Social media training

> Trainingen > Social media training


Social media kent een diversiteit aan platformen en is een prachtig kanaal om je doelgroep(en) te bereiken en met hen in contact te treden. Of het nu gaat om het realiseren van een groter organisch bereik, het creëren van extra succes via advertenties en/of het sterker neerzetten van jezelf als persoonlijk merk. Via onze social media trainingen leer je hoe je vanuit een effectieve strategie het meest optimale rendement uit social media kunt behalen.

Social media, met een focus op Facebook en Instagram, realiseert met een juiste inrichting een goede fundering voor het verkrijgen van organisch succes. Om de kracht van je activiteiten en het rendement te versterken kunnen advertenties niet ontbreken. Om alle voor jouw belangrijke mogelijkheden van het marketing en advertising gedeelte van Facebook en Instagram te gebruiken kun je een training volgen bij Douro Media. Met een Facebook & Instagram training van Douro Media vergroot je je kennis, zodat je in staat bent om zelf beslissingen te nemen en beide accounts en bijhorende advertentie campagnes tot in de puntjes kunt inrichten, beheren, analyseren en optimaliseren.

Wij bieden Facebook en Instagram cursussen op maat aan vanuit twee invalshoeken (marketing en advertising), bestaande uit één- of tweedaagse cursussen. Als je bovendien alle marketing en advertising kennis wenst op te doen, kun je een specialist training volgen.Type Facebook &
Instagram training

Prijs


Doelstelling(en), doelgroep(en)
en strategie(ën) bepalen
Social content strategie
Facebook marketing
Instagram marketing
Content toepassen
Facebook Ad platform
Instagram Advertising
Adverteren als een proFacebook & Instagram
marketing training

595,- (1 dag)

Voorkennis niet noodzakelijkBekijk training

Facebook & Instagram
advertising training

595,- (1 dag)

Voorkennis niet noodzakelijkBekijk training

Facebook & Instagram
specialist training

1.125,- (2 dagen)

Voorkennis niet noodzakelijkBekijk training
Trainingen van Douro Media zijn uniekPersoonlijke bedrijfscase

Gebruik je eigen website(s) en/of account(s) om tot de beste inzichten te komen

Kleine groepen

Groepen van max. 8 personen met veel persoonlijke aandacht en interactie

Toptrainers

Zeer ervaren en gekwalificeerde trainers uit de praktijk

Beste Opleider van NL

6 jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Niets geleerd geld terug

Niets geleerd? Dan vergoeden wij de volledige training

Perfecte nazorg

Wij staan óók na de training klaar voor vragen en advies

Cursisten passen nieuwe kennis bij mooie organisaties toe

t-mobile
gemeente amsterdam
abn amro
rode kruis

Een echte aanrader


Een echte aanrader! Het was erg fijn dat we met een kleine groep waren, op deze wijze was er ook veel interactie en werd er ingegaan op de eigen praktijkcase. Na de training kun je de theorie gelijk in de praktijk toepassen.

tbls
Tanja Erkel
TBLS, online marketeer
10

Leerzame en inspirerende training


Zeer leerzame en inspirerende training! De trainer is erg duidelijk in zijn uitleg en combineert de theorie erg prettig met de praktijk. De kleine groep zorgt ervoor dat je eigen casus goed aan bod komt en er genoeg tijd is voor individuele vragen. Douro Media is zeker een aanrader!

topcleaning
Ruben van Pelt
Topcleaning, bedrijfsleider
10

Zeer praktisch


Leuke en leerzame dag gehad. Zeer praktisch. De groep was ook niet te groot waardoor de trainer alle tijd had om onze persoonlijke vragen te beantwoorden. Aangename locatie, goede bereikbaarheid en (gratis) parkeergelegenheid. Zeker een aanrader!

kurco
Corette Krieken
Kurco, eigenaar
10

Onze trainingen worden vanuit 682 reviews beoordeeld met een 9,6

Lees meer reviews

Iets nog onduidelijk?

Overleg met opleidingsadviseur Dennis

Kijk eens bij de veelgestelde vragen

dennis mickers
 • Kan ik voor deze training gebruik maken van het STAP-budget?

  Jazeker! Het STAP-budget is voor werkenden (in loondienst of als ondernemer/ZZP’er) én werkzoekenden. Oftewel ieder persoon die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt.

  Alle trainingen van Douro Media zijn opgenomen in het STAP-scholingsregister van de overheid. Je kunt het € 1.000,- STAP-budget inzetten als korting voor een van onze trainingen of 65% daarvan zelfs kosteloos volgen.

  Meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden op onze STAP-pagina.


 • Stel ik krijg het STAP-budget niet toegekend, kan ik mijn inschrijving dan kosteloos annuleren?

  Wanneer je het STAP-budget in eerste instantie niet krijgt toegewezen en/of het STAP-budget reeds in het tijdvak is verbruikt, dan zit je nergens aan vast. Je kunt je inschrijving dan kosteloos annuleren. Mocht het STAP-budget in het tijdvak op zijn dan kunnen we je uiteraard altijd ondersteunen bij een nieuwe aanvraag in een nieuw tijdvak.


 • Ik heb enige ervaring. Welk niveau kan ik het best volgen?

  Het merendeel van onze trainingen is zonder voorkennis te volgen. Heb je al enige ervaring en twijfel je over welk niveau je het best kunt volgen? Bekijk dan de leerdoelen en onderwerpen van de training. Kun je bij vrijwel ieder van de leerdoelen/onderwerpen een vinkje zetten omdat je de kennis beheerst dan kun je het best een gevorderden training volgen.

  Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen om te kijken welke training het best bij je past.


 • Kan ik ook na de trainingsdag(en) met vragen bij jullie terecht?

  Mocht je in de dagen, weken, maanden, jaren na het volgen van de training nog vragen hebben en/of advies wensen, dan kun je altijd bij ons terecht. We begrijpen als geen ander dat wanneer je de nieuw opgedane kennis in de praktijk gaat brengen vragen kunnen opspelen. Aangezien je bekend bent met de trainer kun je direct met hem/haar contact opnemen om je vraag voor te leggen.