Veelgestelde vragen


Inschrijven

 • Is het mogelijk om op andere dagen dan de ingeplande dagen een training te volgen?

  Het is zeker mogelijk om van de ingeplande trainingsdagen af te wijken. Neem daarvoor contact op, zodat we in overleg de voor jou meest geschikte trainingsdagen kunnen inplannen.


 • Biedt Douro Media ook incompany trainingen aan?

  Naast groepstrainingen en één op één trainingen bieden wij ook incompany trainingen aan. Vanaf twee deelnemers is het al mogelijk om een incompany training in te plannen. De gehanteerde trainingsprijzen gelden ook voor incompany trainingen. De enige kosten die wij bij incompany trainingen extra in rekening brengen zijn onze reiskosten. Vraag een incompany training aan om de mogelijkheden te bespreken.


 • Kan vrijblijvend studieadvies worden ontvangen over welke training het best bij mij past?

  Je kunt ons binnen kantooruren via telefoon (073 – 369 0515) of e-mail (info@douromedia.nl) op ieder moment eventuele vragen voorleggen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen het volgen van een basis of gevorderden training, dan koppelen we je graag aan de trainer, zodat je gezamenlijk kunt bepalen welke training het meest effectief zal zijn.


 • Kan ik een via het UWV gefinancierde training volgen bij Douro Media?

  Douro Media heeft met het UWV een zogeheten scholingsovereenkomst, waardoor we bij het UWV bekend en erkend zijn. De procedure is over het algemeen dat je zelf contact opneemt met het UWV en het UWV uiteindelijk met ons in contact komt om de inschrijving voor de training(en) definitief te maken.

Inhoud & materiaal

 • Is het verplicht om een laptop mee te nemen?

  Het is niet verplicht om een laptop voor een training mee te nemen. Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen (2-6 personen), waarbij we alle materie gezamenlijk op groot scherm behandelen. Mocht je het prettig vinden om binnen je eigen account (bijvoorbeeld Google Ads/Google Analytics) mee te klikken en/of direct digitale notities te maken, dan is het zeker aan te raden om een laptop mee te nemen. Bij het volgen van de de driedaagse Google Analytics- en/of Google Ads specialist training(en) inclusief examen(s) is een laptop nodig om de digitale examen(s) af te leggen. Ook bij alle WordPress en Affinity Photo trainingsdagen is een laptop verplicht om mee te nemen, aangezien je direct aan de slag gaat met het ontwikkelen/designen van je website. Mocht je niet de beschikking hebben over een laptop, dan vernemen wij dit graag op voorhand, zodat wij voor een laptop kunnen zorgen.


 • Is zelfstudie vooraf of tijdens het volgen van een training noodzakelijk?

  Voorafgaand aan het volgen van een training is zelfstudie niet noodzakelijk. Mocht je de driedaagse Google Analytics- en/of Google Ads specialist training(en) inclusief examen(s) volgen, dan ontvang je op de trainingsdag voorafgaand aan het afleggen van het examen een digitaal oefenexamen. Cursisten verkrijgen zo de mogelijkheid om tussen de trainingsdagen door het oefenexamen door te nemen om de kans op het behalen van het examen te vergroten. Uiteraard ben je vrij om tussen de trainingsdagen door te oefenen en materie door te nemen.


 • Hoe kan ik een case aandragen en wat is daarvan de meerwaarde?

  Bij al onze Google Analytics en Google Ads trainingen is het optioneel om je Google Analytics en/of Google Ads account als case aan te dragen. Het aandragen van een Google Ads en/of Google Analytics account als case zorgt ervoor dat de trainer je gedurende de trainingsdag(en) direct concrete verbeterpunten kan aandragen. Bovendien ontvang je dan aan het einde van de (laatste) trainingsdag een digitaal adviesrapport retour. In de communicatie met Douro Media voor de (eerste) trainingsdag zal worden aangedragen op welke wijze je de trainer toegang kunt verlenen tot het Google Ads en/of Google Analytics account die je als case wenst aan te dragen. Uiteraard behandelen wij alle gegevens in vertrouwen en wordt enkel de data tijdens de trainingsdag op groot scherm met eventuele andere cursisten gedeeld. Bovendien kun je de trainer direct na de trainingsdag(en) de toegang tot het account ontzeggen.


 • Ontvang ik na de training een officieel certificaat?

  Na het volgen van een training ontvang je een officieel Douro Media certificaat van deelname. Bij het volgen van de driedaagse Google Analytics- en/of Google Ads specialist training(en) inclusief examen(s) verkrijg je na het behalen van de examen(s) officiële wereldwijd erkende certificaten van Google.


 • Kan ik ook na de trainingsdag(en) met vragen bij jullie terecht?

  Mocht je in de dagen, weken, maanden, jaren na het volgen van de training nog vragen hebben en/of advies wensen, dan kun je altijd bij ons terecht. We begrijpen als geen ander dat wanneer je de nieuw opgedane kennis in de praktijk gaat brengen vragen kunnen opspelen. Aangezien je bekend bent met de trainer kun je direct met hem/haar contact opnemen om je vraag voor te leggen. Heb je bijvoorbeeld een (eerste) Google Ads campagne gebouwd of je Google Analytics account volledig ingericht, dan staan wij er zeker voor open om je werk te controleren en te voorzien van advies.


Locatie

 • Is een routebeschrijving voor de trainingslocatie beschikbaar?

  Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de trainingslocatie goed bereikbaar. We zijn direct gelegen aan de A59 (nabij de A2) en beschikken over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voet van ons kantoor. Met het openbaar vervoer kun je vanuit centraal station ‘s-Hertogenbosch een bus nemen die vrijwel direct voor de trainingslocatie stopt. Ook kun je vanuit centraal station Rosmalen te voet in +/- 15 minuten de trainingslocatie bereiken. Plan direct je route.


 • Wordt tijdens de lunch rekening gehouden met speciale wensen?

  In de ochtend van iedere trainingsdag bestellen we gezamenlijk een lunch. Op basis van een lunchkaart kun je zelf aangeven wat je als lunch zou wensen, waardoor we in de middag van een heerlijk verse lunch kunnen genieten. Op de lunchkaart is rekening gehouden met speciale wensen.

Financiën

 • Zijn examenkosten in de trainingsprijzen berekend?

  De gehanteerde trainingsprijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten en/of kosten voor examens en certificaten.


 • Op welk moment dient de factuur te worden betaald?

  Wij factureren altijd na het volgen van een training. In de eerste helft van de maand opvolgend aan de maand waarin een training is gevolgd kan de factuur worden verwacht. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.


 • Wat zijn de voorwaarden van de ‘niets geleerd geld terug’ garantie?

  Ben je niet tevreden over de training en/of sluit deze niet aan bij je wensen en hetgeen je van tevoren had verwacht? Onder bepaalde voorwaarden kun je voorkomen dat een factuur wordt gestuurd met onze zogeheten ‘niets geleerd geld terug’ garantie. De belangrijkste voorwaarden zijn:

  • De deelnemer mag maximaal 50% van de totale duur van de training hebben deelgenomen.
  • De deelnemer moet op de betreffende trainingsdag bij de trainer of een andere vertegenwoordiger van Douro Media hebben aangegeven niet tevreden te zijn en van de ‘niets geleerd geld terug’ garantie gebruik te willen maken.
  • De deelnemer moet dezelfde dag via e-mail (info@douromedia.nl o.v.v. ‘niets geleerd geld terug’ en naam training/trainer) aangeven niet tevreden te zijn en de training niet verder te willen volgen.

Persoonlijke bedrijfscase inclusief professioneel adviesrapport
Kleine groepen (2-6 personen) met veel persoonlijke aandacht
Ervaren en Qualified trainers uit de praktijk
Beste Opleider van Nederland 2018 (net als in 2017 & 2015)
Niets geleerd geld terug garantie
Wij staan klaar voor vragen en advies na de training


isd bollenstreek

De training was zeer goed verzorgd in een zeer prettige omgeving. Er was enorm veel persoonlijke aandacht en de training werd continu aangepast aan mijn behoefte. De trainer had een zeer goede kennis van de materie en kon juist vanuit praktijkvoorbeelden veel duidelijk maken. Deze ervaring was zeker mijn voordeel aangezien ik naast de theoretische achtergrond ook direct concrete, aan de praktijk gerelateerde voorbeelden kreeg, wat de theorie meer deed leven. Ik heb niet alleen nieuwe kennis opgedaan maar ben ook geïnspireerd door het enthousiasme en professionaliteit van de trainer. Een leerzame training en een inspirerende dag! Alexander Arentshorst

ing

Een van de beste cursussen die ik heb gevolgd in het kader van online marketing. De trainer heeft enorm veel kennis over de materie en is zeer enthousiast tijdens de training. Zeker aan te bevelen! Kemal Tas

stichting pvp

De trainer weet je in één dag op een heldere, praktische en prettige manier op de hoogte te brengen van de mogelijkheden. Hij is zeer deskundig en snapt wat er voor jou en je organisatie belangrijk is om te weten. Daarnaast gaf hij een aantal goede tips waarmee we onze website kunnen optimaliseren. Deze training is een zeer nuttige investering! Hellen Köhler

protest

Uitstekende training! De trainer heeft een zeer prettige manier van training geven. Hij neemt de tijd voor iedereen, legt alles op een heldere manier uit en weet dit goed toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zeker een aanrader! Anjet Wesselink

nbd biblion

Effectieve training. Duidelijk en overzichtelijk gestructureerd. Een aanrader voor iedereen die zijn omzet wil verhogen of bereik wil vergroten door het strategisch inzetten van online marketing. Daarnaast is de trainer zeer ervaren en brengt hij de theorie enthousiast over. Norman Lenden

9,7 Gebaseerd op 445 ervaringen

Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via 073 – 369 0515 of het contactformulier om de mogelijkheden met betrekking tot het volgen van een training te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *