisatie training)

9,7 Gebaseerd op 397 ervaringen

Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Neem vrijblijvend contact op via 073 – 369 0515 of het contactformulier om de mogelijkheden met betrekking tot de SEO basis training te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *