Veelgestelde vragen

> Trainingen > Veelgestelde vragen


Inschrijven

 • Is het mogelijk om op andere dagen dan de ingeplande dagen een training te volgen?

  Het is zeker mogelijk om van de ingeplande trainingsdagen af te wijken. Neem daarvoor contact op, zodat we in overleg de voor jou meest geschikte trainingsdagen kunnen inplannen.


 • Biedt Douro Media ook incompany trainingen aan?

  Naast groeps- en een-op-een trainingen bieden wij ook incompany trainingen aan. Vanaf drie deelnemers is het al mogelijk om een incompany training in te plannen. De gehanteerde trainingsprijzen gelden ook voor incompany trainingen. De enige kosten die we bij incompany trainingen extra in rekening brengen zijn onze reiskosten. Vraag een incompany training aan om de mogelijkheden te bespreken.


 • Kan vrijblijvend studieadvies worden ontvangen over welke training het best bij mij past?

  Je kunt ons binnen kantooruren via telefoon (073 – 369 0515) of e-mail (info@douromedia.nl) op ieder moment eventuele vragen voorleggen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen het volgen van een basis- of gevorderden training, dan koppelen we je graag aan de trainer, zodat je gezamenlijk kunt bepalen welke training het meest passend zal zijn.


 • Kan ik een via het UWV gefinancierde training volgen bij Douro Media?

  Douro Media heeft met het UWV een zogeheten scholingsovereenkomst, waardoor we bij het UWV bekend en erkend zijn. De procedure is over het algemeen dat je zelf contact opneemt met het UWV en het UWV uiteindelijk met ons in contact komt om de inschrijving voor de training(en) definitief te maken.

Inhoud & materiaal

 • Is het verplicht om een laptop mee te nemen?

  Het is niet verplicht om een laptop voor een training mee te nemen. Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen (2-8 personen), waarbij we alle materie gezamenlijk op groot scherm behandelen. Mocht je het prettig vinden om binnen je eigen account (bijvoorbeeld Google Ads/Google Analytics) mee te klikken en/of direct digitale notities te maken, dan is het zeker aan te raden om een laptop mee te nemen. Bij het volgen van de de driedaagse Google Analytics- en/of Google Ads specialist training(en) inclusief examen is een laptop nodig om het digitale examen af te leggen. Ook bij alle SEO-, WordPress- en Affinity Photo trainingsdagen is een laptop verplicht om mee te nemen, aangezien je direct aan de slag gaat met het scannen/ontwikkelen/designen van je website. Mocht je niet de beschikking hebben over een laptop, dan vernemen wij dit graag op voorhand, zodat wij voor een laptop kunnen zorgen.


 • Is zelfstudie vooraf of tijdens het volgen van een training noodzakelijk?

  Voorafgaand aan het volgen van een training is zelfstudie niet noodzakelijk. Mocht je de driedaagse Google Analytics- en/of Google Ads specialist training(en) inclusief examen volgen, dan ontvang je op de trainingsdag voorafgaand aan het afleggen van het examen een digitaal oefenexamen. Cursisten verkrijgen zo de mogelijkheid om tussen de trainingsdagen door het oefenexamen door te nemen om de kans op het behalen van het examen te vergroten. Uiteraard ben je vrij om tussen de trainingsdagen door te oefenen en materie door te nemen.


 • Wat als ik door ziekte tijdens of tussen trainingsdagen door de training niet kan volgen?

  Wanneer je tijdens of voorafgaand aan een opvolgende trainingsdag ziek wordt is het uiteraard verstandig de trainingsdag niet (verder) te volgen. We bieden je dan de mogelijkheid om het restant van de training op een volgend moment af te ronden. Aangezien we onze trainingen maandelijks organiseren kan dit vaak op korte termijn.


 • Hoe kan ik een case aandragen en wat is daarvan de meerwaarde?

  Bij al onze Google Analytics en Google Ads trainingen is het optioneel om je Google Analytics en/of Google Ads account als case aan te dragen. Het aandragen van een Google Ads en/of Google Analytics account als case zorgt ervoor dat de trainer je gedurende de trainingsdag(en) direct concrete verbeterpunten kan aandragen. Bovendien ontvang je dan aan het einde van de (laatste) trainingsdag een digitaal adviesrapport retour. In de communicatie met Douro Media voor de (eerste) trainingsdag zal worden aangedragen op welke wijze je de trainer toegang kunt verlenen tot het Google Ads en/of Google Analytics account die je als case wenst aan te dragen. Uiteraard behandelen wij alle gegevens in vertrouwen en wordt enkel de data tijdens de trainingsdag(en) op groot scherm met eventuele andere cursisten gedeeld. Bovendien kun je de trainer direct na de trainingsdag(en) de toegang tot het account ontzeggen.


 • Ontvang ik na de training een officieel certificaat?

  Na het volgen van een training ontvang je een officieel Douro Media certificaat van deelname. Bij het volgen van de driedaagse Google Analytics- en/of Google Ads specialist training(en) inclusief examen verkrijg je na het behalen van het examen officiële wereldwijd erkende certificaten van Google.


 • Kan ik ook na de trainingsdag(en) met vragen bij jullie terecht?

  Mocht je in de dagen, weken, maanden, jaren na het volgen van de training nog vragen hebben en/of advies wensen, dan kun je altijd bij ons terecht. We begrijpen als geen ander dat wanneer je de nieuw opgedane kennis in de praktijk gaat brengen vragen kunnen opspelen. Aangezien je bekend bent met de trainer kun je direct met hem/haar contact opnemen om je vraag voor te leggen. Heb je bijvoorbeeld een (eerste) Google Ads campagne gebouwd of je Google Analytics account volledig ingericht, dan staan wij er zeker voor open om je werk te controleren en te voorzien van advies.


Locatie

 • Is een routebeschrijving voor de trainingslocatie beschikbaar?

  Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de trainingslocatie goed bereikbaar. We zijn direct gelegen aan station Rosmalen. Met de trein vanuit ‘s-Hertogenbosch ben je binnen 8 minuten op station Rosmalen. Vervolgens is het slechts 100 meter lopen tot ons pand. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar. Je vind onze trainingslocatie namelijk nabij de afrit van de A2. Ook beschikken we over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voet van ons kantoor. Plan direct je route.


 • Wordt tijdens de lunch rekening gehouden met speciale wensen?

  In de ochtend van iedere trainingsdag bestellen we gezamenlijk een lunch. Op basis van een lunchkaart kun je zelf aangeven wat je als lunch zou wensen, waardoor we in de middag van een heerlijk verse lunch kunnen genieten. Op de lunchkaart is rekening gehouden met speciale wensen.

Financiën

 • Zijn examenkosten in de trainingsprijzen berekend?

  De gehanteerde trainingsprijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten en/of kosten voor examens en certificaten.


 • Op welk moment dient de factuur te worden betaald?

  Wanneer je je inschrijft voor een training ontvang je binnen enkele werkdagen een digitale factuur. Na inschrijving voor een training ontvang je direct de mogelijkheid om de factureringsgegevens met ons te delen, zodat de tenaamstelling en eventuele interne vereisten (zoals bijvoorbeeld een PO-nummer) op de factuur worden opgenomen. Je bepaalt uiteindelijk zelf de betaalmethode: via bankoverschrijving, iDEAL, betaling in termijnen of via het UWV scholingsbudget.


 • Wat zijn de voorwaarden van de ‘niets geleerd geld terug’ garantie?

  Ben je niet tevreden over de training en/of sluit deze niet aan bij je wensen en hetgeen je van tevoren had verwacht? Onder bepaalde voorwaarden kun je voorkomen dat een factuur wordt gestuurd met onze zogeheten ‘niets geleerd geld terug’ garantie. De belangrijkste voorwaarden zijn:

  • De deelnemer mag maximaal 50% van de totale duur van de training hebben deelgenomen.
  • De deelnemer moet op de betreffende trainingsdag bij de trainer of een andere vertegenwoordiger van Douro Media hebben aangegeven niet tevreden te zijn en van de ‘niets geleerd geld terug’ garantie gebruik te willen maken.
  • De deelnemer moet dezelfde dag via e-mail (info@douromedia.nl o.v.v. ‘niets geleerd geld terug’ en naam training/trainer) aangeven niet tevreden te zijn en de training niet verder te willen volgen.

Trainingen van Douro Media zijn uniekPersoonlijke bedrijfscase

Gebruik je eigen account om tot de beste inzichten te komen

Kleine groepen

Groepen van 2-8 personen met veel persoonlijke aandacht en interactie

Toptrainers

Zeer ervaren en gekwalificeerde trainers uit de praktijk

Beste Opleider van NL

4 jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Niets geleerd geld terug

Niets geleerd? Dan vergoeden wij de volledige training

Perfecte nazorg

Wij staan óók na de training klaar voor vragen en advies

Cursisten passen nieuwe kennis bij mooie organisaties toe

t-mobile
gemeente amsterdam
abn amro
rode kruis

Gelijk toepasbaar op de praktijk


De trainingsdag werd goed benut met zeer veel nuttig informatie die ook gelijk toepasbaar is op de praktijk. Achteraf ook schriftelijk een handige samenvatting gekregen over de “case” die opgegeven kon worden. Voor eventuele verdere trainingen kom ik zeker terug!

ado bike
Thijs Maas
Ado Bike, online marketeer
9

Gebruiksvriendelijke training


Als beginner was de training erg duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Door gelijk ook aan de slag te gaan werd het geleerde meteen in de praktijk gebracht. Een zeer gebruikersvriendelijke training. Ook de communicatie met Douro media als super ervaren!

asr
Petra Fonck
A.S.R. Nederland, team coördinator
10

Complimenten aan Douro Media


Ik wil graag mijn complimenten maken voor Douro Media, want wat erg prettig werkt is dat de vragen die ik had over de training voordat ik inschreef accuraat en duidelijk beantwoord werden. Door deze persoonlijke aandacht was het niet moeilijk om te kiezen voor deze opleider.

karinverbruggen
Karin Verbruggen
KarinVerbruggen.nl, eigenaar
9

Onze trainingen worden vanuit 655 reviews beoordeeld met een 9,6

Lees meer reviews

dennis mickers

Nieuwsgierig geworden?

Neem direct contact op met Dennis

Bel direct 073 – 369 0515 of stuur een bericht (en ontvang binnen 1 werkdag een reactie)

  Naam

  E-mailadres

  Bericht