SEO specialist training


In de SEO specialist training verkrijg je een volledig beeld van optimalisatie mogelijkheden van websites voor zoekmachines. De SEO specialist training bestaat uit de pijlers techniek, tekst en linkpopulariteit. Per aspect komen alle belangrijke optimalisatie mogelijkheden aan bod.

Daarnaast leer je in de SEO specialist training om na gedegen analysetechnieken te kiezen voor de juiste zoekwoorden en weet je exact hoe je de zoekwoorden kunt toepassen in je webteksten (SEO copywriting). Ook leer je hoe je via het toepassen van interne- en externe links (linkbuilding) de bezoekersstroom richting je webteksten kunt verhogen.

Bovendien verkrijg je een volledig beeld van alle belangrijke updates van Google en wordt uitgebreid stilgestaan bij de toekomst van SEO. Als resultaat uit de training ben je toekomstproof op het gebied van SEO en kun je het rendement van websites vanuit organische zoekresultaten verhogen.


Inhoud

 • Introductie Google en SEO (o.a. hoe werkt de zoekmachine en belangrijke Google updates).
 • Het maken van een kwalitatief zoekwoordonderzoek.
 • Content optimalisatie mogelijkheden (o.a. title tags, meta descriptions, H-koppen en alt-tags).
 • Het schrijven van SEO content (ook gericht op de nabije SEO toekomst).
 • Technische optimalisatie mogelijkheden (o.a. robots.txt bestand, laadsnelheid en 404-error pagina).
 • Link earning en link bait (voorheen linkbuilding): autoriteit opbouwen d.m.v. kwalitatieve links.
  – Het verschil tussen interne links en externe links en de waarde van deze links.
  – Hoe verkrijg je kwalitatieve links en waar moet je op letten?
  – Hoe verwerk je deze links in de content van je webpagina?
 • SEO en social media.
 • Video optimalisatie voor SEO.
 • Toekomst van SEO.
 • Bespreken van veelgemaakte fouten.


Resultaat

 • Je verkrijgt diepgaande kennis over SEO, zodat je zelf SEO kunt toepassen voor eigen websites, dan wel websites van derden.
 • Je verkrijgt diepgaande kennis over technische optimalisatie mogelijkheden, zodat je websites technisch gezien goed kunt laten indexeren door Google.
 • Je verkrijgt diepgaande kennis over het toepassen van zoekwoord-analyse, zodat je de juiste zoekwoorden leert ontdekken voor huidige- en nieuwe content.
 • Je verkrijgt inzicht in hoe je voor zoekmachines geoptimaliseerde content dient te schrijven.
 • Je verkrijgt inzicht in overige tekstuele optimalisatie mogelijkheden, zodat je websites op alle tekstuele facetten kunt optimaliseren.
 • Je verkrijgt inzicht in link earning en link bait (voorheen linkbuilding), zodat je de posities van belangrijke webpagina’s in de organische zoekresultaten structureel kunt verhogen.
 • Je bent op de hoogte van alle belangrijke updates van Google en bent toekomstproof op het gebied van SEO.
 • Na een succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.


Doelgroep

De SEO specialist training is geschikt voor professionals die een volledig theoretisch en praktisch inzicht wensen te verkrijgen in alle belangrijke optimalisatie mogelijkheden van websites voor zoekmachines. Dit om het om het rendement van de website vanuit organische zoekresultaten te verhogen. Voorkennis van SEO is niet noodzakelijk.

Deelnemers aan de training zijn onder andere multinationals (ING, Protest, Riwal), MKB’s (Maasland Communicatie, Layher, Glass Inside), ZZP’ers en mensen in-between-jobs. Lees alle reviews€ 990,- (excl. BTW) per persoon
Eén op één € 1.790,- (excl. BTW)

2 dagen (10:00 – 16:00 uur)

Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen

Rosmalen (Graafsebaan 111, 5248 NL)

Drinken en lunch wordt verzorgd

Certificaat van deelname

Download brochure


Maandagen 19 en 26 augustus start gegarandeerd Inschrijven
Maandagen 9 en 16 september start gegarandeerd Inschrijven
Maandagen 7 en 14 oktober Inschrijven
Maandagen 11 en 18 november Inschrijven
Maandagen 9 en 16 december InschrijvenVoorkeur voor één op één- of incompany training, óf Staan de gewenste trainingsdatums er niet tussen? In nader overleg bepalen wij graag andere trainingsdatums

Op basis van eigen website
Kleine groepen (2-6 personen) met veel persoonlijke aandacht
Ervaren SEO Qualified trainers uit de praktijk
Beste Opleider van Nederland 2018 (net als in 2017 & 2015)
Niets geleerd geld terug garantie
Wij staan klaar voor vragen en advies na de training


t-mobile

Ik heb deze training gekozen om mijn kennis over SEO te vergroten. De trainer is een expert binnen het vakgebied en weet op een begrijpelijke manier kennis over te brengen naar de groep, tegelijkertijd is het ook geen probleem om dieper in de materie te duiken indien benodigd. De training is kleinschalig waardoor er veel interactie is en ruimte voor vragen, theorie wordt gerelateerd aan praktijk voorbeelden en het gebruik van diverse tools wordt ter plekke getoond. Kortom, een toptraining met veel praktische tips & tricks die je direct kan toepassen om meer waarde te realiseren binnen elke onderneming Younesse Zouane

babbage company

Na de training SEO van Dennis meteen de dag erna teksten herschreven en tips toegepast. Organisch zijn we direct enorm gestegen. Zeer praktische training, zeker een aanrader in combinatie met SEA en Analytics! Rutger Fokke, Babbage Company (zoekmachine optimalisatie training)

miko product

Erg duidelijke training in zoekmachine optimalisatie. Er was altijd tijd voor vragen, en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kan Douro Media en de trainingen aan iedereen aanbevelen die meer over zoekmachine optimalisatie wil leren Délano van Egmond, Miko Product BV (zoekmachine optimalisatie training)

keijer en co

Een super goede training! De trainer heeft het goed voorbereid en heeft heel duidelijk voor ogen wat tijdens de training allemaal behandeld wordt. De uitleg is heel helder en vol enthousiasme. Vragen worden duidelijk beantwoordt. De locatie is perfect. Een mooie trainingsruimte met veel licht en de lunch met de lekkere broodjes maken het helemaal af! Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (zoekmachine optimalisatie training)

kooning schiphol

Hele goede training, stap voor stap hebben we alle punten doorgenomen, totdat iedereen het snapte. Je gaat weg met een goed gevoel en het idee dat je er echt meer van weet. Veel praktijk voorbeelden, waardoor het makkelijker te begrijpen is. Ook na de cursus wordt je nog heel goed geholpen! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (zoekmachine optimalisatie training)

9,7 Gebaseerd op 422 ervaringen

Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Neem vrijblijvend contact op via 073 – 369 0515 of het contactformulier om de mogelijkheden met betrekking tot de SEO specialist training te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *