Veelgestelde vragen


Inschrijven

 • Is het mogelijk om op andere dagen dan de ingeplande dagen een training te volgen?

  Het is zeker mogelijk om van de ingeplande trainingsdagen af te wijken. Neem daarvoor contact op, zodat we in overleg de voor jou meest geschikte trainingsdagen kunnen inplannen.


 • Biedt Douro Media ook incompany trainingen aan?

  Naast groepstrainingen en één op één trainingen bieden wij ook incompany trainingen aan. Vanaf twee deelnemers is het al mogelijk om een incompany training in te plannen. De gehanteerde trainingsprijzen gelden ook voor incompany trainingen. De enige kosten die wij bij incompany trainingen extra in rekening brengen zijn onze reiskosten. Neem contact op om de mogelijkheden met betrekking tot een incompany training te bespreken.


 • Kan vrijblijvend studieadvies worden ontvangen over welke training het best bij mij past?

  Je kunt ons binnen kantooruren via telefoon, e-mail of chat op ieder moment eventuele vragen voorleggen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen het volgen van een basis of gevorderden training, dan koppelen we je graag aan de trainer, zodat je gezamenlijk kunt bepalen welke training het meest effectief zal zijn.


 • Kan ik een via het UWV gefinancierde training volgen bij Douro Media?

  Douro Media heeft met het UWV een zogeheten scholingsovereenkomst, waardoor we bij het UWV bekend en erkend zijn. De procedure is over het algemeen dat je zelf contact opneemt met het UWV en het UWV uiteindelijk met ons in contact komt om de inschrijving voor de training(en) definitief te maken.

Inhoud & materiaal

 • Is het verplicht om een laptop mee te nemen?

  Het is niet verplicht om een laptop voor een training mee te nemen. Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen, waarbij we alle materie gezamenlijk op groot scherm behandelen. Mocht je het prettig vinden om binnen je eigen (Google Adwords/Google Analytics) account en website mee te klikken en/of direct digitale notities te maken, dan is het zeker mogelijk om van een laptop gebruik te maken. Enkel bij het volgen van de de driedaagse Google Analytics- en/of Google Adwords specialist training(en) inclusief examen(s) is een laptop nodig om de digitale examen(s) af te leggen. Mocht je niet de beschikking hebben over een laptop, dan kunnen wij daar altijd voor zorgen.


 • Is zelfstudie vooraf of tijdens het volgen van een training noodzakelijk?

  Voorafgaand aan het volgen van een training is zelfstudie niet noodzakelijk. Mocht je de driedaagse Google Analytics- en/of Google Adwords specialist training(en) inclusief examen(s) volgen, dan ontvang je op de trainingsdag voorafgaand aan het afleggen van het examen een digitaal oefenexamen. Cursisten verkrijgen zo de mogelijkheid om tussen de trainingsdagen door het oefenexamen door te nemen om de kans op het behalen van het examen te vergroten. Uiteraard ben je vrij om tussen de trainingsdagen door te oefenen en materie door te nemen.


 • Ontvang ik na de training een officieel certificaat?

  Na het volgen van een training ontvang je een officieel Douro Media certificaat. Bij het volgen van de driedaagse Google Analytics- en/of Google Adwords specialist training(en) inclusief examen(s) verkrijg je na het behalen van de examen(s) officiële wereldwijd erkende certificaten van Google.


Locatie

 • Is een routebeschrijving voor de trainingslocatie beschikbaar?

  Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de trainingslocatie goed bereikbaar. We zijn direct gelegen aan de A59 (nabij de A2) en beschikken over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voet van ons kantoor. Met het openbaar vervoer kun je vanuit centraal station ‘s-Hertogenbosch een bus nemen die vrijwel direct voor de trainingslocatie stopt of vanuit centraal station Rosmalen te voet in +/- 15 minuten de trainingslocatie bereiken. Plan direct je route.


 • Wordt tijdens de lunch rekening gehouden met speciale wensen?

  In de ochtend van iedere trainingsdag bestellen we gezamenlijk een lunch. Op basis van een lunchkaart kun je zelf aangeven wat je als lunch zou wensen, waardoor we in de middag van een heerlijk verse lunch kunnen genieten. Op de lunchkaart is rekening gehouden met speciale wensen.

Financiën

 • Zijn examenkosten in de trainingsprijzen berekend?

  De gehanteerde trainingsprijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten en/of kosten voor examens en certificaten.


 • Op welk moment dient de factuur te worden betaald?

  Wij factureren altijd na het volgen van een training. In de eerste helft van de maand opvolgend aan de maand waarin een training is gevolgd kan de factuur worden verwacht. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.
Persoonlijke bedrijfscase inclusief professioneel adviesrapport
Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en interactie
Google (Adwords én Analytics) Qualified trainers uit de praktijk
Beste Opleider van Nederland 2015 & 2017 én Beste Trainer van Nederland 2015
Bijzonder goede ervaringen (Gem. 9,6 uit 305 ervaringen)
Wij staan klaar voor vragen en advies na de training


isd bollenstreek

De training was zeer goed verzorgd in een zeer prettige omgeving. Er was enorm veel persoonlijke aandacht en de training werd continu aangepast aan mijn behoefte. De trainer had een zeer goede kennis van de materie en kon juist vanuit praktijkvoorbeelden veel duidelijk maken. Deze ervaring was zeker mijn voordeel aangezien ik naast de theoretische achtergrond ook direct concrete, aan de praktijk gerelateerde voorbeelden kreeg, wat de theorie meer deed leven. Ik heb niet alleen nieuwe kennis opgedaan maar ben ook geïnspireerd door het enthousiasme en professionaliteit van de trainer. Een leerzame training en een inspirerende dag! Alexander Arentshorst

ing

Een van de beste cursussen die ik heb gevolgd in het kader van online marketing. De trainer heeft enorm veel kennis over de materie en is zeer enthousiast tijdens de training. Zeker aan te bevelen! Kemal Tas

stichting pvp

De trainer weet je in één dag op een heldere, praktische en prettige manier op de hoogte te brengen van de mogelijkheden. Hij is zeer deskundig en snapt wat er voor jou en je organisatie belangrijk is om te weten. Daarnaast gaf hij een aantal goede tips waarmee we onze website kunnen optimaliseren. Deze training is een zeer nuttige investering! Hellen Köhler

protest

Uitstekende training! De trainer heeft een zeer prettige manier van training geven. Hij neemt de tijd voor iedereen, legt alles op een heldere manier uit en weet dit goed toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zeker een aanrader! Anjet Wesselink

nbd biblion

Effectieve training. Duidelijk en overzichtelijk gestructureerd. Een aanrader voor iedereen die zijn omzet wil verhogen of bereik wil vergroten door het strategisch inzetten van online marketing. Daarnaast is de trainer zeer ervaren en brengt hij de theorie enthousiast over. Norman Lenden

9,6 Gebaseerd op 305 ervaringen

Neem vrijblijvend contact op met Douro Media

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)73 36 90 515, live chat of het contactformulier om de mogelijkheden met betrekking tot het volgen van een training te bespreken. Wij beantwoorden je contactformulier bericht binnen 24 uur.


Naam*

E-mailadres*

Bericht *