SEO training


SEO (Search Engine Optimization), ofwel zoekmachine optimalisatie, is erop gericht om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google, te vergroten. Juist door het op continue wijze verbeteren van de techniek, content en linkpopulariteit van je website zorgt dit ook over langere tijd voor het meest optimale resultaat. Continue optimalisatie betaalt zich namelijk terug in structureel hogere posities en dus een betere vindbaarheid.

SEO is een vak apart en vergt specialistische kennis om de concurrentie voor topposities voor te blijven. Om alle voor jouw website belangrijke mogelijkheden van SEO te gebruiken kun je een SEO training volgen bij Douro Media. Met een SEO training van Douro Media vergroot je je kennis, zodat je in staat bent om zelf SEO trajecten op te starten en/of te begeleiden en daarin belangrijke beslissingen te nemen en kansen te ontdekken.

Wij bieden een SEO cursus aan vanuit verschillende invalshoeken, bestaande uit één- of tweedaagse cursussen. De SEO copywriting training is gericht op het leren schrijven voor het web. Wanneer je een volledig beeld wenst te verkrijgen, dan ben je met de SEO specialist training helemaal toekomstproof.


Ontdek direct welke SEO training het best aansluit bij jouw wensen en behoeften


Training

Prijs


Aantal dagen
Kwalitatief zoekwoordonderzoek
Schrijven van SEO content
Content optimalisaties
Autoriteit optimalisaties
Link earning en link bait (voorheen linkbuilding)
Technische optimalisaties
SEO en social media
Video optimalisatie voor SEO
Toekomst van SEOCopywriting training

€ 495,- p.p.

Voorkennis niet noodzakelijk

1
Lees meer

Specialist training

€ 990,- p.p.

Voorkennis niet noodzakelijk

2
Lees meer
Op basis van eigen website
Kleine groepen (2-6 personen) met veel persoonlijke aandacht
Ervaren SEO gekwalificeerde trainers uit de praktijk
Beste Opleider van Nederland 2018 (net als in 2017 & 2015)
Niets geleerd geld terug garantie
Wij staan klaar voor vragen en advies na de training


t-mobile

Ik heb deze training gekozen om mijn kennis over SEO te vergroten. De trainer is een expert binnen het vakgebied en weet op een begrijpelijke manier kennis over te brengen naar de groep, tegelijkertijd is het ook geen probleem om dieper in de materie te duiken indien benodigd. De training is kleinschalig waardoor er veel interactie is en ruimte voor vragen, theorie wordt gerelateerd aan praktijk voorbeelden en het gebruik van diverse tools wordt ter plekke getoond. Kortom, een toptraining met veel praktische tips & tricks die je direct kan toepassen om meer waarde te realiseren binnen elke onderneming Younesse Zouane

babbage company

Na de training SEO van Dennis meteen de dag erna teksten herschreven en tips toegepast. Organisch zijn we direct enorm gestegen. Zeer praktische training, zeker een aanrader in combinatie met SEA en Analytics! Rutger Fokke, Babbage Company (zoekmachine optimalisatie training)

miko product

Erg duidelijke training in zoekmachine optimalisatie. Er was altijd tijd voor vragen, en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kan Douro Media en de trainingen aan iedereen aanbevelen die meer over zoekmachine optimalisatie wil leren Délano van Egmond, Miko Product BV (zoekmachine optimalisatie training)

keijer en co

Een super goede training! De trainer heeft het goed voorbereid en heeft heel duidelijk voor ogen wat tijdens de training allemaal behandeld wordt. De uitleg is heel helder en vol enthousiasme. Vragen worden duidelijk beantwoordt. De locatie is perfect. Een mooie trainingsruimte met veel licht en de lunch met de lekkere broodjes maken het helemaal af! Een aanrader! Marianne Gerretsen-Keijer, KEIJER & co (zoekmachine optimalisatie training)

kooning schiphol

Hele goede training, stap voor stap hebben we alle punten doorgenomen, totdat iedereen het snapte. Je gaat weg met een goed gevoel en het idee dat je er echt meer van weet. Veel praktijk voorbeelden, waardoor het makkelijker te begrijpen is. Ook na de cursus wordt je nog heel goed geholpen! Danielle ter Haar, Kooning Schiphol (zoekmachine optimalisatie training)

9,7 Gebaseerd op 430 ervaringen

Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Neem vrijblijvend contact op via 073 – 369 0515 of het contactformulier om de mogelijkheden met betrekking tot een SEO cursus op maat te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *